Νέα

Οι γκόμενες το παίζουν Κινέζοι όταν πάμε ξενοδοχείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
εσύ δηλαδή που έχεις πουτσα μαύρου σε πληρώνουν; έχω τύχει με πολλές γκόμενες να πληρώνουν τα χοτελ ή τα ποτά ...η συγκεκριμένη μου ζήτησε σεξ οπότε θα έμεινε ευχαριστημένη από τις προηγούμενες φορές.. άνοιξα το θέμα για να θίξω την αδικία σε  βάρους των ανδρών που κατά κυρίως λόγο , των βαραίνουν τα έξοδα στην σχέση...ενώ η γυναίκα επιζητεί την ισότητα..η πράξη του έρωτα γίνεται πράξη εμπορευματοποίησης κυρίως από το γυναικείο φύλο..

οχι μαστορα, μια συνηθισμενη πουτσα εχω, απλα δεν κλεβω 50ρικα στα μουλωχτα και μετα κραζω κιολας τη γκομενα οτι δεν πληρωνει.
Αν ηθελες να θιξεις τα θεματα που λες, θα τα εθιγες και στην ιδια, αλλα προτιμησες να μην πεις τπτ, για να εχεις καβατζα να ξαναγαμησεις, ενω εκανες και την αρπαχτη σου με το 50ρικακι. Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.532
Πόντοι
506
και οι δύο λαμβάνουν ευχαριστήσει δεν διαφέρει σε κάτι ...
Αυτό ειναι σωστο.
Υποτίθεται οτι η έλξη ειναι αμοιβαία. Τωρα γιατι λοιπον η γκομενα θεωρεί οτι σου κανει χαρη οταν την πηδας, δεν το καταλαβαινω.
Αλλα ειναι κατι που έχει επικρατήσει απολυτα και δεν μπόρουμε να το αλλάξουμε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα ...σας τυχαίνει και εσάς ενώ η γκόμενα προτείνει ξενοδοχείο ..την ώρα τις πληρωμής να κάνει τον Κινέζο ;ενώ είναι ευκατάστατη και με δούλεια;μου έτυχε χτες με μια γκόμενα και κατά την διάρκεια τις εβδομάδος...βέβαια πήρα το αίμα μου πίσω ..με το χτεσινό γκομενάκι έχω συναντηθεί Τρεις φορές ..είχε ξεχάσει την τσάντα μέσα στην τουαλέτα και κατά την διάρκεια του μπάνιο βουτήξα ένα πενηνταρικο...ακόμα να το πάρει χαμπάρι ..και επιβεβαιώθηκα ούτε καν να πει ευχαριστώ ή να κάνει την κίνηση ...και αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει μια ελλεεινιδα από μια επαγγελματία βίζιτα ;
τυπε εχεις δικιο εφόσον είναι γκομενα τα εξοδα του ξενοδοχείου φαγητού η οτιδήποτε αλλου επρεπε να είναι μισα μισα εφόσον υπαρχει ισοτητα στα δυο φυλα και εργαζονται και οι 2 την σημερον εποχη.
αν είναι να τα πληρωνεις όλα εσυ γιατι δεν παιρνεις μια βιζιτα και στον ελευθερο χρονο σου να βγαινεις με φιλαράκια να σκατε πλακα και να περνας καλα.
το μονο λαθος ηταν που βούτηξες το 50ευρω δεν επρεπε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτό ειναι σωστο.
Υποτίθεται οτι η έλξη ειναι αμοιβαία. Τωρα γιατι λοιπον η γκομενα θεωρεί οτι σου κανει χαρη οταν την πηδας, δεν το καταλαβαινω.
Αλλα ειναι κατι που έχει επικρατήσει απολυτα και δεν μπόρουμε να το αλλάξουμε
εχει επικρατησει από τη δεκαετια του 60 οι γυναικες δεν δουλευαν και τα πληρωνε όλα ο αντρας τωρα όμως αλλαξαν οι εποχές

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε εντελως ξεβρακωτη την αφησες;
είχε μέσα στο πορτοφόλι 2 πενηνταρικα..πήρα το ένα..φορούσα Μπουρνουζι που είχε τσεπακι και το έβαλα εκεί... βγαίνοντας μπήκε αυτή για μπανάκι οπότε το έβαλα πορτοφόλι..όπως υποψιάστηκα από την αρχή η συγκεκριμένη ελεεινιδα κατά την πληρωμή προχωρήσε μπροστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα..ενώ είχα κεράσει και ποτά πριν..στο αμάξι άνοιξε τσάντα για να με κεράσει τσίχλα..δεν καταλαβαίνω το να θεωρείς δεδομένο να πληρώσεις μια γκόμενα βγια να τις προσφέρεις ευχαρίστηση ..είμαι αμοιβαία δεν λέω..αλλά θα το δεχομουν αν η γυναίκα ήταν σπίτι νοικοκυρά και κύρια ..τώρα αφού παίζουν ύπουλα παίζουμε πιο ύπουλα εμείς... προτείνω το τρικ τις πιστωτικής..έχεις μια καρτα μαζί σου που δεν έχει Φράγκο μέσα.κανεις Μανουρά στην ρεσεψιόν ότι έχει λεφτά μέσα ..δεν έχεις μετρητά πάνω σου ..ζητάς από την γκόμενα με την υπόσχεση να τις τα δώσεις από το ΑΤΜ .. φυσικά πιστολιαζεις και παίρνει τα αρχιδια νου μου.υπαρχουν εξαιρέσεις βέβαια 2 στις δέκα είναι καλές κοπέλες και σέβονται..εκεί είμαστε κύριοι

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
είχε μέσα στο πορτοφόλι 2 πενηνταρικα..πήρα το ένα..φορούσα Μπουρνουζι που είχε τσεπακι και το έβαλα εκεί... βγαίνοντας μπήκε αυτή για μπανάκι οπότε το έβαλα πορτοφόλι..όπως υποψιάστηκα από την αρχή η συγκεκριμένη ελεεινιδα κατά την πληρωμή προχωρήσε μπροστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα..ενώ είχα κεράσει και ποτά πριν..στο αμάξι άνοιξε τσάντα για να με κεράσει τσίχλα..δεν καταλαβαίνω το να θεωρείς δεδομένο να πληρώσεις μια γκόμενα βγια να τις προσφέρεις ευχαρίστηση ..είμαι αμοιβαία δεν λέω..αλλά θα το δεχομουν αν η γυναίκα ήταν σπίτι νοικοκυρά και κύρια ..τώρα αφού παίζουν ύπουλα παίζουμε πιο ύπουλα εμείς... προτείνω το τρικ τις πιστωτικής..έχεις μια καρτα μαζί σου που δεν έχει Φράγκο μέσα.κανεις Μανουρά στην ρεσεψιόν ότι έχει λεφτά μέσα ..δεν έχεις μετρητά πάνω σου ..ζητάς από την γκόμενα με την υπόσχεση να τις τα δώσεις από το ΑΤΜ .. φυσικά πιστολιαζεις και παίρνει τα αρχιδια νου μου.υπαρχουν εξαιρέσεις βέβαια 2 στις δέκα είναι καλές κοπέλες και σέβονται..εκεί είμαστε κύριοι
Τυπε δειχνεις εμπειρος στο ψειρισμα παντως.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Σοβαρά τώρα βουτηξες πενηνταρικο από ξένη τσάντα;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
τυπε αρχιζεις και παιζεις δυνατα μπαλα :hi:
με λιγο ακομη εξασκηση μπορεις να μπεις σε κυκλωμα Νιγηριανων που πουλα μεσω υπολογιστων ερωτα και γαμους στην αλλη ακρη του κοσμου και αποσπα εκατομμυρια :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Παίχτη αν η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει το ξενοδοχείο.. το αυτοκίνητο και οι καβατζες εξωτερικού χώρου καλα είναι. Όλοι τα έχουμε κάνει.

Το να περιμένεις από μια κυρία να πληρώσει στο ξενοδοχείο για τα Βαλκάνια είναι ασυνήθιστο.

Για την κλοπή του 50αρικου νομίζω πως έχεις καταλάβει και θα το επιστρέψεις

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Παίχτη αν η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει το ξενοδοχείο.. το αυτοκίνητο και οι καβατζες εξωτερικού χώρου καλα είναι. Όλοι τα έχουμε κάνει.

Το να περιμένεις από μια κυρία να πληρώσει στο ξενοδοχείο για τα Βαλκάνια είναι ασυνήθιστο.

Για την κλοπή του 50αρικου νομίζω πως έχεις καταλάβει και θα το επιστρέψεις
τυπε μπορει να της την κανει ακομη περισσοτερο :takethis:
να παει να της βαλει ενα πλαστο στην τσαντα και οταν παει να κανει συναλλαγη να την πανε μεσα για παραχαραξη :alivedick: :alivedick: :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καλησπέρα ...σας τυχαίνει και εσάς ενώ η γκόμενα προτείνει ξενοδοχείο ..την ώρα τις πληρωμής να κάνει τον Κινέζο ;ενώ είναι ευκατάστατη και με δούλεια;μου έτυχε χτες με μια γκόμενα και κατά την διάρκεια τις εβδομάδος...βέβαια πήρα το αίμα μου πίσω ..με το χτεσινό γκομενάκι έχω συναντηθεί Τρεις φορές ..είχε ξεχάσει την τσάντα μέσα στην τουαλέτα και κατά την διάρκεια του μπάνιο βουτήξα ένα πενηνταρικο...ακόμα να το πάρει χαμπάρι ..και επιβεβαιώθηκα ούτε καν να πει ευχαριστώ ή να κάνει την κίνηση ...και αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει μια ελλεεινιδα από μια επαγγελματία βίζιτα ;
μεγαλε εκλασα στο γελιο εκει που σουφρωσες το 50αρικο  :2funny:
εγω προσωπικα σε συγχωρω κι ας εισαι τσιπης και κλεφτρονι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom