redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
o παιχτουρας για παραδειγμααυτός που δεν παντρεύτηκε ακόμα.....
o παιχτουρας για παραδειγμααυτός που δεν παντρεύτηκε ακόμα.....
Δεν ειμαι κατά του γάμου. Σορρυ
το αστειο ειναι οτι σε θεωρουν κατωτερο...δεν κοιτανε που τα αγορια τους τον εχουν κανει λαστιχο με τις πορνοταινιες
αυτο λεω και εγω...δεν εχουν ιδεα ποσες μαλακιες τραβανε την ημερα οι δικοι τους...τους ειναι παντως πιστοι και αυτο ειναι το σημαντικοτεροκαι η πλακα ειναι οτι και οταν τα εχουνε ακομα συνεχιζουνε να τον κανουνε λαστιχο
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;
Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΨΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ !
Συμφωνω απολυτα... και εσυ ετσι παιζεις? εχεις βρει κατι καλο?
εμενα ο στοχος μου ειναι να βρω μια που να ειναι καλη εμφανισιακα και να εχει και καλο χαρακτηρα αλλα δεν θα ειναι ευκολο θελει ψαξιμο και οταν παρουσιαστει η ευκαιρια να μην την χάσουμε
Ξεκινα απο κοινα ενδιαφεροντα και κοιτας και τα υπολοιπα σιγα σιγα ......Συμφωνω απολυτα... και εσυ ετσι παιζεις? εχεις βρει κατι καλο?
εμενα ο στοχος μου ειναι να βρω μια που να ειναι καλη εμφανισιακα και να εχει και καλο χαρακτηρα αλλα δεν θα ειναι ευκολο θελει ψαξιμο και οταν παρουσιαστει η ευκαιρια να μην την χάσουμε
Αγαπητέ, θέλεις να εισέλθεις στη λέσχη των εγγάμων?
Συμβουλή: Οι περισσότερες γυναίκες, όπως και εμείς, βρίσκονται εμφανισιακά στον μέσο όρο, δεν είναι τέρατα, δεν είναι θεές. Άρα το 80% plus είναι εμφανισιακά καλές. απομένει ο χαρακτήρας. Εδώ είναι το πρόβλημα. Η δική μου δεν είναι όμορφη, αλλά απλώς μία καθημερινή γυναίκα. Είναι, όμως, καλό παιδί και σύζυγος, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Για μένα το πρωτεύον είναι ο χαρακτήρας, η εμφάνιση είναι δευτερεύον. Επίσης, ο έρωτας τελειώνει κατά κανόνα στην πενταετία. Μετά είτε τον κώλο της πιάνεις είτε τον δικό σου το ίδιο είναι.
Οπότε βρες ένα εντάξει κορίτσι και κουκουλώσου.
Σημείωση: Ο ελεύθερος ζει ως βασιλιάς και πεθαίνει ως σκύλος. Ο παντρεμένος, το αντίθετο. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζήσεις και να πεθάνεις ως σκύλος.
Άντε και καλή τύχη.
Αγαπητέ, θέλεις να εισέλθεις στη λέσχη των εγγάμων?
Συμβουλή: Οι περισσότερες γυναίκες, όπως και εμείς, βρίσκονται εμφανισιακά στον μέσο όρο, δεν είναι τέρατα, δεν είναι θεές. Άρα το 80% plus είναι εμφανισιακά καλές. απομένει ο χαρακτήρας. Εδώ είναι το πρόβλημα. Η δική μου δεν είναι όμορφη, αλλά απλώς μία καθημερινή γυναίκα. Είναι, όμως, καλό παιδί και σύζυγος, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Για μένα το πρωτεύον είναι ο χαρακτήρας, η εμφάνιση είναι δευτερεύον. Επίσης, ο έρωτας τελειώνει κατά κανόνα στην πενταετία. Μετά είτε τον κώλο της πιάνεις είτε τον δικό σου το ίδιο είναι.
Οπότε βρες ένα εντάξει κορίτσι και κουκουλώσου.
Σημείωση: Ο ελεύθερος ζει ως βασιλιάς και πεθαίνει ως σκύλος. Ο παντρεμένος, το αντίθετο. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζήσεις και να πεθάνεις ως σκύλος.
Άντε και καλή τύχη.
Ωραίος είσαι. Να σου κάνω ένα σχόλιο με βάση τη φωτογραφία. Αν αυτό ήταν το σπίτι μου, θα προτιμούσα να ήταν το πλυντήριο τακτοποιημένο και ας μην ήταν ο κώλος της συμβίας έτσι, εδώ που τα λέμε μετά από δύο τέκνα δεν θα είναι. ΜΦΧ.
Πλακα εκανα ρε συ ενταξει και εμενα τις προαλλες μου αρεσε ενα κοριτσι που ουτε κορμαρα ειχε ουτε τρομερη φατσα αλλα μου εκανε ενα κλικάκι. Αμα την ηξερα θα το προχωρουσα... εξω την ειδα στο τρενο
και πολυ βασικο να εχει ωραιο χαρακτηρα ...
και γιατί δεν της μίλησες βρε? Τον έρωτα της ζωής μου (αυτόν δεν τον παντρεύεσαι) τον συνάντησα στο περίπτερο της Ακαδημίας μπροστά από τον Δ.Σ.Α. Διάβαζε εφημερίδες, την είδα, μου έκανα τρελό effet, της μίλησα... και, τουλάχιστον, το έζησα.
Αμα εχεις ωραια γκομενα ναι... αμα εισαι μπακουρι τι μαθηματα να μου κανεις?
αν εχεις πες μας πως την εριξες
Ε δεν μπορουσα ρε συ να της μιλησω.... αντε ρε και την εριξες στο ετσι απο καμακι στο ορθιο? ποτε εγινε αυτο?
22 Οκτωβρίου 1992. Δεν ήταν καμάκι, μία καλημέρα. Μοιραίο ήταν.