You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι φίλοι μας οι μπάτσοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 395
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όντως η Αστυνομία φέρει πολύ βαριές ευθύνες.
1. Ρίχνει πολύ λιγότερο ξύλο από όσο θα έπρεπε να ρίχνει και μάλιστα με τελείως άτσαλο και "εντυπωσιακό" τρόπο. Ελλειπής εκπαίδευση λοιπόν και κοινή βλακεία. Αντί πχ να τσακίσει τα κόκκαλα του πρασινοπάπουτσου κατάφερε να τον κάνει "ήρωα". Είναι μετά να μην τους βρίζεις;
2. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρότατα λόγω βλακείας πρωτίστως και για τους εξής δύο λόγους. Όχι μόνο δεν έριξαν ξύλο αλλά περιορίστηκαν σε ψιλές, δίκην εντυπωσιασμού, αλλά κατάφεραν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ να γίνουν και βούκινο στα μάτια κάθε καραγκιοζοπαίχτο-αναρχικό-αριστερό-πυροβολημένου "αγωνιστή" της κακιάς ώρας. Είναι δυνατόν λοιπόν να συγχωρηθεί τέτοια απύθμενη βλακεία;
1. Ρίχνει πολύ λιγότερο ξύλο από όσο θα έπρεπε να ρίχνει και μάλιστα με τελείως άτσαλο και "εντυπωσιακό" τρόπο. Ελλειπής εκπαίδευση λοιπόν και κοινή βλακεία. Αντί πχ να τσακίσει τα κόκκαλα του πρασινοπάπουτσου κατάφερε να τον κάνει "ήρωα". Είναι μετά να μην τους βρίζεις;
2. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρότατα λόγω βλακείας πρωτίστως και για τους εξής δύο λόγους. Όχι μόνο δεν έριξαν ξύλο αλλά περιορίστηκαν σε ψιλές, δίκην εντυπωσιασμού, αλλά κατάφεραν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ να γίνουν και βούκινο στα μάτια κάθε καραγκιοζοπαίχτο-αναρχικό-αριστερό-πυροβολημένου "αγωνιστή" της κακιάς ώρας. Είναι δυνατόν λοιπόν να συγχωρηθεί τέτοια απύθμενη βλακεία;
Ετσι ρε μαγκα,ωραια τα λες.Δεν μας ειπες ομως πως θα αντιδρασεις οταν εκπυρσοκρωτησει το οπλο καποιου μπατσου στα μουτρα του παιδιου σου,μονο και μονο επειδη το σκασμενο, αισθανθηκε να πνιγεται απο την θηλια της κοινωνιας και ειπε να διαμαρτηρηθει.....ΜΑΛΑΚΑ.-
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καταρχην σε πορειες και αλλα διαφορα οι μπατσοι δεν σηκωνουνε ποτε οπλα για να φοβησουνε ωστε εκπυρσοκρωτησει...!!!μονο με καπνογονα και ξυλο...!και καλα τα κανουνε τα σκασμενα οπως λες γιατι ωρες ωρες τα βλεπω στην τηλεοραση να καινε τα αυτοκινητα...!!αν εβλεπες το αυτοκινητο σου να καιγεται τι θα κανες???τι θα λεγες??? ε το σκασμενο διαμαρτυρεται..!!
εγω αν υποψιαζομουνα οτι ο γιος μου ειναι σε πορεια οχι για συστηματα παιδειας να διαμαρτυρεται να βαζει φωτιες..!!θα τον γαμησω στο ξυλο μαζι με τους μπατσους,θα το θυματσαι για ολη του τη ζωη...!!ασε που λενε οτι το ξυλο βλαπτει....!!οχι παντα...!!το ξυλο βγεικε απο τον παραδεισο...!!!
εγω αν υποψιαζομουνα οτι ο γιος μου ειναι σε πορεια οχι για συστηματα παιδειας να διαμαρτυρεται να βαζει φωτιες..!!θα τον γαμησω στο ξυλο μαζι με τους μπατσους,θα το θυματσαι για ολη του τη ζωη...!!ασε που λενε οτι το ξυλο βλαπτει....!!οχι παντα...!!το ξυλο βγεικε απο τον παραδεισο...!!!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Εγώ εκπλήσσομαι με την αποδοχή του γεγονότος από κάποιους εδώ μέσα..λέγοντας..έλα μορέ...συμβαίνουν αυτά εδώ και χρόνια....λες και το έχουν εκλάβει σαν κάτι φυσιολογικό επειδή γίνεται εδώ και καιρό και απλά δεν είχε προβληθεί δημοσίως!
Αυτή η αποδοχή μας για τα πάντα, δείχνει πόσο πολύ κοιμισμένοι είμαστε...
Κατακρίνω και τις πράξεις της αστυνομίας και των αλλοδαπών φυσικά.
Αυτή η αποδοχή μας για τα πάντα, δείχνει πόσο πολύ κοιμισμένοι είμαστε...
Κατακρίνω και τις πράξεις της αστυνομίας και των αλλοδαπών φυσικά.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ειδαμε τωρα μια δυο περιπτωσεις με αλλοδαπους και πιαστηκαμε απο αυτες...!!και παλι για την ΕΛΑΣ εγω πιστευω οτι δε φταιει η ΕΛΑΣ φταιει η κωλοκυβερνηση...!!απο τα γαμουπουργεια περνονται οι αποφασεις...!!και δινονται οι διαταγες...!!τι να σου κανει ο διοικητης η οποιος ειναι υπηρεσια εκεινη την ωρα...!!οι περισσοτεροι απ αυτους ειναι και καβλωμενοι αλλα εκτελουνε διαταγες εκτος απο τα ζωα που κοιμουνται ορθια...(αυτα παντα θα υπαρχουνε)>>>
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Φιλε η καυλα του μπατσου τροφοδωτηται απο την δικη μας ανοχη.Η αποδοχη της καταστολης ισουτε με παραιτηση της κοινωνιας απο το περι δικαιον αισθημα.
Και πως θα επιβληθεί το δίκαιο φίλε μου? Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τελοσπαντων εγω βαρεθηκα αλλο να φωναζω....!!!ας κανουν οτι καταλαβαινουν!!!
ακριβως...!!!Και πως θα επιβληθεί το δίκαιο φίλε μου? Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά...
Ας ερθουμε για λιγο στην θεση αυτων των δυο-ενημερωνω οτι δεν εχω δει το σχετικο-αν μας πανε για εξακριβωση η κατι σχετικα "ανωδυνο" και περναει η ωρα, μπλοκαρει το συστημα, κλπ, τα παιρνουμαι στο κρανιο και ανεβαινουν οι τονοι, λιγο θελει να ημαστε στην θεση τους ? Αν αδιαφορησουμε τωρα, ΤΟΤΕ, ποιος θα ενδιαφερθει για μας ?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αλλο να σε πανε μεσα δερνοντας γιατι εκλεψες π.χ. και αλλο για μια απλη εξακριβωση στοιχοιων...!!δεν εχεις αδικο παντως...!!!το θεμα ομως ειναι οτι για να σε πανε μεσα πρεπει να μην κουβαλας ταυτοτητα...!!αν δεν κανω λαθος...!!που η ταυτοτητα πρεπει να ειναι 24 ωρες πανω μας...!!ασχετα αν δεν την εχω παρει και ο ιδιος ποτε...!!ειναι μεχρι να μου τυχει..!Ας ερθουμε για λιγο στην θεση αυτων των δυο-ενημερωνω οτι δεν εχω δει το σχετικο-αν μας πανε για εξακριβωση η κατι σχετικα "ανωδυνο" και περναει η ωρα, μπλοκαρει το συστημα, κλπ, τα παιρνουμαι στο κρανιο και ανεβαινουν οι τονοι, λιγο θελει να ημαστε στην θεση τους ? Αν αδιαφορησουμε τωρα, ΤΟΤΕ, ποιος θα ενδιαφερθει για μας ?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ενοειτε οτι δεν πεφτει...!!ασε που θα βρουνε τον μπελα τους...!!και θα τους βγαλουνε στην τηλεοραση και θα τους κατακρινουνε αντι να πουνε μπραβο που δεν κανουνε διακρισεις...!Ακριβως-ποτε δεν ξερεις ποτε θα "στραβωσει" το πραγμα και για εναν ευηποληπτο πολιτη. Παντως ξυλο στα αστερια της νυχτας ΔΕΝ πεφτει ποτε !!!!!
Οπα χαθηκα.Το σιγουρο συντροφοι ειναι ,οτι νομος δεν ειναι ουτε το δικιο του εργατη ουτε του αγανακτησμενου πολιτη.Νομος ειναι το δικιο του λεφτα!Οι νομοι ειναι η ασπιδα του καπιταλιστη.Ετσι κι αλλιως αυτοι τους κανανε τους νομους και ταμπουρωθηκαν πισω τους.Γι'αυτο μην ψαρωνεται απο τυφλες δικαιωσυνες και τετοια...