mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Τα ομορφότερα πόδια τα έχει η έρικα 37 νούμερο και η θεανώ 38 και μισόΣτο bdsm είναι super αλλά όχι και τα ομορφότερα πόδια, μην λέμε ό,τι θέλουμε
Υ.Γ. Κ Ο Υ Ρ Α Σ Α Τ Ε
Τα ομορφότερα πόδια τα έχει η έρικα 37 νούμερο και η θεανώ 38 και μισόΣτο bdsm είναι super αλλά όχι και τα ομορφότερα πόδια, μην λέμε ό,τι θέλουμε
Υ.Γ. Κ Ο Υ Ρ Α Σ Α Τ Ε
Σιγά βρε που έχω αντιζηλία με την κυρία Ερικά επειδή έγραψα την αλήθεια για την ηλικία της. Τι αντιζηλία έχω δηλαδή; Μήπως θέλω να αλλάξω φύλλο και να γίνω αφέντρα και δεν το ξέρω;Η έρικα είναι η ιέρεια του bdsm και τα ομορφότερα πόδια, είχα κάνει και το site της και μην πιστεύετε τι γράφει ο καθένας απλά δυστυχώς υπάρχει μεγάλη αντιζηλία επειδή είναι η καλύτερη όλων με διαφορά
Έχεις μεγάλο θέμα για την ιέρεια του bdsm θα πλένεις το στόμα σου, είναι στο bdsm 20 χρόνια και παραπάνω και έχω κάνει το site της, μόνο αλήθειες δεν λεςΣιγά βρε που έχω αντιζηλία με την κυρία Ερικά επειδή έγραψα την αλήθεια για την ηλικία της. Τι αντιζηλία έχω δηλαδή; Μήπως θέλω να αλλάξω φύλλο και να γίνω αφέντρα και δεν το ξέρω;
Γίνεσαι πολύ τοξικός και πρέπει να το προσέξεις αυτό. Έτσι όπως τα γράφεις θα με κάνεις να πιστέψω ότι έχουμε τη madame Sarka (στα νιάτα της μάλιστα) στην Ελλάδα και απλώς δεν το έχουμε καταλάβει.
Τα ομορφότερα πόδια τα έχει η έρικα 37 νούμερο και η θεανώ 38 και μισό
Έχω λατρέψει και τις δύο οπότε ξέρω και τι νούμερο παπούτσια φοράνε ακόμη και τι ζώδιο είναιΤα νούμερα στα πόδια τα μετράτε όπως τις ηλικίες;
Ααα πες τα μας ότι είσαι υπάλληλος της κυρίας Έρικας για να καταλάβουμε γιατί κάνεις πως δε βλέπεις ότι είναι 50+. Εσύ κάνεις και το ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες;Έχεις μεγάλο θέμα για την ιέρεια του bdsm θα πλένεις το στόμα σου, είναι στο bdsm 20 χρόνια και παραπάνω και έχω κάνει το site της, μόνο αλήθειες δεν λες
Μόνο το site της έχω κάνει αλλά την γνωρίζω πολλά χρόνια respect και μόνο στην έρικαΑαα πες τα μας ότι είσαι υπάλληλος της κυρίας Έρικας για να καταλάβουμε γιατί κάνεις πως δε βλέπεις ότι είναι 50+. Εσύ κάνεις και το ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες;
Και το site για να μαθαίνεις το έριξα εκείνη δεν μου έδινε υλικόΑαα πες τα μας ότι είσαι υπάλληλος της κυρίας Έρικας για να καταλάβουμε γιατί κάνεις πως δε βλέπεις ότι είναι 50+. Εσύ κάνεις και το ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες;
respect και γράφεις το όνομά της με μικρά; Παπαπά θα σε μαλώσω...Μόνο το site της έχω κάνει αλλά την γνωρίζω πολλά χρόνια respect και μόνο στην έρικα
Τραγικός γιατί να το γράψω με κεφαλαία; τι θα αλλάξει;respect και γράφεις το όνομά της με μικρά; Παπαπά θα σε μαλώσω...
γιατί νομίζεις ότι εγώ δεν κουράστηκα να απαντάω για τα αυτονόητα;Δεν τα λέτε μεταξύ σας με pm's. Μας πρήξατε
Δεν τα λέτε μεταξύ σας με pm's. Μας πρήξατε
Παρακαλώ μην κάνετε παραθέσεις ,είναι δική μου προσωπική εμπειρία και μετανιώνω και που την έγραψα αλλά επιβεβαιώνω ότι η έρικαΚαι αυτός λέει ψέματα?
γιατί νομίζεις ότι εγώ δεν κουράστηκα να απαντάω για τα αυτονόητα
Το αντίθετο μόνο ηλιθιότητες γράφεις και κουράζετε τον κόσμογιατί νομίζεις ότι εγώ δεν κουράστηκα να απαντάω για τα αυτονόητα;
Παρακαλώ μη ξανακάνετε παραθέσεις σε ότι έχω γράψει,είναι η προσωπική μου εμπειρία και μόνο και βεβαίως έχω πάει μαζί της στο πρίαμος και κάναμε cbt,bontage,role play και pegging,την καλύτερη διαφήμιση της κάνουν αλλά δεν ξέρουν ότι δεν το χρειάζεται έχει κάνει την πελατεία της η έρικα όπως και η λόλαΚαι αυτός λέει ψέματα?
Έχεις δίκιο η τελευταία παράθεση που σου κάνω όσο για την Αναστασία αν πήγες γράψε μας την γνώμη σουΤην είδα πρόσφατα την έρικα,πριν λίγες ημέρες,πήγαμε στο πρίαμος επειδή είχε κλείσει σουίτα με τζακούζι και την είχε πληρώσει η ίδια,λόγω των γενεθλίων της είχε έκπτωση 50 τοις 100 και έκανε χρήση της ταυτότητας της,όντως το όνομα και το επίθετο είναι αυτό που βάζει στα προφίλ της,ημερομηνία γέννησης 17-7-1979,αυτό γράφει η ταυτότητα της,τώρα γιατί ασχολούνται δεν μπορώ να ξέρω,εγώ έμεινα ευχαριστημένος, στα session της κάνει τα πάντα από light μέχρι extreme,βγάλαμε και video μαζί,ωραίο κορμί και πρόσωπο,το καλύτερο είναι ότι το απολαμβάνει,τρεις ώρες είχε διάρκεια το session,κάναμε και τζακούζι μαζί,μέσα στο τζακούζι κάναμε footfetish,strap και άλλα πολλά,έχει φαντασία και διεστραμμένο μυαλό,η επόμενη που θα δω είναι η Αναστασία,μου αρέσουν αυτά που γράφει στις αγγελίες της,πρέπει να είναι σκληρή Αφέντρα.
Γράψε και για την ηλικία τηςΈχεις δίκιο η τελευταία παράθεση που σου κάνω όσο για την Αναστασία αν πήγες γράψε μας την γνώμη σου
Το γράφει για την έρικα ο ίδιος για την Αναστασία στείλε μου μήνυμα να σου απαντήσωΓράψε και για την ηλικία της
Γράψε και για την ηλικία της
Εγώ τον έριξα τον ψυχάκια και καλά να πάθει αλλά όχι ψέματαΓλυτώσαμε από τον ψυχάκια οπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε ο Αρειανός για να αποκτήσουμε καινουργιες ψυχωσεις ;
Η ηλικία είναι απλά ένα νουμερο απλά εσείς με το 40 χαλαρωστε λίγο δεν ξεκίνησε στα 15 η γυναίκα ελεος. Αλλα ξεκολήστε με το θέμα ηλικίας μπορω να απαριθμησω λίστα με 50αρες γυναικες που θα τον βγαζετε και θα τον παιζετε. Ο άνθρωπος έγραψε ότι περασε μια χαρά αυτό κρατάμε