Ούτε θεωρητικός ούτε φιλόσοφος είμαι φίλε μου.Εσενα σε κοβω μεγαλο θεωρητικό και φιλόσοφο του BDSM
Μια άποψη εξέφρασα.
Ούτε θεωρητικός ούτε φιλόσοφος είμαι φίλε μου.Εσενα σε κοβω μεγαλο θεωρητικό και φιλόσοφο του BDSM
Στην πρώτη συνάντηση που είχα με την κυρία Vida, ενώ είχε ξεκινήσει το session και ήμουν τσίτσιδος λέω: "να σας πω κυρία και κάτι άλλο που μου αρέσει;"Σίγουρα μπορείς να το ζητήσεις.
Άλλο όμως λέω.Το θέμα δεν είναι τι θα ζητήσεις στο τηλέφωνο,στην πολύ σύντομη κουβέντα που θα γίνει.
Είναι στο ότι μπαίνοντας στον χώρο και λαμβάνοντας αμέσως μια εντολή,σε διεγείρει εγκεφαλικά και κατά κάποιον τρόπο σου ορίζει αμέσως τη θέση σου.
Μπράβο φίλε μου που πέρασες καλά και ευχαριστήθηκες το σεσσιον.Στην πρώτη συνάντηση που είχα με την κυρία Vida, ενώ είχε ξεκινήσει το session και ήμουν τσίτσιδος λέω: "να σας πω κυρία και κάτι άλλο που μου αρέσει;"
Εκείνη μου απαντάει ακριβώς το εξής: "και τι είναι εδώ ταβέρνα για να παραγγέλνεις τη μπριζόλα σου όπως σου αρέσει;" και άρχισε να δίνει πιο δυνατές ξυλιές.
Εκεί να δεις φίλε μου πως όρισε κατευθείαν και χωρίς πολλά πολλά ποια είναι η θέση μου...
Στο γράφω αυτό γιατί θέλω να καταλήξω στο ότι αν μια κυρία ξέρει πως να φερθεί, σε διεγείρει εγκεφαλικά ακόμα και αν δεν εφαρμόσει ότι φαντασίωση έχει κάποιος στο κεφάλι του.
Ξερετε αν εχουν νεο προφιλ στο Instagram αυτες? Γιατι το παλιο χαθηκε.Γεια σας παιδιά κάτι άκυρο, ξέρει κανένας αν antzelacassandra από Instagram αξίζουν? είναι 2 μαζί μικρές κοπέλες για συνάντηση πόδια και ξεφτίλισμα
Φιλε και εγω την ειδα προσφατα και φαινεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ με απιστευτα πατουσακια. Αν εχει κανεις εμπειρια ας μας δωσει τα φωταΝα ρωτήσω κάτι, υπάρχει κάποια Miss Melina,που κάνει session me Όλγα. Ξέρει κανείς κάτι;
Που την είδατε ρε παιδιά να την δούμε κ εμείς ;Φιλε και εγω την ειδα προσφατα και φαινεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ με απιστευτα πατουσακια. Αν εχει κανεις εμπειρια ας μας δωσει τα φωτα
Και φαίνεται και είναι ! Κατ αρχήν οι φωτό στο προφίλ της είναι 100% αληθινές και χωρίς φίλτρα. Εκανα διπλό και πέρασα τέλεια. Δεν είναι τόσο αυταρχική και αυστηρή όσο η Ολγα η οποία έχει και κάποια χρόνια εμπειρίας αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός. Καλά οι ποδολάγνοι θα πάθουν πλάκα. Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι το διπλό session κοστίζει όσο να πας με κάποια από αυτές τις σαύρες που το παίζουν Αφέντρες σε ένα ξενοδοχείο για μια ώρα και αν θα είναι ώρα. Προφανώς η Μελίνα το κάνει περισσότερο για την κάβλα της και δε τη νοιάζουν τόσο τα φράγκα. Παίζει αυστηρά μόνο με Ολγα με την οποία είναι και φίλες. Επίσης μου είπε η Ολγα ότι κάνουν μαζί και κάποια μισάωρα session μόνο για ποδολάγνους. Τραβάτε και θα με δοξάζετε που σας το είπα !!!!!!!Φιλε και εγω την ειδα προσφατα και φαινεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ με απιστευτα πατουσακια. Αν εχει κανεις εμπειρια ας μας δωσει τα φωτα
Φιλε και εγω την ειδα προσφατα και φαινεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ με απιστευτα πατουσακια. Αν εχει κανεις εμπειρια ας μας δωσει τα φωτα
Ενδιαφέρον ! Και εγω σχεδίαζα να πάω αλλά δεν εχω προλάβει . Στη σελίδα της Ολγας Domina Olga εχει φωτογραφίες και των δυο . Ειχα μιλήσει με Ολγα και μου ειπε ότι όταν ειναι για διπλό θέλει ενημέρωση μια με δύο ημέρες πριν τουλαχιστονΚαι φαίνεται και είναι ! Κατ αρχήν οι φωτό στο προφίλ της είναι 100% αληθινές και χωρίς φίλτρα. Εκανα διπλό και πέρασα τέλεια. Δεν είναι τόσο αυταρχική και αυστηρή όσο η Ολγα η οποία έχει και κάποια χρόνια εμπειρίας αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός. Καλά οι ποδολάγνοι θα πάθουν πλάκα. Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι το διπλό session κοστίζει όσο να πας με κάποια από αυτές τις σαύρες που το παίζουν Αφέντρες σε ένα ξενοδοχείο για μια ώρα και αν θα είναι ώρα. Προφανώς η Μελίνα το κάνει περισσότερο για την κάβλα της και δε τη νοιάζουν τόσο τα φράγκα. Παίζει αυστηρά μόνο με Ολγα με την οποία είναι και φίλες. Επίσης μου είπε η Ολγα ότι κάνουν μαζί και κάποια μισάωρα session μόνο για ποδολάγνους. Τραβάτε και θα με δοξάζετε που σας το είπα !!!!!!!
Πωωω νταξ, consider it done. Ποδολαγνος ειμαι, τα υπολοιπα δεν με πολυ ενδιαφερουν και φαινονται οντως LEGIT οι πατουσαρες της οποτε θα παιχτει φαση 100%. Διπλο κιολας ε? Θα παθουμε καμια ανακοπη απο καυλα να τις παρει ο διαολος. Ποσο την κανεις ηλικιακα? (Οχι οτι με νοιαζει απλα προτιμω κυριως απο 30-35 και πανω)Και φαίνεται και είναι ! Κατ αρχήν οι φωτό στο προφίλ της είναι 100% αληθινές και χωρίς φίλτρα. Εκανα διπλό και πέρασα τέλεια. Δεν είναι τόσο αυταρχική και αυστηρή όσο η Ολγα η οποία έχει και κάποια χρόνια εμπειρίας αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός. Καλά οι ποδολάγνοι θα πάθουν πλάκα. Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι το διπλό session κοστίζει όσο να πας με κάποια από αυτές τις σαύρες που το παίζουν Αφέντρες σε ένα ξενοδοχείο για μια ώρα και αν θα είναι ώρα. Προφανώς η Μελίνα το κάνει περισσότερο για την κάβλα της και δε τη νοιάζουν τόσο τα φράγκα. Παίζει αυστηρά μόνο με Ολγα με την οποία είναι και φίλες. Επίσης μου είπε η Ολγα ότι κάνουν μαζί και κάποια μισάωρα session μόνο για ποδολάγνους. Τραβάτε και θα με δοξάζετε που σας το είπα !!!!!!!
Άντε μετά απο καιρό διάβασ και κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Τις είδα και τις δύο στο facebook της Όλγας και η Μελίνα φαίνεται αστέρι τουλάχιστον εμφανισιακά. Βέβαια η Όλγα παραείναι γεματούλα για τα γούστα μου και η ποδολαγνεία για μένα είναι μάλλον βαρετή. Ωστόσο με την Μελίνα έπαθα κάποιο κολληματάκι και είναι σίγουρα στα υπ' όψιν.Και φαίνεται και είναι ! Κατ αρχήν οι φωτό στο προφίλ της είναι 100% αληθινές και χωρίς φίλτρα. Εκανα διπλό και πέρασα τέλεια. Δεν είναι τόσο αυταρχική και αυστηρή όσο η Ολγα η οποία έχει και κάποια χρόνια εμπειρίας αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός. Καλά οι ποδολάγνοι θα πάθουν πλάκα. Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι το διπλό session κοστίζει όσο να πας με κάποια από αυτές τις σαύρες που το παίζουν Αφέντρες σε ένα ξενοδοχείο για μια ώρα και αν θα είναι ώρα. Προφανώς η Μελίνα το κάνει περισσότερο για την κάβλα της και δε τη νοιάζουν τόσο τα φράγκα. Παίζει αυστηρά μόνο με Ολγα με την οποία είναι και φίλες. Επίσης μου είπε η Ολγα ότι κάνουν μαζί και κάποια μισάωρα session μόνο για ποδολάγνους. Τραβάτε και θα με δοξάζετε που σας το είπα !!!!!!!
Ρε φιλε εννοειται δεν ειναι απάτη, η Ολγα ειναι γνωστή Αφεντρα έχει site , εχει dungeon ενταξει, προσοχή θέλουν αυτες απο facebook /instagram H Oλγα ειναι 30-31 οχι παραπανω την Μελίνα δεν την εχω δει ακομα απο κοντά αλλα καπου εκει θα παιζει και αυτήΠωωω νταξ, consider it done. Ποδολαγνος ειμαι, τα υπολοιπα δεν με πολυ ενδιαφερουν και φαινονται οντως LEGIT οι πατουσαρες της οποτε θα παιχτει φαση 100%. Διπλο κιολας ε? Θα παθουμε καμια ανακοπη απο καυλα να τις παρει ο διαολος. Ποσο την κανεις ηλικιακα? (Οχι οτι με νοιαζει απλα προτιμω κυριως απο 30-35 και πανω)
Μgeorge1111, μπες fb domina olga και τις βρισκεις, ευκολακι.
Απ ότι γραφουν πάντως στα προφιλ τους πάνε μονο πακέτο . Λογικά τη σκληρή δουλεια την αναλαμβανει η ΟλγαΆντε μετά απο καιρό διάβασ και κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Τις είδα και τις δύο στο facebook της Όλγας και η Μελίνα φαίνεται αστέρι τουλάχιστον εμφανισιακά. Βέβαια η Όλγα παραείναι γεματούλα για τα γούστα μου και η ποδολαγνεία για μένα είναι μάλλον βαρετή. Ωστόσο με την Μελίνα έπαθα κάποιο κολληματάκι και είναι σίγουρα στα υπ' όψιν.
Δεν ειπα κατι για απατη ρε μπροκο που το ειδες?Ρε φιλε εννοειται δεν ειναι απάτη, η Ολγα ειναι γνωστή Αφεντρα έχει site , εχει dungeon ενταξει, προσοχή θέλουν αυτες απο facebook /instagram H Oλγα ειναι 30-31 οχι παραπανω την Μελίνα δεν την εχω δει ακομα απο κοντά αλλα καπου εκει θα παιζει και αυτή
Φιλε εχεις δικιο δε το διαβασα σωστα το LEGIT εσυ το ελεγες για τα πόδια εγω το επιασα σαν legitimate .Δεν ειπα κατι για απατη ρε μπροκο που το ειδες?