You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.041
- Πόντοι
- 6.515
Έμείς βγάλαμε το Στέμμα άπό τόν ΑΒΕΡΩΦ γιατί μάς θύμιζε τήν βασιλεία. Βγάλαμε τό ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ άπό τόν Άγνωστο Στρατιώτη γιατί μάς θύμιζε άλλα. Καταλάβατε διαφορά?
τυπε συμφωνω με οσα γραφεις, εστω κι αν δεν εχω βρεθει Ιαπωνια.
Πες μας όμως, από την ελλαδα με τα χαλια της σου λειπει κατι?
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Τα σουβλάκια ισωςτυπε συμφωνω με οσα γραφεις, εστω κι αν δεν εχω βρεθει Ιαπωνια.
Πες μας όμως, από την ελλαδα με τα χαλια της σου λειπει κατι?
Επισκέπτης
Δεν θελει πολυ μυαλο ή προσπαθεια για να καταλαβει καποιος οτι λογω κρισης οι γκομενες εχουν γινει περισοτερο ανασφαλης, οπως και ο περισοτερος κοσμος στην Ελλαδα. Και οτι πλεον δεν ψαχνουν τον "πριγκιπα" αλλα αυτον που θα τους παρεχει τα βασικα. Θα εχει ενα σπιτι, μια δουλεια και δεν θα εχει χρεη. Κι ας μην ειναι Λατσης.
Φευγοντας το 2014 απο την Ελλαδα, ειχα 58 φιλουςες στο facebook. Μετα απο σχεδον 3 χρονια στη Γερμανια εχω 146. Δλδ 88 περισοτερους απ΄οταν ημουν Ελλαδα εκ των οποιων οι 39 ειναι γυναικες. Υποψην δεν στελνω ποτε αιτηματα φιλιας, αυτοιες εστειλαν. Με πολλες απο αυτες που μου εστειλαν αιτηματα φιλιας, δεν ειχα παρα ενα "γεια" οταν ζουσα στην Ελλαδα ή ουτε καν τις γνωριζα και τωρα μου στελουν μνμ πως περναω, αν ειναι καλα στο Βερολινο κτλ. κτλ.
Το οτι εχουν γινει πιο ανασφαλης δεν σημενει ομως οτι εγιναν και πιο ευκολες. Τον Αυγουστο που ημουν διακοπες στην Ελλαδα, εφαγα 2 ακυρα. Το ενα απο μια πιτσιρικα πρωην γκομενα μου και το αλλο απο ενα milf που της την επεσα σε ενα καλοκαιρο μπαρακι. Μαλλον πιο μπερδεμενες εγιναν. Αυτο που ειχαν στο μυαλο τους δεν υπαρχει πλεον ή κι αν υπαρχει δεν φτανει για ολες και πρεπει να αλλαξουν τα στανταρτ τους ή να πιασουν θεση στο ραφι.
Φευγοντας το 2014 απο την Ελλαδα, ειχα 58 φιλουςες στο facebook. Μετα απο σχεδον 3 χρονια στη Γερμανια εχω 146. Δλδ 88 περισοτερους απ΄οταν ημουν Ελλαδα εκ των οποιων οι 39 ειναι γυναικες. Υποψην δεν στελνω ποτε αιτηματα φιλιας, αυτοιες εστειλαν. Με πολλες απο αυτες που μου εστειλαν αιτηματα φιλιας, δεν ειχα παρα ενα "γεια" οταν ζουσα στην Ελλαδα ή ουτε καν τις γνωριζα και τωρα μου στελουν μνμ πως περναω, αν ειναι καλα στο Βερολινο κτλ. κτλ.
Το οτι εχουν γινει πιο ανασφαλης δεν σημενει ομως οτι εγιναν και πιο ευκολες. Τον Αυγουστο που ημουν διακοπες στην Ελλαδα, εφαγα 2 ακυρα. Το ενα απο μια πιτσιρικα πρωην γκομενα μου και το αλλο απο ενα milf που της την επεσα σε ενα καλοκαιρο μπαρακι. Μαλλον πιο μπερδεμενες εγιναν. Αυτο που ειχαν στο μυαλο τους δεν υπαρχει πλεον ή κι αν υπαρχει δεν φτανει για ολες και πρεπει να αλλαξουν τα στανταρτ τους ή να πιασουν θεση στο ραφι.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
καποτε-πριν καμια 10αρια χρονια-γινοντουσαν αυτά,πλεον γινονται 1 στις 1000
Γύρω στο 2004 ναι! Δεν σου μίλαγε γυναίκα εαν δεν είχες ακριβό αυτοκίνητο και γαμούσαν μόνο όσοι είχαν οικονιμική ευκαίρια και κοινωνικό στάτους! Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
Το τι γίνεται σήμερα δεν το εχω καταλάβει εχω μεγαλώσει και είμαι χρόνια εκτός αγοράς εκτός σχέσης εννοω. Για ενα είμαι βέβαιος για το οτι οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά προβλήματα σε υπερθετικό βαθμό.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.633
- Πόντοι
- 506
Όχι φίλε GLOCK PERFECTION (I like your name). Άπλά λέω ότι δέν είμαστε σέ θέση νά κρίνουμε άλλους μέ τά χάλια πού έχουμε. Όσο γιά τόν άλλο τόν φίλο. Τούς Έλληνες τούς βλέπουν μέ συμπάθεια θά έλεγα, καί θά έλεγα τούς άρχαιους Έλληνες. Τούς μελετάνε πολύ καί τούς ξέρουνε καλά, κάτι τό όποίο δέν κάνουμε έμείς. Οί Γιαπωνέζοι είναι λαός πού σέβεται τήν παράδοση καί τήν ίστορία. Πρόπερσυ γιά παράδειγμα, πήγαν κάτι πολεμικά καράβια τους στό Pearl Harbor, Hawaii, καί στά κατάρτια τους είχανε τήν πολεμική τους σημαία πού δέν έχει άλλάξει άπό τόν Β᾽ΠΠ. () Έμείς βγάλαμε το Στέμμα άπό τόν ΑΒΕΡΩΦ γιατί μάς θύμιζε τήν βασιλεία. Βγάλαμε τό ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ άπό τόν Άγνωστο Στρατιώτη γιατί μάς θύμιζε άλλα. Καταλάβατε διαφορά?
ειχε σκασει Ελληνας με Γιαπωνεζα το καλοκαιρι στο νησι. 50+ και οι δυο. Η Γιαπωνεζα οτι πιο αποκρουστικο εχω δει σε εμφανιση. Ειχε μεγαλη τρελλα με τα αρχαια. 4 μερες γυρναγανε απ το πρωι μεχρι το βραδυ να δουνε ολα τα αρχαια. Μου ειπανε οτι θα ερχοντουσαν και φετος λιγες μερες να δουνε και τα υπολοιπα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
eixe κωλο γιοκο ονο?ειχε σκασει Ελληνας με Γιαπωνεζα το καλοκαιρι στο νησι. 50+ και οι δυο. Η Γιαπωνεζα οτι πιο αποκρουστικο εχω δει σε εμφανιση. Ειχε μεγαλη τρελλα με τα αρχαια. 4 μερες γυρναγανε απ το πρωι μεχρι το βραδυ να δουνε ολα τα αρχαια. Μου ειπανε οτι θα ερχοντουσαν και φετος λιγες μερες να δουνε και τα υπολοιπα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.633
- Πόντοι
- 506
Ειχα μια 911 το 2010 για κανα χρονο, μετα την αλλαξα και πηρα μια 360 Modena για 2 χρονια. Δεν ημουνα στη διαθεση να τη μοστραρω για να πηδαω γκομενες, προτιμουσα βολτες με φιλους χαλαρες και βολτες με Πορσακιδες κλπ.δε σου λεω ότι δε γαμανε.Δε γαμανε ευκολα,αυτο λεω.Αν εχει εμφανιση καποιος εννοείται ότι γαμαει.Δηλαδη,θελω να πω ότι δε θα γαμησει με τ αμαξι,ουτε θα του κουνηθεί καμμια επειδή οδηγαει Ferrari,porsche,mercedes-amg η κι εγω δεν ξερω τι άλλο.
Φυσικα και δε πεφτουν σα ξελιγωμενες, συνηθως πρεπει να κανεις την κινηση. Αλλα σου ανοιγεται μια διοδος. Για παραδειγμα μια φορα στην καφετερια στην Πολιτεια, αφου παρκαρα και καθισα, κοιταξα μια ωραια γκομενα στο βαθος με μινι. Αυτη απλα γυρισε ανοιξε τα ποδια και συνεχισε να μιλαει με τη φιλη της
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.633
- Πόντοι
- 506
ενας κωλος ηταν οληeixe κωλο γιοκο ονο?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
eixe κωλο γιοκο ονο?
Λες και εξυπναδες?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
stupid as fuck stupid ass fuckΛες και εξυπναδες?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
stupid as fuck stupid ass fuck
Respeeeeeect το ντοπακακι!
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.796
- Πόντοι
- 216
Για ενα είμαι βέβαιος για το οτι οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά προβλήματα σε υπερθετικό βαθμό.
+1000
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Δεν θελει πολυ μυαλο ή προσπαθεια για να καταλαβει καποιος οτι λογω κρισης οι γκομενες εχουν γινει περισοτερο ανασφαλης, οπως και ο περισοτερος κοσμος στην Ελλαδα. Και οτι πλεον δεν ψαχνουν τον "πριγκιπα" αλλα αυτον που θα τους παρεχει τα βασικα. Θα εχει ενα σπιτι, μια δουλεια και δεν θα εχει χρεη. Κι ας μην ειναι Λατσης.
Ετσι οπως τα λες ειναι αν πιστεψουν οτι βρηκαν τον καταλληλο επιχειρουν να τον δεσουν.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Γεια σου ρε αγορίνα, καβλιάρη...
Τον πληρωσε με το ιδιο νομισμα ο Φιντελ.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ρουά ματ του έκανε!!!Τον πληρωσε με το ιδιο νομισμα ο Φιντελ.
Για πείτε μας τώρα πως μπορεί να δέσει μια Ελλεινίδα έναν άντρα...
Τι μπορεί να του κάνει για να τη θέλει κάποιος?Μόνο με τις συνεχείς αμφιβολίες που θα του χτυπάει κάθε 10 λεπτά και τα τεστ αφοσίωσης που αν κάποιος δεν παίζει το σωστό θέατρο τότε κάθε λίγο και λιγάκι θα έχει σκηνικά;
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
stupid as fuck stupid ass fuck
smart as dork, smart-ass dorka mina
τυπε μου αυτό λεω και εγω.Απλα πολλοι εδώ μεσα,αλλα και αλλου γενικοτερα,νομιζουν ότι θα αγορασουν καλο αυτοκινητο και δε θα χρειαστεί ουτε να κουνηθουν.Ε νομιζω δεν ισχυει.Ασε δε που πολλες είναι τοσο σφιχτες που τους φοβούνται τους τυπους με τα εργαλεία αυτά.Φιλος μου με Carrera s του 2009 ποτε δε γαμησε με το πορσικο.Μη σου πω οι γκομενες είναι και πιο παραξενες μαζι του.Απλα όταν καποιος παιρνει τετοιο αυτοκινητο στανταρ περναει από το μυαλο του ότι μπορει και να του την πεσει καμμια μουναρα.Ειχα μια 911 το 2010 για κανα χρονο, μετα την αλλαξα και πηρα μια 360 Modena για 2 χρονια. Δεν ημουνα στη διαθεση να τη μοστραρω για να πηδαω γκομενες, προτιμουσα βολτες με φιλους χαλαρες και βολτες με Πορσακιδες κλπ.
Φυσικα και δε πεφτουν σα ξελιγωμενες, συνηθως πρεπει να κανεις την κινηση. Αλλα σου ανοιγεται μια διοδος. Για παραδειγμα μια φορα στην καφετερια στην Πολιτεια, αφου παρκαρα και καθισα, κοιταξα μια ωραια γκομενα στο βαθος με μινι. Αυτη απλα γυρισε ανοιξε τα ποδια και συνεχισε να μιλαει με τη φιλη της
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Μάγκες τυχαίνει να έχω σπορ ,όμορφο σχετικά καλό αμάξι και μηχανή. Τίποτα απο τα δυο δεν επιδεικνύω. Οι περισσότερες γκόμενες γουστάρουν μηχανή.(τουλάχιστον αυτές που έχει τύχει να συναναστραφώ). Μου είχε τύχει και μια κομπλεξική που μου είπε ότι όταν ο άντρας έχει σπορ αμάξι την βάζει σε σκέψεις, δεν το θεωρεί καλό αυτό και προτιμάει τα κουτιά(την είχα και στο αμάξι μέσα την άχρηστη).Το ίδιο βράδυ αν και καλό μουνί την ξέκοψα και την άλλη μέρα σταλθηκαμε αμοιβαία στο διάολο μέσω μηνυμάτων.
Το αμάξι μάγκες δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Κάποιος χάλιας δεν γαμάει επειδή απλά έχει καλό αμάξι.Εκτός αν βρεί κανα βλήμα σαν αυτή που έκανε παρτουζα με τους χοντρούς γιατρούς
Το αμάξι μάγκες δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Κάποιος χάλιας δεν γαμάει επειδή απλά έχει καλό αμάξι.Εκτός αν βρεί κανα βλήμα σαν αυτή που έκανε παρτουζα με τους χοντρούς γιατρούς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K