dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
στο εξωτερικο μπορω να γαμαω καθε βραδυ κ αλλη?
που να ξερω
εσυ γαμουσες?
Έχει πολύ πλάκα το γεγονός ότι γυναίκες οι οποίες με περιφρονούσαν λόγω επαγγέλματος, προ κρίσης, τώρα με βλέπουν και ξερογλύφονται. Επειδή είμαι από επαρχιακή πόλη συναντώ συχνά πολλές πρώην ψηλομύτες που τώρα η μυτούλα τους τρώει χώμα.
Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι ακόμα νομίζουν ότι θα βρουν τον πρίγκηπα, τον ξανθό, τον γαλανομάτη πάνω στο άλογό του!
Αλλά επειδή είναι ηλίθιες Ελεεινίδες δεν έχουν καταλάβει ότι οι σπόνσορες τελείωσαν!
Όταν θα βάλουν μυαλό να γίνουν σωστές γυναίκες, σαν τις Γιαπωνέζες (όπως ανέφερε ο φίλος πιο πριν), που θα μαγειρεύουν και θα καθαρίζουν και θα κρατάνε ένα σπίτι σωστά, πολύ φοβάμαι ότι εμείς θα έχουμε γεράσει και θα έχουμε μια άσπρη γενειάδα μέχρι το πάτωμα....
πληρως!Εσυ τις απαξιωνεις πλεον τυπε τις Ελεηνιδες?
φιλε μου επειδη δεν ειμαι πιτσιρικας σου υπογραφω οτι το 99% ειναι καβαλημενες κ το 1% -το καλο- ειναι παντρεμενες...Αυτές που ψάχνουν σπόνσορες, εισόδημα κλπ στην Ελλάδα του 2017 με μαθηματική ακρίβεια θα μείνουν με το μουνι στο χέρι... Εκτός από τις πυροβολημένες/καβαλημένες υπάρχουν και νορμαλ κοπελες(+εμφανίσισμες) διαθέσιμες.
Άσπρη γενειάδα μέχρι το πάτωμα θα αποκτήσεις αν είσαι μακάκας και ξερογλύφεσαι μολις εισαι με γκομενα ή γκρινιάζεις που δεν έχεις φερράρι για να γαμήσεις...
α καλα ιπποτακι
φιλε μου επειδη δεν ειμαι πιτσιρικας σου υπογραφω οτι το 99% ειναι καβαλημενες κ το 1% -το καλο- ειναι παντρεμενες...
Μαλακίες. Αν ήταν έτσι το 1% του αντρικού πληθυσμού θα γαμούσε μόνο. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν μαλακισμένες αλλά έχω δει και γνωρίζω πολλά παραδειγμάτα που ακυρώνουν αυτό που γράφεις.
Γενικά αυτή η ισοπεδωτική ρητορική είναι για αυτούς που είτε δεν το έχουν καθόλου με τις γυναίκες είτε είναι σε επίπεδα δυσμορφίας σε εμφάνιση. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
Εσυ τυπε εισαι ομορφος? Και γοητευεις τις ελεηνιδες?
Μ αυτό που έγραψες κατάλαβα εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις στα σίγουρα