Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.352
Πόντοι
8.815
ευχαριστω cornes ναι ισχυει εκει ειναι,πηρα τηλεφωνο. 80 χρεωνει οντως,τα θεωρω πολλα για ποδοκατασταση μονο. ισως παω να δω πως ειναι και αυτη η θεανω.παντως εχει ποδαρες φιλε!
με τρωει ο κωλος μου να παω και ας μου φαινονται πολλα να πω την αληθεια,μαζοχας!

• Like
Αντιδράσεις: theoro

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Είναι πάντως πολύ όμορφη

OP
OP
A

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Κάποιος με καποια πρόσφατη εμπειρία στο αυταρχικο σε στούντιο??

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1

Και τι σχέση έχει το αυταρχικό με το studio ? Ας πούμε ότι υπάρχει ένα σουβλατζίδικο που πουλάει και καφέ  από που θα πάρεις τον καφέ σου από το σουβλατζίδικο ή από το cafe που είναι λίγο πιο πέρα που πουλάει μόνο καφέδες έστω και σε ακριβότερη τιμή απο τον σουβλατζή ; 

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
90
Πόντοι
0

Όταν λες "αυταρχικο σε στούντιο" εννοείς μια κοπέλα που θα φορέσει ένα στραπόν, θα σου βάλει κάτι χειροπέδες - παιχνίδια, θα ρίξει μια - δυο με ένα απαλό μαστίγιο, θα πει δυο - τρεις τυποποιημένες βρισιές, και μετά θα πηδηχτεί. Και το προγραμματάκι αυτό θα τελειώσει σε 45 λεπτά. Σόρρυ φίλε, αυτό δεν είναι αυταρχικό. Είναι ένα κίνκυ φασόν προγραμματάκι σε μπουρδέλο, όμως ούτε αυταρχικό είναι ούτε η κοπέλα είναι μίστρες. Τα έχω γράψει πολλές φορές, τα ξαναγράφω για τους νέους φίλους.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Θα ήθελα πληροφορίες για την αφέντρα nana vretou,είδα το προφίλ της και έπαθα πλάκα,δυστυχώς δεν βρίσκω αγγελίες της,ένα τηλέφωνο της και αν οι φωτογραφίες της είναι αληθινές,όποιος θέλει ας μου στείλει και pm.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.313
Πόντοι
1.446
Θα ήθελα πληροφορίες για την αφέντρα nana vretou,είδα το προφίλ της και έπαθα πλάκα,δυστυχώς δεν βρίσκω αγγελίες της,ένα τηλέφωνο της και αν οι φωτογραφίες της είναι αληθινές,όποιος θέλει ας μου στείλει και pm.

Ray μάλλον τα έχει παρατήσει η τύπισσα. Μην σε ξεγελά η εμφάνιση δεν σκάμπαζε καθόλου, μόνο ψευτοπράγματα έκανε, αναμενόμενο βέβαια από την στιγμή που μυήθηκε στο BDSM μέσα στα Studio

• Like
Αντιδράσεις: Leskon

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.313
Πόντοι
1.446
Λοιπόν μάγκες μια σύντομη ενημέρωση από Ελλάδα και εξωτερικό. Γύρισα από έξω τις τελευταίες μέρες και είπα να θυμηθώ κάποιες κυρίες στην Ελλάδα.

Τζουλιέτα, η μαθητευόμενη της Αλεξάνδρας, έκανα μαζί της switch και με τρέλανε.Είναι ανερχόμενο ταλέντο και ξέρει αρκετά πράγματα. Όταν παίζει switch είναι ακόμα καλύτερη από σκέτη Dome.

Λόλα, από τις κορυφαίες στην Ελλάδα έφτιαξε και λίγο τα βυζάκια της αλλά από skill στο BDSM όλο και καλύτερη.

Και μια μίνι ανταπόκριση από εξωτερικό

Πανέμορφη,σαγηνευτική αλλά έτσι και αρχίσει να βαράει θα παρακαλάς για έλεος. Μένει σχετικά κοντά μου και την ανακάλυψα πρόσφατα, από τιμή σχετικά τσιμπάει αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. Επαγγελματικό Dungeon με τα πάντα μέσα και φαίνεται ότι είναι και πολύ έμπειρη παρά το σχετικό νεαρό της ηλικίας της.

Αυτή την πέτυχα κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδίου στην Ολλανδία. Μιλάμε η τύπισσα το κάτι άλλο. Πολύ καταρτισμένη, έχει τρελή γνώση πάνω στο BDSM και ένιωσα το κάτι άλλο στην συνάντηση μαζί της. Άμα βρεθείτε εκεί πέρα να πάτε δεν θα το μετανίωσετε. Την επόμενη μέρα πήγα στην συνάντηση 'κάπως'.

Καλά να περνάτε μάγκες

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Λοιπόν μάγκες μια σύντομη ενημέρωση από Ελλάδα και εξωτερικό. Γύρισα από έξω τις τελευταίες μέρες και είπα να θυμηθώ κάποιες κυρίες στην Ελλάδα.

Τζουλιέτα, η μαθητευόμενη της Αλεξάνδρας, έκανα μαζί της switch και με τρέλανε.Είναι ανερχόμενο ταλέντο και ξέρει αρκετά πράγματα. Όταν παίζει switch είναι ακόμα καλύτερη από σκέτη Dome.

Λόλα, από τις κορυφαίες στην Ελλάδα έφτιαξε και λίγο τα βυζάκια της αλλά από skill στο BDSM όλο και καλύτερη.

Και μια μίνι ανταπόκριση από εξωτερικό

Πανέμορφη,σαγηνευτική αλλά έτσι και αρχίσει να βαράει θα παρακαλάς για έλεος. Μένει σχετικά κοντά μου και την ανακάλυψα πρόσφατα, από τιμή σχετικά τσιμπάει αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. Επαγγελματικό Dungeon με τα πάντα μέσα και φαίνεται ότι είναι και πολύ έμπειρη παρά το σχετικό νεαρό της ηλικίας της.

Αυτή την πέτυχα κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδίου στην Ολλανδία. Μιλάμε η τύπισσα το κάτι άλλο. Πολύ καταρτισμένη, έχει τρελή γνώση πάνω στο BDSM και ένιωσα το κάτι άλλο στην συνάντηση μαζί της. Άμα βρεθείτε εκεί πέρα να πάτε δεν θα το μετανίωσετε. Την επόμενη μέρα πήγα στην συνάντηση 'κάπως'.

Καλά να περνάτε μάγκες
συμφωνω απολύτως για την Julietta
Πολύ καλή πράγματι

• Like
Αντιδράσεις: Leskon

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
οι περισσότερες φωτογραφίες είναι δικές της,είναι κούκλα με ωραίο πρόσωπο και ψηλή γυναίκα,πολύ καλή και στο αυταρχικό,δουλευε στο σειμ,τώρα μόνη της αν και το τηλέφωνο της το έχει κλειστό.

gatos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
27
Πόντοι
0
η τζουλιέτα δεν το έχει το αυτσρχικό,ούτε την εμφάνιση της νανάς βρετού,η νανά κάνει μόνο αυταρχικό δεν είναι σουίτς
Τη ξερεις τη Τζουλιετα,εχεις κανει σεσιον μαζι της ; η ετσι μουρθε ετσι λεω .Εγω που εχω κανει διπλο  σεσιον μαζι της σαν σουτς και με τη Κυρια Αλεξανδρα εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Απο την αλλη  ο let blanche και ο theoro λενε οτι ειναι καλη σαν κυριαρχη αλλα πολυ πιο καλη σαν σουιτς.Τουλαχιστον η Τζουλιετα δηλωνει σουιτς γιατι αυτο ειναι οχι σαν καποιες αλλες που απο σκλαβες σε προσωπικο η επαγγελματικο επιπεδο ξαφνικά μεταμορφωθηκανε σε επαγγελματίες αφεντρες. Η εξωτερικη εμφανιση μπορει για πολλους να μετραει για αλλους τοσους ομως να μετραει το να περασουν καλα.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Για μένα είναι ωραία κοπέλα
Γούστα είναι αυτά βέβαια

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Τη ξερεις τη Τζουλιετα,εχεις κανει σεσιον μαζι της ; η ετσι μουρθε ετσι λεω .Εγω που εχω κανει διπλο  σεσιον μαζι της σαν σουτς και με τη Κυρια Αλεξανδρα εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Απο την αλλη  ο let blanche και ο theoro λενε οτι ειναι καλη σαν κυριαρχη αλλα πολυ πιο καλη σαν σουιτς.Τουλαχιστον η Τζουλιετα δηλωνει σουιτς γιατι αυτο ειναι οχι σαν καποιες αλλες που απο σκλαβες σε προσωπικο η επαγγελματικο επιπεδο ξαφνικά μεταμορφωθηκανε σε επαγγελματίες αφεντρες. Η εξωτερικη εμφανιση μπορει για πολλους να μετραει για αλλους τοσους ομως να μετραει το να περασουν καλα.
δηλώνει και σκλάβα,μπες στο σάιτ και διάβασε,δέχεται σεξ,μαστίγωμα,κατούρημα πως θα μπορέσει να μου επιβληθεί σαν αφέντρα οταν την έχω κατουρήσει,γαμήσει και μαστιγώσει?μόνο σε όσους αρέσουν αυτά τα γούστα θα πάνε,η νανά κάνει μόνο αυταρχικό,έχει διαφορά,και δεν θέλει να το κρύψει αφού πλασάρεται και σαν σκλάβα και σαν αφέντρα,η δουλειά της είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom