Νέα

Οι Iron Maiden ξανα στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εμενα στο τερρα προπερσι δεν μου αρεσαν...Πολυ επαγγελματισμος για μεταλ συναυλια, δεν νομιζω να το νιωθουν πλεον (εκτος ισως του Harris :rockon:)

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εμενα στο τερρα προπερσι δεν μου αρεσαν...Πολυ επαγγελματισμος για μεταλ συναυλια, δεν νομιζω να το νιωθουν πλεον (εκτος ισως του Harris :rockon:)
εχει αλλαξει πολυς κοσμος στην μουσικη σκηνη.....

vizolagnos3

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
oi maiden μια χαρα ειναι,το sonisphere ειναι για τον πουτσο

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :headbang: :headbang:
πακετο με σκορπιονς....καλυτερα :jerking:

μαλλον την αλλη μερα Rob Zombie...αλλα ξεχασα maiden που δεν εχουν ερθει ποτε στην ελλαδα...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εχει αλλαξει πολυς κοσμος στην μουσικη σκηνη.....
Σιγουρα... Ο ozzy oμως το εχει ακομα, το ιδιο και οι metallica...Kαι οι slayer το ιδιο. Οι Maiden στα ματια μου (και στα αυτια μου) παιζουν χωρις να το εννοουν, αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σιγουρα... Ο ozzy oμως το εχει ακομα, το ιδιο και οι metallica...Kαι οι slayer το ιδιο. Οι Maiden στα ματια μου (και στα αυτια μου) παιζουν χωρις να το εννοουν, αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...
ο ozzy ειναι για συνταξη...οσο για τους metallica μονο ο hetfield την παλευει....ο λαρς ειναι αστειος πλεον στα live

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Το 2008 τους έβλεπα πρώτη φορά οπότε δεν μπορώ να τους κρίνω...

Θα ξαναπάω πάντως...  :rockon:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ο ozzy ειναι για συνταξη...οσο για τους metallica μονο ο hetfield την παλευει....ο λαρς ειναι αστειος πλεον στα live
Οχι ρε για συνταξη, ηταν πολυ καλος το καλοκαιρι. Για τον λαρς ενταξει οκ, σε οσα λαιβ oμως τους ειδα (τελευταιο στην μαλακασα πριν 3-4 χρονια), γαμησανε σαν σκηνικη παρουσια.

Το 2008 τους έβλεπα πρώτη φορά οπότε δεν μπορώ να τους κρίνω...

Θα ξαναπάω πάντως...  :rockon:

Eμενα ηταν η 2η, η πρωτη το 89 και κατα συμπτωση ηταν σχεδον το ιδιο σετλιστ. Οπως καταλαβαινεις η συγκριση του τωρα με το τοτε (αδικη μαλλον) εγινε αυτοματα. Μεχρι και το κοινο τοτε ηταν καλυτερο :woldman:

Και εγω θα ξαναπαω, εννοειται :grin:
Oπως και να ειναι, θα ειναι οι Maiden :sunglasses:

ΥΓ μην περιμενεις το Alexander. ο Dickinson ειχε πει οτι εχει πολυ στουντιακη επεξεργασια και δεν μπορει να αποδοθει σωστα live. Μην ξεχνας οτι στο somewhere in time ειχαν χρησιμοποιησει synth κιθαρες :o

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
λωρη γερα παρτους τα λεφτα...για χιλιοστη φορα ενα προβλεψιμο φεστιβαλ απο ντιντι..
μαζι με iron maiden και Slipknot, Mastodon, Gojira ,Virus.

Rob Zombie που ειχε ανακοινωθει στο σαιτ του την επομενη μερα απο maiden αρχιδια...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Αναμένεται ανακοινωση στο σαιτ τους, μεσα ιουνίου....

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hit Channel το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για μία ακόμη φορά τους Ιron Maiden, τον ερχόμενο Ιούνιο, στις 15 ή 16 του μηνός.

Έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους διοργανωτές και το συγκρότημα και το μόνο που απομένει είναι επιβεβαιωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

Η συναυλία του ιστορικού Metal συγκροτήματος στη χώρα μας θα είναι στα πλαίσια της περιοδείας του The World Final Frontier Tour, η οποία και θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και ο Eddie είναι έτοιμος to Rips Up, με συναυλίες σε Ευρώπη, Αυστραλία, Ινδονησία (δύο lives παρακαλώ), Κορέα, Πουέρτο Ρίκο και σε δεκάδες ακόμα χώρες και πόλεις ανά τον κόσμο.

Αναμένουμε λοιπόν για headbanging μέχρι τελικής πτώσεως!

Read more: #ixzz19KDLuDsa

μα καλα τι ειναι αθτα ποθ ακοθτε βρε παιδίμ οθ!
τι αισχη μοθσικη ειναι τοθτοι!
εγω θα παω το καλοκαιρι στη βοθλγαρία για διακοπεσ σε μια φιλη και θα παμε σε αθτη τη καλλιτέχνιδα

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μα καλα τι ειναι αθτα ποθ ακοθτε βρε παιδίμ οθ!
τι αισχη μοθσικη ειναι τοθτοι!
εγω θα παω το καλοκαιρι στη βοθλγαρία για διακοπεσ σε μια φιλη και θα παμε σε αθτη τη καλλιτέχνιδα

ασε ρε γιασου.... μιλας και για μουσικη... :jerking: :jerking: :jerking:

πανε να σου κανει καμια κανα ακαποτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφου αυτο το συγκροτημα δεν αρεσει σε μερικους και δεν γουσταρουν αυτην τη μουσικη γιατη ποσταρετε?

εχετε δει εμας να ποσταρουμε στο house music?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ασε ρε γιασου.... μιλας και για μουσικη... :jerking: :jerking: :jerking:

πανε να σου κανει καμια κανα ακαποτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα καλα πωσ εκφραζεσαι ετσι για τισ καλλιτέχνιδεσ ?
εδω μιλαμε για πραγματική τέχνη θψηλοθ διανοητικκοθ επιπέδοθ,μιλαμε για αισθητική προσεγγιση τησ τελειοτητασ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom