Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Προς όλα τα «ευαισθητοποιημένα» μέλη που πήραν θέση του στυλ:

«ʼμα είχαν ληστέψει ή δείρει την μάνα σας οι Αλβανοί θα φωνάζατε για την αστυνομική βία ?»
«ʼμα δεν τους δείρουμε σήμερα, αύριο θα πουλήσουν πρέζα στα παιδιά σας»
«Καλά τους έκαναν και τους έδειραν για να βάλουν μυαλό και μην ξανακλέψουν»

Αφιερωμένη η δήλωση ενός από τα κουραδομάγκικα μπατσάκια που έβγαλε τον κομπλεξισμό του απέναντι στους δύο δυστυχής και ανήμπορους, όπως μην διάβασα μόλις τώρα στο in.gr:

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο της ντροπής φέρεται, σύμφωνα με «Τα Νέα», να είπε κατά την απολογία ότι το έκανε για πλάκα! «Για πλάκα το έκανα. Δεν τους χτυπούσα γιατί είχα κάποιο λόγο, αλλά γιατί ήθελα να κάνουμε λίγη πλάκα» παραδέχτηκε ο 30χρονος αρχιφύλακας.

Όπως λοιπόν μπορείτε να διαπιστώσετε αγαπητά κομπλεξικά στρατόκαυλα μέλη, στον πούτσο τους έχουν γραμμένους οι φίλοι σας οι μπάτσοι και τις μανάδες και τους πατεράδες και τις αδερφές και τα παιδιά σας.
Για πλάκα το έκαναν !
Είμαι σίγουρος δε, ότι όλοι εσείς που τους υποστηρίζετε, την ίδια πλάκα θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση τους. Πιθανόν γιατί είστε το ίδιο αγράμματοι, με βαθιά ψυχολογικά τραύματα από την παιδική σας ηλικία που ψάχνετε ανήμπορους κακομοίρηδες να βγάλετε τα κόμπλεξ σας, γιατί σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της ζωής σας εσείς είστε που τρωτε καρπαζιές και φάπες.

Αυτο που πας να περασεις ως ορθη αποψη , ειναι η αποψη ενος υποτιθεμενα καλλιεργημενου κηφηνα , που εχει βολευτει με τις αποψεις του κατεστημενου , και το παιζει και λιγακι επαναστατης , και την λεει ως αντιμιλλιταριστης υποτιθεται , σε ατομα που δεν γνωριζει !

Κανε κραττει Πολυκρατη.......

Δεν προκειται για κακομοιρους κρατουμενους , οσο ανωμαλος ψυχικα κι αν ειναι ο καθε μπασκινας!

Προκειται για καθαρματα !

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο που πας να περασεις ως ορθη αποψη , ειναι η αποψη ενος υποτιθεμενα καλλιεργημενου κηφηνα , που εχει βολευτει με τις αποψεις του κατεστημενου , και το παιζει και λιγακι επαναστατης , και την λεει ως αντιμιλλιταριστης υποτιθεται , σε ατομα που δεν γνωριζει !

Δεν προκειται για κακομοιρους κρατουμενους , οσο ανωμαλος ψυχικα κι αν ειναι ο καθε μπασκινας!

και για τα καθαρματα δεν ισχυουν οι νομοι..?σε αυτους ο καθε αστυνομικος κανει οτι γουσταρει..?ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.......

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
όσα λες είναι απλοϊκότατα και γενικόλογα - σε βαθμό αφέλειας.

Ουτε ο νίκος φώσκολος...

Σε κάλυψα;

Οχι βρε Κλιντ !

Δεν καλυψες τιποτα....

Δεν πειραζει....

και για τα καθαρματα δεν ισχυουν οι νομοι..?σε αυτους ο καθε αστυνομικος κανει οτι γουσταρει..?ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.......

Δεν υποστηριξα να κανει ο καθε μπατσος οτι γουσταρει , αλλα να υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση αναλογα την περιπτωση, και χωρις υπερβολες που προσβαλλουν την προσωπικοτητα του κρατουμενου.....

Αρκει να υπαρχει προσωπικοτητα , και εμφανης μεταμελεια για την οποια παρανομη πραξη εχει διαπραχθει .

Το να αρπαζεις τσαντες στην προκειμενη ,δεν ειναι κατι που συμβαινει τυχαια....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λυκάκι φυσικά και δεν είναι προσωπικό

Απλά ήθελα να σου πω ότι μας έδωσες τη ΔΙΚΗ σου εκδοχή της σημερινής ελλάδας.

Επίσης, αυτά περί πλύσης εγκεφάλου και ξένων κέντρων εξουσίας μου θυμίζουν λίγο τον αντρέα παπανδρέου - ποτέ δεν έφταιγε ο ίδιος. Πάντα οι άλλοι

Την αστυνομία τη θέλω να πιάνει κλέφτες και λωποδύτες - κάτι που μέχρι στιγμής ΔΕΝ το κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ αποτελεσματικά.

Λυπάμαι που δεν δείχνω κατανόηση για τα εσωτερικά προβλήματα της αστυνομιας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει υπουργείο για το σκοπό αυτό καθώς και ένα σωρό ανώτατοι αξιωματικοί. Απο την άλλη όμως, εγω πληρώνω. Δεν έχω πρόβλημα να σταματήσω την ετήσια οικονομική συνδρομή μου μέχρι να δουν πως να λύσουν τα προβλήματά τους.

Επίσης, λυπάμαι που δεν δείχνω κατανόηση για τα προσωπικά ή/ και ψυχολογικά προβλήματα των εργαζομένων στην αστυνομία. Είμαι όμως θετικός απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που θα στέλνει τέτοιος ανίκανους σπίτια τους. Ξέρεις πόσος κόσμος είναι άνεργος; Ευκαιρία να μειώσουμε την ανεργία μέσω της ανανέωσης.

Δε λυπάμαι 2 αποβράσματα - κάνεις λάθος. Στα παπάρια μου γι'αυτούς. Με προβληματίζει ο συνδυασμός τσάμπα γυφτομαγκιάς από τη μια και μειωμένης επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας. Αλλο να είσαι και καλός στη δουλειά σου και μάγκας..και άλλο τσάμπα μάγκας.

Σε κάλυψα τώρα;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οχι βρε Κλιντ !

Δεν καλυψες τιποτα....

Δεν πειραζει....

Δεν υποστηριξα να κανει ο καθε μπατσος οτι γουσταρει , αλλα να υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση αναλογα την περιπτωση, και χωρις υπερβολες που προσβαλλουν την προσωπικοτητα του κρατουμενου.....

Αρκει να υπαρχει προσωπικοτητα , και εμφανης μεταμελεια για την οποια παρανομη πραξη εχει διαπραχθει .

Το να αρπαζεις τσαντες στην προκειμενη ,δεν ειναι κατι που συμβαινει τυχαια....
εγω θελω να εφαρμοστει η τιμωρια που προβλεπετε για αρπαγη τσαντας!!!!!!αν δεν ειναι αρκετη η τιμωρια αυτη να την ανεβασουνε!!!αλλα να εφαρμοζετε αυτη και μονο αυτη!!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δε λυπάμαι 2 αποβράσματα - κάνεις λάθος. Στα παπάρια μου γι'αυτούς. Με προβληματίζει ο συνδυασμός τσάμπα γυφτομαγκιάς από τη μια και μειωμένης επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας. Αλλο να είσαι και καλός στη δουλειά σου και μάγκας..και άλλο τσάμπα μάγκας.

Σε κάλυψα τώρα;

Συμφωνώ απόλυτα.............

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Λυκάκι φυσικά και δεν είναι προσωπικό

Απλά ήθελα να σου πω ότι μας έδωσες τη ΔΙΚΗ σου εκδοχή της σημερινής ελλάδας.

Επίσης, αυτά περί πλύσης εγκεφάλου και ξένων κέντρων εξουσίας μου θυμίζουν λίγο τον αντρέα παπανδρέου - ποτέ δεν έφταιγε ο ίδιος. Πάντα οι άλλοι

Την αστυνομία τη θέλω να πιάνει κλέφτες και λωποδύτες - κάτι που μέχρι στιγμής ΔΕΝ το κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ αποτελεσματικά.

Λυπάμαι που δεν δείχνω κατανόηση για τα εσωτερικά προβλήματα της αστυνομιας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει υπουργείο για το σκοπό αυτό καθώς και ένα σωρό ανώτατοι αξιωματικοί. Απο την άλλη όμως, εγω πληρώνω. Δεν έχω πρόβλημα να σταματήσω την ετήσια οικονομική συνδρομή μου μέχρι να δουν πως να λύσουν τα προβλήματά τους.

Επίσης, λυπάμαι που δεν δείχνω κατανόηση για τα προσωπικά ή/ και ψυχολογικά προβλήματα των εργαζομένων στην αστυνομία. Είμαι όμως θετικός απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που θα στέλνει τέτοιος ανίκανους σπίτια τους. Ξέρεις πόσος κόσμος είναι άνεργος; Ευκαιρία να μειώσουμε την ανεργία μέσω της ανανέωσης.

Σε κάλυψα τώρα;

Διαφωνω , μονο στο οτι ειναι η δικη μου εικονα για το καταντημα της Ελλαδας σημερα .

Με τον προδοτη Παπανδρεου δεν εχω καμμια σχεση , και οσο κι αν εχετε ισως αγνοια , κεντρα αποφασεων υπηρχαν, υπαρχουν , και θα υπαρχουν , οσο υπαρχουν και συμφεροντα που εχουν αποδεχθει μια σαπια κοινωνια μεσω των κομματων......

Σε ολα τα υπολοιπα με βρισκεις απολυτως συμφωνο , και καλο θα ηταν εαν ολοι προβληματιζονταν σαν εσενα ! ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σφαλιάρες φάγανε ρε παιδιά, όχι ηλεκτροσόκ ούτε μαστίγιο....

Δηλαδή σε λίγο θα βαράνε τους αναρχικούς και θα λέτε "αίσχος" κλπ...Πραγματικά κάνετε κρα για να σας πάρουν τα "βρακιά"....

Επίσης αν πιάνανε το παιδί μου, πρώτος εγώ θα του βάραγα σφαλιάρα...Και μην μου πείτε "περί οικογενειακής βίας".......
Ως πατέρας θα επαναστατούσα, αλλά αν δεν ήμουν πατέρας θα συμφωνούσα.

Είναι ΛΑΘΟΣ να βάζεις συναισθηματικά όρια σε μια πράξη τρίτων και να προσπαθείς τον άλλον να το δει έτσι.
τι αλλο να πω εγω......

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

Φιλαράκο εννοείται οτι είναι παραβάτες του νόμου (για καθάρματα δεν το γνωρίζω, για να το λές εσύ κάτι περισσότερο θα ξέρεις), αλλά θα προτιμούσα να δώ την τιμωρία να έρχεται απο το δικαστήριο και τον νόμο και όχι απο τα κομπλεξικά μπατσάκια που βγάζουν το άχτι τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν την δόση της πιστωτικής τους κάρτας ή επειδή έχουν μέσα τους μίσος και θυμό επειδή όταν ήταν μικροί τους βίασε ο θείος τους απο τον κώλο.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Θεε μου, ό,τι θεωρία θες εδώ την ακούς....αμπελοφιλοσοφίες....

Πιστωτικές κάρτες, θείος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  πω ρε πούστη μου....... :jerking: :jerking: :jerking:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επιχειρηματολογια με υβρεις χανει την ισχυ της.οι αλβανοι δεν ειχανε πιαστει πρωτη φορα αλλα ειχανε ξανακανει μαλακιες γιαυτο και η περιποιηση.ειναι μεσα τωρα αλλα οχι για την αποπειρα τσαντιας αλλα για αλλο αδικημα που ο δικηγορος του δεν μας λεει.η γυναικα ειπε οτι στο τμημα ακουσε να παραδεχονται οτι πηγανε να την ληστεψουν και παρολαυτα βγαινουν στα καναλια και λενε οτι τους δειρανε χωρις λογο.αυτα για το περιστατικο.
οσων αφορα τους μπατσους κανεις δεν λεει οτι ειναι αγια παιδια.εχουνε να κανουνε με αλητες οποτε και αυτοι ετσι θα συμπεριφερθουν,δεν ειμαστε αγγλια οπου τηρουνται οι νομοι.επισης οσο πιο ψηλα στην ιεραρχια τοσο πιο σαπιος πρεπει να εισαι.τα παραδειγματα παμπολλα και οσοι εχουνε δουλεψει νυχτα γνωριζουνε.απο απλο μπουκαλακι στο περιπολικο απο το κλαμπ-καφε μεχρι και χρηματα-δωρακια στους ανωτερους.πχ μαγαζια παραλιακης.υποτιθεται στις 3 μηνυσεις το μαγαζι σφραγιζεται,αλλα τι γινεται στην ελλαδαρα μας?την 1η προστιμο,στη 2η προστιμο και στην 3η εκει που λες το εκλεισε το μαγαζι τσουπ αθωωση!θα μου πεις εδω εχει σχεση το δικαστικο..αλλη βρωμα
αλλα τι να λεμε τωρα.εμας το μυαλο φτανει να τσακωνομαστε γιατι σφαλιαρωσανε 2 κλεφτρονια και κωφευουμε σε οσα δεν φτανει ο κωλος μας.μας πινουνε το αιμα με την ακριβεια και τους φορους και τσαντιζομαστε με την τροχαια.ζουνε οι επιχειρηματιες στην πλατη μας εκμεταλλευομενοι αλλοδαπους και ελληνες και κανεις δεν λεει τπτ!οι βουλευτες μες την σαπιλα και την μιζα ελεγχουν ναρκωτικα πορνεια τραφικιν και εμεις γαμω την τρελλα μου τρωγομαστυε για μαλακιες.τα ροπαλα και στους δρομους αλλα οχι σαν τους μαλακες τους αντιεξουσιαστες του κωλου.και αυτοι βολεμενοι ειναι αλλιως θα κανανε πορειες και για τους αναπηρους πχ που τους εχουμε να ζουνε στην απομονωση και στην μιζερια λες και ειναι λεπροι.τους αναπηρους ομως θα επρεπε να τους εχουμε στην καλυτερη θεση και να ζουνε σαν ανθρωποι.γαμω την τρελλα μου γαμω...σορρυ ρε μαγκες αλλα ωρες ωρες τρελλαινομαι με αυτα που συμβαινουν γυρω και μεις ειμαστε παθητικοι δεκτες.καλη μερα

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Φιλαράκο εννοείται οτι είναι παραβάτες του νόμου (για καθάρματα δεν το γνωρίζω, για να το λές εσύ κάτι περισσότερο θα ξέρεις), αλλά θα προτιμούσα να δώ την τιμωρία να έρχεται απο το δικαστήριο και τον νόμο και όχι απο τα κομπλεξικά μπατσάκια που βγάζουν το άχτι τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν την δόση της πιστωτικής τους κάρτας ή επειδή έχουν μέσα τους μίσος και θυμό επειδή όταν ήταν μικροί τους βίασε ο θείος τους απο τον κώλο.
Υπαρχει μερος "Γαμισιανα";

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τι αλλο να πω εγω...... ειναι η απολυτη ξεφτιλα  :police: :blahblah1: :uglystupid:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
kosats όσο παράξενο και αν ακούγεται...

συμφωνώ με το τελευταίο πόστ σου

Ακου να δεις φίλε μου...συμφωνώ με τον kostats

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε καλά τους κανουνε που τους βαρανε και τους ξεφτυλίζουν εγω μαζί τους.Κλεφτες λοπωδύτες και λοιποί θέλουν ξύλο και η αστυνομία καλα κανει που τους γ@μ>ει.Γιατι δηλαδη πόσες φορές εχουν κλεψει καποιο γνωστο η συγγενή σας ποσες φορες σας γρατζουνισαν το αυτοκινητο η σας εβαλαν φωτια στο οικόπεδο.Εγω υποστηρίζω την αστυνομία μας με 1000 και αμα με καλουσαν να τους δειρουμε παρεα εγω θα πήγαινα.Συγνωμη για την εκτονωση οργής αλλα ολα αυτα που προανεφερα τα εχω πάθει.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αίσχος, χωροφυλακοφονιάδες,, ντροπή.....λευτεριά στους φυλακισμένους, μην βαράτε τους κακοποιούς....ντροπή σας, θέλετε να λέγεστε κι Ευρωπαίοι. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :argue: :argue: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eγώ δε γουστάρω κανένας μπάτσος να με προστατεύει. Θέλω απλά να με αφήνουν να καθαρίζω μόνος μου. Αυτή τη στιγμή οι μπάτσοι προστατεύουν τους εηκληματίες και είναι ένα με αυτούς. Ας μην υπήρχαν και να αναλάμβανε ο κόσμος και θα βλέπαμε αν θα υπήρχε έγκλημα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Απορώ επίσης με όσους στα πάνελς της TV δείχνουν να εντυπωσιάζονται και να ξαφνιάζονται από τέτοιες συμπεριφορές λες και δεν ξέρουμε όλοι ότι παρόμοιες καταστάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο στα αστυνομικά τμήματα ή όπου αλλού μπορεί να παίρνει τα μπατσάκια να εκδηλώνουν τα ψυχονευρωτικά τους συμπλέγματα.

Γιατί προφανώς τα μπατσοκουραδάκια πουλάνε μαγικά μόνο εκεί που τους παίρνει.

Όπως προχθές που την ώρα που έτρωγα σουβλάκια στο ψητοπωλείο ενός ιρανού στα Εξάρχεια, πλάκωσαν δύο αμόρφωτοι ασφαλίτες και του έκαναν το μαγαζί πουτάνα επειδή λειτουργούσε χωρίς να έχει εκδοθεί ακόμα η άδεια του μαγαζιού του και του έριξαν πρόστιμο 1200? (όσα βγάζει δηλαδή μέσα σε ένα μήνα...) .
Και όταν εγώ μπήκα στην μέση και τους είπα να πάνε να πουλήσουν μαγκιά και στο διπλανό μαγαζί που το έχει γνωστός νταβάς της νύχτας και παίζουν παράνομα μπαρμπούτια και πουλάνε πρέζα, μου είπαν να μην ρίχνω υπονοούμενα για το έργο της αστυνομίας και αν έχω να δηλώσω κάτι να περάσω από το τμήμα να κάνω έγγραφη καταγγελία ...

Αυτοί είναι λοιπόν οι φίλοι μας οι μπάτσοι. Το έργο τους εξαντλείται σε όσους είναι αδύναμοι και ανίκανοι να τους αντισταθούν.

Υ.Γ. Φίλε Jules_Jordan, να υποθέσω από αυτά που γράφεις (ή προσπαθείς να γράψεις καλύτερα) είσαι ακόμα στο γυμνάσιο ή στο λύκειο.
Σε συμβουλεύω λοιπόν να αρχίσεις να διαβάζεις μπας και καταφέρεις να περάσεις σε καμιά αστυνομική σχολή, να δει η τσέπη σου κανα φράγκο και από την άλλη να μπορέσεις να βγάλεις και τα κομπλεξάκια που κουβαλάς. Τότε ίσως να σταματήσεις να βαράς μαλακία και να καταλάβεις τις αμπελοφιλοσοφίες που λέω για πιστωτικές κάρτες και θείους.
Γιατί για να προσφέρεις αλλιώς στο κοινωνικό σύνολο, χλωμό σε κόβω...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Υ.Γ. Φίλε Jules_Jordan, να υποθέσω από αυτά που γράφεις (ή προσπαθείς να γράψεις καλύτερα) είσαι ακόμα στο γυμνάσιο ή στο λύκειο.
Σε συμβουλεύω λοιπόν να αρχίσεις να διαβάζεις μπας και καταφέρεις να περάσεις σε καμιά αστυνομική σχολή, να δει η τσέπη σου κανα φράγκο και από την άλλη να μπορέσεις να βγάλεις και τα κομπλεξάκια που κουβαλάς. Τότε ίσως να σταματήσεις να βαράς μαλακία και να καταλάβεις τις αμπελοφιλοσοφίες που λέω για πιστωτικές κάρτες και θείους.
Γιατί για να προσφέρεις αλλιώς στο κοινωνικό σύνολο, χλωμό σε κόβω...

Ρε φίλε, τελικά ποιος είσαι? Ολα τα έχεις καταλάβει γαμώτο μου....αδικήσαι...είσαι παντογνώστης, ξέρεις πως είμαι άφραγκος, ξέρεις πως ο θειος του μπάτσου τον γάμησε όταν ήταν μικρός και έχει και προβλήματα με τις πιστωτικές κάρτες....

Τι να πω, είσαι φοβερός...πραγματικά αν σε έβλεπα θα σου έκανα ένα cum facial μήπως δεις μια άσπρη μερα, ή ακόμα καλύτερα ένα throat gag.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom