Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Bρε παιδια εχετε σκεφτει ποτε ποσο ξυλο εχουν φαει οι Βορειοηπειρωτες (ελληνικη μειονοτητα οχι οι μαιμουδες) στην Αλβανια?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Μόνο ξύλο? Έχουν φάει πολλούς δικούς μας εκεί πάνω. Τους τρομοκρατούσαν κάθε μέρα και γενικότερα τους έκαναν το βίο αβίωτο.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όντως η Αστυνομία φέρει πολύ βαριές ευθύνες.

1. Ρίχνει πολύ λιγότερο ξύλο από όσο θα έπρεπε να ρίχνει και μάλιστα με τελείως άτσαλο και "εντυπωσιακό" τρόπο. Ελλειπής εκπαίδευση λοιπόν και κοινή βλακεία. Αντί πχ να τσακίσει τα κόκκαλα του πρασινοπάπουτσου κατάφερε να τον κάνει "ήρωα". Είναι μετά να μην τους βρίζεις;

2. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρότατα λόγω βλακείας πρωτίστως και για τους εξής δύο λόγους. Όχι μόνο δεν έριξαν ξύλο αλλά περιορίστηκαν σε ψιλές, δίκην εντυπωσιασμού, αλλά κατάφεραν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ να γίνουν και βούκινο στα μάτια κάθε καραγκιοζοπαίχτο-αναρχικό-αριστερό-πυροβολημένου "αγωνιστή" της κακιάς ώρας. Είναι δυνατόν λοιπόν να συγχωρηθεί τέτοια απύθμενη βλακεία;

sotvicius

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ρε μαγκα,ωραια τα λες.Δεν μας ειπες ομως πως θα αντιδρασεις οταν εκπυρσοκρωτησει το οπλο καποιου μπατσου στα μουτρα του παιδιου σου,μονο και μονο επειδη το σκασμενο, αισθανθηκε να πνιγεται απο την θηλια της κοινωνιας και ειπε να διαμαρτηρηθει.....ΜΑΛΑΚΑ.-

sotvicius

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το ζητουμενο βρε ηλιθια φασιστακια ειναι να εισαι καλος ανθρωπος.Οτιδηποτε αλλο ειναι για να γεμιζει τα κενα στα μυαλα σας....ΟΥΣΤ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καταρχην σε πορειες και αλλα διαφορα οι μπατσοι δεν σηκωνουνε ποτε οπλα για να φοβησουνε ωστε εκπυρσοκρωτησει...!!!μονο με καπνογονα και ξυλο...!και καλα τα κανουνε τα σκασμενα οπως λες γιατι ωρες ωρες τα βλεπω στην τηλεοραση να καινε τα αυτοκινητα...!!αν εβλεπες το αυτοκινητο σου να καιγεται τι θα κανες???τι θα λεγες??? ε το σκασμενο διαμαρτυρεται..!!
εγω αν υποψιαζομουνα οτι ο γιος μου ειναι σε πορεια οχι για συστηματα παιδειας να διαμαρτυρεται να βαζει φωτιες..!!θα τον γαμησω στο ξυλο μαζι με τους μπατσους,θα το θυματσαι για ολη του τη ζωη...!!ασε που λενε οτι το ξυλο βλαπτει....!!οχι παντα...!!το ξυλο βγεικε απο τον παραδεισο...!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ εκπλήσσομαι με την αποδοχή του γεγονότος από κάποιους εδώ μέσα..λέγοντας..έλα μορέ...συμβαίνουν αυτά εδώ και χρόνια....λες και το έχουν εκλάβει σαν κάτι φυσιολογικό επειδή γίνεται εδώ και καιρό και απλά δεν είχε προβληθεί δημοσίως!

Αυτή η αποδοχή μας για τα πάντα, δείχνει πόσο πολύ κοιμισμένοι είμαστε...

Κατακρίνω και τις πράξεις της αστυνομίας και των αλλοδαπών φυσικά.

sotvicius

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη το να σου πω για ανθρωπους και ζωα θα παει στραφι,κατσε να σε γαμανε μεγαλε.Οσο για τις καταστροφες σε ασχετους συμφωνω,ειναι αγκαθι στον χωρο.Οσο καιγονται τραπεζες και Δ.Υ. ομως, υπαρχει ελπιδα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειδαμε τωρα μια δυο περιπτωσεις με αλλοδαπους και πιαστηκαμε απο αυτες...!!και παλι για την ΕΛΑΣ εγω πιστευω οτι δε φταιει η ΕΛΑΣ φταιει η κωλοκυβερνηση...!!απο τα γαμουπουργεια περνονται οι αποφασεις...!!και δινονται οι διαταγες...!!τι να σου κανει ο διοικητης η οποιος ειναι υπηρεσια εκεινη την ωρα...!!οι περισσοτεροι απ αυτους ειναι και καβλωμενοι αλλα εκτελουνε διαταγες εκτος απο τα ζωα που κοιμουνται ορθια...(αυτα παντα θα υπαρχουνε)>>>

sotvicius

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ελπιζω καποια στιγμη οι εξουσιαστες να παρουν το μυνημα,γιατι η οργη του κοσμου θα μετουσιωθει σε βια αναποφευκτα...ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ.

sotvicius

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε η καυλα του μπατσου τροφοδωτηται απο την δικη μας ανοχη.Η αποδοχη της καταστολης ισουτε με παραιτηση της κοινωνιας απο το περι δικαιον αισθημα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιλε η καυλα του μπατσου τροφοδωτηται απο την δικη μας ανοχη.Η αποδοχη της καταστολης ισουτε με παραιτηση της κοινωνιας απο το περι δικαιον αισθημα.

Και πως θα επιβληθεί το δίκαιο φίλε μου? Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τελοσπαντων εγω βαρεθηκα αλλο να φωναζω....!!!ας κανουν οτι καταλαβαινουν!!!
Και πως θα επιβληθεί το δίκαιο φίλε μου? Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά...
ακριβως...!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ας ερθουμε για λιγο στην θεση αυτων των δυο-ενημερωνω οτι δεν εχω δει το σχετικο-αν μας πανε για εξακριβωση η κατι σχετικα "ανωδυνο" και περναει η ωρα, μπλοκαρει το συστημα, κλπ, τα παιρνουμαι στο κρανιο και ανεβαινουν οι τονοι, λιγο θελει να ημαστε στην θεση τους ? Αν αδιαφορησουμε τωρα, ΤΟΤΕ, ποιος θα ενδιαφερθει για μας ?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ας ερθουμε για λιγο στην θεση αυτων των δυο-ενημερωνω οτι δεν εχω δει το σχετικο-αν μας πανε για εξακριβωση η κατι σχετικα "ανωδυνο" και περναει η ωρα, μπλοκαρει το συστημα, κλπ, τα παιρνουμαι στο κρανιο και ανεβαινουν οι τονοι, λιγο θελει να ημαστε στην θεση τους ? Αν αδιαφορησουμε τωρα, ΤΟΤΕ, ποιος θα ενδιαφερθει για μας ?
αλλο να σε πανε μεσα δερνοντας γιατι εκλεψες π.χ. και αλλο για μια απλη εξακριβωση στοιχοιων...!!δεν εχεις αδικο παντως...!!!το θεμα ομως ειναι οτι για να σε πανε μεσα πρεπει να μην κουβαλας ταυτοτητα...!!αν δεν κανω λαθος...!!που η ταυτοτητα πρεπει να ειναι 24 ωρες πανω μας...!!ασχετα αν δεν την εχω παρει και ο ιδιος ποτε...!!ειναι μεχρι να μου τυχει..!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ακριβως-ποτε δεν ξερεις ποτε θα "στραβωσει" το πραγμα και για εναν ευηποληπτο πολιτη. Παντως ξυλο στα αστερια της νυχτας ΔΕΝ πεφτει ποτε !!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
σήμερα είδαμε και την άτυχη ανήμπορη γριούλα  :think:

ένα milf ήτανε με κάτι κολλητά, και φουστίτσα με σκίσιμο ψηλά  :sunglasses:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ακριβως-ποτε δεν ξερεις ποτε θα "στραβωσει" το πραγμα και για εναν ευηποληπτο πολιτη. Παντως ξυλο στα αστερια της νυχτας ΔΕΝ πεφτει ποτε !!!!!
ενοειτε οτι δεν πεφτει...!!ασε που θα βρουνε τον μπελα τους...!!και θα τους βγαλουνε στην τηλεοραση και θα τους κατακρινουνε αντι να πουνε μπραβο που δεν κανουνε διακρισεις...!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Μετα τα Δεκεμβριανα, δυο φορες εχουν γινει "λαμπογυαλο" αστυνομικα τμηματα, μια φορα στο Ζεφυρι, μετα τον θανασιμο τραυματισμο ενος οδηγου ημιφορτηγου απο αστυνομικο του μπλοκου και περυσι στον Αγιο Παντελεημονα Αχαρνων.

sotvicius

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οπα χαθηκα.Το σιγουρο συντροφοι ειναι ,οτι νομος δεν ειναι ουτε το δικιο του εργατη ουτε του αγανακτησμενου πολιτη.Νομος ειναι το δικιο του λεφτα!Οι νομοι ειναι η ασπιδα του καπιταλιστη.Ετσι κι αλλιως αυτοι τους κανανε τους νομους και ταμπουρωθηκαν πισω τους.Γι'αυτο μην ψαρωνεται απο τυφλες δικαιωσυνες και τετοια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom