Καλησπέρα
Δεν θα μπω στην διαδικασία να υποστηρίξω τον χώρο μου (Same Place). Το κάνω με ποιο δημιουργικούς τρόπους. Στα τόσα χρόνια λειτουργίας του έχουν περάσει από αυτόν, έμπειροι και άπειροι "παίκτες" στα ιδιαίτερα παιχνίδια και για πολλά χρόνια βρίσκετε στην καρδιά πολλών πιστών φίλων που τον επισκέπτονται. Από αυτόν τον χώρο όπως πολλοί γνωρίζετε έχουν περάσει επίσης αρκετές Κυρίες. Είναι γεγονός πως κάποιες από αυτές "είδαν φως" και μπήκαν. Μόνο που όπως μπήκαν, έφυγαν νύχτα… ίσως επειδή τα βρήκαν σκούρα και όχι όπως το περίμεναν. Άλλες ψωνίστηκαν και ξέφυγαν σαν χαρακτήρες, οπότε δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτες στον χώρο μου. Μερικές γνωστές Κυρίες που είναι εκτός του Same Place, συνεργάζονται, έστω και αν δεν είναι μέσα στον ίδιο τον χώρο του. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, υπήρξαν και αυτές που ήταν πραγματικές αφέντρες, είχαν την κυριαρχική προσωπικότητα και απλά εκπαιδεύτηκαν στο επαγγελματικό Domination, άλλες που άδραξαν την ευκαιρία και έγιναν διάσημες και τις καμαρώνουμε σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά υπάρχουν και αυτές που αξίζουν πραγματικά, αλλά δεν τους αρέσουν τα φώτα τις δημοσιότητας και θέλουν να κρατούν low profile. Οφείλουμε να σεβαστούμε την επιλογή τους.
Το Same Place είναι γεγονός πως έχει γράψει ιστορία. Είναι γνωστό σε όλους και ιδιαίτερα στους παλιούς BDSM lifestyler πως ο χώρος μου ανήκει εξ αρχής. Όπως και να το πάρει κανείς, το θέμα είναι πως μέσα σε αυτόν τον χώρο έβαλα την ζωή μου, το είναι μου και την αγάπη μου. Έκανα συνεργασίες, που κάποιες τις χάρηκα και άλλες άφησαν πίσω τους πικρή γεύση. Δεν πειράζει... εμπειρίες ζωής τις λέω... Δεν παύω όμως να κάνω ακόμα ότι μπορώ για να λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να προσφέρει αυτήν την ιδιαίτερη ευχαρίστηση, που τόσο την έχουμε όλοι ανάγκη. Πέρα και πάνω από αυτό όμως, πάντα θα παίζει για μένα ρόλο, ο ανθρώπινος παράγοντας και σε αυτό δίνω την μεγαλύτερη βάση. Μ' ενδιαφέρει το γυναικείο και ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ της κάθε κυρίας. Αυτό είναι το μεγάλο και δύσκολο κομμάτι, τόσο για μένα, όσο και για εσάς.
Η μεγάλη αλήθεια είναι, πως κανένας μας δεν μπορεί να πει για καμία Κυρία αν είναι καλή ή όχι, είτε αυτή είναι στον χώρο μου, είτε αλλού, πέρα από τις κραυγαλέες περιπτώσεις. Το Domination submission είναι τόσο περίπλοκο και τόσο ιδιαίτερο και προσωπικό για τον καθένα, που η χημεία που βγαίνει μέσα σε αυτό, άπτεται μόνο στην μοναδική σχέση Κυρίαρχης και υποτακτικού. Θα τολμήσω να πω πως κάποιες κυρίες που ανέφερα και που ίσως για κάποιους από εσάς, όπως διαβάζω δεν άξιζαν, υπήρχαν αρκετοί που τις επισκέπτονταν ξανά και ξανά, τις λάτρευαν και είχαν μαζί τους μια τέλεια σχέση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πω πως οι κυρίες του χώρου μου είναι οι καλύτερες και άλλες ανεξάρτητες ή σε άλλους χώρους, είναι χειρότερες. Αν το έκανα θα ήταν μεγάλη βλακεία και θα υποτιμούσα τις γνώσεις μου, την υπόσταση μου και την νοημοσύνη σας. Ξέρω, όπως και σεις, πως η κάθε μια έχει το δικό της fun club. Με αυτό και μόνο ως γνώμονα, ας ψαχτεί ο καθένας ξεχωριστά και ας βρει ο καθένας όποια Κυρία νομίζει ότι του "πάει"
Είμαι μέσα στον χώρο και παρακολουθώ ότι μας αφορά. Έχουν δημιουργηθεί και αλλά dugeon και μπράβο. Όλα υποστηρίζουν την προσωπικότητα της κάθε κυρίας που τα έχει και εξυπηρετούν αυτό που εκείνες αντιπροσωπεύουν. Όλα έχουν σκοπό να είναι λειτουργικά για τις ανάγκες όσων τα χρησιμοποιούν. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχει σημασία η ποιότητα και η αξία του σταυρού ή του μαστιγίου, όσο η ποιότητα και οι τεχνικές γνώσεις της Αφέντρας που τα χρησιμοποιεί.
Με την ευκαιρία Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω βάλει κανένα υποστηρικτή του χώρου μου και των κυριών που τον πλαισιώνουν. Όσους φίλους το κάνουν τους ευχαριστώ, αλλά θα ήθελα να το σταματήσουν γιατί δεν βρίσκουν άκρη. Αν θέλω να πω ή να γράψω κάτι, το κάνω από μόνη μου. Δεν με ενδιαφέρει και δεν πιστεύω σε αυτού του είδους την διαφήμιση, επειδή αυτόματα μπορεί να γίνει και δυσφήμιση. Είναι ολοφάνερο πως γεμίσαμε τρόλ, που έστω και αν ένας λέει κάτι καλό για κάποια, άλλος θα βγει και θα γράψει κάτι κακό. Διαφήμιση για κάθε Κυρία είναι οι ίδιες οι πράξεις της, ο χαρακτήρας της, γενικά ο τρόπος ζωής της....οι πράξεις και το έργο της.