Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.812
Πόντοι
3.886
Μπορείς να δοκιμάσεις την Αριάδνη Κυρίαρχη (δεν είναι μοντελέ σώμα, έχει πιασιματάκια).
Την είχα δοκιμάσει πριν αρκετά χρόνια και άφησε θετικές εντυπώσεις, ξέρει να επιβάλλεται

Εχουμε λινκ για την εν λόγω κυρια?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
;Καλημέρα
Οι πρώτες ανακοινώσεις βγήκαν και οι Κύριες ξεκινάνε μάλλον όλες 4 Μαΐου
Εν αναμονή λοιπόν για επισκέψεις και κριτικές ........

Προσωπικά θα το σκεφτώ ιδιαίτερα να επισκεφτώ κάποια Κυρία τον πρώτο καιρό τουλάχιστον...άλλο καθαρό dungeon και άλλο απολυμανση μετά από κάθε session, γιατί όποιος νομίζει ότι φτάνει ένα σκούπισμα και ένα μάζεμα, ειδικά τώρα που ζεσταίνεται ο καιρός και θα δουλεύουν τα A/C, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος....

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
90
Πόντοι
0
Και η τελειότερη απολύμανση μετά από κάθε σέσσιον δεν φτάνει. Μια αφέντρα δέχεται έναν πελάτη μολυσμένο, που δεν το ξέρει γιατί η νόσος δεν έχει εκδηλωθεί.  Της μεταδίδει τον ιό (ευκολάκι, λίγα λεπτά να είσαι με τον ίδιον άνθρωπο σε ένα κλειστό χώρο κόλλησες, δεν χρειάζεται κάν να αγγιχτείτε). Μετά βλέπει εσένα, χωρίς να ξέρει ότι έχει κολλήσει. Ο ιός μεταδίδεται κατά την επώαση. Κόλλησες και εσύ. Έτσι απλά και ωραία. Ο καλύτερα απολυμασμένος χώρος να είναι, η πιο καθαρή αφέντρα, τα πιο απολυμασμένα όργανα, και πάλι δεν γλυτώνεις. Γι' αυτό παίδες, μέχρι να βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο, θα υπάρχει ρίσκο. Όχι μόνο σε bdsm session, σε οποιαδήποτε επαφή με άνθρωπο. Θα μου πείτε τι θα κάνουμε, θα περιμένουμε το εμβόλιο αν και πότε έλθει; Όχι κατ΄ανάγκη, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τα ρίσκα. Η ζωή μας έχει αλλάξει.  :tickedoff:

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Έτσι είναι δυστηχως ,παρόλα αυτά βλέπω ορισμένες και βιάζονται να ξεκινήσουν ,τι να πω δεν ξέρω ???

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Και η τελειότερη απολύμανση μετά από κάθε σέσσιον δεν φτάνει. Μια αφέντρα δέχεται έναν πελάτη μολυσμένο, που δεν το ξέρει γιατί η νόσος δεν έχει εκδηλωθεί.  Της μεταδίδει τον ιό (ευκολάκι, λίγα λεπτά να είσαι με τον ίδιον άνθρωπο σε ένα κλειστό χώρο κόλλησες, δεν χρειάζεται κάν να αγγιχτείτε). Μετά βλέπει εσένα, χωρίς να ξέρει ότι έχει κολλήσει. Ο ιός μεταδίδεται κατά την επώαση. Κόλλησες και εσύ. Έτσι απλά και ωραία. Ο καλύτερα απολυμασμένος χώρος να είναι, η πιο καθαρή αφέντρα, τα πιο απολυμασμένα όργανα, και πάλι δεν γλυτώνεις. Γι' αυτό παίδες, μέχρι να βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο, θα υπάρχει ρίσκο. Όχι μόνο σε bdsm session, σε οποιαδήποτε επαφή με άνθρωπο. Θα μου πείτε τι θα κάνουμε, θα περιμένουμε το εμβόλιο αν και πότε έλθει; Όχι κατ΄ανάγκη, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τα ρίσκα. Η ζωή μας έχει αλλάξει.  :tickedoff:

Εχεις δίκιο 1000%, όπως έγραψα θα το σκεφτώ ιδιαίτερα να επισκεφτώ κάποια, οι dominatrixes, όπως όλες οι εκδιδόμενες, έχουν επαφές με πολύ κόσμο σε συνθήκες υγειινής από πολύ καλές έως επιεικώς μέτριες (οι περισσότερες κάνουν sessions και σε ξενοδοχεία, ακόμα και αν λένε όχι, μην κοροιδευομαστε). Προσωπικά δεν θα αυξήσω τα ρίσκα που αναλαμβάνω με κάποια που μπορεί σε μια βδομάδα να έχει δει 20-30 άτομα, υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή.

• Like
Αντιδράσεις: theoro

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Έτσι είναι δυστηχως ,παρόλα αυτά βλέπω ορισμένες και βιάζονται να ξεκινήσουν ,τι να πω δεν ξέρω ???

Πως τι να πεις ; Είπες. Είσαι μέσα στη τρελή χαρά που θα ξεκινήσουν ! : ) Και προφανώς ο Condo στην προηγούμενη σελίδα για αυτό σου βάζει σε παράθεση παλαιότερο σου σχόλιο που είχες κάνει 14/3 σα να σου λέει "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις"

• Like

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
Δεν έχει αγγελία, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω προφίλ fb.
Μπορεί πολύ εύκολα να βρεθεί με αυτό το όνομα..

Φιλαρακι όντως εδώ δεν έχουμε και πολλές επιλογές οπότε η Αριάδνη φαντάζει μονόδρομος.
Δεν ειναι σαν τις Αθηναίες αλλά τι να κανουμε.

Κατα τα άλλα πως τη βγάλατε τωρα στην καραντινα ;
Εγω δοκιμασα και Online session με Θεανω και αγορασα και κατι πολυ ωραια και πλακατζιδικα videos που γύρναγε αυτή την περιοδο. Τωρα βεβαια για ραντεβου μαζι της πιο ευκολα θα βλεπεις τον Χαρδαλιά παρά αυτη. Με είπε ότι για τουλάχιστον 2 μηνες σκέφτεται να κάνει ένα session την ημέρα προκειμένου να απολυμαινεται ο χωρος πληρως και να αερίζεται ο χωρος για 24 ωρες πριν να δεχτεί τον επόμενο. Μας τα γαμησε ολα αυτός ο κωρονοιος

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Φιλαρακι όντως εδώ δεν έχουμε και πολλές επιλογές οπότε η Αριάδνη φαντάζει μονόδρομος.
Δεν ειναι σαν τις Αθηναίες αλλά τι να κανουμε.

Κατα τα άλλα πως τη βγάλατε τωρα στην καραντινα ;
Εγω δοκιμασα και Online session με Θεανω και αγορασα και κατι πολυ ωραια και πλακατζιδικα videos που γύρναγε αυτή την περιοδο. Τωρα βεβαια για ραντεβου μαζι της πιο ευκολα θα βλεπεις τον Χαρδαλιά παρά αυτη. Με είπε ότι για τουλάχιστον 2 μηνες σκέφτεται να κάνει ένα session την ημέρα προκειμένου να απολυμαινεται ο χωρος πληρως και να αερίζεται ο χωρος για 24 ωρες πριν να δεχτεί τον επόμενο. Μας τα γαμησε ολα αυτός ο κωρονοιος

Την Αριάδνη την συνάντησες πρόσφατα; Πως σου φάνηκε;
Αν συγκριθούμε με Αθήνα θα μας πιάσει κατάθλιψη.
Αυτό με τα ραντεβού εγώ δεν τα πολυπιστεύω.
Όπως και κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου αν όχι όλες το μεγαλύτερο ποσοστό από αφέντρες, ανεξάρτητες, μασάζ κτλ συνέχισαν να προσφέρουν
υπηρεσίες σε επιλεγμένους πελάτες. (δεν έχω στοιχεία προσωπική μου άποψη)
Άλλωστε όπως είπε και ο MastMast παρπάνω πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η μετάδοση ακόμη και στον πιο καλά απολυμασμένο χώρο

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Πως τι να πεις ; Είπες. Είσαι μέσα στη τρελή χαρά που θα ξεκινήσουν ! : ) Και προφανώς ο Condo στην προηγούμενη σελίδα για αυτό σου βάζει σε παράθεση παλαιότερο σου σχόλιο που είχες κάνει 14/3 σα να σου λέει "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις"
Καλημέρα ,πράγματι 14/3 εκανα την συγκεκριμένη ανάρτηση ,διότι είδα ότι κάποιες λίγες συνέχιζαν και τρόμαξα ,
Και ναι μετά από την τρελή καραντίνα που φάγαμε είχε η τωρινή ανάρτηση ένα τόνο αισιοδοξίας και χαράς που νομιζω ότι έστω και εν μέρει δικαιολογείται ,εξάλλου ουδείς αναμάρτητος ,.και όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας και πρώτος ΕΓΩ .παντως ότι υπάρχει και σχετική βιασύνη είναι πραγματικότητα ,

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Καλημέρα ,πράγματι 14/3 εκανα την συγκεκριμένη ανάρτηση ,διότι είδα ότι κάποιες λίγες συνέχιζαν και τρόμαξα ,
Και ναι μετά από την τρελή καραντίνα που φάγαμε είχε η τωρινή ανάρτηση ένα τόνο αισιοδοξίας και χαράς που νομιζω ότι έστω και εν μέρει δικαιολογείται ,εξάλλου ουδείς αναμάρτητος ,.και όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας και πρώτος ΕΓΩ .παντως ότι υπάρχει και σχετική βιασύνη είναι πραγματικότητα ,

Καλά βρε σε καταλαβαίνω απλά θέλει λίγο εγκράτεια ακόμα , οχι μόνο στα βίτσια , σε όλα. Η καραντίνα θα ληξει όχι ο ιός εκτός εάν  τελικά η όλη ιστορια με τον ιό παραήταν Overesthimated

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καλά βρε σε καταλαβαίνω απλά θέλει λίγο εγκράτεια ακόμα , οχι μόνο στα βίτσια , σε όλα. Η καραντίνα θα ληξει όχι ο ιός εκτός εάν  τελικά η όλη ιστορια με τον ιό παραήταν Overesthimated
η αλήθεια είναι ότι θέλει μεγάλη προσοχή από όλους και όλες ...
Εκτός αν η ιστορία είναι τελικά πολύ φουσκωμένη
Ευχαριστώ

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Την Αριάδνη την συνάντησες πρόσφατα; Πως σου φάνηκε;
Αν συγκριθούμε με Αθήνα θα μας πιάσει κατάθλιψη.
Αυτό με τα ραντεβού εγώ δεν τα πολυπιστεύω.
Όπως και κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου αν όχι όλες το μεγαλύτερο ποσοστό από αφέντρες, ανεξάρτητες, μασάζ κτλ συνέχισαν να προσφέρουν
υπηρεσίες σε επιλεγμένους πελάτες. (δεν έχω στοιχεία προσωπική μου άποψη)
Άλλωστε όπως είπε και ο MastMast παρπάνω πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η μετάδοση ακόμη και στον πιο καλά απολυμασμένο χώρο

Στα μασάζ δεν ξέρω τι έγινε αλλά οι επώνυμες Αφέντρες και όχι αυτές του 50αρικου και της ξεπετας είχαν κάνει αναστολή. Τώρα ως προς αυτό που γράφει για τη Θεανώ ο Αρειανός άμα το είπε αυτή θα το τηρήσει. Έτσι και αλλιώς η Θεανώ και πριν την καραντίνα κατ επιλογήν της αφενός δούλευε συγκεκριμένες ώρες και αφετέρου δεν έβλεπε αβέρτα κουβέρτα κόσμο μέσα στην ημέρα.

• Like

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Να συμπληρώσω και εγώ ότι η Θεανώ ήταν η πρώτη χρονικά που ανακοίνωσε στο προφίλ της στο Facebook ότι σταματάει και ακολούθησε μετά από λίγο η Αλεξανδρα
Και οι 2 υπέροχες και υπεύθυνα άτομα

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Στο Ίντερνετ η πάρε τηλ την Αλεξανδρα
Απλό

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Και η τελειότερη απολύμανση μετά από κάθε σέσσιον δεν φτάνει. Μια αφέντρα δέχεται έναν πελάτη μολυσμένο, που δεν το ξέρει γιατί η νόσος δεν έχει εκδηλωθεί.  Της μεταδίδει τον ιό (ευκολάκι, λίγα λεπτά να είσαι με τον ίδιον άνθρωπο σε ένα κλειστό χώρο κόλλησες, δεν χρειάζεται κάν να αγγιχτείτε). Μετά βλέπει εσένα, χωρίς να ξέρει ότι έχει κολλήσει. Ο ιός μεταδίδεται κατά την επώαση. Κόλλησες και εσύ. Έτσι απλά και ωραία. Ο καλύτερα απολυμασμένος χώρος να είναι, η πιο καθαρή αφέντρα, τα πιο απολυμασμένα όργανα, και πάλι δεν γλυτώνεις. Γι' αυτό παίδες, μέχρι να βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο, θα υπάρχει ρίσκο. Όχι μόνο σε bdsm session, σε οποιαδήποτε επαφή με άνθρωπο. Θα μου πείτε τι θα κάνουμε, θα περιμένουμε το εμβόλιο αν και πότε έλθει; Όχι κατ΄ανάγκη, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τα ρίσκα. Η ζωή μας έχει αλλάξει.  :tickedoff:
τότε φίλε π
Κάτσε να παίζεις μαλακιά..

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Κάποιες Αφέντρες δεν σταμάτησαν ποτέ,το παράξενο είναι ότι έγραφαν σε ξενοδοχείο θα έκαναν τα σεσσιον τους,είχα ακούσει ότι τα ξενοδοχεία είχαν κλείσει,τελικά υπάρχουν ανοικτά ξενοδοχεία ακόμα?

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Μόλις τρεις συνέχιζαν οι δύο σε ξενοδοχείο,με την μία από τις τρεις την Τίνα είχα πάει στο παρελθόν,με τις άλλες δύο που έβαζαν αγγελίες δεν τις έχω δει,οι γνωστές δεν έκαναν από κοντά σεσσιον.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom