You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι φίλοι μας οι μπάτσοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 395
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και καλά τους κάνουνε.
Όσο η Πολιτεία και κατ' εντολή αυτής η Αστυνομία ανέχεται "σκασμένα που διαμαρτύρονται" τέτοια και χειρότερα θα γίνονται.
Δώστου θάρρος του χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι, λέει ο λαός.
Αν όμως του σπάσεις τα παϊδια του χωριάτη μόλις παραβιάσει τα όρια του, στην υποψία ότι θα κάνει παπαριά, θα το σκεφτεί ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ καλά πριν ξανα"σκάσει" από το "δίκιο" του.
Όσο η Πολιτεία και κατ' εντολή αυτής η Αστυνομία ανέχεται "σκασμένα που διαμαρτύρονται" τέτοια και χειρότερα θα γίνονται.
Αν όμως του σπάσεις τα παϊδια του χωριάτη μόλις παραβιάσει τα όρια του, στην υποψία ότι θα κάνει παπαριά, θα το σκεφτεί ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ καλά πριν ξανα"σκάσει" από το "δίκιο" του.
Ο χωριατης εισαι εσυ ρε χτυπημενε!Και καλά τους κάνουνε.
Αν όμως του σπάσεις τα παϊδια του χωριάτη μόλις παραβιάσει τα όρια του, στην υποψία ότι θα κάνει παπαριά, θα το σκεφτεί ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ καλά πριν ξανα"σκάσει" από το "δίκιο" του
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Συνεχιζεις τις ...δες!!!Αντε να σε μαθουμε οτι δεν ξερεις!!Λοιπον!1)Η θητεια εδω και 3 χρονια ειναι 12 μηνες στο στρατο!!Και εκει εισαι απλα σκοπανθρωπο ς μαθαινοντας ελαχιστα πραγματικα και τιποτα για ποινικο κωδικα και διαφορα αλλα!Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα!1: Εντελώς άκυρος σε όλα; Και που διαφωνείς ακριβώς; Οτι οι πανελλαδικές που είναι ταξικές έχουν καταφέρει να μπαίνουν στην αξιωματικών ευποροι και στην αστυφυλάκων μικροαστοί, και φτωχοί ελάχιστοι;
2: Για το δημοσιουπαλληλικι επίσης συμφωνείς
3: Μετά μου συγκρίνεις 2 βδομάδες στην Ρεντίνα με 18 μήνες θητεία...
4: Και τέλος μου λές την διάρκεια των σχολών για να μου πεις τι; Ότι όλοι οι εισαχθέντες είναι και επιτυχώς αποφοιτήσαντες; Ή ότι είναι άριστα εκπαιδευμένοι; Τότε συμφωνώ έχουμε τους πιο εκπαιδευμένους αστυνομικούς του πλανήτη
1: Και όλος ο κόσμος ξέρει τις αποφάσεις του ΣΤΕ? Αν ήταν έτσι γιατί κάναν αίτηση μόνο 2000 γυναίκες;
2: Όυτε ξερόλας, ουτε παντογνώστης είμαι.
Μάλλον εσύ πρέπει να παινέψεις το σπίτι σου για να μην πέσει να σε πλακώσει. Όπως και το κόμμα σου επίσης. Όσο για την οποιαδήποτε σχέση που μπορεί να έχω εγω με τον Γιωργάκη, τα γραπτά εδώ μένουν, ψάξε και δες αν και τι
2)Σου επαναλαμβαν ω μαθε τη θα πει Ρεντινα και μετα μιλα!Ουτε εσυ ουτε εγω μαλλον μπορουμε να περασουμε τετοια εκπαιδευση.
3)Ποιος σου ειπε οτι ολοι οσοι μπαινουν στη σχολη αστυφυλακων και στη σχολη αξιωματικων αποφοιτουν?Ποιος?Συνηθως ενα 80% αποφοιτει και ειναι λογικο αφου οταν σε υποχρεωνουν να εισαι εσωκλειστος 5 μερες τη βδομαδα και καθε απογευμα εισαι υποχρεωμενος 3 ωρες θες δεν θες να διαβαζεις δεν ειναι λογικο να αποφοιτεις??Και στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αν γινοταν αυτο ολοι θα αποφοιτουσα με στην ωρα μας!Για σκεψου το λιγο!
Αν δεν εισαι Πασοκακι τοτε μην τσιμπας σε ολο το προεκλογικο παραμυθι που παιζει.Το ιδιο βεβαια θα κανε πιθανοτατα και η Ν.Δ. αν ηταν αντιπολιτευ ση!
Και εννοειται οτι πρεπει να τους αποταξουν τους καφρους που εμφανιζοντα ι στο βιντεο αλλα αυτο δεν ειναι λογος να να γινεται τοση φασαρια!Ειναι καθαρα προεκλογικο παιχνιδι!Αν ειναι δυνατον ο καθε υπουργος να βρισκεται πανω απ τον καθε υπαλληλο!Ελεος μαγκες!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Η βλακεια περισευει σ'αυτον τον τοπο,οπως και ο κρυφομαζοχισμος.Βουρδουλα γουσταρεται μπινεδες....[καποιοι, μη παρεξηγηθουμε]
Φίλε είναι αλήθεια ότι η ταξική κατασταλτική δύναμη είναι απλώς ένας καταπιεστικός μηχανισμός. Από την άλλη όμως μπορείς να φανταστείς κοινωνία αλλιώς οργανωμένη χωρίς κάποιου είδους μπάτσους? Λίγο δύσκολο... δυστυχώς...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αυτής της φύσης τα προβλήματα είναι σα τη βάρκα που έχει 5 τρύπες αλλά έχουμε 4 τάπες. Πάντα θα βουλώνουμε εκεί που μπαίνει νερό αλλά αναγκαστικά θα αφαιρούμε από μια άλλη. Ότι σου λείπει συνήθως ζητάς...
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Από την άλλη πάλι, έχεις ένα μάτσο "δήθεν" ατομάκια, που επειδή η βάρκα μπάζει από τις πέντε τρύπες φροντίζουν να ανοίξουν καμιά δεκαριά ακόμη ως και καλά "διαμαρτυρία".
Κι όμως, τι ωραία που θα ήταν αντί για τη βάρκα να άνοιγε ο βαρκάρης σε αυτούς τις τρύπες...
Κι όμως, τι ωραία που θα ήταν αντί για τη βάρκα να άνοιγε ο βαρκάρης σε αυτούς τις τρύπες...
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Συνεχιζεις τις ...δες!!!Αντε να σε μαθουμε οτι δεν ξερεις!!Λοιπον!1)Η θητεια εδω και 3 χρονια ειναι 12 μηνες στο στρατο!!Και εκει εισαι απλα σκοπανθρωπο ς μαθαινοντας ελαχιστα πραγματικα και τιποτα για ποινικο κωδικα και διαφορα αλλα!Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα!
2)Σου επαναλαμβαν ω μαθε τη θα πει Ρεντινα και μετα μιλα!Ουτε εσυ ουτε εγω μαλλον μπορουμε να περασουμε τετοια εκπαιδευση.
3)Ποιος σου ειπε οτι ολοι οσοι μπαινουν στη σχολη αστυφυλακων και στη σχολη αξιωματικων αποφοιτουν?Ποιος?Συνηθως ενα 80% αποφοιτει και ειναι λογικο αφου οταν σε υποχρεωνουν να εισαι εσωκλειστος 5 μερες τη βδομαδα και καθε απογευμα εισαι υποχρεωμενος 3 ωρες θες δεν θες να διαβαζεις δεν ειναι λογικο να αποφοιτεις??Και στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αν γινοταν αυτο ολοι θα αποφοιτουσα με στην ωρα μας!Για σκεψου το λιγο!
Αν δεν εισαι Πασοκακι τοτε μην τσιμπας σε ολο το προεκλογικο παραμυθι που παιζει.Το ιδιο βεβαια θα κανε πιθανοτατα και η Ν.Δ. αν ηταν αντιπολιτευ ση!
Και εννοειται οτι πρεπει να τους αποταξουν τους καφρους που εμφανιζοντα ι στο βιντεο αλλα αυτο δεν ειναι λογος να να γινεται τοση φασαρια!Ειναι καθαρα προεκλογικο παιχνιδι!Αν ειναι δυνατον ο καθε υπουργος να βρισκεται πανω απ τον καθε υπαλληλο!Ελεος μαγκες!
Ρε φίλε γιατί συνεχίζεις τους χαρακτηρισμούς;
Ένα διαφωνώ δεν σου αρκεί;
Στην τελική αποκλείεις να γράφω για πράγματα που γνωρίζω σχετικά καλά;
Και γιατί κάθε φορά απαντάς σε άλλα ή τα μισά από αυτά που γράφω.
Τι να πω...
Δεν πρόκειται να βγάλω στην φόρα και το βιογραφικό μου για να σου αποδείξω αν και τι γνωρίζω.
Έλεος!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Λοιπόν παιδιά, λίγοι απο σας εδώ στο thread (ευτυχώς λίγοι) έχετε γίνει χειρότεροι απο τους δημοσιογραφίσκους που βγαίνουν στα παράθυρα, το έχετε μαμήσει το θέμα......μα εντελώς..........
Η ουσία είναι αυτή, στους κακοποιούς κλπ στοιχεία που συλλαμβάνονται ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποσπάσεις πληροφορίες κλπ χωρίς να πέσει σφαλιάρα....σε λίγο θα πείτε να τους σερβίρουμε και καπουτσίνο δηλαδή, έλεος....
Αμα κάποιον απο σας τον κλέψουνε και του βάλουνε το μαχαίρι στην κοιλιά, θα σας πω εγώ τι θα λέτε μετά.
Το ερώτημα μου είναι το εξής...Γιατί οι αστυνομικοί κάνουν τους καουμπόυδες (και καλά κάνουν) στους κακοποιούς που είναι ανήμποροι, και δεν κάνουν το ίδιο σε άλλους απατεώνες και κακοποιούς?
Στα μπλόκα σου σκάνε μύτη οπλισμένοι σαν αστακοί 5 άτομα σε ένα παπάκι ή αυτόματο μηχανάκι, και πιο πέρα οι αναρχικοί τα σπάνε και απλά κοιτάνε..........Αυτή είναι η μεγάλη απορία.Και το α/τ έχει αρμοδιότητα στην Ομόνοια όπου γίνονται οι πιο πολλές φασαρίες.
Η ουσία είναι αυτή, στους κακοποιούς κλπ στοιχεία που συλλαμβάνονται ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποσπάσεις πληροφορίες κλπ χωρίς να πέσει σφαλιάρα....σε λίγο θα πείτε να τους σερβίρουμε και καπουτσίνο δηλαδή, έλεος....
Αμα κάποιον απο σας τον κλέψουνε και του βάλουνε το μαχαίρι στην κοιλιά, θα σας πω εγώ τι θα λέτε μετά.
Το ερώτημα μου είναι το εξής...Γιατί οι αστυνομικοί κάνουν τους καουμπόυδες (και καλά κάνουν) στους κακοποιούς που είναι ανήμποροι, και δεν κάνουν το ίδιο σε άλλους απατεώνες και κακοποιούς?
Στα μπλόκα σου σκάνε μύτη οπλισμένοι σαν αστακοί 5 άτομα σε ένα παπάκι ή αυτόματο μηχανάκι, και πιο πέρα οι αναρχικοί τα σπάνε και απλά κοιτάνε..........Αυτή είναι η μεγάλη απορία.Και το α/τ έχει αρμοδιότητα στην Ομόνοια όπου γίνονται οι πιο πολλές φασαρίες.
Λοιπόν παιδιά, λίγοι απο σας εδώ στο thread (ευτυχώς λίγοι) έχετε γίνει χειρότεροι απο τους δημοσιογραφίσκους που βγαίνουν στα παράθυρα, το έχετε μαμήσει το θέμα......μα εντελώς..........
Καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί και καμιά φάπα για να παρθούν κάποιες πληροφορίες...όντως.
Αυτό που είδαμε όμως, ήταν κάτι άλλο.
Ήταν βασανιστήριο από ΣΑΔΙΣΤΗ.
Και μη μου πέι κανείς πως τους έβαζαν να δέρνουν ο ένας τον άλλο για να ....πάρουν πληροφορίες.
Απο ποιούς; από δυο κακόμοιρους τσαντάκηδες ; Και για ποιό κρίσιμο θέμα ;
Αυτά νομίζω πως δεν στέκουν.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, έπρεπε να αρπάξουν τις ψιλές τους, απλά για να μην το ξανακάνουν.
Και γραμμή στον εισαγγελέα -απαγγελία κατηγοριών-δικάσιμο και βουρ στη φυλακή, όπως θα τους άξιζε....
Τώρα τους έκαναν και ΜΑΡΤΥΡΕΣ τους τσαντάκηδες, και απαιτούν και δημόσια συγγνώμη.
Και με το δίκιο τους βέβαια. Έπρεπε απλά να τιμωρηθούν γι αυτό που έκαναν, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Αντικειμενικά έχεις δίκιο, αλλά αν σου άρπαζαν εσένα την τσάντα με πιστωτικές κάρτες, δίπλωμα, ταυτότητα, μετρητά, κλειδιά κλπ θα τα έλεγες με την ίδια πρέπουσα νηφαλιότητα??????
Αντικειμενικά έχεις δίκιο, αλλά αν σου άρπαζαν εσένα την τσάντα με πιστωτικές κάρτες, δίπλωμα, ταυτότητα, μετρητά, κλειδιά κλπ θα τα έλεγες με την ίδια πρέπουσα νηφαλιότητα??????
Φίλε μου, δεν ξέρεις αν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο έτσι ;
Αλλά αυτό είναι άσχετο.
Και είναι λάθος που το αναφέρεις.
Υποτίθεται πως υπάρχουν νόμοι.
Και υποτίθεται πως αυτή είναι η διαφορά μας απο αυτούς που δεν τους σέβονται....
Εμείς υποτίθεται, και η πολιτεία μας, τους τηρούμε.
Αλλοιώς γινόμαστε όμοιοι με τους παραβάτες, και στο κάτω - κάτω ποιός μας δίνει το δικάιωμα της αυτοδικίας ;
Όσο κι αν μας πνίγει το δίκιο.
Δηλαδή αν είχαν διαπράξει φόνο τι έπρεπε να τους κάνουν ;
Για μια απλή αρπαγή τσάντας μιλάμε παιδια....δεν τους υπερσπίζομαι, συμφωνώ πως πρέπει να τιμωρηθούν, αλλά μέχρι εκεί.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Aν είχαν διαπράξει φόνο, τότε θα τους σερβίραμε καφεδάκι και παξιμάδι.Και θα τους εξηγούσαμε με καλό τρόπο πάντα πως δεν ήταν σωστό αυτό που κάνανε.
Φυσικά και ξέρω αν σου έχει τύχει κάτι ανάλογο, φαίνεται απο τον τρόπο γραφής.
Aν είχαν διαπράξει φόνο, τότε θα τους σερβίραμε καφεδάκι και παξιμάδι.Και θα τους εξηγούσαμε με καλό τρόπο πάντα πως δεν ήταν σωστό αυτό που κάνανε.
Από ότι βλέπω, ουσιαστικά δεν διαφωνούμε.
Οι νόμοι πρέπει να είναι ίδιοι για όλους, δεν συμφωνείς ;
Φαντάσου στο μέλλον, να τύχει π.χ. το παιδί σου, πάνω σε μια νεανική του βλακεία, να κάνει κάτι τέτοιο.....
Θα ήθελες να του φερθούν τόσο χυδαία ;
Φαντάζομαι πως όχι...θα ήθελες να του δώσουν μια λογική ποινή για να συνετιστεί.
Όχι να το καταστρέψουν σαν άτομο.
Έτσι δεν έιναι ;
Και ναι....καλά το κατάλαβες μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.
Με κοίμησαν σε καμπίνα πλοίου, με υπνωτικό σπρέι.... και μου πήραν ένα τσαντάκι με όλα τα λεφτά και τα χαρτιά μου....
Ήταν ένας Ρουμάνος.....που στην καμπίνα ήταν ύποπτα φιλικός.
Για κακή του τύχη ξύπνησα πρίν δέσει το πλοίο.
Και είδα τα πράγματα μου να λείπουν, κι αυτός είχε γίνει καπνός....υπερβολικά νωρίς.
Και έστησα καραούλι στον καταπέλτη, πριν κατεβει κανείς.....έχοντας βέβαια ενημερώσει και το πλήρωμα.
Μόλις πήγε να φύγει με το αμαξάκι του, με έιδε μπροστά του....και άλλαξε χίλια χρώματα.
Και λόγω συνωστισμού στο πλοίο....δεν μπορούσε και να φύγει.
Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε το Λιμενικό.
Εγώ έδωσα απλά μια κατάθεση, και ήμουν ικανοποιημένος που πήρα τα πράγματα μου πίσω.
ʼντε να ξαναβγάλει κανείς όλα αυτά τα χαρτιά που ανεφερες.....
Ποτέ όμως δεν αισθάνθηκα την ανάγκη π.χ. να του πάρω το σκάλπ.