Νέα

Οι γκόμενες το παίζουν Κινέζοι όταν πάμε ξενοδοχείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Ξερεις μπορεις πολυ απλα να της πεις να πληρωσει τα μισα. Ειτε δεν εχεις θαρρος ειτε δεν εχεις αξιοπρεπεια. Και για να της παρεις λεφτα μεσα απο την τσαντα συμβαινει δυστυχως το δευτερο. Να θυμασαι ομως. Υπαρχει θεια δικη!!!
:thumbsup: Τα είπες όλα. Το πιο απλό που θα έκανε ένας Άντρας που δεν ήθελε να πληρώνει μόνο αυτός. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις φίλε μου αυτό που έκανες, ούτε δικαιοσύνη είναι , ούτε τέτοιες παπαριές. Κλέψιμο λέγεται αυτό που έκανες και για να φτάσεις να κάνεις κάτι τέτοιο, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εσένα και το λέω πολύ κομψά..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα ...σας τυχαίνει και εσάς ενώ η γκόμενα προτείνει ξενοδοχείο ..την ώρα τις πληρωμής να κάνει τον Κινέζο ;ενώ είναι ευκατάστατη και με δούλεια;μου έτυχε χτες με μια γκόμενα και κατά την διάρκεια τις εβδομάδος...βέβαια πήρα το αίμα μου πίσω ..με το χτεσινό γκομενάκι έχω συναντηθεί Τρεις φορές ..είχε ξεχάσει την τσάντα μέσα στην τουαλέτα και κατά την διάρκεια του μπάνιο βουτήξα ένα πενηνταρικο...ακόμα να το πάρει χαμπάρι ..και επιβεβαιώθηκα ούτε καν να πει ευχαριστώ ή να κάνει την κίνηση ...και αναρωτιέμαι σε τι διαφέρει μια ελλεεινιδα από μια επαγγελματία βίζιτα ;
Τυπε η μαλακια βαρεσε κοκκινο ετσι

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Ξερεις μπορεις πολυ απλα να της πεις να πληρωσει τα μισα. Ειτε δεν εχεις θαρρος ειτε δεν εχεις αξιοπρεπεια. Και για να της παρεις λεφτα μεσα απο την τσαντα συμβαινει δυστυχως το δευτερο. Να θυμασαι ομως. Υπαρχει θεια δικη!!!
τις το είχα αναφερεί ..αλλά δεν έκανε την κίνηση κάν..το δίκαιο είναι ότι εφόσον λαμβάνουν ευχαριστήσει και οι δύο το ευχαριστώ τουλάχιστον να θεωρείται δεδομένο όταν πληρώνει ο άντρας.. είναι δείγμα ευγένειας και εκτιμήσης.αλλιώς οι γκόμενες βλέπουν τον άντρα σαν ένα μαλακά που τις πληρώνει και τις γαμαει ...και από την στιγμή που η συμπεριφορά αυτή δεν είμαι δίκαιη..αυτό που λες περί δικαιοσύνης και θείας δίκης δεν ίσχυει

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Αν την γαμαγες καλα θα πληρωνε μαν, αλλα μαλλον και εσυ κανενας κινεζος θα σαι (εκει κατω) και η γκομενα ξενερωμενη δεν εκανε κινηση.

Σε καθε περιπτωση βγαινεις και την κραζεις και την λες ελεινοδα οταν εσυ ελεινα και μουλωχτα δεν εκανες θεμα για τα λεφτα αλλα βουτηξες το 50ρι.. και βγαινεις να το πεις κ εδω περιμενοντας τι; Να δικαιωθεις;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τις το είχα αναφερεί ..αλλά δεν έκανε την κίνηση κάν..το δίκαιο είναι ότι εφόσον λαμβάνουν ευχαριστήσει και οι δύο το ευχαριστώ τουλάχιστον να θεωρείται δεδομένο όταν πληρώνει ο άντρας.. είναι δείγμα ευγένειας και εκτιμήσης.αλλιώς οι γκόμενες βλέπουν τον άντρα σαν ένα μαλακά που τις πληρώνει και τις γαμαει ...και από την στιγμή που η συμπεριφορά αυτή δεν είμαι δίκαιη..αυτό που λες περί δικαιοσύνης και θείας δίκης δεν ίσχυει

τυπε γιατι δεν βρισκεις καποια που να τα πληρωνει??

φαινεσαι ξενερωμενος, αν ξενερωσω εγω με καποια πολυ απλα δεν με ξαναβλεπει

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Αν την γαμαγες καλα θα πληρωνε μαν, αλλα μαλλον και εσυ κανενας κινεζος θα σαι (εκει κατω) και η γκομενα ξενερωμενη δεν εκανε κινηση.

Σε καθε περιπτωση βγαινεις και την κραζεις και την λες ελεινοδα οταν εσυ ελεινα και μουλωχτα δεν εκανες θεμα για τα λεφτα αλλα βουτηξες το 50ρι.. και βγαινεις να το πεις κ εδω περιμενοντας τι; Να δικαιωθεις;
εσύ δηλαδή που έχεις πουτσα μαύρου σε πληρώνουν; έχω τύχει με πολλές γκόμενες να πληρώνουν τα χοτελ ή τα ποτά ...η συγκεκριμένη μου ζήτησε σεξ οπότε θα έμεινε ευχαριστημένη από τις προηγούμενες φορές.. άνοιξα το θέμα για να θίξω την αδικία σε  βάρους των ανδρών που κατά κυρίως λόγο , των βαραίνουν τα έξοδα στην σχέση...ενώ η γυναίκα επιζητεί την ισότητα..η πράξη του έρωτα γίνεται πράξη εμπορευματοποίησης κυρίως από το γυναικείο φύλο..

Kritikos_

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
2
Πόντοι
0
τυπε οι γυναικες χρησιμοποιουν το μουνι τους απο τοτε που ζουσαμε στα σπηλαια

αν δουλευα σεκιουριτας δεν θα μου ειχαν κατσει ουτε οι μισες

αν ημουν ανεργος θα ειχα να γαμησω απο τα εικοσι

αντιθετως εμας δεν μας νοιαζει τι δουλεια κανει η γκομενα και ποσα βγαζει

καλως η κακως ετσι ειναι

Δεν ειναι ετσι ακριβως. Ξερω πολλες γκομενες που συντηρουνε τους αντρες τους κι αυτοι εχουν βολευτει και δε δουλευουν. Πιο πολλα περιστατικα τετοια ξερω παρα αυτο που λες

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
..κάθε ελεεινιδα θεωρεί δεδομένο να την γαμαμαμε να το ευχαριστείται και να την πληρώνουμε και από πάνω...

Πάμε λοιπόν για Ρωσίδες και λοιπές συγγενείς μόνο τύπε, εκεί να δεις γενναιοδωρία :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
τυπος PussyLover παιρνει το αιμα του πισω απο γκομενα που δεν τον κοιταζε σε καφετερια :S :S :S

Συνημμένα

• keep-purse-safe.jpg
    keep-purse-safe.jpg
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 18

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Κιμπαρης και κυριος ο νηματοθετης.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Δεν ειναι ετσι ακριβως. Ξερω πολλες γκομενες που συντηρουνε τους αντρες τους κι αυτοι εχουν βολευτει και δε δουλευουν. Πιο πολλα περιστατικα τετοια ξερω παρα αυτο που λες
τυπε εσυ θα μας μοστραρεις για πολυ ακομη τον πατο σου που τον τσιμπησε ηλεκτροφορο χελι :think: :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πάμε λοιπόν για Ρωσίδες και λοιπές συγγενείς μόνο τύπε, εκεί να δεις γενναιοδωρία :grin:

διακοπες με βαλτικη
βλεπει κατι σαγιοναρες (95 ευρω) και παει να τις αγορασει
τις πληρωνω εγω ως δωρο αφου πλησιαζαν τα γενεθλια της

το ιδιο απογευμα μου δινει 10 σεντς πισω αφου λεει πως στην πατριδα της ειναι γρουσουζια να παιρνεις δωρο παπουτσια στην γκομενα σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
διακοπες με βαλτικη
βλεπει κατι σαγιοναρες (95 ευρω) και παει να τις αγορασει
τις πληρωνω εγω ως δωρο αφου πλησιαζαν τα γενεθλια της

το ιδιο απογευμα μου δινει 10 σεντς πισω αφου λεει πως στην πατριδα της ειναι γρουσουζια να παιρνεις δωρο παπουτσια στην γκομενα σου

Απειρος εισαι, επρεπε να της απαλλοτριωσεις απο το πορτοφολι 94 ευρω και 90 σεντς.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε αλλο πραμα το ξενερωμα ,η δικαιοσυνη και η γυφτια της καθε γκομενας κι αλλο το να την ψειρισεις!!!!Ελεος εσυ το τερματισες!Ας της ελεγες την επομενη φορα να τα βαλετε μισα μισα αλλιως δεν εχει ξενοδοχειο κι αν σου εκανε τη δυσκολη σπιτι και καληνυχτα,οχι να της βουτας τα φραγκα απο την τσαντα!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Τύπε γερά πάρτους τα λεφτά!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
εχεις αναρωτηθει σε τι διαφερει αυτος που γαμαει απο αυτην που γαμιεται?

και εγω εκτιμω οταν καποια κερναει μια στο τοσο, αλλα τα εξοδα μιας σχεσης η καποιων πηδηματων βαραινουν κατα κυριο λογο εμας
απόλυτα σωστο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom