acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Απειρος εισαι, επρεπε να της απαλλοτριωσεις απο το πορτοφολι 94 ευρω και 90 σεντς.
Απειρος εισαι, επρεπε να της απαλλοτριωσεις απο το πορτοφολι 94 ευρω και 90 σεντς.
Σιγα τ αυγά.Ρε τυπε αλλο πραμα το ξενερωμα ,η δικαιοσυνη και η γυφτια της καθε γκομενας κι αλλο το να την ψειρισεις!!!!Ελεος εσυ το τερματισες!Ας της ελεγες την επομενη φορα να τα βαλετε μισα μισα αλλιως δεν εχει ξενοδοχειο κι αν σου εκανε τη δυσκολη σπιτι και καληνυχτα,οχι να της βουτας τα φραγκα απο την τσαντα!
τυπε οι γυναικες χρησιμοποιουν το μουνι τους απο τοτε που ζουσαμε στα σπηλαια
αν δουλευα σεκιουριτας δεν θα μου ειχαν κατσει ουτε οι μισες
αν ημουν ανεργος θα ειχα να γαμησω απο τα εικοσι
αντιθετως εμας δεν μας νοιαζει τι δουλεια κανει η γκομενα και ποσα βγαζει
καλως η κακως ετσι ειναι
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι, αν εκτός από πολύ μίζερος, είσαι και ένας θλιβερός μαλάκας.
τυπος PussyLover παιρνει το αιμα του πισω απο γκομενα που δεν τον κοιταζε σε καφετερια :S :S :S
Πετάχτηκε να συμφωνήσει ο δήθεν ηθικός νεοδημοκρατης νοικοκυραιος..που αν δεν υπήρχε το χρήμα θα έβλεπε μουνι μόνο σε βαφτίσιαΤσαμπα αναρωτιεσαι.Απλα ο τυπος ειναι ενα ελεεινο και ανυποληπτο ανθρωπακι...
Τουλάχιστον δεν κλέβει τις μπομπονιέρες.Πετάχτηκε να συμφωνήσει ο δήθεν ηθικός νεοδημοκρατης νοικοκυραιος..που αν δεν υπήρχε το χρήμα θα έβλεπε μουνι μόνο σε βαφτίσια
αν οι μπομπονιέρες τον κλέβανε πρώτες θα είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει όμωςΤουλάχιστον δεν κλέβει τις μπομπονιέρες.
αν οι μπομπονιέρες τον κλέβανε πρώτες θα είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει όμως
κατα τα αλλα το παιζετε σκληροι εθνικιστες
ο γυναικοκεντρισμος ειναι η πεμπτη φαλαγγα του εθνους (και ιστορικα εχει επαληθευτει εκατονταδες φορες)
Τσαμπα αναρωτιεσαι.Απλα ο τυπος ειναι ενα ελεεινο και ανυποληπτο ανθρωπακι...
Τυπε γινονται αυτα στο μπου;Εγώ αρχίζω τελικά να πιστεύω ότι το τυπάκι σκέφτηκε την ιστορία
με το πενηντάρικο, επειδή είναι ανώμαλο και μάλλον φτιάχνεται με τα μπινελίκια και το ξεφτίλισμα...
Αλλιώς δεν εξηγείται...
Φίλε είμαι πολύ καιρό στο φόρουμ δεν φτιάχνουμε με το βρισιμο ..ούτε και βρίζω ο ίδιος..απλά λέω μια πραγματικότητα που δεν την βιώνω μόνο εγώ αλλά όλοι μαςΕγώ αρχίζω τελικά να πιστεύω ότι το τυπάκι σκέφτηκε την ιστορία
με το πενηντάρικο, επειδή είναι ανώμαλο και μάλλον φτιάχνεται με τα μπινελίκια και το ξεφτίλισμα...
Αλλιώς δεν εξηγείται...
τυπε σπιτι της εχεις παει ποτε?Φίλε είμαι πολύ καιρό στο φόρουμ δεν φτιάχνουμε με το βρισιμο ..ούτε και βρίζω ο ίδιος..απλά λέω μια πραγματικότητα που δεν την βιώνω μόνο εγώ αλλά όλοι μας
τυπε σπιτι της εχεις παει ποτε?
[/quote
Ναι μια φορά όταν έλειπε η μητέρα τις γιατί μένει μαζι τής