captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 874
- Πόντοι
- 81
Περασμένα μεγαλεία φίλε μου, δυστυχώς...Eτσι ακριβωs ...αυτο λεω ναι ...αναθεμα τον ζουγκλα τον αλητη που μαs κατεστρεψε ...χαχαχα !!!!
Περασμένα μεγαλεία φίλε μου, δυστυχώς...Eτσι ακριβωs ...αυτο λεω ναι ...αναθεμα τον ζουγκλα τον αλητη που μαs κατεστρεψε ...χαχαχα !!!!
Η Ολλανδέζα Καιτουλα ,γνωστή στους Βόρειους παλιούς συναγωνιστές,με είχε μαγέψει όμως λόγω της υπερπληθωρας υπέροχων επιλογών ,την τιμούσα μόνο μια φορά τον χρόνο και συνολικά είχα τρεις εμπειρίες μαζί της.Αν ήξερα πως θα ήταν η κατάσταση αργότερα θα φρόντιζα να έχω πιο πολλές.....Ακόμα θυμάμαι μια Τάνια το 2005
"Περασμένες μου αγάπες"...αφιερωμένο σε όλους τους αισθηματιες συναγωνιστες.Θεσσαλονίκη, γύρω στο 2011 Ντανα από Ρουμανία, η οποία έκανε πιάτσα κάπου στην 26ης Οκτωβρίου, αλλά δεχόταν και στο σπίτι της. Κοντούλα με πολλά τατου, piercing, αλλα πεντακάθαρη.
Εγώ πιτσιρίκος τότε, άπειρος και με άγχος, πήρα πρόγραμμα στο σπίτι της.
Μετά τον πρώτο γύρο, με αγκαλιάζει και μου λέει "τώρα κάνε με ότι θες"!
Και το εννοούσε!
Εξαφανίστηκε απότομα, μάλλον την μπουζουριασανε αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου...
φιλε δεν ξερω. Μπορει και πολωνεζα. αλλα τη θυμαμαι ακόμα.Νομίζω Πολωνέζα ήταν...ισως κάνω λαθος!!
Αν λέμε την ίδια και εγω την θυμάμαι!!φιλε δεν ξερω. Μπορει και πολωνεζα. αλλα τη θυμαμαι ακόμα.
Noμίζω οτι οι παλιότεροι εχουμε αποσυρθεί, για να μην τη γνωρίζουμε.και μια καλη παρουσία που περασε απο τα Αθηναικά μαγαζιά. Αυτή η φωτογραφία ειχε δημοσιευτεί παλιότερα σε παρόμοιο σάιτ. Την κράτησα γιά πλάκα. Με κομμενο προσωπο την ανεβάζω. Μπορείται να τη βρείτε ποιά είναι?
Noμίζω οτι οι παλιότεροι εχουμε αποσυρθεί, για να μην τη γνωρίζουμε.
ποια ειναι η απεικονιζομενη??μπορεις να μας λυσεις την απορια μετα απο καποιους μηνεςκαι μια καλη παρουσία που περασε απο τα Αθηναικά μαγαζιά. Αυτή η φωτογραφία ειχε δημοσιευτεί παλιότερα σε παρόμοιο σάιτ. Την κράτησα γιά πλάκα. Με κομμενο προσωπο την ανεβάζω. Μπορείται να τη βρείτε ποιά είναι?
Αννούλα καζακστανήκαι μια καλη παρουσία που περασε απο τα Αθηναικά μαγαζιά. Αυτή η φωτογραφία ειχε δημοσιευτεί παλιότερα σε παρόμοιο σάιτ. Την κράτησα γιά πλάκα. Με κομμενο προσωπο την ανεβάζω. Μπορείται να τη βρείτε ποιά είναι?
"Όσοι είναι αισθηματιες την πατάνε στην ζωή και σε λάθος ιστορίες μπλέκουνε κάθε στιγμή"...επίσης αφιερωμένο σε όλους τους αισθηματιες συναγωνιστές."Περασμένες μου αγάπες"...αφιερωμένο σε όλους τους αισθηματιες συναγωνιστες.