Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το αστειο ειναι οτι σε θεωρουν κατωτερο...δεν κοιτανε που τα αγορια τους τον εχουν κανει λαστιχο με τις πορνοταινιες

και η πλακα ειναι οτι και οταν τα εχουνε ακομα συνεχιζουνε να τον κανουνε λαστιχο  :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και η πλακα ειναι οτι και οταν τα εχουνε ακομα συνεχιζουνε να τον κανουνε λαστιχο  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο λεω και εγω...δεν εχουν ιδεα ποσες μαλακιες τραβανε την ημερα οι δικοι τους...τους ειναι παντως πιστοι και αυτο ειναι το σημαντικοτερο :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΨΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ !  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΨΑΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ !  :)

Συμφωνω απολυτα... και εσυ ετσι παιζεις? εχεις βρει κατι καλο?

εμενα ο στοχος μου ειναι να βρω μια που να ειναι καλη εμφανισιακα και να εχει και καλο χαρακτηρα αλλα δεν θα ειναι ευκολο θελει ψαξιμο και οταν παρουσιαστει η ευκαιρια να μην την χάσουμε

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

εμενα ο στοχος μου ειναι να βρω μια που να ειναι καλη εμφανισιακα και να εχει και καλο χαρακτηρα αλλα δεν θα ειναι ευκολο θελει ψαξιμο και οταν παρουσιαστει η ευκαιρια να μην την χάσουμε

Αγαπητέ, θέλεις να εισέλθεις στη λέσχη των εγγάμων?

Συμβουλή: Οι περισσότερες γυναίκες, όπως και εμείς, βρίσκονται εμφανισιακά στον μέσο όρο, δεν είναι τέρατα, δεν είναι θεές. Άρα το 80% plus είναι εμφανισιακά καλές. απομένει ο χαρακτήρας. Εδώ είναι το πρόβλημα. Η δική μου δεν είναι όμορφη, αλλά απλώς μία καθημερινή γυναίκα. Είναι, όμως, καλό παιδί και σύζυγος, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Για μένα το πρωτεύον είναι ο χαρακτήρας, η εμφάνιση είναι δευτερεύον. Επίσης, ο έρωτας τελειώνει κατά κανόνα στην πενταετία. Μετά είτε τον κώλο της πιάνεις είτε τον δικό σου το ίδιο είναι.

Οπότε βρες ένα εντάξει κορίτσι και κουκουλώσου.

Σημείωση: Ο ελεύθερος ζει ως βασιλιάς και πεθαίνει ως σκύλος. Ο παντρεμένος, το αντίθετο. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζήσεις και να πεθάνεις ως σκύλος.

Άντε και καλή τύχη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Ξεκινα απο κοινα ενδιαφεροντα και κοιτας και τα υπολοιπα σιγα σιγα ......
Μην ξεχνας οτι ολα στηριζονται σε αμοιβαιες υποχωρησεις
Το βασικο ειναι να σε καταλαβαινει και να σε νιωθει και να μπορει να παραβλεπει και μερικα ελλατωματα σου οπως το ιδιο θα κανεις κι εσυ υποτιθεται

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συμβουλή: Οι περισσότερες γυναίκες, όπως και εμείς, βρίσκονται εμφανισιακά στον μέσο όρο, δεν είναι τέρατα, δεν είναι θεές. Άρα το 80% plus είναι εμφανισιακά καλές. απομένει ο χαρακτήρας. Εδώ είναι το πρόβλημα. Η δική μου δεν είναι όμορφη, αλλά απλώς μία καθημερινή γυναίκα. Είναι, όμως, καλό παιδί και σύζυγος, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Για μένα το πρωτεύον είναι ο χαρακτήρας, η εμφάνιση είναι δευτερεύον. Επίσης, ο έρωτας τελειώνει κατά κανόνα στην πενταετία. Μετά είτε τον κώλο της πιάνεις είτε τον δικό σου το ίδιο είναι.

Σημείωση: Ο ελεύθερος ζει ως βασιλιάς και πεθαίνει ως σκύλος. Ο παντρεμένος, το αντίθετο. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζήσεις και να πεθάνεις ως σκύλος.

Άντε και καλή τύχη.
:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Άντε και καλή τύχη.

:grin:

Συνημμένα

• 1044890_664404680254271_933570501_n.jpg
    1044890_664404680254271_933570501_n.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 19

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Ωραίος είσαι. Να σου κάνω ένα σχόλιο με βάση τη φωτογραφία. Αν αυτό ήταν το σπίτι μου, θα προτιμούσα να ήταν το πλυντήριο τακτοποιημένο και ας μην ήταν ο κώλος της συμβίας έτσι, εδώ που τα λέμε μετά από δύο τέκνα δεν θα είναι. ΜΦΧ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωραίος είσαι. Να σου κάνω ένα σχόλιο με βάση τη φωτογραφία. Αν αυτό ήταν το σπίτι μου, θα προτιμούσα να ήταν το πλυντήριο τακτοποιημένο και ας μην ήταν ο κώλος της συμβίας έτσι, εδώ που τα λέμε μετά από δύο τέκνα δεν θα είναι. ΜΦΧ.

Πλακα εκανα ρε συ ενταξει  :P και εμενα τις προαλλες μου αρεσε ενα κοριτσι που ουτε κορμαρα ειχε ουτε τρομερη φατσα αλλα μου εκανε ενα κλικάκι. Αμα την ηξερα θα το προχωρουσα... εξω την ειδα στο τρενο

και πολυ βασικο να εχει ωραιο χαρακτηρα ... ειναι παντως περιεργο το πως μπορει να σου αρεσει καποια που σε καποιον αλλον να μη λεει τιποτα.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Πλακα εκανα ρε συ ενταξει  :P και εμενα τις προαλλες μου αρεσε ενα κοριτσι που ουτε κορμαρα ειχε ουτε τρομερη φατσα αλλα μου εκανε ενα κλικάκι. Αμα την ηξερα θα το προχωρουσα... εξω την ειδα στο τρενο

και πολυ βασικο να εχει ωραιο χαρακτηρα ...

και γιατί δεν της μίλησες βρε? Τον έρωτα της ζωής μου (αυτόν δεν τον παντρεύεσαι) τον συνάντησα στο περίπτερο της Ακαδημίας μπροστά από τον Δ.Σ.Α. Διάβαζε εφημερίδες, την είδα, μου έκανα τρελό effet, της μίλησα... και, τουλάχιστον, το έζησα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

Συνήθως αυτά τα λένε όσοι είναι μπάκουροι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και γιατί δεν της μίλησες βρε? Τον έρωτα της ζωής μου (αυτόν δεν τον παντρεύεσαι) τον συνάντησα στο περίπτερο της Ακαδημίας μπροστά από τον Δ.Σ.Α. Διάβαζε εφημερίδες, την είδα, μου έκανα τρελό effet, της μίλησα... και, τουλάχιστον, το έζησα.

Ε δεν μπορουσα ρε συ να της μιλησω.... αντε ρε και την εριξες στο ετσι απο καμακι στο ορθιο? ποτε εγινε αυτο?

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Ε δεν μπορουσα ρε συ να της μιλησω.... αντε ρε και την εριξες στο ετσι απο καμακι στο ορθιο? ποτε εγινε αυτο?

22 Οκτωβρίου 1992. Δεν ήταν καμάκι, μία καλημέρα. Μοιραίο ήταν.

Επισκέπτης
το 1992 ήταν τα ίδια σκατά με τώρα ...

ίσως και χειρότερα ....

υπήρχε η ίδια σκατογκλαμουριά , αλλά μεγαλύτερη αγαμία
και περισσότερες παρθένες ....

από το 1989 και μετά άρχισε η σκατογκλαμουριά .....

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.465
Πόντοι
5.595
''Οσα δεν φτανει η αλεπου... τα κανει κρεμασταρια..!!'' :2funny:
κλασικη μαλακια...  :jerking:
Δηλαδι να εχει ΚΑΙ καλο χαρακτηρα.. ΚΑΙ να ειναι ομορφη..δεν παιζει για εσας...??!!!! :headbang:
.
.
Ψαχτειτε λιγο ρε μαγκες.. οχι επειδη βρηκατε μια 'καλη κοπελα' -δεν πειραζει μωρε..ας ειναι χοντρη κ φακλανα-  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom