Την θεανώ δεν την ξέρω η ερίκα μας έμαθε αυταρχικό πριν χρόνια στην ΣαλονίκηΈρικα και θεανώ οι καλύτερες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Για την Σάντρα σου λέω να είσαι πολύ προσεκτικός. Δεν γράφω αρνητικά για κυρίες αλλά η συγκεκριμένη είναι μεγάλο νούμερο.Για αυτές εδώ καμία γνώμη παίδες;
Goddess Sandra στην ΚΡΉΤΗ
""Είμαι η Goddess_Sandra και είμαι εδώ για να σε ταπεινώσω, θες να γίνεις το απόλυτο σκλαβάκι μου και να νιώσεις το απόλυτο εξευτελισμό; Τότε ήρθες στην σωστή Αφέντρα! Τα φετίχ μου είναι τα εξής: -Λατρεία Οπισθίων -Κλωτσιές στα γεννητικά όργανα -Δεσίματα διάφορα -Μαστίγωμα με βέργες -Κλείδωμα...kanesex.com
Επειδή δεν τα βρήκε με έναν πελάτη έβγαλε φάτσα φόρα σε ομάδα του facebook το πρόσωπο και το τηλέφωνο του ανθρώπου. Αν κάποια δεν έχει εχεμύθεια μπορείς να καταλάβεις πόσο επικίνδυνο και μεγάλο νούμερο είναι.
Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Νευριασα μονο που το διαβασα, για πολλες χλεπες στη μαπαΓια την Σάντρα σου λέω να είσαι πολύ προσεκτικός. Δεν γράφω αρνητικά για κυρίες αλλά η συγκεκριμένη είναι μεγάλο νούμερο.
Επειδή δεν τα βρήκε με έναν πελάτη έβγαλε φάτσα φόρα σε ομάδα του facebook το πρόσωπο και το τηλέφωνο του ανθρώπου. Αν κάποια δεν έχει εχεμύθεια μπορείς να καταλάβεις πόσο επικίνδυνο και μεγάλο νούμερο είναι.
Jdilllil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2015
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 446
Καλά κανείς και το αναφέρεις. Σ ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω!!!!Για την Σάντρα σου λέω να είσαι πολύ προσεκτικός. Δεν γράφω αρνητικά για κυρίες αλλά η συγκεκριμένη είναι μεγάλο νούμερο.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Έσβησα με κόκκινο τα στοιχεία του ανθρώπου. Πραγματικά αυτή είναι πολύ μεγάλο και κομπλεξικό νούμερο αυτή η Σάντρα. Το ίδιο και 2-3 άλλες από αυτή την ομάδα που επικροτούν αυτή την ανάρτηση.Καλά κανείς και το αναφέρεις. Σ ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω!!!!
Συνημμένα
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Απλά τραγικό….. Ξέρουμε ότι πολλές δεν ειναι εχέμυθες, το οποίο θα έπρεπε να ειναι το βασικότερο χαρακτηριστικό, αλλά τέτοιο καραγκιοζιλίκι……Έσβησα με κόκκινο τα στοιχεία του ανθρώπου. Πραγματικά αυτή είναι πολύ μεγάλο και κομπλεξικό νούμερο αυτή η Σάντρα. Το ίδιο και 2-3 άλλες από αυτή την ομάδα που επικροτούν αυτή την ανάρτηση.
Ντροπή
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.766
- Πόντοι
- 446
Σεσσιον με την Κυρια Ισιδα! Ανανεωμενη με φουλ ενεργεια.! Οταν εχεις φαντασιωσεις απλα νομιζεις οτι ειναι φαντασιωσεις... Εχει τον τροπο να στο θυμιζει.
Απλα αυτο.
Ώρα για Ι.ΜΠ.Α
Καλό βράδυ σύμπαν.....
Έρικα και θεανώ οι καλύτερ
Η έρικα κάνει τα πάντα δεν υπάρχει φετίχ που θα της ζητήσεις και να μην το γνωρίζει. Δεν λέει όχι σε κανένα φετίχ, εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα δημιουργήσει μόνιμες βλάβες στον υποτακτικό της σκλάβο. Είναι έμπειρη ακόμη και στα πιο σπάνια γούστα που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι αξιόπιστη Αφέντρα τα έχω ξαναγράψει ,έρικα και λόλα οι καλύτερες για εμένα χρόνια στον χώρο και οι δύο οι παλαιότερες ,έμπειρες ,εχέμυθες και στην εμφάνιση superΈρικα και θεανώ οι καλύτερες
Αν γνώριζες την Άρτεμις πριν χρόνια ήταν μελαχρινή και λεπτή τώρα είναι ξανθιά και έχει πάρει και κιλά αλλά αφού προτιμάς τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά και πέρασες καλά μια χαρά ,είναι χρόνια στον χώρο και είναι έμπειρηΕίδα την Αφέντρα Άρτεμις καλή είναι φιλότιμη και μπαμπάτσικη και έμπειρη, περιμένω και την ερίκα να μας έρθει
Να ξανά καταθέσω κι εγώ την άποψή μου εδώ : σαν την κ. Ίσιδα δεν υπάρχει αφεντρα στην Ελλάδα … φύσει σαδίστρια , σου βγάζει άνετα όλες τις φαντασιώσεις σου και σε κοιτάζει με εκείνο το προκλητικό μειδίαμα ευχαρίστησης που σου λύνονται τα γόνατα ! Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.776
- Πόντοι
- 486
Περιμένω την επιστροφή της στην ΑθήναΝα ξανά καταθέσω κι εγώ την άποψή μου εδώ : σαν την κ. Ίσιδα δεν υπάρχει αφεντρα στην Ελλάδα … φύσει σαδίστρια , σου βγάζει άνετα όλες τις φαντασιώσεις σου και σε κοιτάζει με εκείνο το προκλητικό μειδίαμα ευχαρίστησης που σου λύνονται τα γόνατα ! Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Το γνωρίζω και εγώ χρόνια την έρικα είναι η καλύτερη αλλά μου αρέσει και η θεανώ η πιο όμορφη Αφέντρα η έρικα είναι η ιέρεια του bdsmΗ έρικα κάνει τα πάντα δεν υπάρχει φετίχ που θα της ζητήσεις και να μην το γνωρίζει. Δεν λέει όχι σε κανένα φετίχ, εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα δημιουργήσει μόνιμες βλάβες στον υποτακτικό της σκλάβο. Είναι έμπειρη ακόμη και στα πιο σπάνια γούστα που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι αξιόπιστη Αφέντρα τα έχω ξαναγράψει ,έρικα και λόλα οι καλύτερες για εμένα χρόνια στον χώρο και οι δύο οι παλαιότερες ,έμπειρες ,εχέμυθες και στην εμφάνιση super
Δεν την έχω γνωρίσει την ίσιδα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά επειδή γνωρίζω όλες τις παλιές η πιο σαδίστρια είναι η έρικα για αυτό την αποκαλώ και γκεστάπο αν και παίζει ρόλο και η χημεία εγώ καψουρεύτηκα την irina πιο kinky ,έχω να την δω χρόνια βέβαια την έρικα και διαβάζω ότι κάνει και fasesitting παλιά δεν έκανε ήταν μόνο στα σκληρά αλλά δεν μπορεί να λένε ψέματα, επίσης σαδίστρια ήταν και η σερέτη και κούκλα αλλά έχει σταματήσει δυστυχώςΝα ξανά καταθέσω κι εγώ την άποψή μου εδώ : σαν την κ. Ίσιδα δεν υπάρχει αφεντρα στην Ελλάδα … φύσει σαδίστρια , σου βγάζει άνετα όλες τις φαντασιώσεις σου και σε κοιτάζει με εκείνο το προκλητικό μειδίαμα ευχαρίστησης που σου λύνονται τα γόνατα ! Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!
dimitris.kyrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 232
- Πόντοι
- 20
Η έρικα γαμεί και δέρνει αλλά ενίοτε γίνεται και αισθησιακή εφόσον κάνει role play αφού έχεις να την δεις χρόνια μην το κουράζεις δέστην και μετά γράψε μας ,μου έχει κάνει το καλύτερο γαμήσι και fisting,πολυ δυνατό ballbusting ακινητοποιμένος και cbt ταυτόχρωναΔεν την έχω γνωρίσει την ίσιδα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά επειδή γνωρίζω όλες τις παλιές η πιο σαδίστρια είναι η έρικα για αυτό την αποκαλώ και γκεστάπο αν και παίζει ρόλο και η χημεία εγώ καψουρεύτηκα την irina πιο kinky ,έχω να την δω χρόνια βέβαια την έρικα και διαβάζω ότι κάνει και fasesitting παλιά δεν έκανε ήταν μόνο στα σκληρά αλλά δεν μπορεί να λένε ψέματα, επίσης σαδίστρια ήταν και η σερέτη και κούκλα αλλά έχει σταματήσει δυστυχώς
Όταν την δω θα γράψωΗ έρικα γαμεί και δέρνει αλλά ενίοτε γίνεται και αισθησιακή εφόσον κάνει role play αφού έχεις να την δεις χρόνια μην το κουράζεις δέστην και μετά γράψε μας ,μου έχει κάνει το καλύτερο γαμήσι και fisting,πολυ δυνατό ballbusting ακινητοποιμένος και cbt ταυτόχρωνα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.873
- Πόντοι
- 3.886
Έχει δοκιμάσει κανεις μάγια πρόσφατα;
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
πια είναι η μάγια?Έχει δοκιμάσει κανεις μάγια πρόσφατα;
dimitris.kyrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 232
- Πόντοι
- 20
Μέχρι τώρα μας τα έχεις κάνει μπαλόνια με μία ιρίνα που δεν την ξέρουμεΌταν την δω θα γράψω
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21