Νέα

Οι Iron Maiden ξανα στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.327
Πόντοι
506
Iron Maiden...έμαθε ο κάθε πιτσιρικάς τη μέταλ,και λέει ότι "Είμαι μεταλάς και ακούω iron maiden"....οι περισσότεροι που ακούνε μέταλ μόνο τους ιron maiden και τους metallica ξέρουν,και νομίζουν ότι είναι μεταλάδες :2funny:

Επίσης οι maiden....είναι συγκροτήματα με ΟΧΙ τόσο μεγάλη επιτυχία στο ευρύ κοινό,και κάνανε μια κάποια επιτυχία τη δεκαετία του 80,με τραγούδια όπως το aces high...οπότε τσάμπα τα λεφτά

btw,η κόρη του harris,καλό πορνίδιο φαίνεται...γι'αυτή θα πήγαινα...αλλά για τους μπαρμπα-μαιδεν ούτε για αστείο :birdman:

...Βρε ΜΑΛΑΚΑ ΑΣΧΕΤΕ...ΚΛΕΙΣΕ επιτέλους την πούστικη κωλοτρυπίδα σου...και άντε ν ακούσεις Michael Jackson.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
830
Πόντοι
4.255
Ολοι σεβομαστε τους IRON MAIDEN..........ενα απ'τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ HEAVY METAL
αλλα 1ον)Εχουν ερθει αρκετες φορες νομιζω και 2ον)Εχω την αισθηση οτι τι εισιτηριο θα ειναι "ξυνουτσικο"
Γι'αυτους τους λογους μαλλον δεν θα παω αλλα ποτε δεν ξερεις!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ειμουνα οπαδος τους απο την εποχη του "The number of the Beast".
Ομως πιστευω οτι ειχαν να δωσουν το εδωσαν.
Κορυφαιο και συναμα θρυλικο συγκροτημα, ομως δεν μπορουν να συνεχιζουν για παντα...
Εγω θελω να τους θυμαμαι οπως ειταν παλια γιατι μοιραια χανεται και η εμπνευση με τα χρονια.
Προσωπικη αποψη. Με κουρασαν.

Ακουσες το τελευταίο άλμπουμ?

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Up the irons!!!!

Θρυλικό συγκρότημα, μοναδικά τραγούδια!
Ηταν επόμενο να αλλάξουν στυλ, και να μην έχουν τόσες επιτυχίες όπως παλιά!
Εγώ πιστεύω πως το metal τους χρειάζεται, όπως χρειάζεται όλους τους παλιούς! Μπαίνουν στο αεροπλανάκι τους, το οδηγεί ο Bruce μάλιστα, και κάνουν την καύλα τους.
Γνώμη μου πως μετά το Brave New World δεν έδωσαν εξαιρετικά κομμάτια, απλά καλούτσικα, όπως το Different World.
Νέα συγκροτήματα υπάρχουν. Ακούστε Sabaton, Hammerfall, Avantasia κλπ. Ειδικά οι Sabaton είναι εκπληκτικοί. Ακούστε τους Ελληνες Firewind.
Απλά στην Ελλάδα έχει πέσει πολύ το ροκ σε σχέση με πριν 15 χρόνια, και μας έχουν μάθει σε κωλο-ακούσματα! (βλέπε onirama)
Πάντως μιλάμε για συγκρότημα θρύλος οι maiden! Στη συναυλία Rock in Rio (την πρώτη) είχε ματώσει στην κυριολεξία ο Dickinson πάνω στη σκηνή και συνέχιζε! Εκπληκτικός perfomer!
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Up the irons!!!!

Θρυλικό συγκρότημα, μοναδικά τραγούδια!
Ηταν επόμενο να αλλάξουν στυλ, και να μην έχουν τόσες επιτυχίες όπως παλιά!
Εγώ πιστεύω πως το metal τους χρειάζεται, όπως χρειάζεται όλους τους παλιούς! Μπαίνουν στο αεροπλανάκι τους, το οδηγεί ο Bruce μάλιστα, και κάνουν την καύλα τους.
Γνώμη μου πως μετά το Brave New World δεν έδωσαν εξαιρετικά κομμάτια, απλά καλούτσικα, όπως το Different World.
Νέα συγκροτήματα υπάρχουν. Ακούστε Sabaton, Hammerfall, Avantasia κλπ. Ειδικά οι Sabaton είναι εκπληκτικοί. Ακούστε τους Ελληνες Firewind.
Απλά στην Ελλάδα έχει πέσει πολύ το ροκ σε σχέση με πριν 15 χρόνια, και μας έχουν μάθει σε κωλο-ακούσματα! (βλέπε onirama)
Πάντως μιλάμε για συγκρότημα θρύλος οι maiden! Στη συναυλία Rock in Rio (την πρώτη) είχε ματώσει στην κυριολεξία ο Dickinson πάνω στη σκηνή και συνέχιζε! Εκπληκτικός perfomer!
:rockon: :rockon: :rockon:
Φιλε εδω στην Ελλαδα υπαρχει το στυλ λαικο, το οποιο υπαρχει παντα και δεν σπαει ποτε...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μέσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Αρκεί να πουν το Alexander the Great.

Χρυσούς τους κάναμε το 2008...

Μια φορά τους έχω δει μόνο. Οπότε...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ακουσες το τελευταίο άλμπουμ?
Οχι, γιατι δεν με ενδιαφερουν πλεον αφου ακουω αλλα τωρα.
Επαναλαμβανω οτι τους σεβομαι απολυτα, με αυτους μεγαλωσα αλλα τους βαρεθηκα. ετσι απλα.
Δεν υπαρχει εξηγηση. Δεν μπορω να ειμαι για παντα κολλημενος με ενα συγκροτημα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Οχι, γιατι δεν με ενδιαφερουν πλεον αφου ακουω αλλα τωρα.
Επαναλαμβανω οτι τους σεβομαι απολυτα, με αυτους μεγαλωσα αλλα τους βαρεθηκα. ετσι απλα.
Δεν υπαρχει εξηγηση. Δεν μπορω να ειμαι για παντα κολλημενος με ενα συγκροτημα...

καλά αυτό είναι λογικό, άλλωστε τα γούστα αλλάζουν με τα χρόνια.
εμένα μου αρέσουν ακόμα και αγοράζω κάθε νέα κυκλοφορία τους και μάλιστα ο καινούριος δίσκος είναι αρκετά καλός (σε συγκρισή με τον προηγούμενο) αλλα η αλήθεια είναι οτι πλέον το κουράζουν λίγο.  :idiot: Απο την άλλη δεν είναι πιτσιρικάδες οπότε λογικό να υπάρχει έλλειψη έμπνευσης αν και παντα διατηρούν την ποιότητα που τους κανει να ξεχωρίζουν απο τον σωρό.  :2funny: :2funny: :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
καλά αυτό είναι λογικό, άλλωστε τα γούστα αλλάζουν με τα χρόνια.
εμένα μου αρέσουν ακόμα και αγοράζω κάθε νέα κυκλοφορία τους και μάλιστα ο καινούριος δίσκος είναι αρκετά καλός (σε συγκρισή με τον προηγούμενο) αλλα η αλήθεια είναι οτι πλέον το κουράζουν λίγο.  :idiot: Απο την άλλη δεν είναι πιτσιρικάδες οπότε λογικό να υπάρχει έλλειψη έμπνευσης αν και παντα διατηρούν την ποιότητα που τους κανει να ξεχωρίζουν απο τον σωρό.  :2funny: :2funny: :2funny:
Ολοι εχουν την ακμη της καριερας τους και την πτωση.
Μην καταντησουν σαν τους Scorpions να τραγουδανε μετα απο 45 χρονια το "still loving you" :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
...Για μας που μεγαλώσαμε με τα κλασικά τους, ψιλομάπα...

διαφωνώ κάθετα!το νέο τους άλμπουμ έχει εκπληκτικές κιθάρες και μου αποδεικνύουν ακόμη μιά φορά ότι είναι πολύ ικανοί μουσικοί όλοι τους!φανταστικές μελωδίες βγαίνουν απο τα τάστα του άντριαν,του ντέηβ και του γκέρς!σίγουρα δεν εχει την σκληρότητα και την γκαύλα της δεκαετίας του 80 αλλα οι άνθρωποι μεγαλώνουν,αλλάζουν,θέλουν να ανακαλύψουν άλλα μονοπάτια και αυτοί οι τύποι μου αποδεικνύουν επαναλαμβάνω κάθε φορά ότι έχουν πολύ μουσική μέσα στο κεφάλι και στη ψυχή τους!

likos7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
KRINOUME ENA SYGKROTHMA POU EXEI DWSEI TA MEGISTA GIAYTH THN SKHNH?...KAI STHN TELIKH OTAN DHLWNEIS MAIDENAS PREPEI NA KSEREIS NA TOYS AKOUS....OTAN AKOUGA TO BRAVE NEW WORLD DEN TO SYGKRINA ME TO S.S.O.A.S.S OYTE OTAN AKOUGA TO POWERSLAVE TO SYGKRINA ME TO I.M.
EKSALLOU ENAS KALOS APLA DISKOS MAIDEN GIA ENA ALLO SYGKROTHMA THA HTAN ARISTOYRGHMA......RESPECT LOIPON...KI OPOIOS DN GOYSTAREI DN PAEI

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΩΡΟ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ , IRON MAIDEN ΚΑΙ ΜΕΤΑ BON JOVI

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥς ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΑ VIBE..

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450