Μου την σπάει η ανακρίβεια που όταν είναι συνειδητή, μιλάμε για κακοήθεια ενώ όταν είναι από άγνοια μιλάμε για μαλακία. Για την αποκατάσταση της τάξης και μόνο και αφού επιένενετε να γαμάτε το thread ασχολούμενοι με την ηλικία της Έρικας, μετά λόγου γνώσεως επιβεβαιώνω κι εγώ τον coogar 13. Αν και ξέρω ότι ούτε γουστάρει, ούτε εγκρίνει να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά της δεδομένα, το παραβλέπω - ως μη υποτακτικός - και έχοντας κι εγώ δει ταυτότητα, επιβεβαιώνω κι εγώ το έτος γέννησης 1979. 2023-1979, κάντε την πράξη μόνοι σας για να βρείτε την ηλικία. Αν δε, θες την γνώμη μου, εμφανισιακά δείχνει μικρότερη από την βιολογική της ηλικία.
Γράψε ότι δεν πέρασα καλά, να το δεχτώ, γράψε ότι ήταν πολύ σκληρή, να το δεχτώ, γράψε ότι ήταν πολύ μαλακή (που λέει ο λόγος), να το δεχτώ, γράψε ότι δεν σου άρεσε εμφανισιακά (γούστα είναι αυτά), να το κι αυτό δεχτώ, όμως ρε φίλε μην γράφεις την όλως ψευδή παπαριά σου γιατί εσύ εκτίθεσαι και όχι αυτή. Και εδώ που τα λέμε μπορούσες να μην γράψεις και τίποτα, μόνο η φωτό που δημοσίευσες τα λέει όλα για τα ποιά είναι και το τί κάνει. Και αυτό που κάνει, δεν νομίζω να το κάνει καμία άλλη με τέτοια συνέπεια και τόσο ζήλο, γιατί αυτή είναι η ζωή της.
Για να το κλείσω, επί της ουσίας συμφωνώ και με τον Κορλεόνε. Όντως η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, όταν η γυναίκα είναι όμορφη εκ φύσεως, προσέχει τον εαυτό της και προσφέρει αυτά που υπόσχεται. Όταν λοιπόν και η Έρικα πιάσει τα 50, πάλι θα έχει το κοινό της, αλλά και τους (τις) haters της. Αλλά αργούμε ακόμα αρκετά μέχρι να φτάσουμε εκεί....