diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Οι γιατροί είναι όπως τα συνεργεία αυτοκινήτων. Άμα είσαι άσχετος με το θέμα σε γδάρανε. Ευτυχώς τώρα τελευταία με το ίντερνετ ξυπνάει ο κόσμος.
Οδοντίατρος είσαι;Σε οδοντιατρικό βιβλίο .... για δυσάρεστα συμβάματα στις ενδοδοντικές θεραπείες ...
παλιός καθηγητής (90s) έγραφε στον ΠΡΟΛΟΓΟ ...
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ εδώ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΥΜΒΑΜΑΤΑ
ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ...
Δεν είναι μόνο ότι ξυπνάει ο κόσμος με το ιντερνετ... Σε λίγα χρόνια οι περισσότερες ιατρικές ειδικότητες θα αρχίσουν να φθίνουν και να τείνουν προς εξαφάνιση...Οι γιατροί είναι όπως τα συνεργεία αυτοκινήτων. Άμα είσαι άσχετος με το θέμα σε γδάρανε. Ευτυχώς τώρα τελευταία με το ίντερνετ ξυπνάει ο κόσμος.
Μόνο στο μπουρδέλο την Ελλάδα πρέπει να έχει κανείς γνώσεις ιατρικής, μηχανολογίας, φαρμακευτικής, αρχιτεκτονικής, γεωλογίας, γεωπονίας, ηλεκτρονικών, υδραυλικών έργων και άλλων σαράντα επιστημών και τεχνολογιών για να μην τον γελάνε οι αντίστοιχοι επαγγελματίες ΤΡΙΜΠΟΎΡΔΕΛΑΟι γιατροί είναι όπως τα συνεργεία αυτοκινήτων. Άμα είσαι άσχετος με το θέμα σε γδάρανε. Ευτυχώς τώρα τελευταία με το ίντερνετ ξυπνάει ο κόσμος.
Οι γιατροί είναι όπως τα συνεργεία αυτοκινήτων. Άμα είσαι άσχετος με το θέμα σε γδάρανε. Ευτυχώς τώρα τελευταία με το ίντερνετ ξυπνάει ο κόσμος.
Απο την αλλη στην ευρωπη αν δεις ποσο χρεωνουν οι επαγγελματιες για τις υπηρεσιες τους θα παθεις σοκΜόνο στο μπουρδέλο την Ελλάδα πρέπει να έχει κανείς γνώσεις ιατρικής, μηχανολογίας, φαρμακευτικής, αρχιτεκτονικής, γεωλογίας, γεωπονίας, ηλεκτρονικών, υδραυλικών έργων και άλλων σαράντα επιστημών και τεχνολογιών για να μην τον γελάνε οι αντίστοιχοι επαγγελματίες ΤΡΙΜΠΟΎΡΔΕΛΑ
Δεν είπα για όλους...αδελφε τα εκανες ολα ισιωμα
χαλαρωσε και λιγο
δεν ειπε κανεις οτι ειναι αγιοι ..
υπαρχουν και αυτοι που το κανουν λειτουργημα ..και ειναι πιο πολλοι απ οσο φανταζεσαι
αλλα πλασαρισμα θεραπειας που δεν χρειαζεται
και αυτιστικοι γιατροι ....
χαλαρωσε λιγο
Ελπίζω μόνο να μην είσαι ιατρός τύπε.Οντας του χώρου έχω να παρατηρήσω τα εξής.Εχετε πολλη φάση εδώ .Για να το πάρουμε από την αρχή κανένας ιατρός δεν σας ψάχνει.Στο 100% των περιπτώσεων εσείς τους αναζητάτε.Οπως όλοι εδώ μέσα όταν θέλετε να κάνετε την ανάγκη σας ψάχνετε το καλύτερο το φθηνότερο το συντομότερο.Επιπλέον οι έλληνες δεν έχουμε ιδέα τι θα πεί ιατρική παιδεία(εδώ γενικά παιδεία δεν έχουμε μήτε σωστή ανατροφή αλλά τέσπα).Σίγουρα υπάρχουν ατυχίες να πεθαίνουν άτομα με έμφραγμα γιατι οι γιατροί είναι απασχολημένοι με το νυχάκι της κοπελιάς που έσπασε και που παρόλο που δεν ήταν επείγον πήρε την σειρά του εμφραγματία.Είναι κακοί οι γιατροί που δεν σας δίνουν άδεια για να κάνετε κοπάνα από την δουλειά ή να μήν πάτε εφορευτική επιτροπή και , να βάλουν μια ΤΥΠΙΚΗ υπογραφή για να πανε τα παιδια να συμμετάσχουν σε κάποιο άθλημα ή οτι είναι υγιής χωρίς να τον έχει ξαναδεί για να διοριστεί εποχιακός σε κάποια εργασία με ότι ρίσκο αυτό συνεπάγεται για την υγεία του καθενός και την καριέρα ολων.Εχω δεδομένο ότι ελάχιστα σέβεται κάποιος τον ιατρό του παρά μόνο αν τον έχει ανάγκη πολλή τον γλύφει.Απόδειξη των λεγομένων μου είναι ότι της βίζιτας το όνομα το γνωρίζεται το όνομα του ιατρού του παιδιού σας ή του ιατρου που σας βλέπει στα επείγοντα των νοσοκομείων δεν το ρωτάτε ποτέ.Τον υδραυλικό αν σας πεί τόσα 500 ευρώ για 3 μερες δουλειάς τα δινετε και σιωπένεται τα πενηντάρικα για τα νυχια και το κομμωτήριο . τα σκάτε και την κάνετε τουμπεκί.Από την άλλη σας φένεται ακριβά αν πληρώσετε 50 ευρω για επίσκεψη σε ιατρείο.Ακόμα και οι πραγματικοί φακελάκηδες που σου ζητούν 500 (δεν τους δικαιολογώ παράνομοι και ανήθικοι είναι) αν σου πουν ότι μπορούν να σε προγραμματίσουν να χειρουργηθείτε με την σειρά σας λόγω μεγάλης λίστας σας κακοφαίνεται όταν σας πουν σε 8 μήνες λόγω πληρότητας)Απολαύστε τα απογευματινά χειρουργεία να τα πληρώνετε τώρα 3000..Επίσκεψη για συνταγογράφηση φαρμάκων μόνο σας φένονται πολλα τα 5 και 10 ευρώ που πέρνουν οι ιδιώτες(άκουσον άκουσον ) είναι μεγάλο ποσό για τους συνταξιούχους .Το θέμα έχει πολλη ανάλυση και εδώ είμαστε για να ξεφεύγουμε λίγο δεν θέλω να σας ξενερώσω άλλο απλά θα έλεγα στον νηματοδότη ότι αν ο ιατρός είναι πονηρός είναι επειδή ο ασθενής είναι μαλάκας. Να γαμάτε καλά
Μόνο στο μπουρδέλο την Ελλάδα πρέπει να έχει κανείς γνώσεις ιατρικής, μηχανολογίας, φαρμακευτικής, αρχιτεκτονικής, γεωλογίας, γεωπονίας, ηλεκτρονικών, υδραυλικών έργων και άλλων σαράντα επιστημών και τεχνολογιών για να μην τον γελάνε οι αντίστοιχοι επαγγελματίες ΤΡΙΜΠΟΎΡΔΕΛΑ
Σε ευχαριστώ πολύ που με καταλαβαίνεις και επικροτείς τα γραφόμενά μουΑυτό το σημειώνω με όσο πιο εμφατικό τρόπο μπορώ.
Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Κάτι τέτοιο έλεγε ο πατέρας μου, κι αναγκάστηκα να το συνειδητοποιήσω και να το ενστερνιστώ κι εγώ.
;-)