Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Είμαι καινούργιος εδώ και καθημερινά διαβάζω ολιμερής σχεδόν τα γραφόμενα σας - παλιά και νέα - και χαίρομαι που γνωρίζω ένα τόσο ειλικρινή ( είτε αρεσει σε κάποιον, είτε όχι) κόσμο. Πριν από λίγες μέρες (μόλις σας ανακάλυψα!) έθεσα αυτο το ερώτημα σε μια συζήτηση με δυό φίλους: Αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται. Είπαμε πολλά! Θέλω και τη δική σας άποψη...
μπορει ναι...αλλα οχι πελάτη και οχι εντος εργασιας

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
216
Τι να βγούμε εδώ της είπα Να μου δώσει ινστα και λέει δε το δίνω γενικά την άλλη φορά δικαιολογίες.Στεναχωρεθηκα πολύ εκείνη τη στιγμή δε σου κρύβω.Τη αγαπάω πολύ.
Τύπε πήγαινε σε κωλόμπαρο ... μόνο εκεί αγαπάνε οι πουτάνες πραγματικά χαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
με εχει ερωτευτει γκόμενα που γαμιοταν με μενα και μετα γαμιοταν με αλλον.Μετα εφευγε απο τον αλλον και πηγαινε σε μενα...δεν με ειχε ερωτευτει εκεινη τη φαση,(τις ειχε φυγει ο ερωτας) αλλα πριν ναι και επειδη θεωρω οτι μια γυναικα για να γαμιεται μια με τον εναν μια με τον αλλον και ταυτοχρονα,μπορει να εξασκησει και το επάγγελμα της ιεροδουλης,τοτε θεωρω πως ναι..οχι ομως για πολυ

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αγαπήστε ελεύθερα, μόνο μη σας πάρουν χαμπάρι οι νταβάδες - αγαπητικοί :2funny:

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Τι να βγούμε εδώ της είπα Να μου δώσει ινστα και λέει δε το δίνω γενικά την άλλη φορά δικαιολογίες.Στεναχωρεθηκα πολύ εκείνη τη στιγμή δε σου κρύβω.Τη αγαπάω πολύ.
ΚΑΝΤΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ (σε αλλες).
Βάρα το κεφάλι σου, βάλε τα αρχεία σου στον πάγο ΚΑΝΤΗΝ.
Ελπίζω να μην σου τρώει πολλά λεφτά.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
ΚΑΝΤΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ (σε αλλες).
Βάρα το κεφάλι σου, βάλε τα αρχεία σου στον πάγο ΚΑΝΤΗΝ.
Ελπίζω να μην σου τρώει πολλά λεφτά.
Επίσης σε λίγο καιρό θα λες αυτή τη μαλακω ερωτευτηκα

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
438
Πόντοι
21
Παλιοκατάσταση, εμένα με άδειασε η Βαλ για τον Φρεντουτσίνο, μου τηγανιζε αυγουλάκια με λουκάνικα και κοιμόμασταν αγκαλίτσα οι 3 μας . Εγώ αυτή και ο σκύλος. Εγώ δε πονάω; Για να την εκδικηθώ κάνω τον σωφερ της πυρόξανθης στη Λιοσίων τα χαράματα και παρκάρω το αυτοκίνητο στη Βέργας κάτω από το παράθυρο της. Παλιοκατάσταση, να διαβάζεις κριτικές πως γαμανε τον έρωτα σου. Μόνο τις κριτικές του Μήτσου ΧΧΧ διαβάζω τώρα. Για να χαίρομαι όταν κάνουν τσισακια πάνω του. Κασσάνδρα αν έρθει ο Δημητράκης να σε γλύψει, θέλω να του αφήσεις και μια κλανιά.

Εμείς εδώ πονάμε, υποφέρουμε, αγαπάμε

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.120
Πόντοι
2.256
Ναι ερωτεύονται!!! Άνθρωποι είναι!!!
Ερωτεύονται τους πελάτες;;;
Σαφέστατα όχι!!!
Μπορεί να συμβεί;;;;
Σπάνιο αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να συμβεί , είπαμε άνθρωποι είμαστε.

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
714
Πόντοι
81
O λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του

Δεν αλλάζει η βίζιτα ούτε ερωτεύεται...

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
694
Πόντοι
86
με εχει ερωτευτει γκόμενα που γαμιοταν με μενα και μετα γαμιοταν με αλλον.Μετα εφευγε απο τον αλλον και πηγαινε σε μενα...δεν με ειχε ερωτευτει εκεινη τη φαση,(τις ειχε φυγει ο ερωτας) αλλα πριν ναι και επειδη θεωρω οτι μια γυναικα για να γαμιεται μια με τον εναν μια με τον αλλον και ταυτοχρονα,μπορει να εξασκησει και το επάγγελμα της ιεροδουλης,τοτε θεωρω πως ναι..οχι ομως για πολυ
Δεν παιζεσαι! Εισαι γλυκοτσουτσουνος και πετιμεζοκαβλης!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.284
Πόντοι
6.056
Το ξέρω αλλά δε μπορώ την αγαπάω ακόμα.Μα δε βλέπει πόσο καλός είναι μαζί της?γιατί είναι τόσο σκληρή?αφού της αρέσω εμφανησιακα συνέχεια με δέχεται με χαρά και με συμπαθεί.
βαγγελαρα μηπως εισαι ο μητσαρας παλι που εγραφες στο νημα των ελλεινιδων με τον σαντμαν και τους αλλος εκει? :undecided:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Δεν μιλάω για μπουρδέλο/στουνιο φίλε. Μιλάω για ραντεβου σε δικο της χώρο, ανεξάρτητη. Στο 10λεπτο δεν γίνονται αυτά. Σε μεγαλύτερης διάρκειας ραντεβού μπορούν να προκύψουν συναισθήματα.
Καμιά δεν είναι ερωτευμένη, μην τσιμπάτε...
Ε αν ειναι ετσι τοτε δεν παιζει ερωτας.
Σιγα μη χασει η αλλη το μεροκαματο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.284
Πόντοι
6.056

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
694
Πόντοι
86
Το ξέρω αλλά δε μπορώ την αγαπάω ακόμα.Μα δε βλέπει πόσο καλός είναι μαζί της?γιατί είναι τόσο σκληρή?αφού της αρέσω εμφανησιακα συνέχεια με δέχεται με χαρά και με συμπαθεί.
Ειναι φοβερη!
Την αγαπας πολυ?
Με την παρτη της, εχεις τρελαθει!
Γιατι?
- Ειναι επικυνδινη οταν εξω τριγυριζει
- Περναει και γυρω της καμενη γη αφινει

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Της το είχα πει αυτό σαγαπαω της λέω και μου λέει πως και είσαι ερωτευμένος με μια κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά?και μετά της λέω ξέρω ότι δε μπορούμε να κάνουμε σχέση γιατί κανείς αυτή τη δουλειά και με το που είπα για σχέση σα να ξινισε η φάτσα της σα να συμφώνησε με αυτό που είπα δε έχω ελπίδες,επίσης όταν της είπα σαγαπω μου είπε όταν παντρευτείς δε θα με σκέφτεσαι και της είπα πάλι θα σε σκέφτομαι και είπε δε είναι σωστο αυτό,δε έπρεπε να το πάθω αυτό το έπαθα όμως.
Φιλε γιατι ετσι;
Πρωτα απ ολα κολλας στο ινσταγκραμ της.
Για να διαπραγματευεται αν θα σου δωσει το instagram σημαινει οτι δεν υπαρχει οικειοτητα μεταξυ σας.
Ναι μεν ειναι γλυκουλα ομορφη κλπ οσα ειπες αλλα μηπως φιλε μου να σκεφτεις να ξεκολλησεις;
Εκει εξω κοπελες δεν υπαρχουν για να φλερταρεις;
Ωραια σου αρεσε πολυ.Το δεχομαι.
Τι τα ηθελες περι αγαπης και ερωτα;
Με τετοιες εξομολογησεις χανεις ποντους γοητειας τυπε αν και αυτο δεν ειναι το ζητουμενο.
Το θεμα ειναι γιατι εισαι ΤΟΣΟ ευαλωτος φιλε μου.
Πηγες λιγες φορες μαζι με μια σεξεργατρια και κολλησες ετσι;
Γιατι ρε φιλαρακο μου το κανεις αυτο στον εαυτο σου;

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.992
Πόντοι
5.956
Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Της το είχα πει αυτό σαγαπαω της λέω και μου λέει πως και είσαι ερωτευμένος με μια κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά?και μετά της λέω ξέρω ότι δε μπορούμε να κάνουμε σχέση γιατί κανείς αυτή τη δουλειά και με το που είπα για σχέση σα να ξινισε η φάτσα της σα να συμφώνησε με αυτό που είπα δε έχω ελπίδες,επίσης όταν της είπα σαγαπω μου είπε όταν παντρευτείς δε θα με σκέφτεσαι και της είπα πάλι θα σε σκέφτομαι και είπε δε είναι σωστο αυτό,δε έπρεπε να το πάθω αυτό το έπαθα όμως.
Ρε τύπε μια σχέση στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εσύ, ή ο οποιοσδήποτε γνωρίζει το παρελθόν της κοπέλας, δεν θα την εμπιστευτείς ποτέ γιατί ξέρεις ότι πουλάει το σώμα της για το εύκολο και γρήγορο χρήμα, που ακόμα κι αν της το δώσεις εσύ θα βρει έναν άλλο με περισσότερα. Πάντα δηλαδή θα είσαι ένας δύσπιστος πελάτης της και εσύ και οι άλλοι. Η κοπέλα με τη σειρά της δεν θα μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν, είτε κάποιος γνωρίζει το παρελθόν της είτε όχι, γιατί απλά όταν αποφάσισε να πουλήσει το σώμα της ,αργά ή γρήγορα πούλησε και τη ψυχή της στο διάβολο. Only money baby!
Μη συγχέεις λοιπόν τα όρια των ψευδαισθήσεων που σου πουλάνε με την πραγματικότητα, εκτός αν για κάποιο λόγο το θες και βεβαίως μπορείς να το διαχειριστείς.

• Like
Αντιδράσεις: john8
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Θα πάω λουλούδια είναι καλή ιδέα,τη αγαπάω πάρα πολύ,μέχρι που θα σκεφτόμουν να ήταν η γυναίκα της ζωής μου,δε μπορείς να με καταλάβεις πόσο ερωτεύτηκα.Θελω να της κάνω και γλυφομούνι δε κάνω σε σεξεργατριες γλυφομούνι το φοβάμαι αλλά σε αυτή είναι η μόνη που σκέφτομαι να κάνω.Τη αγαπώ πολύ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τύπε μην ξεχάσεις
α. λουλουδικό στα κορίτσια μόνο λευκό
β. μισή φάντα πριν και μισή μετά το γλείψιμο
Στο ότι της αρέσω εμφανησιακα αλλά δε με ερωτεύτηκε όπως τη ερωτεύτηκα εγώ για να μη δίνει ινστα.
το ίνστα είναι όντως σοβαρό δείγμα πραγματικής αγάπης :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom