Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.730
Πόντοι
446
Με πέθανες
Ευτυχώς που υπάρχει και το μακιγιάζ , και κάνουν τόσο, όσο χρειάζεται η καθεμία....

Πάνε και ζηλεύουν κωλους Βυζια χείλη, μυαλα ούτε καν.....

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
409
Πόντοι
20
Την Ευα ρε δεινοσαυρε που τη θυμηθηκες ;; :cheesy: Η Ευα σημερα πρεπει να ειναι πανω απο 65 και πρεπει να εχει σταματησει πανω απο 10ετια . Η Nereid ειναι αυτη που στελνει το κατεβατό με ολα αυτα που ΔΕΝ κάνει ;;;; Ελπιζω να εχει αλλάξει μυαλά
Respect στην Εύα. Πρωτοπόρος, παρά τα χίλια κολλήματά της. Πάντως Έρικα ήθελα να γράψω. Δεν ξέρω πως μου 'ρθε το Εύα. Δεν ξέρω αν η Νηρηίδα στέλνει κατεβατά με τι δεν κάνει. Με εμένα δεν έγινε κάτι τέτοιο, κάθε άλλο μάλιστα, πριν το σέσσιον είχαμε επικοινωνία ποσότητας και ποιότητας που δεν ξαναείχα με καμία άλλη επαγγελματία και απέδειξε πόσο αφοσιωμένη είναι σε αυτό που κάνει πριν βρεθούμε. Μάλλον δεν πρέπει να είναι απο εκείνες που θα δεχτούν το "πληρώνω, άρα θα μου κάνεις αυτό και εκείνο - τέλος". Τέτοιες νομίζω υπάρχουν αρκετές ήδη. Κυκλοφορεί εδώ και μια κοκκινομάλλα (ξεχνάω όνομα) που χρεώνει κάθε φετίχ ξεχωριστά, οπότε, ορίστε !

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Respect στην Εύα. Πρωτοπόρος, παρά τα χίλια κολλήματά της. Πάντως Έρικα ήθελα να γράψω. Δεν ξέρω πως μου 'ρθε το Εύα. Δεν ξέρω αν η Νηρηίδα στέλνει κατεβατά με τι δεν κάνει. Με εμένα δεν έγινε κάτι τέτοιο, κάθε άλλο μάλιστα, πριν το σέσσιον είχαμε επικοινωνία ποσότητας και ποιότητας που δεν ξαναείχα με καμία άλλη επαγγελματία και απέδειξε πόσο αφοσιωμένη είναι σε αυτό που κάνει πριν βρεθούμε. Μάλλον δεν πρέπει να είναι απο εκείνες που θα δεχτούν το "πληρώνω, άρα θα μου κάνεις αυτό και εκείνο - τέλος". Τέτοιες νομίζω υπάρχουν αρκετές ήδη. Κυκλοφορεί εδώ και μια κοκκινομάλλα (ξεχνάω όνομα) που χρεώνει κάθε φετίχ ξεχωριστά, οπότε, ορίστε !
Με νηρηιδα ειχα πριν πολυ καιρο (πανω απο χρονο) επικοινωνια. Επιβεβαιωνω οτι απο την ανταλλαγη μηνυματων εδειχνε πολυ σωστο ατομο, συζητήσιμο που σου κεντρουσε το ενδιαφερον να την συναντησεις εστω και αν δεν ταιριαζανε τα γουστα μας. Ειχε δημοσιευσει οτι θα ανεβαινε Θεσ/νικη απο Αθηνα τοτε.. Αρα ειχα την εντυπωση πως εμενε Αθηνα. Οντως προσφερε πολυωρο σεσιον με 100 ευρω αν θυμαμαι σωστα. Αρνητικο οτι ζητουσε τα χρηματα νωριτερα με καταθεση και οπως βλεπω τωρα απο τα βιντεο...διαφερει απο τις φωτο που τοτε ειχε. Φυσικα εχοντας βιντεο δειχνει οτι δεν θελει να κρυψει κατι ισως τα καποια κιλα παραπανω που εχει. Τελικα δεν ταιριαζανε τα γουστα μας και δεν συναντηθηκαμε. Για μενα παντως εδειξε πολυ εντιμη σταση στη συζητηση. Ισως ειναι καλη επιλογη για καποιους που προτιμαν πολυ σοφτ προγραμματα.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Οντως τα εχει τα κιλα της και οταν κατεβαινει Αθηνα βαζει και ενα 30αρι καπελο σε ΄σχεση με αυτά που χρεωνει πάνω, αρα φτανεις στα ιδια με αλλες καλυτερες που υπαρχουν εδω ασε που η ωρα που λεει ειναι κουτσουρεμενη. Για τα παιδια επανω που δεν εχουν εναλλακτικες καλή ειναι για εδω λίγη
Συμφωνώ δεν μπορεί να συγκριθεί με τις αθηναίες ,οι καλύτερες αφέντρες που έχουν έρθει Σαλονίκη η ερίκα και η αλεξάνδρα

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1
Είναι πολύ περίεργο πάντως που χωρίς να την έχεις δει καν την θεωρείς ατιμέλητη και άσχημη... Όλοι εμείς που παίρνουμε κάμψεις μπροστά της τόσο κακό γούστο έχουμε...; Θεα και Πόρωση είναι η Ίσιδα και την γουστάρουμε άπειρα! :rockon::rockon:
Στις φωτογραφίες μόνο που την έχω δει δεν μου άρεσε,όταν έχεις δει θεανώ και έρικα βλέπεις την διαφορά

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Το πραγματικό όνομα της έρικας είναι εύα για αυτό μπερδεύτηκες και στο φβ το γράφει

Τελευταία τροποποίηση:

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Είναι πολύ περίεργο πάντως που χωρίς να την έχεις δει καν την θεωρείς ατιμέλητη και άσχημη... Όλοι εμείς που παίρνουμε κάμψεις μπροστά της τόσο κακό γούστο έχουμε...; Θεα και Πόρωση είναι η Ίσιδα και την γουστάρουμε άπειρα! :rockon::rockon:
το θεμα εμφανησης ειναι καθαρα υποκειμενικο σε εσενα μπορει να αρεσει εμφανησιακα η ισιδα σε καποιον αλλον οχι. προσωπικα θεωρω απο εμφανηση και οχι απο επαγγελματικες ικανοτητες την τοπ οτι ειναι η θεανω μετα θα εβαζα λολα και ερικα. οπως ειπα ειναι θεμα γουστου. επισης κατι τελευταιο η χρησιμοποιηση του πληθυντικου αριθμου σε προσωπικη αποψη ειναι λαθος τροπος εκφρασης δεν μπορεις να εκφερεις την αποψη σου αναφερομενος σε περισσοτερα ατομα παρα μονο για τον εαυτο σου.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Το πραγματικό όνομα της έρικας είναι εύα για αυτό μπερδεύτηκες και στο φβ το γράφει
και για οσους την ξερουμε καλα ξερουμε και το προσονυμιο που ειχε σε πολυ νεαρη ηλικια ασχετα που πλεον δεν ασχολειται με το συγκεκριμενο σπορ :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
το θεμα εμφανησης ειναι καθαρα υποκειμενικο σε εσενα μπορει να αρεσει εμφανησιακα η ισιδα σε καποιον αλλον οχι. προσωπικα θεωρω απο εμφανηση και οχι απο επαγγελματικες ικανοτητες την τοπ οτι ειναι η θεανω μετα θα εβαζα λολα και ερικα. οπως ειπα ειναι θεμα γουστου. επισης κατι τελευταιο η χρησιμοποιηση του πληθυντικου αριθμου σε προσωπικη αποψη ειναι λαθος τροπος εκφρασης δεν μπορεις να εκφερεις την αποψη σου αναφερομενος σε περισσοτερα ατομα παρα μονο για τον εατ

το θεμα εμφανησης ειναι καθαρα υποκειμενικο σε εσενα μπορει να αρεσει εμφανησιακα η ισιδα σε καποιον αλλον οχι. προσωπικα θεωρω απο εμφανηση και οχι απο επαγγελματικες ικανοτητες την τοπ οτι ειναι η θεανω μετα θα εβαζα λολα και ερικα. οπως ειπα ειναι θεμα γουστου. επισης κατι τελευταιο η χρησιμοποιηση του πληθυντικου αριθμου σε προσωπικη αποψη ειναι λαθος τροπος εκφρασης δεν μπορεις να εκφερεις την αποψη σου αναφερομενος σε περισσοτερα ατομα παρα μονο για τον εαυτο σου.
το υποκειμενικο της εμφανισης το αναφέρω σε προηγούμενη απάντηση. Όπως αναφέρω και το διαφορετικό στυλ που έχει η καθεμία.. Πιο κυριλέ η θεανώ και η ερρικα πιο εναλλακτικο η ίσιδα. Η εμμονη του προς την ισιδα μου κανει εντυπωση... που απο καπου βρηκε μια φωτο και την ανεβασε και πιαστηκε για να την υποτιμα... Ο πληθυντικος που χρησιμοποιησα αφορά πολλα σχόλια που εκθειαζουν την ισιδα και στο θρεντ της ισιδας και σε αυτο. Και η ερικα και η θεανω και η ισιδα θεωρω και εγω και πολλοι αλλοι οτι ειναι πολυ ομορφες. Αυτο. Δεν βρισκω οτι διαφωνουμε σε κατι.

dimitris.kyrios

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
232
Πόντοι
20

και για οσους την ξερουμε καλα ξερουμε και το προσονυμιο που ειχε σε πολυ νεαρη ηλικια ασχετα που πλεον δεν ασχολειται με το συγκεκριμενο σπορ :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:
Ευτυχώς έχω το προσωπικό τηλέφωνο της έρικας, από ότι μου έχει πει βλέπει γνωστούς και κάνει ελάχιστες εξαιρέσεις για όσους δεν έχει γνωρίσει και πολύ καλά κάνει, είναι φαινόμενο η γυναίκα

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
το υποκειμενικο της εμφανισης το αναφέρω σε προηγούμενη απάντηση. Όπως αναφέρω και το διαφορετικό στυλ που έχει η καθεμία.. Πιο κυριλέ η θεανώ και η ερρικα πιο εναλλακτικο η ίσιδα. Η εμμονη του προς την ισιδα μου κανει εντυπωση... που απο καπου βρηκε μια φωτο και την ανεβασε και πιαστηκε για να την υποτιμα... Ο πληθυντικος που χρησιμοποιησα αφορά πολλα σχόλια που εκθειαζουν την ισιδα και στο θρεντ της ισιδας και σε αυτο. Και η ερικα και η θεανω και η ισιδα θεωρω και εγω και πολλοι αλλοι οτι ειναι πολλοι ομορφες. Αυτο. Δεν βρισκω οτι διαφωνουμε σε κατι.
μιας και αναφερθηκες σε εμμονη προς την ισιδα. βασικα δεν ηθελα να κανω τετοιο σχολιο οσο διαστημα παρακολουθο το νημα. αν δεις λοιπον κανεις δεν ειπε κατι αρνητικο ως προς την ισιδα περαν του σχολιου της φωτο που ηταν μια αντικειμενικη αποψη του οτι ηταν κουρασμενη. απο εκει και περα αν δουμε τα σχολια και σε αυτο και στο νημα της ισιδας σε καθημερινη βαση βλεπουμε εναν καταιγισμο δικων σου σχολιων και 2 αλλων προφιλ καποιος θα μπορουσε να αναφερθει σε προσπαθεια προμοταρισματος προσωπικα δεν αναφερομαι σε κατι τετοιο απλα σχολιαζω την αναφορα σου στο θεμα της εμμονης.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
μιας και αναφερθηκες σε εμμονη προς την ισιδα. βασικα δεν ηθελα να κανω τετοιο σχολιο οσο διαστημα παρακολουθο το νημα. αν δεις λοιπον κανεις δεν ειπε κατι αρνητικο ως προς την ισιδα περαν του σχολιου της φωτο που ηταν μια αντικειμενικη αποψη του οτι ηταν κουρασμενη. απο εκει και περα αν δουμε τα σχολια και σε αυτο και στο νημα της ισιδας σε καθημερινη βαση βλεπουμε εναν καταιγισμο δικων σου σχολιων και 2 αλλων προφιλ καποιος θα μπορουσε να αναφερθει σε προσπαθεια προμοταρισματος προσωπικα δεν αναφερομαι σε κατι τετοιο απλα σχολιαζω την αναφορα σου στο θεμα της εμμονης.
μπορεις να δεις απο πολλα σχολια μου για αναφορες μου τοσο σε αλλες αφεντρες όσο και σε κοπελες που δεν ειναι επαγγελματιες και προσφερουν αυταρχικο. Εχω δηλωσει φαν της ισιδας και δεν το κρυβω. Οπως και αλλοι που εχουν δηλωσει φαν της θεανω και της ερρικα. Δεν το θεωρω κακο. Νομιζω εξαλλου οτι ειναι χαρακτηριστικο του χωρου να υπαρχουν αφεντρες με φαν κλαμπ και το θεωρω απολυτα φυσιολογικο.

dimitris.kyrios

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
232
Πόντοι
20
Το έχω γράψει και εγώ 3 προφίλ τα ίδια και τα ίδια γράφουν

dimitris.kyrios

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
232
Πόντοι
20
θα σε διορθωσω... πολλα παραπανω :grin::cheesy::cheesy:
Μπα άσε που είσαι συνέχεια on line Για να απαντήσεις, την Θεανώ δεν την ξέρω αλλά η έρικα κυριλέ; είναι και του σαλονιού και του λιμανιού αλλά πάντα ντυμένη και περιποιημένη, σε φωτογραφίες που έχω δει την Θεανώ αν και δεν δείχνει πρόσωπο φαίνεται ότι είναι ωραία γκόμενα, ώρα για μπάνιο στην θάλασσα Κυριακή σήμερα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Μπα άσε που είσαι συνέχεια on line Για να απαντήσεις, την Θεανώ δεν την ξέρω αλλά η έρικα κυριλέ; είναι και του σαλονιού και του λιμανιού αλλά πάντα ντυμένη και περιποιημένη, σε φωτογραφίες που έχω δει την Θεανώ αν και δεν δείχνει πρόσωπο φαίνεται ότι είναι ωραία γκόμενα, ώρα για μπάνιο στην θάλασσα Κυριακή σήμερα
δεν διαφωνω σε τιποτα από οσα λες για θεανω και ερρικα..για την ερρικα που εχω συναντησει στη θεσσαλονικη θα σου πω οτι και λιγα λες. Γυναικαρα! καλες βουτιες και να περασεις καλα! Μετρημενες οι αξιολογες και respect σε ολες! Εξαιτίας και χαρη σε αυτες μπορούμε και γουσταρουμε!

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86

Ευτυχώς έχω το προσωπικό τηλέφωνο της έρικας, από ότι μου έχει πει βλέπει γνωστούς και κάνει ελάχιστες εξαιρέσεις για όσους δεν έχει γνωρίσει και πολύ καλά κάνει, είναι φαινόμενο η γυναίκα

δεν διαφωνω σε τιποτα από οσα λες για θεανω και ερρικα..για την ερρικα που εχω συναντησει στη θεσσαλονικη θα σου πω οτι και λιγα λες. Γυναικαρα! καλες βουτιες και να περασεις καλα! Μετρημενες οι αξιολογες και respect σε ολες! Εξαιτίας και χαρη σε αυτες μπορούμε και γουσταρουμε!

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Να είναι καλά όλες οι Αφέντρες μας έτσι και αλλιώς δεν έχουμε και πολλές που να αξίζουν

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Να είναι καλά όλες οι Αφέντρες μας έτσι και αλλιώς δεν έχουμε και πολλές που να αξίζουν
Mακαρι βγουν και αλλες στο προσκηνιο. Όσες περισσοτερες, τοσο καλυτερο για ολους μας που γουσταρουμε τη φαση και κυριως για το χωρο που εχει καμψη τα τελευταια χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom