Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αρχηγε ,κανα συναδελφο και φιλο-να μην τον χρεωσει αρκετα- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ,να παει να κοιταχτει?
φιλε μου δεν λεω για πορνες..για γυναικες που γουσταρουν λεω...ειμαι κατα της πορνειας αλλα ειναι αναγκαιο κακο οταν δεν βρισκεις ανταποκριση

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Σου γινεται και τσιμπουρης? καλα την εβαψες  :2funny: :2funny:
Γάμησε τα, έχει προβλήματα ο κόσμος και νομίζει ότι υπάρχουν άτομα που θα αφήσουν τα δικά τους και θα ασχολούνται με χαμένες υποθέσεις!!!Όσο προσπαθείς να βοηθήσεις και να αλλάξεις κάποιον στο τέλος εσύ γίνεσαι χειρότερα  :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βέβαια υπάρχουν και οι γυναίκες που ξενερώνουν με τους άντρες που πάνε με πουτάνες.

Και τι δουλεια εχουν οι αντρες να βγαζουνε φιρμανι για το τι κανουν και με ποιες το κανουν στην ερωτικη τους ζωη? Αυτα τα κραταμε για τον εαυτο μας τυπε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γάμησε τα, έχει προβλήματα ο κόσμος και νομίζει ότι υπάρχουν άτομα που θα αφήσουν τα δικά τους και θα ασχολούνται με χαμένες υποθέσεις!!!Όσο προσπαθείς να βοηθήσεις και να αλλάξεις κάποιον στο τέλος εσύ γίνεσαι χειρότερα  :headbang:

Βρες καμια παρεα που ειναι νορμαλ και εχει και γυναικες μεσα...

Κανε παρεα με επιτυχημενους και σωστους ανθρωπους ωστε να συνηθισεις με σωστες τακτικες και επιτυχημενες, δες τι κανουν μην ρωτας... απλα παρατηρησε ... τι κανουν και εχουν καλυτερη δουλεια? καλυτερη γκομενα... κτλπ κτλπ  

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μπορείς απλά κι αντρίκια να τους πεις τον λόγο που τον αποφεύγεις, δεν είναι καμιά γκόμενα για να βρίσκεις δικαιολογίες για να μη βρεθείς μαζί του
Δεν το κάνω αυτό γιατί είναι σκληρό όσο να ναι και δεν ξέρω που φτάνει η τρέλα του καθενός. Θέλω να έχω καθαρή την συνείδηση μου! Θα το καταλάβει ο τρόμπας που θα πάει  :P!!!  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν το κάνω αυτό γιατί είναι σκληρό όσο να ναι και δεν ξέρω που φτάνει η τρέλα του καθενός. Θέλω να έχω καθαρή την συνείδηση μου! Θα το καταλάβει ο τρόμπας που θα πάει  :P!!!  

Κοιτα απεξω απεξω θα μπορουσες να του πεις κανα "Παλι γκρινια ρε μλκα???" δεν ειναι κακο
αλλα σιγα μην σταματουσε θα σε πρηξει πρωτα και μετα θα σταματησει.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και τι δουλεια εχουν οι αντρες να βγαζουνε φιρμανι για το τι κανουν και με ποιες το κανουν στην ερωτικη τους ζωη? Αυτα τα κραταμε για τον εαυτο μας τυπε....
το αστειο ειναι οτι σε θεωρουν κατωτερο...δεν κοιτανε που τα αγορια τους τον εχουν κανει λαστιχο με τις πορνοταινιες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Κανε παρεα με επιτυχημενους και σωστους ανθρωπους ωστε να συνηθισεις με σωστες τακτικες και επιτυχημενες, δες τι κανουν μην ρωτας... απλα παρατηρησε ... τι κανουν και εχουν καλυτερη δουλεια? καλυτερη γκομενα... κτλπ κτλπ  
ποιους θεωρεις επιτυχημενους και σωστους;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις σχετικά με το κοινωνικό θέμα. Ακόμα και να μην βρω εκείνα τα άτομα που θα με ωφελήσουν στην ζωή, θα προτιμήσω να είμαι μόνος παρά να γυρίσω στις παλιές συνήθειες! Και μόνος ακόμα πιστεύω θα έχω περισσότερες πιθανότητες για γκόμενα κτλ. παρά με 10 μίζερα άτομα!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:
αυτο που λες δεν ειναι απαραιτητο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αναμεσα σε 2 ατομα που ο ενας έχει βρει καλη γκομενιτσα και περναει ομορφα μαζι της και σε εναν αλλον που κλαιγεται για τις ελλεηνιδες ποιος ειναι ο επιτυχημενος ?

αυτο λεμε... καλυτερα να ρωτας γνωμες απο αυτους που πετυχαν ωστε να πετυχεις και εσυ αμα μπορεις να κανεις αυτο που εκαναν.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αναμεσα σε 2 ατομα που ο ενας έχει βρει καλη γκομενιτσα και περναει ομορφα μαζι της και σε εναν αλλον που κλαιγεται για τις ελλεηνιδες ποιος ειναι ο επιτυχημενος ?

αυτός που δεν παντρεύτηκε ακόμα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom