Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Σφαλιάρες φάγανε ρε παιδιά, όχι ηλεκτροσόκ ούτε μαστίγιο....

Δηλαδή σε λίγο θα βαράνε τους αναρχικούς και θα λέτε "αίσχος" κλπ...Πραγματικά κάνετε κρα για να σας πάρουν τα "βρακιά"....

Επίσης αν πιάνανε το παιδί μου, πρώτος εγώ θα του βάραγα σφαλιάρα...Και μην μου πείτε "περί οικογενειακής βίας".......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

Δηλαδή σε λίγο θα βαράνε τους αναρχικούς και θα λέτε "αίσχος" κλπ...Πραγματικά κάνετε κρα για να σας πάρουν τα "βρακιά"....

Επίσης αν πιάνανε το παιδί μου, πρώτος εγώ θα του βάραγα σφαλιάρα...Και μην μου πείτε "περί οικογενειακής βίας".......
δεν ηθελα να ποσταρω σε κατι που θεωρω αυτονοητο....αλλα ρε γιαγαντα
jules αν εκανα αυτα που ειδες στο βιντεο στο παιδι σου θα ελεγες τα ιδια...?

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Όχι ρε φίλε.
Ντάξει, στο παιδί μου κι εγώ θα έριχνα καμιά φάπα.
Αλλά όχι ο κάθε λαλάκας με μια στολή, να βγάζει τα απωθημένα του.
Δεν είναι αυτή η δουλειά του Νόμου και των υπηρετών του.
Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε απο το ένα άκρο στο άλλο....έτσι ;
Δεν μίλησα νομίζω για ατιμωρησία....
Μίλησα για ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
Και τιμωρία ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΟΣ.
Βασικά συμφωνούμε και ο γραπτός λόγος δεν μας αφήνει να δούμε ο ένας την έκφραση και τον τόνο φωνής του άλλου.....
Βασικά το ίδιο λέμε.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
δεν ηθελα να ποσταρω σε κατι που θεωρω αυτονοητο....αλλα ρε γιαγαντα
jules αν εκανα αυτα που ειδες στο βιντεο στο παιδι σου θα ελεγες τα ιδια...?

Ως πατέρας θα επαναστατούσα, αλλά αν δεν ήμουν πατέρας θα συμφωνούσα.

Είναι ΛΑΘΟΣ να βάζεις συναισθηματικά όρια σε μια πράξη τρίτων και να προσπαθείς τον άλλον να το δει έτσι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ως πατέρας θα επαναστατούσα, αλλά αν δεν ήμουν πατέρας θα συμφωνούσα.

Είναι ΛΑΘΟΣ να βάζεις συναισθηματικά όρια σε μια πράξη τρίτων και να προσπαθείς τον άλλον να το δει έτσι.
θα συμφωνουσες..?εσενα πρεπει να σε προσεχουμε........

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Στημμένο μου φαίνεται, φάρσα...
Βιντεάκι από το youtube τώρα... Η σύμπτωση είναι ότι είδα βιντεάκι με δύο γυναίκες να κάνουν το ίδιο πράγμα σε άσχετη φάση, εξωτερικό πάλι για πλάκα την Παρασκευή.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πολυ soft εχουν γινει μερικοι......ωσαν το βουτυρο ενα πραγμα !

Επειδη εγινε γνωστη αυτη η πραξη των μπατσων , προσφερθησαν ολοι οι ευαισθητοι (του κωλου - αποψη μου)να  γραψουν ,και να πουν τα μυρια οσα.....

Ε,ρε Ιωαννιδης που σας χρειαζεται....

Περηφανα αγορακια της κατακαημενης και προσκυνημενης Ελλαδας....

Παλιαδερφες καταφεραν να σας κανουν....

Χεστηδες που κλειδαμπαρωνωνται τις νυχτες μηπως και μπουκαρει κανενας λαθρομεταναστης κακοποιος σαν δαυτους που επαιζαν σκαμπιλια....υπο τις διαταγες σαδιστων μπατσων !

Ε, ρε βοιδοπουτσα που θελετε !

Το καταντημα σας , ειναι εφαμιλλο αυτου που ονομαζεται προδοσια ρε !

Και εαν σας εχει απομεινει λιγο μυαλο , θα καταλαβετε το γιατι !

Εχουμε γινει η χωρα της επαγγελιας για ολα αυτα τα αποβρασματα , που κανουν εδω την καριερρα τους στον υποκοσμο....

Ας μην τους φερομαστε ασχημα.....αυριο θα πουλησουν πρεζα στον γιοκα σας , και ισως σας κανουν την χαρη να βιασουν την κορουλα σας......

Αργοτερα , θα μπουκαρουν και στο σπιτι σας , για να σας ξαλαφρωσουν απο περιττα αγαθα.....και εαν ειστε μεσα θα παρετε και μια καλη δοση σπρευ στην μαπα !

Στην περιπτωση που ξυπνησετε , δεν θα διστασουν στιγμη και θα σας σφαξουν ολους......

Αυτοι οι καημενοι τσαντακηδες , ειναι οι αυριανοι δολοφονοι .

Χαιδεψτε τους τ`αυτακια , καντε τους και καμμια πιπα , γιατι τον κωλο σας τον εχετε ηδη δωσει ......

Εχετε αφεθει να σας τρομοκρατουν τα μ.μ.ε. και ουτε που σκεφτεστε να αμυνθειτε εστω....

Εισαστε αξιοι των επιλογων σας !

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
+100000000000000000000000000000000000000000

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Μόλις είδα ένα άλλο βίντεο απο αστυνομικό τμήμα κι έχω γίνει έξαλλος...Είναι ένας κρατούμενος που έχει σκοτώσει 2 άτομα και βιάσει 3, και ρε παιδιά, ξέρετε τι του κάνανε"

Του λέγανε "Ρε" και του μιλάγανε στον ενικό.Μιλάμε για άγρια κακοποίηση, ασε που ο καφές που του σερβίρανε ήταν ντεκαφεϊνε...ΑΙΣΧΟΣ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πολυ soft εχουν γινει μερικοι......ωσαν το βουτυρο ενα πραγμα !

Επειδη εγινε γνωστη αυτη η πραξη των μπατσων , προσφερθησαν ολοι οι ευαισθητοι (του κωλου - αποψη μου)να  γραψουν ,και να πουν τα μυρια οσα.....

Ε,ρε Ιωαννιδης που σας χρειαζεται....

Περηφανα αγορακια της κατακαημενης και προσκυνημενης Ελλαδας....

Παλιαδερφες καταφεραν να σας κανουν....

Χεστηδες που κλειδαμπαρωνωνται τις νυχτες μηπως και μπουκαρει κανενας λαθρομεταναστης κακοποιος σαν δαυτους που επαιζαν σκαμπιλια....υπο τις διαταγες σαδιστων μπατσων !

Ε, ρε βοιδοπουτσα που θελετε !

Το καταντημα σας , ειναι εφαμιλλο αυτου που ονομαζεται προδοσια ρε !

Και εαν σας εχει απομεινει λιγο μυαλο , θα καταλαβετε το γιατι !

Εχουμε γινει η χωρα της επαγγελιας για ολα αυτα τα αποβρασματα , που κανουν εδω την καριερρα τους στον υποκοσμο....

Ας μην τους φερομαστε ασχημα.....αυριο θα πουλησουν πρεζα στον γιοκα σας , και ισως σας κανουν την χαρη να βιασουν την κορουλα σας......

Αργοτερα , θα μπουκαρουν και στο σπιτι σας , για να σας ξαλαφρωσουν απο περιττα αγαθα.....και εαν ειστε μεσα θα παρετε και μια καλη δοση σπρευ στην μαπα !

Στην περιπτωση που ξυπνησετε , δεν θα διστασουν στιγμη και θα σας σφαξουν ολους......

Αυτοι οι καημενοι τσαντακηδες , ειναι οι αυριανοι δολοφονοι .

Χαιδεψτε τους τ`αυτακια , καντε τους και καμμια πιπα , γιατι τον κωλο σας τον εχετε ηδη δωσει ......

Εχετε αφεθει να σας τρομοκρατουν τα μ.μ.ε. και ουτε που σκεφτεστε να αμυνθειτε εστω....

Εισαστε αξιοι των επιλογων σας !

Τρίχες - για παρα πολλούς λόγους

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Να θεσετε επιχειρηματολογια συναγωνιστες , και οχι παπαρολογιες...
:jerking:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μηπως να εφαρμοζονται οι νομοι...?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
ποιοι νόμοι, εδώ μιλάμε για άγρια κακοποίηση....ντεκαφεινέ σερβίρανε στον κρατούμενο δολοφόνο, ΕΛΕΟΣ....αυτή τη στιγμή προσπαθώ να πάρω την διεθνή αμνηστία αλλά όλο βουίζει...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να θεσετε επιχειρηματολογια συναγωνιστες , και οχι παπαρολογιες...
:jerking:

Την επιχειρηματολογία μας τη θέσαμε πιο πάνω.
Υπάρχουν νόμοι και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ.
Αλλοιώς ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Δεν είναι δυνατό να εφαρμόζει ο καθένας το νόμο σύμφωνα με τις απόψεις του, ή σύμφωνα με το ποιός είναι ο παραβάτης....ή σύμφωνα με την πεποίθηση μας ότι ο παραβάτης μπορεί στο μέλλον να κάνει ακόμη χειρότερα εγκλήματα.,...
Σε λίγο θα τους δικάζουμε και γι αυτά ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....
Έλεος παιδιά. Συνέλθετε.
Κι αν οι νόμοι σας φαίνονται ελαστικοί ή "λίγοι" , τοτε να τους κάνουμε ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ.
Σε αυτό θα με βρείτε ΣΥΜΦΩΝΟ.
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΜΕ.
Όχι να τους ερμηνεύουμε όπως μας βολεύει.....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
όσα λες είναι απλοϊκότατα και γενικόλογα - σε βαθμό αφέλειας.

Ουτε ο νίκος φώσκολος...

Σε κάλυψα;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Προς όλα τα «ευαισθητοποιημένα» μέλη που πήραν θέση του στυλ:

«ʼμα είχαν ληστέψει ή δείρει την μάνα σας οι Αλβανοί θα φωνάζατε για την αστυνομική βία ?»
«ʼμα δεν τους δείρουμε σήμερα, αύριο θα πουλήσουν πρέζα στα παιδιά σας»
«Καλά τους έκαναν και τους έδειραν για να βάλουν μυαλό και μην ξανακλέψουν»

Αφιερωμένη η δήλωση ενός από τα κουραδομάγκικα μπατσάκια που έβγαλε τον κομπλεξισμό του απέναντι στους δύο δυστυχής και ανήμπορους, όπως μην διάβασα μόλις τώρα στο in.gr:

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο της ντροπής φέρεται, σύμφωνα με «Τα Νέα», να είπε κατά την απολογία ότι το έκανε για πλάκα! «Για πλάκα το έκανα. Δεν τους χτυπούσα γιατί είχα κάποιο λόγο, αλλά γιατί ήθελα να κάνουμε λίγη πλάκα» παραδέχτηκε ο 30χρονος αρχιφύλακας.

Όπως λοιπόν μπορείτε να διαπιστώσετε αγαπητά κομπλεξικά στρατόκαυλα μέλη, στον πούτσο τους έχουν γραμμένους οι φίλοι σας οι μπάτσοι και τις μανάδες και τους πατεράδες και τις αδερφές και τα παιδιά σας.
Για πλάκα το έκαναν !
Είμαι σίγουρος δε, ότι όλοι εσείς που τους υποστηρίζετε, την ίδια πλάκα θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση τους. Πιθανόν γιατί είστε το ίδιο αγράμματοι, με βαθιά ψυχολογικά τραύματα από την παιδική σας ηλικία που ψάχνετε ανήμπορους κακομοίρηδες να βγάλετε τα κόμπλεξ σας, γιατί σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της ζωής σας εσείς είστε που τρωτε καρπαζιές και φάπες.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παλλικαρια , δεν εχω με κανεναν σας τιποτα προσωπικο .
Εδωσα μια εικονα της σημερινης Ελλαδας .
Μην αφηνεστε να σας κανουν πλυση εγκεφαλου τα δηθεν προοδευτικα μεσα ενημερωσης , διοτι αυτα υποκινουνται και διευθυνονται απο .....αλλα μεσα και κεντρα που σκοπο εχουν να μας κανουν ολους αναισθητους απατριδες και ωχαδερφιστες!

Τα κομματα και τα παντος ειδους οργανα τους εχουν την κυρια ευθυνη για το καταντημα αυτο !

Σας εκαναν να λυποσαστε δυο αποβρασματα στην προκειμενη περιπτωση.

Η αστυνομια εχει παμπολλα εσωτερικα προβληματα και αυτο ειναι γνωστο .

Θελετε ομως και να ειναι διπλα σας , αλλα και να μην φερεται με τον εναν η αλλο τροπο .

Δεν αλλαζουν αυτα εν μια νυκτι.....

Οσον αφορα τους εν πληρη συνηδειση κακοποιους , γνωμη μου ειναι να τους σκιζουν τον κωλο , γιατι εαν φερθεις επιεικως σε τετοια καθικια, αργοτερα θα στον σκισουν αυτοι....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Προς όλα τα «ευαισθητοποιημένα» μέλη που πήραν θέση του στυλ:

«ʼμα είχαν ληστέψει ή δείρει την μάνα σας οι Αλβανοί θα φωνάζατε για την αστυνομική βία ?»
«ʼμα δεν τους δείρουμε σήμερα, αύριο θα πουλήσουν πρέζα στα παιδιά σας»
«Καλά τους έκαναν και τους έδειραν για να βάλουν μυαλό και μην ξανακλέψουν»

Αφιερωμένη η δήλωση ενός από τα κουραδομάγκικα μπατσάκια που έβγαλε τον κομπλεξισμό του απέναντι στους δύο δυστυχής και ανήμπορους, όπως μην διάβασα μόλις τώρα στο in.gr:

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο της ντροπής φέρεται, σύμφωνα με «Τα Νέα», να είπε κατά την απολογία ότι το έκανε για πλάκα! «Για πλάκα το έκανα. Δεν τους χτυπούσα γιατί είχα κάποιο λόγο, αλλά γιατί ήθελα να κάνουμε λίγη πλάκα» παραδέχτηκε ο 30χρονος αρχιφύλακας.

Όπως λοιπόν μπορείτε να διαπιστώσετε αγαπητά κομπλεξικά στρατόκαυλα μέλη, στον πούτσο τους έχουν γραμμένους οι φίλοι σας οι μπάτσοι και τις μανάδες και τους πατεράδες και τις αδερφές και τα παιδιά σας.
Για πλάκα το έκαναν !
Είμαι σίγουρος δε, ότι όλοι εσείς που τους υποστηρίζετε, την ίδια πλάκα θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση τους. Πιθανόν γιατί είστε το ίδιο αγράμματοι, με βαθιά ψυχολογικά τραύματα από την παιδική σας ηλικία που ψάχνετε ανήμπορους κακομοίρηδες να βγάλετε τα κόμπλεξ σας, γιατί σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της ζωής σας εσείς είστε που τρωτε καρπαζιές και φάπες.

Συμφωνώ απόλυτα....+100000000000000000000000000000

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως οι κλέφτες και οι δολοφόνοι αλλά και οι κακοποιοί εν γένει δεν έχουν μπέσα, είναι σεσημασμένοι κλπ.΄....Αυτά είναι βλακείες, παλιοστρατόκαυλοι.....

Η αστυνομία, οι αστυνομικοί πρέπει να ενεργούν με το γράμμα του νόμου το οποίο υπηρετούν.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω απο πρώτο χέρι τις αλλαγές που θα υπάρξουν συντόμως στο αστυνομικό σώμα....

1. Ειδική μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης για τους δολοφόνους, πρεζέμπορους κλπ.
2. Μονάδα ΕΚΑΒ με τσιρότα, παγάκια κλπ σε περίπτωση που κάποιος αστυνομικός τους χτυπήσει εν ώρα ανάκρισης
3. Μονάδες εστίασης McDonalds, Goodys, Flocafe θα λειτουργούν καθ όλο το 24 ωρο στα κρατητήρια
4. Wi-fi με free access points περιμετρικά του κρατητήριου
5. Παράρτημα Western Union θα λειτουργεί ΕΝΤΟΣ του κρατητήριου για να μπορούν να στείλουν ΑΜΕΣΑ τα χρήματα που έχουν σουφρώσει μέχρι στιγμής οι τσαντάκηδες.
6. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρίκλινο-δίκλινο-σουίτα για τους άμοιρους κρατούμενους. Επίσης θα μπορούν να πληρώνουν σε 10 άτοκες δόσεις.
7. Υπάρχει η σκέψη να γίνει και μασαζερί μέχρι να περάσουν οι μέρες για το αυτόφωρο αλλά ακόμα συζητιέται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom