Γεια χαρά σε όλους
Έχουμε καθόλου πληροφορίες η κριτικές για Lady Afrodte
Facebook afrodyte Adami ????
Ευχαριστώ
Σαπίλα ως το κόκκαλο...αν θες τη γνωμη μου, μακριά!
Γεια χαρά σε όλους
Έχουμε καθόλου πληροφορίες η κριτικές για Lady Afrodte
Facebook afrodyte Adami ????
Ευχαριστώ
Δεν την έχω δει από κοντά αλλά τώρα που είδα το προφίλ της σε εμφάνιση μου αρέσει,γιατί μακρυά?
Κατάλαβα,δεν το βρίσκω κακό,ξεκίνησε σαν sub και μετά το γύρισε στο αυταρχικό,εκεί είναι τα λεφτά καλά έκανε.Χωρις να ξερω ακριβως να σου απαντησω ολους τους λογους, καποτε επαιζε σαν sub στο sameplace, νομιζω κανω απο την Κ Δεσποινα. Ειχε και καποια photo shoots με την Λολα αλλα δεν θυμαμαι αν επαιζαν μαζι. Μετα το γυρισε σε αφεντρα ειχαν πεσει ολοι να την φάνε, και λογο της αλλαγης, και γιατι γενικοτερα οτι ήταν εριστικη επειδη απαντουσε στις επιθεσεις. Νομιζω και σε αυτο εδώ το thread που μιλαμε. Εγώ δεν εκφερω αποψη. Ειχα παίξει μια φορα μαζι της με ποδολαγνια το 10 νομιζω και ειχα περασει καλα.
Σαπίλα ως το κόκκαλο...αν θες τη γνωμη μου, μακριά!
Γράφουμε για τις αφέντρες,το γράφει και το νήμα,όσο για το σχόλιο του snp21 το βρίσκω απαράδεκτο.Καλησπερα
εμαθα οτι συζητατε για Μενα και ειπα να παρω μερος στη συζητηση σας.
Καλησπερα
εμαθα οτι συζητατε για Μενα και ειπα να παρω μερος στη συζητηση σας.
Μη πας φιλε στη θεανω γιατι σε βλεπω να κολας και θα ξεφραγκιαστεις..χαχαχα εχει οντως απιστευτα ποδια η τυπισα.καλησπερα μαγκες!
δεν ειμαι του αυταρχικου καθολου αλλα ειμαι φουλ της ποδολαγνειας. ειδα καποια βιντεο της θεανως και εχω μεινει μαλακας. ξερει κανενας ποσο παει για να μην ενοχλω την ιδια. ας μου στειλει και μηνυμα,δεν εχω προβλημα.
ευχαριστω προκαταβολικα.