dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.175
- Πόντοι
- 22.886
Αν ρεύονται και βρωμάει πουτσίλα εσύ τι λες ρε τύπε ?οι συγγενεις το ξερουν?
Αν ρεύονται και βρωμάει πουτσίλα εσύ τι λες ρε τύπε ?οι συγγενεις το ξερουν?
και Ελληνίδες επίσης, Κολωνός λέμε. Αθώα λόγω πατριαρχίας.Πολλές Ρωσίδες τις βγάζουν και στο κλαρί οι μάνες τους.
Το μόνο σίγουρο όταν επικοινωνούν τους λένε: μαμά/μπαμπά γιαμιέμαι στην δουλειά...
Αν και λίγο Ρομά φαίνεται η τύπισσα παρά Ελληνίδα αλλά είπαμε και στο άλλο thread στην Ελλάδα τη κόρη σου μπορεί να πουλάς αλλά άμα είσαι γυναίκα θα σε γλυτώσουν. Η τύπισσα ήδη στο τηλέφωνο μιλάει με τους πελάτες της.και Ελληνίδες επίσης, Κολωνός λέμε. Αθώα λόγω πατριαρχίας.
αυτο ειναι και το βασικο προβλημα στην ελλαδα....οτι ο βιομηχανος και ο σοβατζης υποστηριζουν το ιδιο κομμα.....κατι παει τελειως λαθοςΕγώ νομίζω νέα Δημοκρατία είναι..αλλά επειδή δουλεύει σε σούπερ μάρκετ στα Σαλαμια..ντρέπετε να το πει..γιατί θες πέσει κράξιμο..Σαλαμια και αριστεία..δεν πάει..πρέπει να είσαι φουλ κορόιδο να δουλεύεις στ σαλαμια..και να είσαι φανατικός νεοδημοκρατης..
Αφραγκιες ή απλά πιστεύεις ότι αυτά που είχες να δεις τα βλέπεις και στην Ελλάδα και έξω δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω;Όχι, έξω δεν έχω πάει πουθενά. Και όχι ποτέ δεν γάμησα καθημερινά εκτός αν ήταν παντρεμένη σε άχρηστο γάμο. Γενικώς δεν εμπιστεύομαι καμία πλέον σε τίποτα. Ξέρω ότι θα ζητήσει ντάντεμα και κοιτώ να γαμήσω οσο προλάβω. Επίσης αν περνάω καλά στο γαμήσι δεν φεύγω και περιμένω πραγματικά μέχρι να με διώξει κιόλας αρκεί να γαμάω. Δεν έχω άλλη λύση στον γυναικοκεντρισμό. Μόνο γαμήσι όσο πάει.
Και πολλα λεφτά να είχα, τα ίδια θα έκανα. Απλά θα τα έδειχνα και θα τα έπαιρνα πίσω. Μόνο καφέ και κάνα φαί της πλάκας.
Ντάντεμα δεν έχει! Δεν αξίζει με γυναικοκεντρισμό!
εσυ θελω να μου πεις ποσους ή ποσες ξερεις να τρωνε 400 πουτσες τον μηνα και να ειναι και ψυχικα νορμαλ μετα απο αυτο......μην χρηματοποιουμε τα παντα σε αυτην την ζωηAμα παρει 20 πελατες τη μερα με τα 5 που κραταει απο το καθε γαμησι ενα κατοσταρικο στο χερι μαυρα. Πανω απο 2000 το μηνα. Ποσοι παιρνουν 2000 το μηνα στην Ελλαδα ?
Οι κουμπάροι ναι, γιατί ο κουμπάρος στην κουμπάρα πάει μια φορά την εβδομάδαοι συγγενεις το ξερουν?