Νέα

Το καλύτερο μουνί το γάμησα σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Ακόμα θυμάμαι μια Τάνια το 2005
Η Ολλανδέζα Καιτουλα ,γνωστή στους Βόρειους παλιούς συναγωνιστές,με είχε μαγέψει όμως λόγω της υπερπληθωρας υπέροχων επιλογών ,την τιμούσα μόνο μια φορά τον χρόνο και συνολικά είχα τρεις εμπειρίες μαζί της.Αν ήξερα πως θα ήταν η κατάσταση αργότερα θα φρόντιζα να έχω πιο πολλές..... :cry: :smitten: :lheel:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Θεσσαλονίκη, γύρω στο 2011 Ντανα από Ρουμανία, η οποία έκανε πιάτσα κάπου στην 26ης Οκτωβρίου, αλλά δεχόταν και στο σπίτι της. Κοντούλα με πολλά τατου, piercing, αλλα πεντακάθαρη.
Εγώ πιτσιρίκος τότε, άπειρος και με άγχος, πήρα πρόγραμμα στο σπίτι της.
Μετά τον πρώτο γύρο, με αγκαλιάζει και μου λέει "τώρα κάνε με ότι θες"!
Και το εννοούσε!
Εξαφανίστηκε απότομα, μάλλον την μπουζουριασανε αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου...
"Περασμένες μου αγάπες"...αφιερωμένο σε όλους τους αισθηματιες συναγωνιστες.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k
OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.607
Πόντοι
491
Παντα θα υπαρχει ενα μουνι απο τον αγοραιο ερωτα που θα μας ειναι καρφωμενο στο μυαλο ως η πιο δυνατη αναμνηση.Θα ειναι παντα η αισθηση κατι σαν ανεκπληρωτος ερωτας.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Μετά το 92 που έσκασε τό μεγάλο γκρουπ στο βαρδαρακο καί στην Γιαννιτσών γινόταν μουνοθαλλασα.απο ουκρανακια κ ρωσακια.αλλα το καλύτερο γαμισακι τό έκανα με το μαρινακι από Πολωνία.και όταν έλεγε την φρασουλα πονάει το μουνακι μου ήταν γκαβλα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.296
Πόντοι
216
και μια καλη παρουσία που περασε απο τα Αθηναικά μαγαζιά. Αυτή η φωτογραφία ειχε δημοσιευτεί παλιότερα σε παρόμοιο σάιτ. Την κράτησα γιά πλάκα. Με κομμενο προσωπο την ανεβάζω. Μπορείται να τη βρείτε ποιά είναι?

Συνημμένα

•  ειναι.jpg
    ειναι.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 81

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.296
Πόντοι
216
και μια καλη παρουσία που περασε απο τα Αθηναικά μαγαζιά. Αυτή η φωτογραφία ειχε δημοσιευτεί παλιότερα σε παρόμοιο σάιτ. Την κράτησα γιά πλάκα. Με κομμενο προσωπο την ανεβάζω. Μπορείται να τη βρείτε ποιά είναι?
Noμίζω οτι οι παλιότεροι εχουμε αποσυρθεί, για να μην τη γνωρίζουμε.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Noμίζω οτι οι παλιότεροι εχουμε αποσυρθεί, για να μην τη γνωρίζουμε.

ποια ειναι η απεικονιζομενη??μπορεις να μας λυσεις την απορια μετα απο καποιους μηνες

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.852
Πόντοι
3.246
Αννούλα καζακστανή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
"Περασμένες μου αγάπες"...αφιερωμένο σε όλους τους αισθηματιες συναγωνιστες.
"Όσοι είναι αισθηματιες την πατάνε στην ζωή και σε λάθος ιστορίες μπλέκουνε κάθε στιγμή"...επίσης αφιερωμένο σε όλους τους αισθηματιες συναγωνιστές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom