You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Αααα οκ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία γιατί δεν δείχνει πάντως για τρανς
Δεν εχει η Αντζελα. Ειναι εγχειρισμενη. Στο σωμα δεν καταλαβαινεις διαφορα. Αλλα η φωνη τουλ. οταν την ειχα δει εγω, δεν ηταν και πολυ γυναικειαΜόλις δεις το καβλι θα καταλάβεις
Ναι έχεις δίκιο... Για αλλο thread πήγαινε η απάντηση χαχΔεν εχει η Αντζελα. Ειναι εγχειρισμενη. Στο σωμα δεν καταλαβαινεις διαφορα. Αλλα η φωνη τουλ. οταν την ειχα δει εγω, δεν ηταν και πολυ γυναικεια
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 76
- Πόντοι
- 6
εχεις αγγελία για Θεανω?
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
thanks!
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Κριτική για Θεά Ήρα:
-Πολύ συμπαθητική κοπέλα, ξέρει καλά την δουλειά της πηδάει ωραία και προσπαθεί να περάσεις καλά
-Πολύ μέτρια εμφάνιση και μεγάλη σε ηλικία
Πιστεύω ότι στα ίδια € υπάρχουν καύτερες επιλογές
-Πολύ συμπαθητική κοπέλα, ξέρει καλά την δουλειά της πηδάει ωραία και προσπαθεί να περάσεις καλά
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Οταν λες μεγάλη πόσο δηλαδή ;Κριτική για Θεά Ήρα:
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
50άρα δεν ξέρω αν είναι αλλά 49 σίγουρα...Απο τις φωτογραφίες πρέπει χαλαρά να είναι 50αρα...
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Κορμάρα δεν έχει. οκ είναι αδύνατη αλλά τελείως πλαδαρήΤι λετε ρε μακαρι να ηταν οι 50αρες ετσι εγω την ειδα προχθες στο spank party και εχει κορμαρααα
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Σε ξεγελάει το μαλλί, δεν ξέρω αν ειναι φυσικό το χρώμα η τα βάφει έτσι γιατί εχω δει και πολύ νεότερες με γκρι, δεν ξέρω τι σοι φάση μοδας ειναι το γκρι, αλλά πάνω από 45 δεν είναι, απλά θα έλεγα ειναι καπως σπασμένη στο προσωπο, στο σώμα ειναι Ο.Κ Το λαιμό να παρατηρείς αυτός δειχνει πάντα την ηλικία50άρα δεν ξέρω αν είναι αλλά 49 σίγουρα...
Από τις γνωστές πάντως με εξαιρεση τη Σεσίλια που ειναι μεταξύ 30-33 όλες γυρω απο τα 40 και προς τα πάνω παιζουνε. Λόλα 40+, Ερικα λίγο πριν τα 50 αλλά κρατιεται εξαιρετικά για την ηλικία της , Θεανώ και Αλεξάνδρα λίγο πάνω λίγο κάτω από τα 40. Η μόνη που ήταν νέα σε ηλικία ήταν η Πέρσα αλλα και αυτή τωρα θα πρέπει να κοντευει τα 30 . Α και αυτή η Naori πρέπει να ειναι κάτω από 30
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
βασικα η Αλεξανδρα ειναι 35Σε ξεγελάει το μαλλί, δεν ξέρω αν ειναι φυσικό το χρώμα η τα βάφει έτσι γιατί εχω δει και πολύ νεότερες με γκρι, δεν ξέρω τι σοι φάση μοδας ειναι το γκρι, αλλά πάνω από 45 δεν είναι, απλά θα έλεγα ειναι καπως σπασμένη στο προσωπο, στο σώμα ειναι Ο.Κ Το λαιμό να παρατηρείς αυτός δειχνει πάντα την ηλικία
Από τις γνωστές πάντως με εξαιρεση τη Σεσίλια που ειναι μεταξύ 30-33 όλες γυρω απο τα 40 και προς τα πάνω παιζουνε. Λόλα 40+, Ερικα λίγο πριν τα 50 αλλά κρατιεται εξαιρετικά για την ηλικία της , Θεανώ και Αλεξάνδρα λίγο πάνω λίγο κάτω από τα 40. Η μόνη που ήταν νέα σε ηλικία ήταν η Πέρσα αλλα και αυτή τωρα θα πρέπει να κοντευει τα 30 . Α και αυτή η Naori πρέπει να ειναι κάτω από 30
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Ακόμα 35 ; Το 38 μου ακουγεται πιο real παντως σίγουρα ειναι μικρότερη από Θεανώ. Τεσπα δεν ειμαι και ληξιάρχοςβασικα η Αλεξανδρα ειναι 35
και ουδέποτε με ένοιαζαν οι ηλικίες . Κυκλοφορουν κάτι μπαζα κάτω των 30 που δηλώνουν αφέντρες μιλάμε για χάλι μαύρο
Δεν πιστεύω να εννοείς την ΑναστασίαΑκόμα 35 ; Το 38 μου ακουγεται πιο real παντως σίγουρα ειναι μικρότερη από Θεανώ. Τεσπα δεν ειμαι και ληξιάρχος
και ουδέποτε με ένοιαζαν οι ηλικίες . Κυκλοφορουν κάτι μπαζα κάτω των 30 που δηλώνουν αφέντρες μιλάμε για χάλι μαύρο
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
H Αναστασία δεν ειναι κάτω από 30 . Μη μου πεις οτι δηλώνει κάτι τέτοιο !!!!!Δεν πιστεύω να εννοείς την Αναστασία
Το χάλι μαύρο εννοούσα όχι την ηλικίαH Αναστασία δεν ειναι κάτω από 30 . Μη μου πεις οτι δηλώνει κάτι τέτοιο !!!!!
καποια γνωση εδω;
Όμορφη και έμπειρη αφεντρα
Ξανθια,κουκλα και πολύ αυταρχικη και αυστηρή. 80ε στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Για την απόλυτη ταπείνωση σου. Ελληνίδα, 28, ξανθιά, έμπειρη θα σε κάνει σκλάβο. Διαθέσιμη και για ζευγαρια. Μονη, με φιλη μου ή και με φιλο μου. 6986392078. Έλσα
kanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις