Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους, είμαι ανάμεσα σε Θεανώ και Όλγα, έχει κάποιος πρόσφατες εμπειρίες να με κατευθύνει; Δεν με ενδιαφέρει ξύλο, strap κλπ. για πιο χαλαρά πράγματα ενδιαφέρομαι, είμαι αρκετά αρχάριος.
Ποιες γκομενες σου αρεσουν οι ξανθιες ή οι μελαχροινές ;

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Μπράβο σου, και τι θες να κάνουμε τώρα; Να αλλάξουμε το νήμα και να το κάνουμε "ο καλύτερος υποτακτικός του bdsm"
Μήπως μετά να βάζουμε τις κυρίες να κάνουν αναρτήσεις από τις εμπειρίες τους για τους υποτακτικούς τους;
Έλεος.
Κάτι τέτοια κάνανε αυτα τα φιντάνια οι αλβανίδες -angels κάτι- και μετά ξεκίνησαν τους άμεσους και τους έμμεσους εκβιασμούς. Κατ' εμέ η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνεις κανείς είναι να ξεκινήσει μπιριμπίρια με ινσταγκραμικές αφέντρες. Κάποτε συνομιλούσα με μία και το συνέχιζα και να δω που θα έφτανε το θράσος της. Τελικά δεν μπόρεσα να καταλήξω αν το θράσος της ήταν μεγαλύτερο απ' την βλακεία της, καθ' ότι επανέρχονταν με όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις για χορηγίες ενώ ήταν φανερό ότι την δούλευα.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Οι μελαχροινές. η μόνη τους διαφορά είναι το χρώμα των μαλλιών ;
Ειναι δυο από τις καλυτερες επιλογές αυτή τη στιγμή με δικό τους χωρο, δε θα κλαψεις τα λεφτα σου ουτε στη μια ουτε στην άλλη . Αν εισαι κυριως ποδολάτρης τράβα Θεανω αν θέλεις μια παρουσία που να αποπνέει περισσότερη αυταρχικότητα τράβα Ολγα. Αν πάλι θες κατι πιο γκλαμ πάλι η Θεανω έχει προβάδισμα . Αν πάλι θες διπλό τράβα στην Ολγα και ζήτα και τη Μελίνα από πόδι δειχνει να σκιζει και το διπλό το χρεωνουν σε εξαιρετική τιμή. Ομως οπως πολύ σωστά ειπε ο @ivispet ολα είναι υποκειμενικά

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Κάτι τέτοια κάνανε αυτα τα φιντάνια οι αλβανίδες -angels κάτι- και μετά ξεκίνησαν τους άμεσους και τους έμμεσους εκβιασμούς. Κατ' εμέ η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνεις κανείς είναι να ξεκινήσει μπιριμπίρια με ινσταγκραμικές αφέντρες. Κάποτε συνομιλούσα με μία και το συνέχιζα και να δω που θα έφτανε το θράσος της. Τελικά δεν μπόρεσα να καταλήξω αν το θράσος της ήταν μεγαλύτερο απ' την βλακεία της, καθ' ότι επανέρχονταν με όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις για χορηγίες ενώ ήταν φανερό ότι την δούλευα.
Αυτές υπάρχουν ακομα η εξαφανίστηκαν ; Δε το εχω ψάξει

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Αυτές υπάρχουν ακομα η εξαφανίστηκαν ; Δε το εχω ψάξει
Aυτές που λες είχαν μια πολλή βολική θεωρία ότι και καλά οι αφέντρες δεν βγάζουν ρούχα, γιατί μόνο οι πουτάνες ξεγυμνώνονται. Πήγαιναν τα κοροϊδάκια των δεσποινίδων και εκτελούσαν τις διαταγές για το νοικοκυριό που τα έβαζαν να κάνουν, ενώ αυτές ντυμένες πίνανε τις φραπεδιές τους. Στο τηλέφωνο φρίκη, λες και σου απαντούσε η καθαρίστρια του σπιτιού σου. Και βέβαια είχαν και τα εξτραδάκια ή τις εξτραδάρες απο εκεί που τις έπαιρνε να τα παίρνουν. Νομίζω την έπεσαν σε λάθος άνθρωπο και έκτοτε they vanished in the air.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.993
Πόντοι
1.056
Aυτές που λες είχαν μια πολλή βολική θεωρία ότι και καλά οι αφέντρες δεν βγάζουν ρούχα, γιατί μόνο οι πουτάνες ξεγυμνώνονται. Πήγαιναν τα κοροϊδάκια των δεσποινίδων και εκτελούσαν τις διαταγές για το νοικοκυριό που τα έβαζαν να κάνουν, ενώ αυτές ντυμένες πίνανε τις φραπεδιές τους. Στο τηλέφωνο φρίκη, λες και σου απαντούσε η καθαρίστρια του σπιτιού σου. Και βέβαια είχαν και τα εξτραδάκια ή τις εξτραδάρες απο εκεί που τις έπαιρνε να τα παίρνουν. Νομίζω την έπεσαν σε λάθος άνθρωπο και έκτοτε they vanished in the air.

Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορούσαν να βρίσκουν τόσο μεγάλα θύματα

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
χαχα δεν την ξέρω την αφέντρα επίσης το bdsm θέλει φαντασία και να μπορέσει η αφέντρα να ξεπεράσεις τα όρια σου εκείνη κάνει κουμάντο όχι εσύ
δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά όσο πληρώνετε αφέντρες, τότε το κουμάντο το κάνετε στην τελική εσείς και όχι αυτές, τις χρησιμοποιείτε για να ικανοποιήσετε τις καύλες σας, όχι τις πραγματικές επιθυμίες των κυρίων που δηλώνετε πως θέλετε να σας υποτάξουν.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά όσο πληρώνετε αφέντρες, τότε το κουμάντο το κάνετε στην τελική εσείς και όχι αυτές, τις χρησιμοποιείτε για να ικανοποιήσετε τις καύλες σας, όχι τις πραγματικές επιθυμίες των κυρίων που δηλώνετε πως θέλετε να σας υποτάξουν.

viber_image_2023-10-29_15-16-04-169.png

Απλά και όμορφα, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Κι όμως επι της ουσίας ο κορλεόνε έχει δίκιο. Οδηγίες προς τους ναυτιλομένους απλά δεν υπάρχουν εδώ πέρα, και όποιος έχει λογαριασμό πάνω απο βδομάδα θα πρέπει να το έχει εμπεδώσει πλέον. Υποθετικά το σκηνικό θα ξεκινούσε με μία καθ' όλα αγαθή ερώτηση για που να πάει ο άμοιρος εν δυνάμει υποτακτικός, για να ακολουθήσει ένα κλιμακούμενο ξεκατίνιασμα απο τρολς και μη. Μαγικά ραβδιά και ανέξοδες λύσεις δεν υπάρχουν, δεν μπορείς να μάθεις να κολυμπάς αν δεν βουτήξεις στο νερό. Θα συμβούλευα λοιπον ένα νεόφερτο να κάνει αυτό που έκανα κι εγώ νεότερος: Να δοκιμάσει. Ασφαλώς θα φάει πολλές φόλες, ασφαλώς θα κλάψει πολλές φορές τα λεφτά του, περισσότερες απ' όσες θα πει 'πήγαν σε καλή μεριά", αλλά μόνο έτσι θα ανακαλύψει αυτές που πραγματικά του ταιριάζουν και στα πράγματα που θέλει και στην εμφάνιση που θα ήθελε να έχουν. Κι όταν θα γίνει αυτό, τότε μπορεί να καταλήξει στη ρήση του Νάσου "θα κλείσω τον λογαριασμό μου γιατί έχω βρει την αφέντρα μου", παρ' ότι το θεωρώ μέγα λάθος.

Αγαπητέ Νάσο η αφέντρα που σου προσφέρει υπηρεσίες δεν είναι ούτε η γυναίκα σου, ούτε η γκόμενα σου. Δεν οφείλεις αιώνια πίστη στην αφέντρα, γιατί όσο καλά και να περνάς εκείνη τη στιγμή, δεν σου προσφέρει τίποτα άλλο απο μία υπηρεσία. Ψυχαναγκαστική μονογαμία δεν υπάρχει, όταν υπάρχει ανταλλαγή χρημάτων. Απο την άλλη η θέση μου για την Έρικα έχει πλειστάκις διατυπωθεί στο παρελθόν σε βαθμό μάλιστα παρεξηγήσεως. Και ναι θεωρώ ότι με τα σημερινά δεδομένα ισχύει περίπου το "μετά την Έρικα το χάος", μέχρις αποδείξεως του εναντίου.
Το γνωρίζω ότι δεν είναι ούτε η γυναίκα μου ούτε η γκόμενα μου ,αλλά η ericca είναι η μόνη Αφέντρα που μπορεί και με ελέγχει εγκεφαλικά ,μαζί της έμαθα πολλά είναι η δασκάλα μου η Αφέντρα μου καταπληκτικός άνθρωπος στο παρελθόν είχα πάει και αλλού μέχρι που την γνώρισα συμφωνώ μαζί σου ότι μετά την ericca το χάος και όσο απουσίαζε το 2021 στο Λονδίνο δεν πήγα σε καμία άλλη αν και στο παρελθόν πριν την γνωρίσω πήγαινα,με την ericca έχω ανέβει πολλά level

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Στην ericca δεν ισχύει αυτό εκείνη παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες και χωρίς να σε αναγκάσει εγώ τα κάνω επειδή βλέπω την ευχαρίστηση στο πρόσωπο της γι αυτό είναι η καλύτερη και βεβαίως πληρώνω και λίγα είναι τα 100 ευρώ που τις δίνω

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Η έρικα είναι top αφέντρα,είναι κορυφή κάνει τα πάντα ,ακούραστη εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play,cbt και sounding με φοβερή ενέργεια στο pegging,έχω κάνει μαζί της τα καλύτερα session,έχει ψυχή η τύπισσα όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη όπως και ο χώρος της,μασάζ προστάτη που μου έκανε έλιωσα από καύλα
Συμφωνώ είναι εγκεφαλική η ericca

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Στην ericca δεν ισχύει αυτό εκείνη παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες και χωρίς να σε αναγκάσει εγώ τα κάνω επειδή βλέπω την ευχαρίστηση στο πρόσωπο της γι αυτό είναι η καλύτερη και βεβαίως πληρώνω και λίγα είναι τα 100 ευρώ που τις δίνω
Τύπε, άλλο λέω, άλλο λες. Η πραγματική υποταγή, και όχι η "σκάω 100/200/300 για 1-2-3 ώρες καύλας", δεν έχει να κάνει ούτε με session, ούτε με πληρωμές. Έχει να κάνει με πραγματικό νοιάξιμο και δέσιμο μεταξύ Αφέντη/Αφέντρας και σκλάβας/σκλάβου. Δε μετριέται ούτε σε βιτσιές, ούτε σε φίστινγκ, ούτε σε οτιδήποτε άλλο, είναι ανιδιοτελής και δεν πληρώνεται από καμία μεριά. Επίσης, είναι κάτι που ισχύει και για τις δύο πλευρές, και φυσικά, και οι δύο πλευρές επιθυμούν την ύπαρξη σχέσης μεταξύ τους, και εκπαίδευσης του υποτακτικού μέρους ώστε να μάθει τα θέλω του κυριάρχου, και να τον/την υπηρετεί όσο καλύτερα μπορεί. Ομοίως όμως, και το κυρίαρχο μέρος, να βοηθήσει το υποτακτικό μέρος να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Τύπε, άλλο λέω, άλλο λες. Η πραγματική υποταγή, και όχι η "σκάω 100/200/300 για 1-2-3 ώρες καύλας", δεν έχει να κάνει ούτε με session, ούτε με πληρωμές. Έχει να κάνει με πραγματικό νοιάξιμο και δέσιμο μεταξύ Αφέντη/Αφέντρας και σκλάβας/σκλάβου. Δε μετριέται ούτε σε βιτσιές, ούτε σε φίστινγκ, ούτε σε οτιδήποτε άλλο, είναι ανιδιοτελής και δεν πληρώνεται από καμία μεριά. Επίσης, είναι κάτι που ισχύει και για τις δύο πλευρές, και φυσικά, και οι δύο πλευρές επιθυμούν την ύπαρξη σχέσης μεταξύ τους, και εκπαίδευσης του υποτακτικού μέρους ώστε να μάθει τα θέλω του κυριάρχου, και να τον/την υπηρετεί όσο καλύτερα μπορεί. Ομοίως όμως, και το κυρίαρχο μέρος, να βοηθήσει το υποτακτικό μέρος να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.
Διαφορετικά το έγραψες εσύ δηλώνεις αφέντης σωστά?

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Δεν την ξέρεις την ericca επειδή είσαι αφέντης αν την ήξερες θα γνώριζες ότι και νοιάζεται για εμάς

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Δεν την ξέρεις την ericca επειδή είσαι αφέντης αν την ήξερες θα γνώριζες ότι και νοιάζεται για εμάς
Τύπε, έχεις κάνει πραγματική D/s ή M/s σχέση στη ζωή σου, με άνθρωπο που να ενδιαφέρεται να σε εκπαιδεύσει μακροχρόνια, ή απλά πληρώνεις για να ικανοποιείς βίτσια σου; Αν έως τώρα κάνεις μόνο επί πληρωμή, δεν μπορείς να αντιληφθείς καν αυτό που λέω. (και στο λέω πολύ φιλικά)
Διάβασε τι έγραψες επίσης αφού είσαι αφέντης κάνεις παρέα και με αφέντρες?
Ναι, από πότε απαγορεύονται οι φιλικές σχέσεις; Και με Αφέντρες, και με Αφέντες, και με σκλάβους, και με σκλάβες, και με switch, και με Tops, bottoms, κλπ.

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Τύπε, έχεις κάνει πραγματική D/s ή M/s σχέση στη ζωή σου, με άνθρωπο που να ενδιαφέρεται να σε εκπαιδεύσει μακροχρόνια, ή απλά πληρώνεις για να ικανοποιείς βίτσια σου; Αν έως τώρα κάνεις μόνο επί πληρωμή, δεν μπορείς να αντιληφθείς καν αυτό που λέω. (και στο λέω πολύ φιλικά)

Ναι, από πότε απαγορεύονται οι φιλικές σχέσεις; Και με Αφέντρες, και με Αφέντες, και με σκλάβους, και με σκλάβες, και με switch, και με Tops, bottoms, κλπ.
Ερώτηση έκανα τίποτα δεν απαγορεύεται γιατί αρπάζεσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom