Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Βλαμμένη και αγάμητη γκόμενα είσαι
Αμοιβάδα σαν και εσένα δεν είμαι , εσύ τελειωσες το Λύκειο μέ μέσο . Πάντως μπραβο στην Ερικα που σε δεχεται επιτελει
κοινωνικό έργο αν και για ηλίθιους σαν και εσενα επρεπε να χρεωνει διπλά

stokos.jpg

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Έχεις απόλυτο δίκιο,είμαι νέο μέλος και αυτά που διαβάζω είναι τραγικά,κακώς του απαντούν αφού μόνο βρίζει και γράφει ότι το thread είναι αναξιόπιστο πιος ο λόγος τότε να γράφει?τον ρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα και καλύτερα
της απαντώ για να γελάω μαζί της ,χαχα αναξιόπιστο αλλά γράφει συνέχεια η γκόμενα

dimitris.kyrios

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
232
Πόντοι
20

dimitris.kyrios

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
232
Πόντοι
20

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Σταματάω και εγώ άλλωστε ζήτησα να πειτε ποια γκομενα είμαι ή ποιανης τρολ ειμαι και απαντηση δεν πήρα. Αυτο λεει πολλά. .....
Μίλα μόνος σου η μόνη σου αν είσαι όντως γυναίκα ξενέρωσε όλος ο κόσμος

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Σαφως ξενερωσε και δεν εμαθε τελικά εάν ειμαι γυναικα ποια ειμαι και εάν ειμαι τρολ ποιανης τρολ ειμαι

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Σαφως ξενερωσε και δεν εμαθε τελικά εάν ειμαι γυναικα ποια ειμαι και εάν ειμαι τρολ ποιανης τρολ ειμαι
Εσύ το συνεχίζεις και γράφεις πάλι για εμένα δεν πάω με αγάμητες

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
coogar σε βρήκα στο φβ φαίνεται στις φωτογραφίες που φοράς περούκα ότι δεν είσαι γυναίκα αλλά μπράβο σου δεν μασάς όσο για την γκομενίτσα την corleona είναι καψούρα μαζί μου συνεχίζει και γράφει χαχα να γελάμε και λίγο

dimitris.kyrios

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
232
Πόντοι
20

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0

Goddess Theano

Τι φετιχ? Νομιζω και να μην εχεις φετιχ με ποδια αν πας Θεανω πρεπει να της τα γλειψεις. Ειναι ΠΑΑΑΑΑρα πολυ ομορφα :drooling-face:
είσαι μεγάλος ψεύτης έχεις γράψει ότι έχεις ξαναπάει στην Θεανώ
Ρε φιλε αν ειχα παει θα σε ρωτουσα? Ειμαι 800 χιλιομετρα μακρια, ηταν να κατεβω περυσι το καλοκαιρι Αθηνα αλλα καηκε. Λογικα (παντα) φετος θα κατεβω οποτε θα ηθελα να παω η οπως εγραψα αν υπαρχει καποια αλλη με εξισου ωραια ποδια να κανω ενα search. Το οτι πρεπει να λεμε ολο το ιστορικο εδω για να μην μας πειτε ψευτες/τρολ κλπ με ξεπερναει, μια ερωτηση εκανα. Ο,τι ναναι καταλαβατε και εσυ και ο αλλος που μου απαντησε στο thread της. Εννοω οτι εχει τοσο ωραια ποδια που και να μην εχεις φετιχ, θα "πρεπει" να της τα γλειψεις. Εγω απο την οθονη τα βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια. PEACE

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Σκάσε επιτέλους, ζωή δεν έχεις; μας τα πρήξες και συνεχίζεις
Μηπως αυτή την παρατηρηση θα πρεπεις να την κανεις στο φιλο σου το Ray ? Αλλα θα μου πες και να την κανεις τι να καταλαβει ένας ουγκανος ;

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Ρε φιλε αν ειχα παει θα σε ρωτουσα? Ειμαι 800 χιλιομετρα μακρια, ηταν να κατεβω περυσι το καλοκαιρι Αθηνα αλλα καηκε. Λογικα (παντα) φετος θα κατεβω οποτε θα ηθελα να παω η οπως εγραψα αν υπαρχει καποια αλλη με εξισου ωραια ποδια να κανω ενα search. Το οτι πρεπει να λεμε ολο το ιστορικο εδω για να μην μας πειτε ψευτες/τρολ κλπ με ξεπερναει, μια ερωτηση εκανα. Ο,τι ναναι καταλαβατε και εσυ και ο αλλος που μου απαντησε στο thread της. Εννοω οτι εχει τοσο ωραια ποδια που και να μην εχεις φετιχ, θα "πρεπει" να της τα γλειψεις. Εγω απο την οθονη τα βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια. PEACE
Άλλο ένα τρολ είσαι και εσύ

kwstas.argyroy

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
34
Πόντοι
0
A φιλαρακι εχεις να μαθεις πολλά. Αυτά συνηθιζονται συχνα εδω μέσα και εγω είχα φαει πεσιμο όταν πρωτογραφτηκα αλλα και στην πορεία ξανάφαγα σε άλλο thread σχετικό με μια Αφεντρα
Απο τις 211 σελιδες που ειναι το thread οι 150 ειναι καυγαδες . :globeos-cigar:

Τραγικοί

kwstas.argyroy

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
34
Πόντοι
0
Μην δίνετε απαντήσεις σε άτομα σαν τον corleone από αυτό τρέφετε και σίγουρα τα γραπτά του θυμίζουν γυναίκα στερημένη

kwstas.argyroy

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
34
Πόντοι
0
Γυναίκα είναι σίγουρα στερημένη και καταπιεσμένη,ποιος σοβαρός άντρας θα ήταν όλη την ημέρα να βρίζει και να γράφει,μην της δίνετε βήμα
Υσ μου λείπει η Κυρία Αλεξάνδρα

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
Ενταξει μαλακες τι ζω ο Corleone σε post που αφορουσε τη Theano και ειναι υπέρ της δειχνει να το εχει αντιληφθει και συμφωνει με εσενα οι άλλοι σε λενε τρολ στις πρωτες σου εμφανισεις Deja Vu κανονικο. Δεν εχουμε σωτηρια
καμια :globeos-haha:

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
Μην δίνετε απαντήσεις σε άτομα σαν τον corleone από αυτό τρέφετε και σίγουρα τα γραπτά του θυμίζουν γυναίκα στερημένη
Ναι αλλα καποιος πρεπει να παρει το θάρος να του πει είσαι η ταδε που κρυβεται πισω απο αυτό το προφιλ. Ενα δικιο το εχει . Εμένα φιλαρακια επειδη με εχει κραξει και στο παρελθόν το παιζω στο 1,40 ότι δεν ειναι γκομενα αλλά 1,05 ότι κατι ήπιε και ήταν δυαντό και την εχει δει τσακ νορις :grin:
:grin::grin::grin: Θέλω και εγω Corleone

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom