troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.931
- Πόντοι
- 5.506
μπουμπουνα τα ασημικα....τυπε σπιτι της εχεις παει ποτε?
[/quote
Ναι μια φορά όταν έλειπε η μητέρα τις γιατί μένει μαζι τής
μπουμπουνα τα ασημικα....τυπε σπιτι της εχεις παει ποτε?
[/quote
Ναι μια φορά όταν έλειπε η μητέρα τις γιατί μένει μαζι τής
Ο τυπος προτιμα τα μετρητα τι να τα κανει τα ασημικα.μπουμπουνα τα ασημικα....
μπουμπουνα τα ασημικα....
Τυπε εσυ μηπως ξερεις καμια καλη βαφη μαλλιων;
Τυπε εσυ μηπως ξερεις καμια καλη βαφη μαλλιων;
μπα...τον παιρνει ο υπνος στα προκαταρκτικαΤυπε εσυ μηπως ξερεις καμια καλη βαφη μαλλιων;
Οταν κανει γλυφομουνι η οταν του παιρνουν πιπα; Εχει τεραστια σημασια.μπα...τον παιρνει ο υπνος στα προκαταρκτικα
Οποτε εδωσες το στιγμα σου δεν χρειαζεται να πεις τιποτα περισσοτερο ... και καρμιρης και κλεφτηςΚαλησπέρα ...σας τυχαίνει και εσάς ενώ η γκόμενα προτείνει ξενοδοχείο ..την ώρα τις πληρωμής να κάνει τον Κινέζο ;ενώ είναι ευκατάστατη και με δούλεια;μου έτυχε χτες με μια γκόμενα και κατά την διάρκεια τις εβδομάδος...βέβαια πήρα το αίμα μου πίσω ..με το χτεσινό γκομενάκι έχω συναντηθεί Τρεις φορές ..είχε ξεχάσει την τσάντα μέσα στην τουαλέτα και κατά την διάρκεια του μπάνιο βουτήξα ένα πενηνταρικο...ακόμα να το πάρει χαμπάρι ..και επιβεβαιώθηκα ούτε καν να πει ευχαριστώ ή να κάνει την κίνηση ...και αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει μια ελλεεινιδα από μια επαγγελματία βίζιτα ;
πιο λυσσασμενος κι από τον πιπαλεκο είναι για τα 3 ο συγκεκριμενος τυπε,που τον θυμηθηκες :S :S :SΦιλοτιμη προσπαθεια για αξιολογο Κυριακατικο...θου βαθω αγιστα τγια. :S :S :S
πιο λυσσασμενος κι από τον πιπαλεκο είναι για τα 3 ο συγκεκριμενος τυπε,που τον θυμηθηκες :S :S :S
εσύ δηλαδή που έχεις πουτσα μαύρου σε πληρώνουν; έχω τύχει με πολλές γκόμενες να πληρώνουν τα χοτελ ή τα ποτά ...η συγκεκριμένη μου ζήτησε σεξ οπότε θα έμεινε ευχαριστημένη από τις προηγούμενες φορές.. άνοιξα το θέμα για να θίξω την αδικία σε βάρους των ανδρών που κατά κυρίως λόγο , των βαραίνουν τα έξοδα στην σχέση...ενώ η γυναίκα επιζητεί την ισότητα..η πράξη του έρωτα γίνεται πράξη εμπορευματοποίησης κυρίως από το γυναικείο φύλο..
Έχει ποδόσφαιρο φίλε τι περίμενες να είμαστε εδώ και να μην βλέπουμε μπάλα ;;Νεκρωσε το κυριακατικο
Θεος κλαιωΔεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ μέτά απο κάθε φορά που διαβάζω το θέμα μετράω τα κουμπια απο το λαπτοπ.
...και αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει μια ελλεεινιδα από μια επαγγελματία βίζιτα ;
στην βιζιτου ξερεις απο την αρχη ποσα θα πληρωσεις