digi01
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Kαλο Μηνα!
Ειχα παει καποια στιγμη πριν κανα χρονο...... δεν μαρεσε ουτε απο εμφανιση.. ουτε θα ξαναπηγαινα.καλημερα!!!!! ξέρουμε τίποτα για αυτή την περίπτωση?DOMINA TS
Do you know what it feels like for a girl? Are you willing to learn? -Role play -Submission -Feminisation @Experienced @Kinky @Bdsm Set @Fisting Expert @Outdoors @Forced @Watersports @Fully loaded @Gagging @Spitting @Bad language #for further information please contact me via phone or add me on...kanesex.com
Ειναι στην Αθηνα αλλά κάνει επιλεκτικά με κόσμο που ξέρει καιρό. Για την ωρα τουλάχιστον αυτό ισχυει. Εάν τωρα θα επανελθει πιο δυναμικά άγνωστο. Δοκιμασε να την προσεγγισεις μεσω facebookΗ Ερικα κάνει ακόμα συνεδρίες; Στην Αθηνα βρίσκεται ή θα κάνει τουρ; Ρωτάω γιατί έχω χάσει - ξανά - το προσωπικό της.
το θεμα δεν ειναι μονο να το κανεις, αλλά και να το γουσταρεις...γιατι μονο ετσι βγαινει η καυλα και στον πελατη...Καλησπέρα παίδες..
Εδώ και καιρό είμαι στο χώρ ο ως call girl.
Παράλληλα λειτουργω και ενεργητικά με στραπον και ότι άλλο περιλαμβάνει το αυταρχικό πρόγραμμα.
Δε γνώριζα ότι υπάρχει και ανάλογο νήμα εδώ με αποτέλεσμα να το ανακοινώνω μόνο μέσω αγγελιών.
Όποιος ενδιαφέρεται μιλάμε με πμ ή στο προσωπικό μου εδώ
Το κάνω και με πολύ αισθησιασμό.
Τρικυμία εν κρανίο...Εσυ δεν έδινες φιλιά στα ραντεβού απ’ ότι διάβαζα, κάνεις αυταρχικό με αισθησιασμό; Δηλαδή αν σου έρθει ο παππούς με αιμορροΐδες και θέλει να τον πάρεις με ένα τεράστιο στραπ και μετά φιστινκ, θα ξεχειλίσει η αίσθηση; Άστο αγάπη, λίγες είναι για αυταρχικό. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εσένα σε κόβω φρεσκοχωρισμενη και επειδή ο πρώην σου σου την έδωσε λογικά, είπες να τιμωρήσεις όλα τα αγόρια.
Αμα πέφτω έξω, συμπάθα με. Πάντως για αυταρχικό άστο καλύτερα.
Τρικυμία εν κρανίο...
Πρώτον αφου δεν έχεις δοκιμάσει πως μπορείς να έχεις άποψη? Δοκίμασε πρώτα και μετα γράψε τις εντυπώσεις σου
Δεύτερον, αισθησιασμός χωρίς φιλιά δεν υφίσταται? Θα μας τρελάνεις? Εσένα όταν πηγαίνεις για αυταρχικό κατα τη διάρκεια του session σε φιλάνε ακατάπαυστα φαντάζομαι..
Τρικυμία εν κρανίο v2. 0Η τρικυμία είναι στο δικό σου μυαλό.
Εστίασα στο ότι το αυταρχικό περιλαμβάνει πολλά πράγματα εκτός σκοπιάς κανονικού προγράμματος. Θέλει αντοχή για στραπ. Θέλει βρωμικο μυαλό. Θέλει μηδέν ταμπού για να βάλεις τον παρτενέρ μέσα στο παιχνίδι. Το αυταρχικό είναι θεμα μυαλού πριν από οτιδήποτε άλλο. Για να θεωρείται ένα σεσιον πετυχημένο. Υπάρχουν πολλά που η συγκεκριμένη κοπέλα - απ’ όσο γνωρίζω - δεν κάνει. Παράδειγμα τα φιλιά. Όταν λοιπόν βάζεις κοφτές εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις στο αυταρχικό. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ τώρα.
Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει.
Καταρχήν που είδες εσύ ότι δε δίνω φιλιά στα ραντεβού.. Με έχεις πάρει ;Εσυ δεν έδινες φιλιά στα ραντεβού απ’ ότι διάβαζα, κάνεις αυταρχικό με αισθησιασμό; Δηλαδή αν σου έρθει ο παππούς με αιμορροΐδες και θέλει να τον πάρεις με ένα τεράστιο στραπ και μετά φιστινκ, θα ξεχειλίσει η αίσθηση; Άστο αγάπη, λίγες είναι για αυταρχικό. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εσένα σε κόβω φρεσκοχωρισμενη και επειδή ο πρώην σου σου την έδωσε λογικά, είπες να τιμωρήσεις όλα τα αγόρια.
Αμα πέφτω έξω, συμπάθα με. Πάντως για αυταρχικό άστο καλύτερα.
Καταρχήν που είδες εσύ ότι δε δίνω φιλιά στα ραντεβού.. Με έχεις πάρει ;
Όχι!
Για take a look στις κριτικές μου και θα δεις για τα φιλιά και αν τα δίνω..δεύτερον δε καταλαβαίνω το πρέπει να είσαι φρέσκο χωρισμένη..... Το ότι παρέχω μια υπηρεσία που κ πριν σταματήσω την είχα δηλαδή πρέπει να οφείλεται σε νεύρα; τι συμπέρασμα είναι αυτό δηλαδή;
Αντε με τον κάθε ηλιθιο κόμπλεξικο και άσχετο εδώ μέσα.... Φτάνει!
Όσο για το αν μου έρθει ο παππούς ή ο νέος Όχι απλά θα τον γαμησω! Θα τον ξεκωλιασω κιόλας
Aπ ότι φαινεται είσαι πολυεργαλείο τα κάνεις όλα και συμφέρεις αλλά καλό ειναι να κανεις μια εξειδίκευση εκεί που σου αρέσει περισσότερο. Η εξειδικευση κανει και τη διαφορά.....και μην ακους τις παπαριες που λενε οι περισσότερες απο αυτές που δηλώνουν αφέντρες πέρασαν και από τη βιζιτα με τον α η β τρόπο πριν καταλήξουν στο αυταρχικόΤο κάνω και με πολύ αισθησιασμό.