Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε SpermBob τι 1200 ευρω βγαζει τον μηνα πλακα μας κανεις...?? αυτος πεζει να τα βγαζει και την βδομαδα...!!
και οσο γι αυτο που λες να παει ο Jules_Jordan ατυνομια να δει κανα φραγκο...παλι πλακα μας κανεις..?να παιρνει 1100 ευρω το μηνα?σαν αστυφυλακας...!!σιγα τα λεφτα...!!!

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γυρω στα 700 ειναι ο βασικος και τα υπολοιπα επιδοματα απο νυχτες και σαββατοκυριακα

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Απορώ επίσης με όσους στα πάνελς της TV δείχνουν να εντυπωσιάζονται και να ξαφνιάζονται από τέτοιες συμπεριφορές λες και δεν ξέρουμε όλοι ότι παρόμοιες καταστάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο στα αστυνομικά τμήματα ή όπου αλλού μπορεί να παίρνει τα μπατσάκια να εκδηλώνουν τα ψυχονευρωτικά τους συμπλέγματα.

Γιατί προφανώς τα μπατσοκουραδάκια πουλάνε μαγικά μόνο εκεί που τους παίρνει.

Όπως προχθές που την ώρα που έτρωγα σουβλάκια στο ψητοπωλείο ενός ιρανού στα Εξάρχεια, πλάκωσαν δύο αμόρφωτοι ασφαλίτες και του έκαναν το μαγαζί πουτάνα επειδή λειτουργούσε χωρίς να έχει εκδοθεί ακόμα η άδεια του μαγαζιού του και του έριξαν πρόστιμο 1200? (όσα βγάζει δηλαδή μέσα σε ένα μήνα...) .
Και όταν εγώ μπήκα στην μέση και τους είπα να πάνε να πουλήσουν μαγκιά και στο διπλανό μαγαζί που το έχει γνωστός νταβάς της νύχτας και παίζουν παράνομα μπαρμπούτια και πουλάνε πρέζα, μου είπαν να μην ρίχνω υπονοούμενα για το έργο της αστυνομίας και αν έχω να δηλώσω κάτι να περάσω από το τμήμα να κάνω έγγραφη καταγγελία ...

Αυτοί είναι λοιπόν οι φίλοι μας οι μπάτσοι. Το έργο τους εξαντλείται σε όσους είναι αδύναμοι και ανίκανοι να τους αντισταθούν.

ναι και για τους παραπάνω λόγους θα φάνε ψωλιά ως αντίποινα που θα τρίβουν τα ματάκια τους. Το ένα φέρνει το άλλο και η κάμερα παραμάσχαλα επίσης συνοδοιπόρος στο αποτελείωμα της οποιασδήποτε αξιοπρέπειας που έχει τιμή στο γυαλί. ʼλλοι φωστήρες τούτοι δω...

Περισσότερο τους νοιάζει το τζέρτζελο της κοκορομαχίας στα παράθυρα μπας και πέσει κανας υπουργός κι έχουν θέμα, παρά οτιδήποτε άλλο για το οποίο λένε ότι κόπτονται τα ΜΜεξημέρωσης.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γυρω στα 700 ειναι ο βασικος και τα υπολοιπα επιδοματα απο νυχτες και σαββατοκυριακα
ε φαντασου......!!!
και δεν παω να γινω ΕΠ.ΟΠ
ασε ρε με την αστυνομια...!!!ασε που οπουδηποτε αλλου στρατο ναυτικο αεροπορια εχεις πιο πολλα συν και πιο πολλυ κυρος...!!εχει και πολλα μειον βεβεα αλλα πιο πολλα απο την αστυνομια...!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Όπως είπε ο Spermbob, για να είσαι αστυνομικός πρέπει να σε έχει βιάσει ο θείος σου μικρός και να χρωστάς στις κάρτες....Αλλιώς δεν γίνεται.Το είπε άλλωστε ο παντογνώστης Spermbob, τα ξέρει όλα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Όπως είπε ο Spermbob, για να είσαι αστυνομικός πρέπει να σε έχει βιάσει ο θείος σου μικρός και να χρωστάς στις κάρτες....Αλλιώς δεν γίνεται.Το είπε άλλωστε ο παντογνώστης Spermbob, τα ξέρει όλα.
αυτο παλι που κολαει δεν μπορεσα να το καταλαβω..!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
επιχειρηματολογια με υβρεις χανει την ισχυ της.οι αλβανοι δεν ειχανε πιαστει πρωτη φορα αλλα ειχανε ξανακανει μαλακιες γιαυτο και η περιποιηση.ειναι μεσα τωρα αλλα οχι για την αποπειρα τσαντιας αλλα για αλλο αδικημα που ο δικηγορος του δεν μας λεει.η γυναικα ειπε οτι στο τμημα ακουσε να παραδεχονται οτι πηγανε να την ληστεψουν και παρολαυτα βγαινουν στα καναλια και λενε οτι τους δειρανε χωρις λογο.αυτα για το περιστατικο.
οσων αφορα τους μπατσους κανεις δεν λεει οτι ειναι αγια παιδια.εχουνε να κανουνε με αλητες οποτε και αυτοι ετσι θα συμπεριφερθουν,δεν ειμαστε αγγλια οπου τηρουνται οι νομοι.επισης οσο πιο ψηλα στην ιεραρχια τοσο πιο σαπιος πρεπει να εισαι.τα παραδειγματα παμπολλα και οσοι εχουνε δουλεψει νυχτα γνωριζουνε.απο απλο μπουκαλακι στο περιπολικο απο το κλαμπ-καφε μεχρι και χρηματα-δωρακια στους ανωτερους.πχ μαγαζια παραλιακης.υποτιθεται στις 3 μηνυσεις το μαγαζι σφραγιζεται,αλλα τι γινεται στην ελλαδαρα μας?την 1η προστιμο,στη 2η προστιμο και στην 3η εκει που λες το εκλεισε το μαγαζι τσουπ αθωωση!θα μου πεις εδω εχει σχεση το δικαστικο..αλλη βρωμα
αλλα τι να λεμε τωρα.εμας το μυαλο φτανει να τσακωνομαστε γιατι σφαλιαρωσανε 2 κλεφτρονια και κωφευουμε σε οσα δεν φτανει ο κωλος μας.μας πινουνε το αιμα με την ακριβεια και τους φορους και τσαντιζομαστε με την τροχαια.ζουνε οι επιχειρηματιες στην πλατη μας εκμεταλλευομενοι αλλοδαπους και ελληνες και κανεις δεν λεει τπτ!οι βουλευτες μες την σαπιλα και την μιζα ελεγχουν ναρκωτικα πορνεια τραφικιν και εμεις γαμω την τρελλα μου τρωγομαστυε για μαλακιες.τα ροπαλα και στους δρομους αλλα οχι σαν τους μαλακες τους αντιεξουσιαστες του κωλου.και αυτοι βολεμενοι ειναι αλλιως θα κανανε πορειες και για τους αναπηρους πχ που τους εχουμε να ζουνε στην απομονωση και στην μιζερια λες και ειναι λεπροι.τους αναπηρους ομως θα επρεπε να τους εχουμε στην καλυτερη θεση και να ζουνε σαν ανθρωποι.γαμω την τρελλα μου γαμω...σορρυ ρε μαγκες αλλα ωρες ωρες τρελλαινομαι με αυτα που συμβαινουν γυρω και μεις ειμαστε παθητικοι δεκτες.καλη μερα

Φίλε μπορεί να τα λές λίγο χοντρά, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ.
Αρκετά τσακωθήκαμε νομίζω, για ένα κράτος που δεν μας φέρεται σαν Πολίτες του....
Πάμε γι άλλα.
Μακάρι βέβαια να ήταν όλα ιδανικά, και να τηρούνταν και οι νόμοι.
+100000

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
ρε SpermBob τι 1200 ευρω βγαζει τον μηνα πλακα μας κανεις...?? αυτος πεζει να τα βγαζει και την βδομαδα...!!

Το θέμα μας δεν είναι πόσα βγάζει ο σουβλατζής. Ο συγκεκριμένος επειδή δουλεύω εκεί κοντά και τρώω σχεδόν κάθε μέρα, ξέρω οτι καθαρά κάθε μήνα με το ζόρι φτάνει τα 1200?.

Αυτό που με εκνευρίζει και κολλάει με το θέμα που συζητάμε εδώ είναι οτι ο τύπος έχει κάνει αίτηση για άδεια στην Νομαρχία εδώ και 6 μήνες, έχει όλα τα χαρτιά απο υγειονομικό, πυροσβεστική κτλ. και τυπικά περιμένει την άδεια που κανονικά η Νομαρχία κάνει 6 με 12 μήνες για να την βγάλει. Σε όλο αυτό το διάστημα τι θα κάνει ο ανθρωπος, δεν θα δουλέψει ?
Αντί λοιπόν οι μπάτσοι να κάνουν τα στραβά μάτια και να τον αφήσουν να βγάλει τίμια το ψωμί του, μέσα σε 3 μήνες του έχουν κάνει ντού 4 φορές και του έχουν κόψει κουστούμια 3000?.

Την ίδια στιγμή στην πλατεία υπάρχει (μεταξύ άλλων) το συγκεκριμένο μαγαζί που το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες οτι έχει φρουτάκια, παράνομο τζόγο, διακινεί ναρκωτικά, όπλα και δεν τον ενοχλεί κανείς.

Να πάνε να γαμηθούνε οι υποκριτές.  

Υ.Γ. Μαλάκα Jules, πώς σκατά σε λένε, δεν άρχισα εγώ, εσύ άρχισες. Και σίγουρα πίσω απο την οθόνη σου μπορείς πολλά να μου κάνεις. Μοιάζεις και εσύ στους φίλους σου τους κουραδόμαγκες τους μπάτσους. Λόγια και τσαμπουκά εκ του ασφαλούς.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
αυτο παλι που κολαει δεν μπορεσα να το καταλαβω..!!

Σουρεαλιστικό παράδειγμα ρε φίλε, μην τα παίρνεις τοις μετροιτής.  :grin:

Ήθελα να πώ, οτι παγιδευμένοι στα προβλήματα και τα αδιέξοδα βρίσκουν σαν μέσο εκτόνωσης να πουλάνε μαγκιά σε ανύμπορους.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Υ.Γ. Μαλάκα Jules, πώς σκατά σε λένε, δεν άρχισα εγώ, εσύ άρχισες. Και σίγουρα πίσω απο την οθόνη σου μπορείς πολλά να μου κάνεις. Μοιάζεις και εσύ στους φίλους σου τους κουραδόμαγκες τους μπάτσους. Λόγια και τσαμπουκά εκ του ασφαλούς.

Σε λυπάμαι πραγματικά. Εσύ άρχισες να με βρίζεις, πρέπει να είσαι καρααδερφάρα του κερατά. Πρέπει να είσαι απο τους τύπους που του πηδάνε τη γυναίκα και λέει
"Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό, δεν είναι σωστό. Υποβάλω ένσταση, διαμαρτύρομαι εντόνως"....

Τόσο λαλάκης είσαι, τζάμπα λούγκρα.

Τράβα να φας στον Ιρανό φίλο σου τώρα, και μη λες πολλά. Οι λούγκρες δεν επιτρέπεται να μιλάνε.

ΥΓ, Α, και που είσαι....αν σε ληστέψει κανένας, ζήτα και συγνώμη επειδή δεν κουβάλαγες πολλά λεφτά.Μην το ξεχάσεις. :jerking: :jerking: :jerking:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε λυπάμαι πραγματικά. Εσύ άρχισες να με βρίζεις, πρέπει να είσαι καρααδερφάρα του κερατά. Πρέπει να είσαι απο τους τύπους που του πηδάνε τη γυναίκα και λέει
"Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό, δεν είναι σωστό. Υποβάλω ένσταση, διαμαρτύρομαι εντόνως"....

Τόσο λαλάκης είσαι, τζάμπα λούγκρα.

Τράβα να φας στον Ιρανό φίλο σου τώρα, και μη λες πολλά. Οι λούγκρες δεν επιτρέπεται να μιλάνε.

Jules kai Spermbob:
Ντάξει ρε παιδιά , κουλάρετε.
Δεν υπάρχει λόγος να το φτάνετε εκεί....
Μην το γαμήσουμε τελείως.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
λογικο μου ακουγεται αν οι υπολοιποι εχουνε γνωριμιες....να μην τους κοβουνε προστιμα...!!τι να κανουμε αυτα παντου ειναι και παντα καποιος θα πρεπει να την πληρωνει...!!δεν ειναι τα μονα σκατα που εχουμε σαν χωρα...!!σε πολλα θεματα ειμαστε μπροστα και σε αλλα πολλυ πισω...!!
παρολα αυτα εχει τυχει να ειμαι οικογενειακα με το αυτοκινητο και να δουνε ξενες πινακιδες απο αλλη πολη και κατευθειαν να μας σταματησει επειδη λεει και καλα τρεχαμε παρα πανω απο το οριο ταχητητας 10-15 χιλ...η απολυτη ξεφτυλα....χωρια οτι μας μιλουσε σαν τσομπανης...!!και η πλακα ειναι οτι η μανα μου τα πηρε τοσο πολλυ και του λεει....ακουσε να δεις φιλε αν ειδες ξενες πινακιδες και ειπες να βγαλεις μεροκαματο απο μας εισαι πολλυ γελασμενος...!!και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να μου μιλας στον ενικο...???το ξερεις του λεει οτι εγω ειμαι διευθυντρια στην ταδε εταιρια και οτι με τον διοικητη σου πινουμε καφε καθε μερα...??χωρια οτι οταν ζητησε ταυτοτητα απο τον πατερα μου χλωμιασε ο κακομοιρης επειδη ητανε στρατιωτικη....!!!και λεει και καλα ποσοι στρατιωτικοι δεν σταματανε και οτι μια φορα εναν τον κυνηγουσα με τα ποδια απο πισω...!!και το θεικο που του πεταξε η μανα μου...!!ε τι να κανουμε ετυχες σε εναν μαλακα.....εσεις ποσοι μαλακες ειστε..??????εκει λυθηκα στα γελια...φυσικα μας εκλασε τ αρχιδια...!!!
ειναι πολυ μαλακες ωρες ωρες γιατι βλεπω και τους πιτσιρικαδες με τα μηχανακια και τα αυτοκινητα πως τους ψαρωνουνε...!!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ σε έβρισα πρώτος ??
Καλά λέω εγώ οτι είσαι μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστίνι...

Για πες μου ρε εξουσιαστή πρίν το post: Απάντηση #202 στις: Σήμερα στις 12:41, πότε σε είχα βρίσει ??

Δεν πειράζει όμως, ότι θες λέγε, στον πούτσο μου σε έχω γραμμένο. Πολυ ασχολήθηκα μαζί σου.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ σε έβρισα πρώτος ??
Καλά λέω εγώ οτι είσαι μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστίνι...

Για πες μου ρε εξουσιαστή πρίν το post: Απάντηση #202 στις: Σήμερα στις 12:41, πότε σε είχα βρίσει ??

Δεν πειράζει όμως, ότι θες λέγε, στον πούτσο μου σε έχω γραμμένο. Πολυ ασχολήθηκα μαζί σου.

Απορώ με τέτοια συμπεριφορά, πως οι admin σε έχουν και τιμημένο???????????????????

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Ρε φίλε γιατί συνεχίζεις τους χαρακτηρισμούς;
Ένα διαφωνώ δεν σου αρκεί;
Στην τελική αποκλείεις να γράφω για πράγματα που γνωρίζω σχετικά καλά;
Και γιατί κάθε φορά απαντάς σε άλλα ή τα μισά από αυτά που γράφω.
Τι να πω...
Δεν πρόκειται να βγάλω στην φόρα και το βιογραφικό μου για να σου αποδείξω αν και τι γνωρίζω.
Έλεος!
Πρωτα απο όλα δεν αντιπαρατιθομαι με σενα αλλα με τη συγκεκριμενη αποψη σου!Και απο οτι βλεπεις τα περισσοτερα δεν ισχυουν!Ουτε οι μιλημενες συμμετεχουν στο διαγωνισμο των ειδικων φρουρων ουτε ο απλος φανταρος που κανει τη θητεια του εκπαιδευεται καλυτερα.Απο οτι φαινεται μαλλον στο συγκεκριμενο θεμα ησουν εντελως ασχετος και παρασυρθηκες απ τον προεκλογικο οργασμο.Δεν ειναι κακο ομως που εμαθες 2 πραγματακια ετσι?Καλο ειναι!Να σαι καλα φιλε μου και να μην ακους δημοσιογραφους!Τους ΑΡΔ οπως τους εχει πει ο Τροχανας!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Υ.Γ. Φίλε Jules_Jordan, να υποθέσω από αυτά που γράφεις (ή προσπαθείς να γράψεις καλύτερα) είσαι ακόμα στο γυμνάσιο ή στο λύκειο.
Σε συμβουλεύω λοιπόν να αρχίσεις να διαβάζεις μπας και καταφέρεις να περάσεις σε καμιά αστυνομική σχολή, να δει η τσέπη σου κανα φράγκο και από την άλλη να μπορέσεις να βγάλεις και τα κομπλεξάκια που κουβαλάς. Τότε ίσως να σταματήσεις να βαράς μαλακία και να καταλάβεις τις αμπελοφιλοσοφίες που λέω για πιστωτικές κάρτες και θείους.
Γιατί για να προσφέρεις αλλιώς στο κοινωνικό σύνολο, χλωμό σε κόβω...

Εδώ άρχισες να με βρίζεις, εγώ δεν σε έβρισα σε κανένα Post μου ούτε είπα κάτι παλιολούγκρα.
Αλλά τώρα θα σε βρίζω και θα πω να σε βγάλουν απο τιμημένο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εαν δεν σταματήσει τώρα αυτό το πράγμα θα πέσει warning...........

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Το "τιμημένος" τι το έχετε στον Spermbob? Για την καλή του συμπεριφορά? Μιλάμε για επίπεδο υπο του 0..Διαβάστε τα προηγούμενα post του. Απο μένα, τέλος.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να σου απαντήσω επ'αυτού γιατί δεν τα βάζω εγώ αυτά. Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και οι ύβρεις.......

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και για να πάμε την κουβέντα παρακάτω και να το φιλοσοφήσουμε λιγάκι, θέλω να σας θυμίσω αυτό που είχαμε μάθει στο σχολείο, οτι στην αρχαία Ελλάδα, στην πόλη της Αθήνας, δεν νοείτο ελεύθερος Αθηναίος να αναλάβει καθήκοντα αστυνόμου γιατί ήταν μια δραστηριότητα υποτιμητική για έναν ελεύθερο πολίτη. Την δουλειά αυτή την είχαν αναλάβει οι μέτοικοι και οι δούλοι.

Προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό πάει κάποιος και γίνεται μπάτσος.
Δεν το παίζω ούτε είμαι αναρχοαυτόνομος, αντιεξουσιαστής ή όποια άλλη αντίστοιχη μαλακία.
Εχω τρελαθεί όμως, γιατί βλέπω το τελευταίο διάστημα η (ήδη ξεφτιλισμένη) αστυνομία να έχει ξεφύγει. Απο την μία οι ζαρντινιέρες που δέρνουν φοιτητές, απο την άλλη περιστατικά όπως αυτό που ακούσαμε την προηγούμενη βδομάδα που αστυνομικοί ΣΚΟΤΩΣΑΝ στο ξύλο έναν κακομοίρη ψυχασθενή που έκανε το λάθος και τους επιτέθηκε (χωρίς να έχει επίγνωση των ενεργειών του) και κατέληξε στο νεκροτομείο απο εγκεφαλική αιμοραγία (που είπαν πως προήλθε απο τον ίδιο που άρχισε να χτυπιέται μές το τμήμα...), σήμερα αυτό το περιστατικό με τους Αλβαβούς στο τμήμα...

Θυμάμαι απο την άλλη που είχε εγκλωβιστεί κλέφτης τον οποίο πιάσαμε επαυτοφώρο να προσπαθεί να μπεί σε διαμέρισμα στην πολυτακοινία που μένω και πήραμε το 100 που ήρθε μετά απο 2.5 ώρες στις οποίες προφανώς ο κλέφτης πρόφτασε και μας το έσκασε, και λέω ρε πούστη μου, για ποιον γαμημένο λόγο υπάρχουν οι μπάτσοι ? Μόνο για να κόβουν κλήσεις ή να πουλάνε μαγικά σε ανύμπορούς ? Τέτοια ατιμωρισία ? Τέτοια ασυδοσία ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom