You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επίσκεψη στην Κυρία Ίσιδα...
Φιλική, επικοινωνιακή και ατομάρα με αστείρευτη όρεξη και ενέργεια.
Δε μ'αρέσει να λέω δημοσίως λεπτομέρειες του session, αλλά οι στιγμές που βλέπεις το υπέροχο χαμόγελο ικανοποίησης που έχει όταν σε βασανίζει είναι αξέχαστες.
Γνήσια, με αντίληψη και σεβασμό στα όριά σου και ταυτόχρονα υπέροχος άνθρωπος.
Δε μ'αρέσει να λέω δημοσίως λεπτομέρειες του session, αλλά οι στιγμές που βλέπεις το υπέροχο χαμόγελο ικανοποίησης που έχει όταν σε βασανίζει είναι αξέχαστες.
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
You're spot-on!!! (που λένε και στο Αμέρικα)Επίσκεψη στην Κυρία Ίσιδα...
Session-επανάληψη με τη ΘΕΑ ΙΣΙΔΑ τελευταία μέρα πριν φυγεί... Η πιο "καριόλα" και πιο καύλα Γυναικα (και όχι μόνο Αφέντρα) που έχω συναντήσει. Δεν ξέρω τι μαγικά και τι τεχνικές εφαρμόζει αλλά εγκεφαλικά και σωματικά σε κάνει να σπαρταράς από ηδονή. Έχουν περάσει ώρες από την συνάντηση και ακόμα "εκει είμαι". Τελειώνει η λογική... και αρχίζει η Ίσιδα.. Απίστευτο!
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Όλα τα λεφτά λουλουδια ήσουν σήμερα και δεν φταίω εγώ... αλλά ναι μπορώ και έτσι....Session-επανάληψη με τη ΘΕΑ ΙΣΙΔΑ τελευταία μέρα πριν φυγεί... Η πιο "καριόλα" και πιο καύλα Γυναικα (και όχι μόνο Αφέντρα) που έχω συναντήσει. Δεν ξέρω τι μαγικά και τι τεχνικές εφαρμόζει αλλά εγκεφαλικά και σωματικά σε κάνει να σπαρταράς από ηδονή. Έχουν περάσει ώρες από την συνάντηση και ακόμα "εκει είμαι". Τελειώνει η λογική... και αρχίζει η Ίσιδα.. Απίστευτο!
Mε google translate γράφεις εδώ ή εγω δεν έχω καταλαβει τι προσπαθεις να πεις ;Η κυρια απαιτει σεβασμο οσο συζητατε τα φετιχ σου(φυσιολογικα υπαρχει στυση) και η κυρια το απαγορευει
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Επιστροφή Αθήνα λοιπόν...
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας....
*Αν και ο λβ άρχισε τις κακές παρέες μου φαίνεται , τον αγαπάμε πολύ
(με κ@%^&*κια)..
(με κ@%^&*κια)..
Kαλημέρα μίστρες!Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
(με κ@%^&*κια)..
Έχει γίνει "πορνοσταρ" και το γύρισε στις βίζιτεςΣυνάδελφοι η Σεσίλια υφίσταται; δουλεύει τώρα;
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Παίζει κάποιο λινκ?Έχει γίνει "πορνοσταρ" και το γύρισε στις βίζιτες
Στο εξωτερικό,τις περισσότερες φορές που επισκέπτεσαι μια κυρία,μόλις εισελθεις στο χώρο της πρέπει να γδυθεις.Mε google translate γράφεις εδώ ή εγω δεν έχω καταλαβει τι προσπαθεις να πεις ;
Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν μπεις.
Έτσι η κυρία κατά τη διάρκεια της αρχικής "συνέντευξης" ελέγχει και τις αντιδράσεις σου,καθώς σου απαγορεύει να έχεις στύση(θεωρείται ασέβεια,εάν δεν το διατάξει αυτή να συμβεί).
Οπότε το σεσσιον έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή.Για όσους επιζητούν και το εγκεφαλικό παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Εδώ δεν έχω βρει κάποια κυρία που να το εφαρμόζει αυτό.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Σιγά το θέμα και εδώ μπορείς να το κάνεις. Άλλωστε με τις περισσότερες κυρίες γίνεται μια σύντομη τηλεφωνική συνεννόηση και μπορείς να ζητήσεις να είσαι τσιτσίδι στην συζήτηση από κοντά.Στο εξωτερικό,τις περισσότερες φορές που επισκέπτεσαι μια κυρία,μόλις εισελθεις στο χώρο της πρέπει να γδυθεις.
Έτσι η κυρία κατά τη διάρκεια της αρχικής "συνέντευξης" ελέγχει και τις αντιδράσεις σου,καθώς σου απαγορεύει να έχεις στύση(θεωρείται ασέβεια,εάν δεν το διατάξει αυτή να συμβεί).
Οπότε το σεσσιον έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή.Για όσους επιζητούν και το εγκεφαλικό παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Σίγουρα μπορείς να το ζητήσεις.Σιγά το θέμα και εδώ μπορείς να το κάνεις. Άλλωστε με τις περισσότερες κυρίες γίνεται μια σύντομη τηλεφωνική συνεννόηση και μπορείς να ζητήσεις να είσαι τσιτσίδι στην συζήτηση από κοντά.
Άλλο όμως λέω.Το θέμα δεν είναι τι θα ζητήσεις στο τηλέφωνο,στην πολύ σύντομη κουβέντα που θα γίνει.
Είναι στο ότι μπαίνοντας στον χώρο και λαμβάνοντας αμέσως μια εντολή,σε διεγείρει εγκεφαλικά και κατά κάποιον τρόπο σου ορίζει αμέσως τη θέση σου.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
απλα fake πηραν φωτο της αλεξανδρας
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Η κυρια απαιτει σεβασμο οσο συζητατε τα φετιχ σου(φυσιολογικα υπαρχει στυση) και η κυρια το απαγορευει
Εσενα σε κοβω μεγαλο θεωρητικό και φιλόσοφο του BDSMΣίγουρα μπορείς να το ζητήσεις.
Άλλο όμως λέω.Το θέμα δεν είναι τι θα ζητήσεις στο τηλέφωνο,στην πολύ σύντομη κουβέντα που θα γίνει.
Είναι στο ότι μπαίνοντας στον χώρο και λαμβάνοντας αμέσως μια εντολή,σε διεγείρει εγκεφαλικά και κατά κάποιον τρόπο σου ορίζει αμέσως τη θέση σου.
H Δανάη, μια που έκανε αρπαχτή καμιά 10ρια χρόνια πριν στο αλήστου μνήμης SaMe place, το εφάρμοζε.Στο εξωτερικό,τις περισσότερες φορές που επισκέπτεσαι μια κυρία,μόλις εισελθεις στο χώρο της πρέπει να γδυθεις.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21