Παίδες καλησπέρα/καλημέρα άπό τήν χώρα τού Άνατέλλοντος Ήλίου.
Μιά πού είδα ένδιαφέρον άπό σάς, θά γράφω συχνά τίς έντυπώσεις μου, καί θά προσπαθώ νά άπαντώ τίς έρωτήσεις σας, όσο πιό σωστά μπορώ. Μερικές φορές, ίσως περνάνε 3-4 μέρες νά άπαντήσω, κι'αύτο λόγω φόρτου έργασίας καί ύποχρεώσεων.
Έχασα τήν δουλειά μου στήν Άθήνα τό 2011.
Γιά 1 χρόνο τεμπέλιασα (πολύ μεγάλο λάθος), καί έτρωγα άπό τά έτοιμα (πολύ μεγάλο λάθος), καί όταν άρχισα νά ψάχνω πάλι έτρωγα κατραπακιές, τήν μία μετά τήν άλλη.
Μήν τά πολυλογώ κατέληξα στήν Άφρική, σέ ΠΟΛΥ άσχημες συνθήκες έργασίαςδιαμονής, άλλά συνέχιζα νά ψάχνω γιά κάτι άλλο, κάτι καλύτερο.
Πρίν 1 1/2 χρόνο πήρα έπαφή μέ ένα γνωστό μου, άπ'τά παλιά τά χρόννια, πού ζεί στό Tokyo, καί πήγα καί τόν έπισκέφτηκα.
Ήμουν πολυταξειδεμένος μέχρι τότε, άλλά στήν Ίαπωνία μού γύρισε τό κεφάλι άνάποδα μαύτά πού είδα καί βίωσα.
Σεβασμός στόν διπλανό σου, σεβασμός στόν άγνωστο, ΣΕΒΑΣΜΟΣ στούς ήλικιωμένους, καθαριότητα σε στύλ χειρουργείου ΠΑΝΤΟΥ!
Δέν βλέπεις ένα σκουπιδάκι ΠΟΥΘΕΝΑ. Εύγένεια, πειθαρχία,πειθαρχία,πειθαρχία,πειθαρχία,...
Έκανα κάτι αίτήσεις καί έτυχε νά ψάχνουν άτομα στόν κλάδο μου μέ τήν έμπειρία μου.
Ή Ύπηρεσία Μεταναστεύσεως μέ ΠΗΔΗΞΕ (δακτυλικά άποτυπώματα, 24 φωτογραφίες, τέστ DNA, έξοντωτικές ίατρικές έξετάσεις, μέχρι καί τούς γείτονες μου στόν Χολαργό ρωτήσανε κλπ κλπ). Δέν γουστάρουν ξένους, κιαυτούς πού άφήνουν μέσα τούς περνάνε άπό τήν Ίερά Έξέταση καί καλά κάνουνε.
Συνεχίζουμε τήν κουβέντα σύντομα...