kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Μακάρι να ήταν μου αλλά ανήκει στον εαυτό της.Η αφέντρα σου πάει στην Λάρισα μαζί με την αδάμη πάρε αμάξι και πήγαινε
Έχω υπομονή, θα περιμένω να κατέβει Αθήνα.
Μακάρι να ήταν μου αλλά ανήκει στον εαυτό της.Η αφέντρα σου πάει στην Λάρισα μαζί με την αδάμη πάρε αμάξι και πήγαινε
ok!!Δεν είναι αυτή
Μάιστα και τι σχεση εχει ρε ασχετε το Champions League με τη Β' Αγγλίας ; Αντε που μας κανεις και τον παντογνωστη. Μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις δύο ;ξανάρχισε? ξέρω μόνο ότι ξανάρχισε η Βαρώνη
Ειχα πει ότι θα υπάρξει μεγάλη αναμονή στην επικείμενη επιστροφή της Λόλας και καποιοι μου εγραφαν διάφορα . Δυστυχως φιλε δεν έχει επιστρεψει ακομαΠροσωπικά πάω έρικα αλλά αν επέστρεψε η λόλα θα πάω τρέχοντας
Είχες κάποια επικοινωνία μαζί της;Ειχα πει ότι θα υπάρξει μεγάλη αναμονή στην επικείμενη επιστροφή της Λόλας και καποιοι μου εγραφαν διάφορα . Δυστυχως φιλε δεν έχει επιστρεψει ακομα
Μάιστα και τι σχεση εχει ρε ασχετε το Champions League με τη Β' Αγγλίας ; Αντε που μας κανεις και τον παντογνωστη. Μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις δύο ;
Ξέρει κάποιος πότε θα επιστρέψει?Ειχα πει ότι θα υπάρξει μεγάλη αναμονή στην επικείμενη επιστροφή της Λόλας και καποιοι μου εγραφαν διάφορα . Δυστυχως φιλε δεν έχει επιστρεψει ακομα
Μάιστα και τι σχεση εχει ρε ασχετε το Champions League με τη Β' Αγγλίας ; Αντε που μας κανεις και τον παντογνωστη. Μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τιςΑρκ
υπάρχουν πολλοί σκλάβοι που θέλουν να δουν και την βαρώνη, άσχετε που έβγαλες την λόλα πρώην σκλάβαΜάιστα και τι σχεση εχει ρε ασχετε το Champions League με τη Β' Αγγλίας ; Αντε που μας κανεις και τον παντογνωστη. Μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις δύο ;
Δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζωΞέρει κάποιος πότε θα επιστρέψει?
Λογικά άμεσαυπάρχουν πολλοί σκλάβοι που θέλουν να δουν και την βαρώνη, άσχετε που έβγαλες την λόλα πρώην σκλάβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζω
Εσυ τι να γνωρίζεις ; Εσυ δεν ξέρεις που πάνε τα 4 θα ξερεις και πότε θα γυρίσει η Λόλα ; Ναι ναι ουρά οι σκλαβοι για να συναντήσουν τη Βαρωνη , διαδηλωση στο Συνταγμα κανουν . Ρε άκυρε και μονο να δεις ποιος ειναι <<κολλητός>> της Βαρωνης καταλαβαινεις περι τινος προκειται. Ελα εξαφανισου για κανα χρονο και έλα παλι , μπορουμ και χωρις εσεναυπάρχουν πολλοί σκλάβοι που θέλουν να δουν και την βαρώνη, άσχετε που έβγαλες την λόλα πρώην σκλάβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζω
Ρε φιλε ας υποθεσουμε ότι είχα , πως με κοβεις ότι θα την εβγαζα την επικοινωνια φορα παρτίδα οπως καποιοι που γραφουν εδω εγω εχω πηδηξει την τάδε εγω είχα γκομενα την τάδε και παει λεγοντας ; Μηπως θα ηθελες και κανα sreenshot η ηχητικό ; Ειναι απλά τα πραγματα και το κριτήρο ειναι δικό σου. Σε άλλα προφιλ δίνεις βαση σε αυτά που λενε σε άλλα οχι. Κατατέξε με οπου νομίζεις . Αν και η αισθηση μου ειναι ότι εσύ γενικά δεν κανεις session περισσότερο ρωτας για την κάβλα σου να μαθαινεις τι παιζει στο χωρο η κάνω λάθος ;Είχες κάποια επικοινωνία μαζί της;
Πώς θα κάνω ρε μεγάλε session αν δεν μάθω ότι η τάδε κοπέλα επέστρεψεΡε φιλε ας υποθεσουμε ότι είχα , πως με κοβεις ότι θα την εβγαζα την επικοινωνια φορα παρτίδα οπως καποιοι που γραφουν εδω εγω εχω πηδηξει την τάδε εγω είχα γκομενα την τάδε και παει λεγοντας ; Μηπως θα ηθελες και κανα sreenshot η ηχητικό ; Ειναι απλά τα πραγματα και το κριτήρο ειναι δικό σου. Σε άλλα προφιλ δίνεις βαση σε αυτά που λενε σε άλλα οχι. Κατατέξε με οπου νομίζεις . Αν και η αισθηση μου ειναι ότι εσύ γενικά δεν κανεις session περισσότερο ρωτας για την κάβλα σου να μαθαινεις τι παιζει στο χωρο η κάνω λάθος ;
Αλλο ρωτησα εγω. Εχεις κάνει ποτέ καποιο session με καποια απο αυτες που κατα καιρους σχολιαζονται εδω μέσα ; Η εισαι στη φάση της αναζήτησης ακομα ; Η μηπως τελειωσες την αναζητηση και ειπες θα παω Λόλα ; Αν εγινε ετσι εισαι μεγαλος γκαντεμης !Πώς θα κάνω ρε μεγάλε session αν δεν μάθω ότι η τάδε κοπέλα επέστρεψε
Για Λόλα είμαι όντως....χαχαχαχαχΑλλο ρωτησα εγω. Εχεις κάνει ποτέ καποιο session με καποια απο αυτες που κατα καιρους σχολιαζονται εδω μέσα ; Η εισαι στη φάση της αναζήτησης ακομα ; Η μηπως τελειωσες την αναζητηση και ειπες θα παω Λόλα ; Αν εγινε ετσι εισαι μεγαλος γκαντεμης !
Ρε φιλαράκι εισαι μέλος από το 2012 σε πήρε 11 χρόνια για να καταλήξεις ότι θες να πας Λόλα και μάλιστα τώρα που σταμάτησε ; Μπας και είσαι δικός μας ; Σαλονικιός ντε. Εσύ δηλαδη παίζει να πάς για καφέ σήμερα το μεσημέρι και να τον τελειωσεις μετά απο 3 ημέρεςΓια Λόλα είμαι όντως....χαχαχαχαχ
Δεν ξέρω τον κολλητό της βαρώνης αλλά για να υπάρχει ακόμα στον χώρο έχει το κοινό τηςΕσυ τι να γνωρίζεις ; Εσυ δεν ξέρεις που πάνε τα 4 θα ξερεις και πότε θα γυρίσει η Λόλα ; Ναι ναι ουρά οι σκλαβοι για να συναντήσουν τη Βαρωνη , διαδηλωση στο Συνταγμα κανουν . Ρε άκυρε και μονο να δεις ποιος ειναι <<κολλητός>> της Βαρωνης καταλαβαινεις περι τινος προκειται. Ελα εξαφανισου για κανα χρονο και έλα παλι , μπορουμ και χωρις εσενα
Έρικα και θεανώ οι καλύτερεςΦίλε την Ιρίνα άστη, άλλωστε είναι και εκτός αγοράς και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το ντούο με την Ερικα πάντως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα ever
Και η Ερικα όμως ποτέ δεν ξεκινάει συνεδρία χωρίς να ξέρει τις προτιμήσεις αυτού που έχει απέναντι της και ως άριστη επαγγελματίας διαμορφώνει ανάλογα και το πρόγραμμα.