Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εσυ τι λες τύπε μου, ειμαι μπακουρι?
Που να ξερω?
Εσυ τι λες τύπε μου, ειμαι μπακουρι?
Εσυ βλεπεις εναν στο δρομο με μια ωραια και νομιζεις οτι ειναι παπάρας καλα καποιοι ισως ειναι αλλα οι περισσοτεροι οχι. Αν ηταν δεν θα ειχαν καλες γκομενες.
αυτό είναι ηλίου φαεινότερον ρε τύπεΕσυ τι λες τύπε μου, ειμαι μπακουρι?
αυτό είναι ηλίου φαεινότερον ρε τύπε
αφου αυτο συμπέρανε ο μπολντης ρε τυπε
Η καθαρευουσα σε μαρανε...
Ο Μπόλντης ειπε "πού να ξερω..."αφου αυτο συμπέρανε ο μπολντης ρε τυπε
ξέρει τα πάντα τύπεΟ Μπόλντης ειπε "πού να ξερω..."
ξέρει τα πάντα τύπε
Πολυ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟ αυτο...... Παθων τυπε ?Οι μουνάρες δεν είναι ποτέ ελεύθερες.
Τις παίρνεις από τον προηγούμενο
στις παίρνει ο επόμενος.
Οχι δε σιμφονώ, δεν υπάρχει τέλια γυνέκα. Παντα για να γαμίσομε, να κανουμε σχέση, να.., να.. αναγκαζόμαστε να κάνουμε παραχωρήσεις κι εκπτόσεις. Το ίδιο κι αφτές με μας.
για πες τα ρε μπολντη εσυ που εισαι εμπειρος επι του θεματος
έλα ρε ...
δεν σε πιστεύω .......
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;
Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο
Το σωστο ερωτημα ειναι που το ξερει κανεις αν ειναι παπαρας αυτος που ειναι διπλα τους ?μπορεί να ξυπνήσουν μια μέρα να δούν τι παπάρα γκόμενο έχουν και να χωρίσουν.
ΣΤΟ εφτιαξα λιγο δικε μου ....Και εγω τωρα χωρις γκομενα ειμαι.... θελει προσπαθεια και αυτοβελτιωσηεξυπηρετηση η δουλεια. Εσυ βλεπεις εναν στο δρομο με μια ωραια καινομιζεις οτι ειναι παπάραςαρχιζεις το κουρκουνημακαλα καποιοι ισως ειναι αλλα οι περισσοτεροι οχι. Αν ηταν ετσι θα εβρισκα και γω γκομενα...
παπαρας ειναι καποιος επειδη εχει μια γκομενα που θα θελες να ειχες εσυ;μπορεί να ξυπνήσουν μια μέρα να δούν τι παπάρα γκόμενο έχουν και να χωρίσουν.
+1αμα δεν υπήρχαν οι πουτάνες μερικοί δεν θα είχαν γαμήσει ποτέ
απο τα λεγόμενα μερικών αυτό αντιλαμβανεται κανεις τυπε :S
αμα δεν υπήρχαν οι πουτάνες μερικοί δεν θα είχαν γαμήσει ποτέ
Μεγάλη αλήθεια τύπε.αμα δεν υπήρχαν οι πουτάνες μερικοί δεν θα είχαν γαμήσει ποτέ