Επισκέπτης
μωρη καριολα αμα περιμενω αλλα 5 χρονια για να σε παρτουζωσω με τον γιο μου,θα χρειαστω γερανογεφυρα για να μου σηκωθει..επιμονη κι υπομονη! τα βρισκουμε εμεις τελικα!
μωρη καριολα αμα περιμενω αλλα 5 χρονια για να σε παρτουζωσω με τον γιο μου,θα χρειαστω γερανογεφυρα για να μου σηκωθει..επιμονη κι υπομονη! τα βρισκουμε εμεις τελικα!
μωρη καριολα αμα περιμενω αλλα 5 χρονια για να σε παρτουζωσω με τον γιο μου,θα χρειαστω γερανογεφυρα για να μου σηκωθει..
μα δε θα γαμας εσυ ...θα τον τρωςμωρη καριολα αμα περιμενω αλλα 5 χρονια για να σε παρτουζωσω με τον γιο μου,θα χρειαστω γερανογεφυρα για να μου σηκωθει..
γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις λεσβίες...
ουτε εγω με τα χοντρα πουστρακια
γι αυτο σε γαμαει ο πλεζουρας αλλιως δε θα σε γαμουσεκοίτα...χοντρός είμαι...αλλά πουστράκι με τίποτα..τώρα λες ψέμματα...
ετσι μας τις στελνει ο ζουζουνας..διαφημιστικο διαλλειμα δεχεστε;
ααααααααααχχχχχχχχχ
ετσι μας τις στελνει ο ζουζουνας..
Υ.Γ η ξανθια που επεσε στην πισινα πρεπει να ειναι η βελβυ..
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γιατι ρε???αφου ειναι αισθηματιας..σε θελει αγνα-ρομαντικα & οχι για την πατσοκοιλια σου..αμα ηταν ετσι μαλακαντρεα μου η βελβυ...τωρα θα ημουν ζητιανος στην ομονοια...αφου θα μου'χε φαει ολα τα €€€€...
χαχαχαχαχαχαχαχα
γιατι ρε???αφου ειναι αισθηματιας..σε θελει αγνα-ρομαντικα & οχι για την πατσοκοιλια σου..
που να σε αφησει το τσιμεντο..τερμα η ακοφτη..απο αυριο θα σου δινω απ αυτη που σπρωχνει ο δωρητης στο γηπεδο..δεν το σκέφτηκα λογικά...
που να σε αφησει το τσιμεντο..τερμα η ακοφτη..απο αυριο θα σου δινω απ αυτη που σπρωχνει ο δωρητης στο γηπεδο..
οχι..δεν ντρεπεσαι ?
το ειδα..τον σένιαρα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
αμα ηταν ετσι μαλακαντρεα μου η βελβυ...τωρα θα ημουν ζητιανος στην ομονοια...αφου θα μου'χε φαει ολα τα €€€€...
χαχαχαχαχαχαχαχα