Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

the_fish

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Κατι που δεν εχω συναντησει σε καμια κυρια στην ελλαδα,ειναι να πρεπει να εισαι εντελως γυμνος στην αρχικη συνεντευξη,την πρωτη φορα που επισκεπτεσαι μια κυρια.

the_fish

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Στο εξωτερικο αυτο συμβαινει τις περισσοτερες φορες

the_fish

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Η κυρια απαιτει σεβασμο οσο συζητατε τα φετιχ σου(φυσιολογικα υπαρχει στυση) και η κυρια το απαγορευει

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Συνάδελφοι η Σεσίλια υφίσταται; δουλεύει τώρα;

ffsub

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
202
Πόντοι
20
Επίσκεψη στην Κυρία Ίσιδα...
Φιλική, επικοινωνιακή και ατομάρα με αστείρευτη όρεξη και ενέργεια.
Δε μ'αρέσει να λέω δημοσίως λεπτομέρειες του session, αλλά οι στιγμές που βλέπεις το υπέροχο χαμόγελο ικανοποίησης που έχει όταν σε βασανίζει είναι αξέχαστες.
Γνήσια, με αντίληψη και σεβασμό στα όριά σου και ταυτόχρονα υπέροχος άνθρωπος.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
Επίσκεψη στην Κυρία Ίσιδα...
Φιλική, επικοινωνιακή και ατομάρα με αστείρευτη όρεξη και ενέργεια.
Δε μ'αρέσει να λέω δημοσίως λεπτομέρειες του session, αλλά οι στιγμές που βλέπεις το υπέροχο χαμόγελο ικανοποίησης που έχει όταν σε βασανίζει είναι αξέχαστες.
Γνήσια, με αντίληψη και σεβασμό στα όριά σου και ταυτόχρονα υπέροχος άνθρωπος.
You're spot-on!!! (που λένε και στο Αμέρικα)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Session-επανάληψη με τη ΘΕΑ ΙΣΙΔΑ τελευταία μέρα πριν φυγεί... Η πιο "καριόλα" και πιο καύλα Γυναικα (και όχι μόνο Αφέντρα) που έχω συναντήσει. Δεν ξέρω τι μαγικά και τι τεχνικές εφαρμόζει αλλά εγκεφαλικά και σωματικά σε κάνει να σπαρταράς από ηδονή. Έχουν περάσει ώρες από την συνάντηση και ακόμα "εκει είμαι". Τελειώνει η λογική... και αρχίζει η Ίσιδα.. Απίστευτο!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.760
Πόντοι
446
Session-επανάληψη με τη ΘΕΑ ΙΣΙΔΑ τελευταία μέρα πριν φυγεί... Η πιο "καριόλα" και πιο καύλα Γυναικα (και όχι μόνο Αφέντρα) που έχω συναντήσει. Δεν ξέρω τι μαγικά και τι τεχνικές εφαρμόζει αλλά εγκεφαλικά και σωματικά σε κάνει να σπαρταράς από ηδονή. Έχουν περάσει ώρες από την συνάντηση και ακόμα "εκει είμαι". Τελειώνει η λογική... και αρχίζει η Ίσιδα.. Απίστευτο!
Όλα τα λεφτά λουλουδια ήσουν σήμερα και δεν φταίω εγώ... αλλά ναι μπορώ και έτσι....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Η κυρια απαιτει σεβασμο οσο συζητατε τα φετιχ σου(φυσιολογικα υπαρχει στυση) και η κυρια το απαγορευει
Mε google translate γράφεις εδώ ή εγω δεν έχω καταλαβει τι προσπαθεις να πεις ;

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.760
Πόντοι
446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Επιστροφή Αθήνα λοιπόν...

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας....
*Αν και ο λβ άρχισε τις κακές παρέες μου φαίνεται , τον αγαπάμε πολύ
(με κ@%^&*κια)..

LEOPOLDOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Επιστροφή Αθήνα λοιπόν...

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας....
*Αν και ο λβ άρχισε τις κακές παρέες μου φαίνεται , τον αγαπάμε πολύ
(με κ@%^&*κια)..
Kαλημέρα μίστρες!

the_fish

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Mε google translate γράφεις εδώ ή εγω δεν έχω καταλαβει τι προσπαθεις να πεις ;
Στο εξωτερικό,τις περισσότερες φορές που επισκέπτεσαι μια κυρία,μόλις εισελθεις στο χώρο της πρέπει να γδυθεις.
Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν μπεις.
Έτσι η κυρία κατά τη διάρκεια της αρχικής "συνέντευξης" ελέγχει και τις αντιδράσεις σου,καθώς σου απαγορεύει να έχεις στύση(θεωρείται ασέβεια,εάν δεν το διατάξει αυτή να συμβεί).
Οπότε το σεσσιον έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή.Για όσους επιζητούν και το εγκεφαλικό παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Εδώ δεν έχω βρει κάποια κυρία που να το εφαρμόζει αυτό.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Στο εξωτερικό,τις περισσότερες φορές που επισκέπτεσαι μια κυρία,μόλις εισελθεις στο χώρο της πρέπει να γδυθεις.
Έτσι η κυρία κατά τη διάρκεια της αρχικής "συνέντευξης" ελέγχει και τις αντιδράσεις σου,καθώς σου απαγορεύει να έχεις στύση(θεωρείται ασέβεια,εάν δεν το διατάξει αυτή να συμβεί).
Οπότε το σεσσιον έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή.Για όσους επιζητούν και το εγκεφαλικό παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Σιγά το θέμα και εδώ μπορείς να το κάνεις. Άλλωστε με τις περισσότερες κυρίες γίνεται μια σύντομη τηλεφωνική συνεννόηση και μπορείς να ζητήσεις να είσαι τσιτσίδι στην συζήτηση από κοντά.

the_fish

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Σιγά το θέμα και εδώ μπορείς να το κάνεις. Άλλωστε με τις περισσότερες κυρίες γίνεται μια σύντομη τηλεφωνική συνεννόηση και μπορείς να ζητήσεις να είσαι τσιτσίδι στην συζήτηση από κοντά.
Σίγουρα μπορείς να το ζητήσεις.
Άλλο όμως λέω.Το θέμα δεν είναι τι θα ζητήσεις στο τηλέφωνο,στην πολύ σύντομη κουβέντα που θα γίνει.
Είναι στο ότι μπαίνοντας στον χώρο και λαμβάνοντας αμέσως μια εντολή,σε διεγείρει εγκεφαλικά και κατά κάποιον τρόπο σου ορίζει αμέσως τη θέση σου.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81

Σίγουρα μπορείς να το ζητήσεις.
Άλλο όμως λέω.Το θέμα δεν είναι τι θα ζητήσεις στο τηλέφωνο,στην πολύ σύντομη κουβέντα που θα γίνει.
Είναι στο ότι μπαίνοντας στον χώρο και λαμβάνοντας αμέσως μια εντολή,σε διεγείρει εγκεφαλικά και κατά κάποιον τρόπο σου ορίζει αμέσως τη θέση σου.
Εσενα σε κοβω μεγαλο θεωρητικό και φιλόσοφο του BDSM

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
409
Πόντοι
20
H Δανάη, μια που έκανε αρπαχτή καμιά 10ρια χρόνια πριν στο αλήστου μνήμης SaMe place, το εφάρμοζε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom