ρε SpermBob τι 1200 ευρω βγαζει τον μηνα πλακα μας κανεις...?? αυτος πεζει να τα βγαζει και την βδομαδα...!!
Το θέμα μας δεν είναι πόσα βγάζει ο σουβλατζής. Ο συγκεκριμένος επειδή δουλεύω εκεί κοντά και τρώω σχεδόν κάθε μέρα, ξέρω οτι καθαρά κάθε μήνα με το ζόρι φτάνει τα 1200?.
Αυτό που με εκνευρίζει και κολλάει με το θέμα που συζητάμε εδώ είναι οτι ο τύπος έχει κάνει αίτηση για άδεια στην Νομαρχία εδώ και 6 μήνες, έχει όλα τα χαρτιά απο υγειονομικό, πυροσβεστική κτλ. και τυπικά περιμένει την άδεια που κανονικά η Νομαρχία κάνει 6 με 12 μήνες για να την βγάλει. Σε όλο αυτό το διάστημα τι θα κάνει ο ανθρωπος, δεν θα δουλέψει ?
Αντί λοιπόν οι μπάτσοι να κάνουν τα στραβά μάτια και να τον αφήσουν να βγάλει τίμια το ψωμί του, μέσα σε 3 μήνες του έχουν κάνει ντού 4 φορές και του έχουν κόψει κουστούμια 3000?.
Την ίδια στιγμή στην πλατεία υπάρχει (μεταξύ άλλων) το συγκεκριμένο μαγαζί που το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες οτι έχει φρουτάκια, παράνομο τζόγο, διακινεί ναρκωτικά, όπλα και δεν τον ενοχλεί κανείς.
Να πάνε να γαμηθούνε οι υποκριτές.
Υ.Γ. Μαλάκα Jules, πώς σκατά σε λένε, δεν άρχισα εγώ, εσύ άρχισες. Και σίγουρα πίσω απο την οθόνη σου μπορείς πολλά να μου κάνεις. Μοιάζεις και εσύ στους φίλους σου τους κουραδόμαγκες τους μπάτσους. Λόγια και τσαμπουκά εκ του ασφαλούς.