Στείλε μου το τηλέφωνο της,αν σου είναι εύκολο.οι περισσότερες φωτογραφίες είναι δικές της,είναι κούκλα με ωραίο πρόσωπο και ψηλή γυναίκα,πολύ καλή και στο αυταρχικό,δουλευε στο σειμ,τώρα μόνη της αν και το τηλέφωνο της το έχει κλειστό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μιας και με ρωτησε ενας φιλος σε πμ για θεανω.
πηγα πριν κατι μερες για ποδολαγνεια καθαρα και περασα μια χαρα. ξερει τι να κανει και πως να το κανει,απλως πρεπει να της πεις τι και πως σου αρεσει.εμενα ας πουμε δε μου αρεσε να καθομαι στα γονατα που ηθελε εκεινη και της ειπα οτι θελω να ειμαι ξαπλωμενος.με εβαλε σε ενα στρωματακι και αυτη απο πανω καθοταν σε μια καρεκλα και εκανε τα δικα της.απο ποδομαλακια και μαλακια η θεανω ειναι μαστορισσα,οι ποδαρες της μεσα στη μαπα μου σκετη καυλα.
80 εδωσα για μια ωρα και εμεινα ευχαριστημενος,θα ξαναπαω.
μια σημειωση: μπορει να σας φανει ξινη στην αρχη αλλα μη μασησετε,ετσι ειναι το στυλ της,ειναι καλο ατομακι και ξηγημενη.τα ειπαμε μια χαρα!
οτι γραφω απο πανω αφορα μονο ποδολαγνους,απο αυταρχικο δεν εχω ιδεα πως το κανει διοτι δεν ειμαι καθολου φαν του ειδους.επισης δεν εχω μετρο συγκρισης γιατι ειναι η πρωτη αυτου του χωρου που δοκιμαζω.
αυτα απο 'μενα για τη θεανω.
πηγα πριν κατι μερες για ποδολαγνεια καθαρα και περασα μια χαρα. ξερει τι να κανει και πως να το κανει,απλως πρεπει να της πεις τι και πως σου αρεσει.εμενα ας πουμε δε μου αρεσε να καθομαι στα γονατα που ηθελε εκεινη και της ειπα οτι θελω να ειμαι ξαπλωμενος.με εβαλε σε ενα στρωματακι και αυτη απο πανω καθοταν σε μια καρεκλα και εκανε τα δικα της.απο ποδομαλακια και μαλακια η θεανω ειναι μαστορισσα,οι ποδαρες της μεσα στη μαπα μου σκετη καυλα.
80 εδωσα για μια ωρα και εμεινα ευχαριστημενος,θα ξαναπαω.
μια σημειωση: μπορει να σας φανει ξινη στην αρχη αλλα μη μασησετε,ετσι ειναι το στυλ της,ειναι καλο ατομακι και ξηγημενη.τα ειπαμε μια χαρα!
οτι γραφω απο πανω αφορα μονο ποδολαγνους,απο αυταρχικο δεν εχω ιδεα πως το κανει διοτι δεν ειμαι καθολου φαν του ειδους.επισης δεν εχω μετρο συγκρισης γιατι ειναι η πρωτη αυτου του χωρου που δοκιμαζω.
αυτα απο 'μενα για τη θεανω.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.313
- Πόντοι
- 1.446
Δεν θα συμφωνήσω φιλε για την φόλα
Είναι καλό παιδί και κουκλα η Θεανώ
Και πάντα πολύ ευγενική
Φίλε δεν είπα εγώ ότι είναι φόλα η Θεανώ για την Ayers έλεγα
οκ οκΦίλε δεν είπα εγώ ότι είναι φόλα η Θεανώ για την Ayers έλεγα
Δεν το κατάλαβα φιλε sorry
Επισκέφτηκα την προηγούμενη εβδομάδα την Αφέντρα ericca,το session μαζί της μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις,πριν το session είχα μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο άλλες 2 φορές,με είχε ρωτήσει τι εμπειρίες έχω η αν είμαι πρωτάρης,τι με εξιτάρει και τι φαντασιώσεις έχω,έχω εμπειρίες αλλά λίγες φαντασιώσεις πολλές,πήγα λοιπόν την συνάντησα,δυναμική γυναίκα αλλά ταυτόχρονα και ευγενική,πριν αρχίσει το session μιλήσαμε περίπου στα 10 λεπτά,καθαρή,όμορφη και περιποιημένη,σε όλη την διάρκεια του session μου μιλούσε και με καθοδηγούσε,στα συν ότι είχα την αίσθηση ότι ήμουν με την βιτσιόζα κοπέλα μου και όχι σε πληρωμένο session,δεν είχε ρολόι να μετράει την ώρα,κατέχει γνώσεις πάνω στο αυταρχικό αλλά και φαντασία,απο αυτά που της είχα πει ότι με εξιτάρουν τα κάναμε όλα,άριστη στα mind games,strap έκανα πρώτη φορά και δεν το μετάνοιωσα,είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλά η ίδια δεν ξέρω πως αλλά το κατάφερε,της είχα πει ότι ήθελα να το δοκιμάσω αλλά θα το βλέπαμε την ώρα του session,επίσης ακόμα και στην ποδολαγνεία έδινε εντολές,δεν λούφαρε,μου μιλούσε λες και περίμενε να κάνω κάτι λάθος για να μου δώσει και τα χαστούκια που τελικά έφαγα,στα μείον πολύ δύσκολα την πετυχαίνεις στο τηλέφωνο,της το είπα,εφόσον δεν έχει χρόνο και προτιμά να βλέπει τους ήδη γνωστούς της,ας βγάλει τις αγγελίες η ας τις περιορίσει.
Καλησπέρα, προσωπικά παρόλο που ασχολούμαι πολλά χρόνια με το bdsm έχω λίγες εμπειρίες και δεν έχω πάει ποτέ σε αφέντρα. Υπάρχει καποια στη Θεσσαλονίκη που έχετε να προτεινετε;
Να ξερει πως να χειριστεί έναν "πρωτάρη"
Καλημέρα, εγώ την πρώτη μου φορά είχα πάει στην Αριάδνη Κυρίαρχη καλή εμπειρία όχι τίποτα το τρομερό (για μένα). Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις να έρθει κάποια πιο έμπειρη από Αθήνα (θα σου πρότεινα την Domina Erica)
Κορυφαια, πολυ μακραν 2ης...
Περίπου έτσι. Τώρα πιά δεν παίζει μπάλα μόνη της όμως όπως συνέβαινε για πάρα πολλά χρόνια. Σαφώς και είναι από τις κορυφαίες επιλογές ενδεχομένως και η Νο 1 αλλά τουλάχιστον στην Αθήνα πλέον υπάρχουν αντίστοιχου επιπέδου επιλογές. Αλλωστε το κριτήριο για τη Νο 1 θέση [ειδικά με ότι έχεις διαβάσει σε αυτο το thread ] είναι όχι απλά υποκειμενικό μα απελπιστικά πολύ υποκειμενικό.
Το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια με τις προσεγμένες εμφανίσεις της και το εξαιρετικό της PR έχτισε ένα μύθο δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα τόσο "πολύ μακράν της 2ης" όπως γράφεις. Την τελευταια 3ετία -4ετία έχει υπάρξει ενίσχυση του χώρου με Κυρίες που άνετα υπερσκελίζουν αρκετές του εξωτερικού ιδίως της Αγγλίας όπου ζώ.
Την έχω επισκεφτεί 2 φορές την έρικα αν και πρωτάρης έμεινα απόλυτα ικανοποιμένος,μακάρι να ξανάρθει στον Βόλο,αφέντρα για όλα τα γούστα.Καλημέρα, εγώ την πρώτη μου φορά είχα πάει στην Αριάδνη Κυρίαρχη καλή εμπειρία όχι τίποτα το τρομερό (για μένα). Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις να έρθει κάποια πιο έμπειρη από Αθήνα (θα σου πρότεινα την Domina Erica)
Αυτά είχα γράψει την πρώτη φορά που την είδα, την δεύτερη φορά την είδα στην Θεσσαλονίκη,μου έκανε και άλλα,με έδεσε σε ένα σιδερένιο κρεβάτι,ήμουν ακινητοποιημένος, μου άρεσε πολύ ο έλεγχος οργασμού και το λεκτικό ξευτίλισμα,αφέντρα που ιδρώνει την φανέλα,στο στράπ καταπληκτική,της αρέσουν οι ρόλοι, σαν ανταμοιβή μου έπιασε το κεφάλι και με διέταξε να την ικανοποιήσω με την γλώσσα μου,θυμάμαι ακριβώς και τι μου είπε, τώρα θα γίνεις και το κωλόχαρτο μου παλιόσκλαβο.Επισκέφτηκα την έρικα είχα διαβάσει ότι θα ήτσν στον Βόλο οπότε πήρα την απόφαση να την δω,να επισημάνω ότι είμαι πρωτάρης,κατευθείαν στα βαθιά μπήκα στο σπίτι μου έβαλε ζαρτιέρες,στρίνγκ,σουτιέν και περούκα σκύψε μου είπε και μου έβαλε μία τάπα μετά μου πέρασε ένα κολάρο και με οδήγησε μέσα στο υδρομασάζ μπήκε και η ίδια με τις πατούσες της στο πρόσωπο μοθ και με το χέρι τηε στριφογύριζε την τάπσ μετά μου έβαλε όλη την πατούσα της στο στόμα μου έφαγα και αρκετά ποδοσκάμπιλα,η συνέχεια έγινε στην κρεβατοκάμαρα με ξάπλωσε ανάσκελα έβγαλε την τάπα και μου είπε δείξε μου την τρύπα σου πρόστυχη τσούλα να δω αν είναι έτοιμη να μπει το στράπ μου μέσα φόρεσε την ζώνη μου σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και τα έβαλε στους ώμους της είχα καυλώσει απίστευτα όση ώρα με έπαιρνε μου μιλούσε πρόστυχα με πλησίαζε και μου έγλυφε τον λαιμό κ τις ρώγες μου μετά το τέλειο στραπάρισμα κάθησε ανάποδα στο πρόσωπο μου και μου είπε γλύφε τσούλα ταυτόχρονα έπαιζε με την τρύπα μου και με το άλλο χέρι της μου τον έπαιζε και μου τον έφτυνε μετά με ξαναπήγε στο μπάνιο λέγοντας μου πάμε να σου κάνω ένα μπανάκι και να σου δώσω την χρυσή μου βροχή κολόσκλαβο ξάπλωσα εκείνη όρθια άρχισε να βγάζει την χρυσή της βροχή πάνω μου εκπληκτική εμπειρία
Περίπου έτσι. Τώρα πιά δεν παίζει μπάλα μόνη της όμως όπως συνέβαινε για πάρα πολλά χρόνια. Σαφώς και είναι από τις κορυφαίες επιλογές ενδεχομένως και η Νο 1 αλλά τουλάχιστον στην Αθήνα πλέον υπάρχουν αντίστοιχου επιπέδου επιλογές. Αλλωστε το κριτήριο για τη Νο 1 θέση [ειδικά με ότι έχεις διαβάσει σε αυτο το thread ] είναι όχι απλά υποκειμενικό μα απελπιστικά πολύ υποκειμενικό.
Το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια με τις προσεγμένες εμφανίσεις της και το εξαιρετικό της PR έχτισε ένα μύθο δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα τόσο "πολύ μακράν της 2ης" όπως γράφεις. Την τελευταια 3ετία -4ετία έχει υπάρξει ενίσχυση του χώρου με Κυρίες που άνετα υπερσκελίζουν αρκετές του εξωτερικού ιδίως της Αγγλίας όπου ζώ.
Μιας και η Πέρσα ανακοίνωσε ότι θα έρθει Ελλάδα, να σε ρωτήσω, θεωρείς ότι και η Πέρσα είναι μέσα στις τοπ επιλογές;
1000% υποκειμενικό το θέμα νο1 ή νο2 ή νο1000 για τον καθένα...τι εννοείς όταν λες "προσεγμένες εμφανίσεις της και το εξαιρετικό της PR";; αν δεν σου κάνει κόπο...
Μιας και η Πέρσα ανακοίνωσε ότι θα έρθει Ελλάδα, να σε ρωτήσω, θεωρείς ότι και η Πέρσα είναι μέσα στις τοπ επιλογές;
H Πέρσα μένει μόνιμα στο εξωτερικό οπότε κατά την άποψη μου δε γίνεται να συγκριθεί με αυτές που δραστηριοποιούνται μόνιμα στην Ελλάδα. Μακάρι να ξαναγύρναγε ! Θεωρώ θα ήταν στα συν για την ελληνικη σκηνή του BDSM.
1000% υποκειμενικό το θέμα νο1 ή νο2 ή νο1000 για τον καθένα...τι εννοείς όταν λες "προσεγμένες εμφανίσεις της και το εξαιρετικό της PR";; αν δεν σου κάνει κόπο...
Κανένας κόπος. Λοιπόν πρώτα απ όλα είναι εξαιρετικά δύσκολο μη σου πω αδύνατο να βρεις στο Internet μια φωτογραφία της Λόλας η οποία να μην είναι προϊόν επαγγελματικής και προσεγμένης φωτογράφισης. Δεύτερον εάν δεις τα Outfit της Λόλας είναι όλα πανάκριβα στυλιστικά υπέροχα και πολύ προσεγμένα. Μόνο η Θεανώ μπορεί να συγκριθεί μαζί της στο στυλιστικό και ίσως να της ρίχνει στα παπούτσια μάλλον έχει περισσότερα από Λόλα αν κρίνω από αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες τους ή έχει μεγαλύτερη αδυναμία.
Ως προς το θέμα PR τώρα η Λόλα (δεν το κρυβει άλλωστε) σχετίζεται με έναν πολύ πετυχημένο Ελληνα φωτογράφο παράλληλα η ιδια λόγω της πολυετους παρουσιας της στο χώρο αλλά και των δημοσίων εμφανίσεων της σε show events κτλ έχει ευρύ κύκλο γνωριμιών (λογικό) από το χώρο των Media αναμεσα τους και η Φάκου οι οποίοι φροντίζουν για τη σωστή προωθηση της εικόνας της. Γενικά επαγγελματισμός σε όλα.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Βέβαια ως προς το Νο1,2,3 κτλ δε θα διαφωνήσω ότι είναι υποκειμενικό το έγραψα και εγω άλλωστε εδώ μέσα ξέρεις ποιά "επιβάλλεται" να είναι Νο 1 και μην τολμήσεις να αμφισβητήσεις την άποψη αυτή γιατι θα τους βρείς όλους απέναντι σου
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω πουθενά το τηλέφωνο της nanas vretou,δεν μου το έστειλε κανένας,η nadine linadou την είδα σε αγγελία στο kanesex,ξέρει από αυταρχικο?οι φωτογραφίες φαίνονται ότι είναι δικές της,στο αυταρχικό?αν έχει κάποιος εμπειρίες μαζί της ας γράψει η ας μου στείλει pm.
Κάποιος που την έχει δει?
Κανένας κόπος. Λοιπόν πρώτα απ όλα είναι εξαιρετικά δύσκολο μη σου πω αδύνατο να βρεις στο Internet μια φωτογραφία της Λόλας η οποία να μην είναι προϊόν επαγγελματικής και προσεγμένης φωτογράφισης. Δεύτερον εάν δεις τα Outfit της Λόλας είναι όλα πανάκριβα στυλιστικά υπέροχα και πολύ προσεγμένα. Μόνο η Θεανώ μπορεί να συγκριθεί μαζί της στο στυλιστικό και ίσως να της ρίχνει στα παπούτσια μάλλον έχει περισσότερα από Λόλα αν κρίνω από αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες τους ή έχει μεγαλύτερη αδυναμία.
Ως προς το θέμα PR τώρα η Λόλα (δεν το κρυβει άλλωστε) σχετίζεται με έναν πολύ πετυχημένο Ελληνα φωτογράφο παράλληλα η ιδια λόγω της πολυετους παρουσιας της στο χώρο αλλά και των δημοσίων εμφανίσεων της σε show events κτλ έχει ευρύ κύκλο γνωριμιών (λογικό) από το χώρο των Media αναμεσα τους και η Φάκου οι οποίοι φροντίζουν για τη σωστή προωθηση της εικόνας της. Γενικά επαγγελματισμός σε όλα.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Βέβαια ως προς το Νο1,2,3 κτλ δε θα διαφωνήσω ότι είναι υποκειμενικό το έγραψα και εγω άλλωστε εδώ μέσα ξέρεις ποιά "επιβάλλεται" να είναι Νο 1 και μην τολμήσεις να αμφισβητήσεις την άποψη αυτή γιατι θα τους βρείς όλους απέναντι σου
Οι προσεγμένες εμφανίσεις και ο επαγγελματισμός γενικά θεωρούνται ως κάτι αρνητικό? ή σαν να κάνει κάποια πονηριά για να αναδειχθεί?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20