You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oι γονείς των εκδιδόμενων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Λογικά θα λένε ότι δουλεύουν τηλεφωνικό κέντρο ή καθαρίστριες κτλ.οι γονείς των κοριτσιών ξερουν τι επαγγελμα κανουν τα παιδιά τους?
Σίγουρα όμως θα υπάρχουν κι όσοι ξέρουν με τις ευλογίες τους. Άλλωστε έχουν περάσει κι αδερφές στο επάγγελμα οπότε γιατί να μην το ξέρουν κι οι γονείς;
οι συγγενεις το ξερουν?Λογικά θα λένε ότι δουλεύουν τηλεφωνικό κέντρο ή καθαρίστριες κτλ.
Σίγουρα όμως θα υπάρχουν κι όσοι ξέρουν με τις ευλογίες τους. Άλλωστε έχουν περάσει κι αδερφές στο επάγγελμα οπότε γιατί να μην το ξέρουν κι οι γονείς;
Silvio Berlusconi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
απο οτι εχω καταλαβει οχιοι γονείς των κοριτσιών ξερουν τι επαγγελμα κανουν τα παιδιά τους?
και οσεε γυριζουν στην πατριδα τουσ με λεφτα? δεν ρωτανε που βρηκαν τοσα λεφτα?απο οτι εχω καταλαβει οχι
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Λογικά (αν υπάρχει λογική)οι συγγενεις το ξερουν?
σε συγγενείς θα το ξερνούν πιο δύσκολα για να μην πουν οι μαμάδες η μία στην άλλη
ότι τι είναι αυτά που κάνει
η κόρη σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα πουν από το ΚΙΝΟ.και οσεε γυριζουν στην πατριδα τουσ με λεφτα? δεν ρωτανε πυ βρηκαν τοσα λεφτα?
οσες εχω ρωτησει οι γονεις τους δεν ξερουν τιποταΛογικά (αν υπάρχει λογική)
σε συγγενείς θα το ξερνούν πιο δύσκολα για να μην πουν οι μαμάδες η μία στην άλλη
ότι τι είναι αυτά που κάνει
η κόρη σου;
Silvio Berlusconi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
λενε πως ψεματα πως η κανουν αλλη δουλεια σερβιτορα πχ η οτιδηποτε αλλο ,τωρα για τα λεφτα δεν ξερω μαλλον θα τα κρυβουν η θα τους τα δειχνουν λιγα λιγακαι οσεε γυριζουν στην πατριδα τουσ με λεφτα? δεν ρωτανε πυ βρηκαν τοσα λεφτα?
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Οι δικοί σου το ξέρουν ότι πας ; Σε μερικά πράγματα υπάρχει η Ομερτά της σιωπής. Δε μιλάω , δε μιλάς , δε μιλάει κανείς και τελειώνει η υπόθεση.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Οι γυναίκες παγκοσμίως έχουν κόλλημα με την λέξη πουτάνα. Εγώ ας πούμε αν ήμουν πουτάνα θα το έλεγα γιατί θα μου πεις έχω ανδρικό μυαλό. Δηλαδή στα παπάρια μου (όπως κατασκευάστηκα).οσες εχω ρωτησει οι γονεισ τουσ δεν ξεροθν τιποτα
Silvio Berlusconi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
κι εγω το ιδιοοσες εχω ρωτησει οι γονεις τους δεν ξερουν τιποτα
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Καλά αυτό με τα λεφτά
μην το καταπίνετε αμάσητο.
Οι περισσότερες έχουν άτομα δίπλα και τους τα σκάνε ή τις τα τρώνε. Εσείς δηλαδή
αν ήσασταν πουτάνες θα βγαίνατε δουλειά στο έτσι;
καμία δεν είναι μόνη της.
Οι περισσότερες έχουν άτομα δίπλα και τους τα σκάνε ή τις τα τρώνε. Εσείς δηλαδή
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Αυτά τα πιστεύετε ;οσες εχω ρωτησει οι γονεις τους δεν ξερουν τιποτα
ή κάνετε πλακίτσα ;
Πιστεύεις δηλώσεις εργαζόμενης ;
ναι το ξερουν..Οι δικοί σου το ξέρουν ότι πας ; Σε μερικά πράγματα υπάρχει η Ομερτά της σιωπής. Δε μιλάω , δε μιλάς , δε μιλάει κανείς και τελειώνει η υπόθεση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πολλες δεν εχουν νταβατζηΚαλά αυτό με τα λεφτά
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δεν λέει κάτι αυτό. Αν δεν έχουν νταβστζή, θα έχουν παρελκόμενους για βοήθειες. Λαός από πίσω. Απλά οι περισσότεροι πελάτες θέλουν να νομίζουν ότι είναι όλα οκ λόγω αγαθοσύνης η αγαπουλίασης και ότι τα λεφτά τα παίρνουν όλες αυτές. Εεε κι αυτές τι να κάνουν; τα λένε όλα ωραία.πολλεσ δεν εχουν νταβατζη
Κι εγώ έτσι θα έκανα.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ρε μάστορες εσάς αν σας κάνουν κάτι σπίτι σας θα τραβήξετε μπαζούκα ή θα φωνάξετε την αστυνομία. Αυτές έχετε δει να φωνάξουν ποτέ την αστυνομία; εξαιρετικά σπάνια. Φωνάζουν τους "δικούς" τους. Αυτοί λοιπόν πληρώνονται όπως κι άλλοι.
hlektrop
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 2.411
Το ξερουν οι γονείς...οι περισσότεροι...και περνουν το χρήμα που φέρνουν οι κορες τους..που γαμιουνται...γιαυτό το έκαναν κορες για να τις κανουν πουτανες...και νσ φέρνουν χρημα στο σπιτιΡε μάστορες εσάς αν σας κάνουν κάτι σπίτι σας θα τραβήξετε μπαζούκα ή θα φωνάξετε την αστυνομία. Αυτές έχετε δει να φωνάξουν ποτέ την αστυνομία; εξαιρετικά σπάνια. Φωνάζουν τους "δικούς" τους. Αυτοί λοιπόν πληρώνονται όπως κι άλλοι.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ότι το ξέρουν το είπαμε. Απλώς δεν γίνεται να το ξέρουν όλοι. Συμφωνώ.Το ξερουν οι γονείς...οι περισσότεροι...και περνουν το χρήμα που φέρνουν οι κορες τους..που γαμιουνται...γιαυτό το έκαναν κορες για να τις κανουν πουτανες...και νσ φέρνουν χρημα στο σπιτι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις