kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
τυποι μολις γυρισα απο ραντεβου σε ξενοδοχειο με γκομενα :S :S :S
Παλια σε κατι τετοια ρωταγανε Μπουκα η ριφιφι; Τωρα θα ρωτανε Καστανη η μελαχρινη η γκομενα; Καταντια.τυποι μολις γυρισα απο ραντεβου σε ξενοδοχειο με γκομενα :S :S :S
της ειπα να πληρωσει τα μισα απο τις καποτες τυπε και αρνηθηκεΠαλια σε κατι τετοια ρωταγανε Μπουκα η ριφιφι; Τωρα θα ρωτανε Καστανη η μελαχρινη η γκομενα; Καταντια.
αμα δεν της παρεις τουλαχιστον και το ενα νεφρο τοτε δεν εχεις κανει τιποτατυποι μολις γυρισα απο ραντεβου σε ξενοδοχειο με γκομενα :S :S :S
Φερθηκες ασυμετρα υπερβολικα τυπε. Ο αλλος τα υπολογισε και πηρε 50 ευρω μονο.της ειπα να πληρωσει τα μισα απο τις καποτες τυπε και αρνηθηκε
παρτα τωρα :S :S :S
την λυπασαι τυπε :S :S :S
Τυπε εντελως ξεβρακωτη την αφησες;
αν δεν βαλει μυαλο μετα απο αυτο θα ξυπνησει σε μπανιερα με παγο και ενα τηλεφωνο τυπε :S :S :Sαμα δεν της παρεις τουλαχιστον και το ενα νεφρο τοτε δεν εχεις κανει τιποτα
ηταν να παρω και κωλο τυπε,για αυτο :S :S :SΦερθηκες ασυμετρα υπερβολικα τυπε. Ο αλλος τα υπολογισε και πηρε 50 ευρω μονο.
εσύ δηλαδή που έχεις πουτσα μαύρου σε πληρώνουν; έχω τύχει με πολλές γκόμενες να πληρώνουν τα χοτελ ή τα ποτά ...η συγκεκριμένη μου ζήτησε σεξ οπότε θα έμεινε ευχαριστημένη από τις προηγούμενες φορές.. άνοιξα το θέμα για να θίξω την αδικία σε βάρους των ανδρών που κατά κυρίως λόγο , των βαραίνουν τα έξοδα στην σχέση...ενώ η γυναίκα επιζητεί την ισότητα..η πράξη του έρωτα γίνεται πράξη εμπορευματοποίησης κυρίως από το γυναικείο φύλο..
Αυτό ειναι σωστο.και οι δύο λαμβάνουν ευχαριστήσει δεν διαφέρει σε κάτι ...
τυπε εχεις δικιο εφόσον είναι γκομενα τα εξοδα του ξενοδοχείου φαγητού η οτιδήποτε αλλου επρεπε να είναι μισα μισα εφόσον υπαρχει ισοτητα στα δυο φυλα και εργαζονται και οι 2 την σημερον εποχη.Καλησπέρα ...σας τυχαίνει και εσάς ενώ η γκόμενα προτείνει ξενοδοχείο ..την ώρα τις πληρωμής να κάνει τον Κινέζο ;ενώ είναι ευκατάστατη και με δούλεια;μου έτυχε χτες με μια γκόμενα και κατά την διάρκεια τις εβδομάδος...βέβαια πήρα το αίμα μου πίσω ..με το χτεσινό γκομενάκι έχω συναντηθεί Τρεις φορές ..είχε ξεχάσει την τσάντα μέσα στην τουαλέτα και κατά την διάρκεια του μπάνιο βουτήξα ένα πενηνταρικο...ακόμα να το πάρει χαμπάρι ..και επιβεβαιώθηκα ούτε καν να πει ευχαριστώ ή να κάνει την κίνηση ...και αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει μια ελλεεινιδα από μια επαγγελματία βίζιτα ;
εχει επικρατησει από τη δεκαετια του 60 οι γυναικες δεν δουλευαν και τα πληρωνε όλα ο αντρας τωρα όμως αλλαξαν οι εποχέςΑυτό ειναι σωστο.
Υποτίθεται οτι η έλξη ειναι αμοιβαία. Τωρα γιατι λοιπον η γκομενα θεωρεί οτι σου κανει χαρη οταν την πηδας, δεν το καταλαβαινω.
Αλλα ειναι κατι που έχει επικρατήσει απολυτα και δεν μπόρουμε να το αλλάξουμε
είχε μέσα στο πορτοφόλι 2 πενηνταρικα..πήρα το ένα..φορούσα Μπουρνουζι που είχε τσεπακι και το έβαλα εκεί... βγαίνοντας μπήκε αυτή για μπανάκι οπότε το έβαλα πορτοφόλι..όπως υποψιάστηκα από την αρχή η συγκεκριμένη ελεεινιδα κατά την πληρωμή προχωρήσε μπροστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα..ενώ είχα κεράσει και ποτά πριν..στο αμάξι άνοιξε τσάντα για να με κεράσει τσίχλα..δεν καταλαβαίνω το να θεωρείς δεδομένο να πληρώσεις μια γκόμενα βγια να τις προσφέρεις ευχαρίστηση ..είμαι αμοιβαία δεν λέω..αλλά θα το δεχομουν αν η γυναίκα ήταν σπίτι νοικοκυρά και κύρια ..τώρα αφού παίζουν ύπουλα παίζουμε πιο ύπουλα εμείς... προτείνω το τρικ τις πιστωτικής..έχεις μια καρτα μαζί σου που δεν έχει Φράγκο μέσα.κανεις Μανουρά στην ρεσεψιόν ότι έχει λεφτά μέσα ..δεν έχεις μετρητά πάνω σου ..ζητάς από την γκόμενα με την υπόσχεση να τις τα δώσεις από το ΑΤΜ .. φυσικά πιστολιαζεις και παίρνει τα αρχιδια νου μου.υπαρχουν εξαιρέσεις βέβαια 2 στις δέκα είναι καλές κοπέλες και σέβονται..εκεί είμαστε κύριοι
Τυπε εντελως ξεβρακωτη την αφησες;
Τυπε δειχνεις εμπειρος στο ψειρισμα παντως.είχε μέσα στο πορτοφόλι 2 πενηνταρικα..πήρα το ένα..φορούσα Μπουρνουζι που είχε τσεπακι και το έβαλα εκεί... βγαίνοντας μπήκε αυτή για μπανάκι οπότε το έβαλα πορτοφόλι..όπως υποψιάστηκα από την αρχή η συγκεκριμένη ελεεινιδα κατά την πληρωμή προχωρήσε μπροστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα..ενώ είχα κεράσει και ποτά πριν..στο αμάξι άνοιξε τσάντα για να με κεράσει τσίχλα..δεν καταλαβαίνω το να θεωρείς δεδομένο να πληρώσεις μια γκόμενα βγια να τις προσφέρεις ευχαρίστηση ..είμαι αμοιβαία δεν λέω..αλλά θα το δεχομουν αν η γυναίκα ήταν σπίτι νοικοκυρά και κύρια ..τώρα αφού παίζουν ύπουλα παίζουμε πιο ύπουλα εμείς... προτείνω το τρικ τις πιστωτικής..έχεις μια καρτα μαζί σου που δεν έχει Φράγκο μέσα.κανεις Μανουρά στην ρεσεψιόν ότι έχει λεφτά μέσα ..δεν έχεις μετρητά πάνω σου ..ζητάς από την γκόμενα με την υπόσχεση να τις τα δώσεις από το ΑΤΜ .. φυσικά πιστολιαζεις και παίρνει τα αρχιδια νου μου.υπαρχουν εξαιρέσεις βέβαια 2 στις δέκα είναι καλές κοπέλες και σέβονται..εκεί είμαστε κύριοι
τυπε αρχιζεις και παιζεις δυνατα μπαλαείχε μέσα στο πορτοφόλι 2 πενηνταρικα..πήρα το ένα..φορούσα Μπουρνουζι που είχε τσεπακι και το έβαλα εκεί... βγαίνοντας μπήκε αυτή για μπανάκι οπότε το έβαλα πορτοφόλι..όπως υποψιάστηκα από την αρχή η συγκεκριμένη ελεεινιδα κατά την πληρωμή προχωρήσε μπροστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα..ενώ είχα κεράσει και ποτά πριν..στο αμάξι άνοιξε τσάντα για να με κεράσει τσίχλα..δεν καταλαβαίνω το να θεωρείς δεδομένο να πληρώσεις μια γκόμενα βγια να τις προσφέρεις ευχαρίστηση ..είμαι αμοιβαία δεν λέω..αλλά θα το δεχομουν αν η γυναίκα ήταν σπίτι νοικοκυρά και κύρια ..τώρα αφού παίζουν ύπουλα παίζουμε πιο ύπουλα εμείς... προτείνω το τρικ τις πιστωτικής..έχεις μια καρτα μαζί σου που δεν έχει Φράγκο μέσα.κανεις Μανουρά στην ρεσεψιόν ότι έχει λεφτά μέσα ..δεν έχεις μετρητά πάνω σου ..ζητάς από την γκόμενα με την υπόσχεση να τις τα δώσεις από το ΑΤΜ .. φυσικά πιστολιαζεις και παίρνει τα αρχιδια νου μου.υπαρχουν εξαιρέσεις βέβαια 2 στις δέκα είναι καλές κοπέλες και σέβονται..εκεί είμαστε κύριοι
τυπε μπορει να της την κανει ακομη περισσοτεροΠαίχτη αν η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει το ξενοδοχείο.. το αυτοκίνητο και οι καβατζες εξωτερικού χώρου καλα είναι. Όλοι τα έχουμε κάνει.
Το να περιμένεις από μια κυρία να πληρώσει στο ξενοδοχείο για τα Βαλκάνια είναι ασυνήθιστο.
Για την κλοπή του 50αρικου νομίζω πως έχεις καταλάβει και θα το επιστρέψεις
μεγαλε εκλασα στο γελιο εκει που σουφρωσες το 50αρικοΚαλησπέρα ...σας τυχαίνει και εσάς ενώ η γκόμενα προτείνει ξενοδοχείο ..την ώρα τις πληρωμής να κάνει τον Κινέζο ;ενώ είναι ευκατάστατη και με δούλεια;μου έτυχε χτες με μια γκόμενα και κατά την διάρκεια τις εβδομάδος...βέβαια πήρα το αίμα μου πίσω ..με το χτεσινό γκομενάκι έχω συναντηθεί Τρεις φορές ..είχε ξεχάσει την τσάντα μέσα στην τουαλέτα και κατά την διάρκεια του μπάνιο βουτήξα ένα πενηνταρικο...ακόμα να το πάρει χαμπάρι ..και επιβεβαιώθηκα ούτε καν να πει ευχαριστώ ή να κάνει την κίνηση ...και αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει μια ελλεεινιδα από μια επαγγελματία βίζιτα ;