Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
654
Πόντοι
81
Άνοια έχεις εσύ δικό σου post
η απάντηση στο ποια κυρία βαράει περισσότερο εξαρτάται και από το πόσο αντέχει ο υποτακτικός μέχρι να χρησιμοποιήσει τη λέξη ασφαλείας.
Το δικό μου κωλαράκι είχε γίνει πιο μελανιασμένο και κόκκινο από την κυρία Έρικα. Αυτό έγινε κυρίως γιατί είχαμε συμφωνήσει να τρώω μερικά χτυπήματα και μετά τη λέξη ασφαλείας. Για 8-10 μέρες είχα ακόμα σημάδια και αισθανόμουν το ξύλο που έφαγα όταν καθόμουν.
Καλό ξύλο είχα φάει και από τις κυρίες Θεανώ και Αλεξάνδρα, πιο δυνατά χαστούκια στο πρόσωπο κατά τη γνώμη μου δίνει η κυρία Αλεξάνδρα.
Αν θες να τις φας καλά πήγαινε στην κυρία Έρικα και πες της ότι θες να φας ξύλο, πίστεψέ με θα φας πολύ ξύλο, κλωτσιές, σφαλιάρες, μαστίγωμα κτλ.
Εσύ έχει βαλθεί να πείσεις όλο το forum ότι δε μπορείς να καταλάβεις ένα κείμενο.
Έγραψα ποτέ ότι η Έρικα δεν δίνει ξύλο; Έγραψα ποτέ ότι οι παλαιότερες κριτικές μου δεν ισχύουν; Αυτό τι σημαίνει; Ότι επειδή δέρνει η κυρία Έρικα πρέπει και να την θεωρώ κορυφαία; Είτε σου αρέσει είτε δε σου αρέσει δεν την έχω στις κορυφαίες. Και ο Σουγκλάκος έδερνε αλλά δε θα τον πρότεινα σε κανέναν για να φάει ξύλο.
Κορυφαία θεωρώ την κυρία Vida. Η γυναίκα είναι πανέμορφη, έχει ματάρες, κορμάρα και στη συνεδρία δείχνει να το χαίρεται. Αν τώρα εσένα σε έχει βάλει καμιά ώριμη κυρία να ψάχνεις παλιά μου post για να με βγάλεις ψεύτη τι να σου πω. Τόσο σου κόβει και εσένα και εκείνης.
Το θέμα είναι ότι τα στάνταρ μου μετά τον Ιούλιο και τη γνωριμία με την κυρία Vida ανέβηκαν. Γιατί ανέβηκαν; Γιατί η κυρία Vida φρόντισε να τα ανεβάσει με την προσωπικότητά της και την όμορφιά της.
Αν σε 4-5 χρόνια συναντήσω καμία άλλη και ανεβάσω και άλλο τα στάνταρ μου και από το no1 που την έχω τώρα τοποθετήσω την κυρία Vida στο no2 τι θα κάνεις; Θα ψάχνεις το 2027 τις αναρτήσεις που κάνω τώρα για να με βγάλεις ψεύτη; Ωρίμασε σε παρακαλώ και δέξου ότι κάποιος μπορεί να θεωρεί όποια θέλει ως την καλύτερη στο αυταρχικό.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Από τότε που σε έδιωξε τα περισσότερα post που γράφεις είναι για την Κυρία μου όποιος διαβάσει τα post σου θα καταλάβει εμένα και να με σταματήσει δεν θα βγάλω κακία αλλά για να σε έδιωξε κάτι έκανες λάθος αν και έχει υπομονή τα λάθη δεν τα δέχεται για ένα δικό μου post μου έδωσε ποινή για ένα μήνα μέχρι εκεί

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Εσύ έχει βαλθεί να πείσεις όλο το forum ότι δε μπορείς να καταλάβεις ένα κείμενο.
Έγραψα ποτέ ότι η Έρικα δεν δίνει ξύλο; Έγραψα ποτέ ότι οι παλαιότερες κριτικές μου δεν ισχύουν; Αυτό τι σημαίνει; Ότι επειδή δέρνει η κυρία Έρικα πρέπει και να την θεωρώ κορυφαία; Είτε σου αρέσει είτε δε σου αρέσει δεν την έχω στις κορυφαίες. Και ο Σουγκλάκος έδερνε αλλά δε θα τον πρότεινα σε κανέναν για να φάει ξύλο.
Κορυφαία θεωρώ την κυρία Vida. Η γυναίκα είναι πανέμορφη, έχει ματάρες, κορμάρα και στη συνεδρία δείχνει να το χαίρεται. Αν τώρα εσένα σε έχει βάλει καμιά ώριμη κυρία να ψάχνεις παλιά μου post για να με βγάλεις ψεύτη τι να σου πω. Τόσο σου κόβει και εσένα και εκείνης.
Το θέμα είναι ότι τα στάνταρ μου μετά τον Ιούλιο και τη γνωριμία με την κυρία Vida ανέβηκαν. Γιατί ανέβηκαν; Γιατί η κυρία Vida φρόντισε να τα ανεβάσει με την προσωπικότητά της και την όμορφιά της.
Αν σε 4-5 χρόνια συναντήσω καμία άλλη και ανεβάσω και άλλο τα στάνταρ μου και από το no1 που την έχω τώρα τοποθετήσω την κυρία Vida στο no2 τι θα κάνεις; Θα ψάχνεις το 2027 τις αναρτήσεις που κάνω τώρα για να με βγάλεις ψεύτη; Ωρίμασε σε παρακαλώ και δέξου ότι κάποιος μπορεί να θεωρεί όποια θέλει ως την καλύτερη στο αυταρχικό.
Το post σου ήταν 9 Απριλίου το 2023

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.002
Πόντοι
2.476
Καλησπέρα σε όλους, είμαι ανάμεσα σε Θεανώ και Όλγα, έχει κάποιος πρόσφατες εμπειρίες να με κατευθύνει; Δεν με ενδιαφέρει ξύλο, strap κλπ. για πιο χαλαρά πράγματα ενδιαφέρομαι, είμαι αρκετά αρχάριος.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Καλησπέρα σε όλους, είμαι ανάμεσα σε Θεανώ και Όλγα, έχει κάποιος πρόσφατες εμπειρίες να με κατευθύνει; Δεν με ενδιαφέρει ξύλο, strap κλπ. για πιο χαλαρά πράγματα ενδιαφέρομαι, είμαι αρκετά αρχάριος.
Μόνο από φωτογραφίες που έχω δει αλλά και στο φβ μου μιλώ με αρκετά άτομα θα σου πρότεινα θεανώ

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Ορίστε; Ποια με έδιωξε; Αυτό έχεις καταλάβει εσύ; Εδώ γελάνε.
Αλλά εδώ δεν έχεις καταλάβει ότι ο Απρίλιος είναι πριν τον Ιούλιο και ότι το post του Απριλίου με τις κριτικές για τις κυρίες που έχω δει ήταν αντιγραφή επικόλληση της 1ης μου ανάρτησης που έγινε στα τέλη του 2021.
Επίσης επειδή σέβομαι το πρόβλημα που έχεις στο να κατανοήσεις ένα κείμενο σου ξαναγράφω ότι εγώ ποτέ δεν έγραψα κάτι κακό ή ότι δεν κάνει καλά σέσιον η κυρία Έρικα. Απλά για εμένα δεν είναι η κορυφαία. Δέξου ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου και πήγαινε παρακάτω.
Όσο και να σκούζεις εγώ θεωρώ top την κυρία Vida.
Δεν την γνωρίζω την Κυρία vida από το 2018 πάω μόνο στην έρικα και ναι σε έδιωξε

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
654
Πόντοι
81
Το post σου ήταν 9 Απριλίου το 2023
Αλλά εδώ δεν έχεις καταλάβει ότι ο Απρίλιος είναι πριν τον Ιούλιο και ότι το post του Απριλίου με τις κριτικές για τις κυρίες που έχω δει ήταν αντιγραφή επικόλληση της 1ης μου ανάρτησης που έγινε στα τέλη του 2021. Την κυρία Έρικα τελευταία φορά την είδα το 2018 μου φαίνεται.
Επίσης επειδή σέβομαι το πρόβλημα που έχεις στο να κατανοήσεις ένα κείμενο σου ξαναγράφω ότι εγώ ποτέ δεν έγραψα κάτι κακό ή ότι δεν κάνει καλά σέσιον η κυρία Έρικα. Απλά για εμένα δεν είναι η κορυφαία. Δέξου ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου και πήγαινε παρακάτω.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Αλλά εδώ δεν έχεις καταλάβει ότι ο Απρίλιος είναι πριν τον Ιούλιο και ότι το post του Απριλίου με τις κριτικές για τις κυρίες που έχω δει ήταν αντιγραφή επικόλληση της 1ης μου ανάρτησης που έγινε στα τέλη του 2021. Την κυρία Έρικα τελευταία φορά την είδα το 2018 μου φαίνεται.

2 φορές το ίδιο post kostas doul

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
654
Πόντοι
81
Το ποιός 'έχει θέμα φαίνεται ,δες το δικό μου προφίλ ωραίες φωτογραφίες και δες και το δικό σου, επίσης το bdsm δεν είναι μόνο ξύλο
Βρε μπελά που τον βρήκα, και επειδή το bdsm δεν είναι μόνο ξύλο πρέπει να μου αρέσουν και να κάνω όλες τις εκδοχές του bdsm;
Στο bdsm πχ έχει και ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία τα οποία δε μου αρέσουν. Δηλαδή για να είσαι εσύ ευχαριστημένος πρέπει να παρακαλέσω την κυρία Vida να με κατουρήσει και να με χέσει; Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ.
Κάνε εσύ με την δικιά σου ότι θέλεις και άσε την κυρία Vida να παίζει μαζί μου όπως μόνο εκείνη ξέρει.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Βρε μπελά που τον βρήκα, και επειδή το bdsm δεν είναι μόνο ξύλο πρέπει να μου αρέσουν και να κάνω όλες τις εκδοχές του bdsm;
Στο bdsm πχ έχει και ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία τα οποία δε μου αρέσουν. Δηλαδή για να είσαι εσύ ευχαριστημένος πρέπει να παρακαλέσω την κυρία Vida να με κατουρήσει και να με χέσει; Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ.
Κάνε εσύ με την δικιά σου ότι θέλεις και άσε την κυρία Vida να παίζει μαζί μου όπως μόνο εκείνη ξέρει.
Βάλε κάποια ωραία φωτογραφία στο προφίλ σου

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Και δεν είναι δικιά μου εγώ της ανήκω εκείνη όχι

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.078
Πόντοι
446
Να συμφωνήσουμε ότι και η Ερικα και η Vida είναι για τον καθένα σας αξιόλογες, ξεχωριστές και οι καλύτερες και να συνεχίσουμε παρακάτω; Φυσικά μπορείτε να το συνεχίσετε.... Απλά νομίζω ότι εξαντλήθηκε το θέμα. Την καλημέρα μου και στους δύο.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δεν πειράζει, είναι ωραία τα πόδια της κυρίας Vida στις φωτογραφίες που έχω βάλει, μου φτάνει αυτό.
χαχα δεν την ξέρω την αφέντρα επίσης το bdsm θέλει φαντασία και να μπορέσει η αφέντρα να ξεπεράσεις τα όρια σου εκείνη κάνει κουμάντο όχι εσύ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
654
Πόντοι
81
χαχα δεν την ξέρω την αφέντρα επίσης το bdsm θέλει φαντασία και να μπορέσει η αφέντρα να ξεπεράσεις τα όρια σου εκείνη κάνει κουμάντο όχι εσύ
Συμφωνώ απόλυτα και να είσαι σίγουρος ότι η κυρία Vida το κάνει αυτό. Το θέμα είναι ότι εγώ επειδή έχω συναντήσει και τις 2 μπορώ να έχω άποψη για το ποια είναι καλύτερη, εσύ όμως δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό.
Υ.Γ.: Γελᾷ δ' ὁ μῶρος, κἄν τι μὴ γέλοιον

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Συμφωνώ απόλυτα και να είσαι σίγουρος ότι η κυρία Vida το κάνει αυτό. Το θέμα είναι ότι εγώ επειδή έχω συναντήσει και τις 2 μπορώ να έχω άποψη για το ποια είναι καλύτερη, εσύ όμως δεν μπορείς να το κρίνεις αυτό.
Υ.Γ.: Γελᾷ δ' ὁ μῶρος, κἄν τι μὴ γέλοιον
Μα δεν κάνεις τίποτα ούτε στράπ τίποτα μόνο ξύλο οπότε δεν μπορεί να σου επιβληθεί εγώ κάνω τα πάντα ότι μου πει

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
654
Πόντοι
81
Μα δεν κάνεις τίποτα ούτε στράπ τίποτα μόνο ξύλο οπότε δεν μπορεί να σου επιβληθεί εγώ κάνω τα πάντα ότι μου πει
Μπράβο σου, και τι θες να κάνουμε τώρα; Να αλλάξουμε το νήμα και να το κάνουμε "ο καλύτερος υποτακτικός του bdsm"
Μήπως μετά να βάζουμε τις κυρίες να κάνουν αναρτήσεις από τις εμπειρίες τους για τους υποτακτικούς τους;
Έλεος.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Μπράβο σου, και τι θες να κάνουμε τώρα; Να αλλάξουμε το νήμα και να το κάνουμε "ο καλύτερος υποτακτικός του bdsm"
Μήπως μετά να βάζουμε τις κυρίες να κάνουν αναρτήσεις από τις εμπειρίες τους για τους υποτακτικούς τους;
Έλεος.
Ωραία ιδέα χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom