Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ είναι Ellanta. Κλέβεις 3,60? Πως μέσα και τρώς της χρονιάς σου. Κλέβεις 6,80? Σε παρακαλάνε να τα δώσεις πίσω (λέγε με J.P, Morgan) και τους λες θα το σκεφτώ και θα σας πω, και όλοι σφυράνε αμέριμνα.

ΜΗΝ κλέβετε λίγα, κλέψτε αρκετά για να λαδώσετε και να σας μίνουνε. :)

Πέρα από την πλάκα, είπαμε σοφρόνιστικά συστήματα κτλ. αλλά το να σαπίσεις κάπιον στο ξύλο και να τον πας φυλακή το μόνο που θα κάνει είναι να μάθει νέα κόλπα και να βγει χειρότερος. (Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι τους θέσανε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς. Τους κάνανε τη μούρη κρέας. Πήραν και άδεια μέσα στο καλοκαιράκι).

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
υποκρισια.
Ο Κωστακης,ο υπουργος κλπ κανουν τις παρθενες προσποιουνται οτι "ταπαιξαν" βλεποντας την βαρβαροτητα.
Παιζουν θεατρο.Αλιμονο αν δεν ξερουν αυτοι, αυτο που ξερει ο κοσμος ολος οτι δηλ στην Αστυνομια δεν υπαρχει επαγγελματισμος αλλα ψευτομαγκια και γελοιοτητα.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μαλακία των αστυνομικών που έγινε αυτό.
Στο video όμως γίνεται λόγος απ'ότι άκουσα, για κάποια κόπέλα που κάτι της έκαναναυτοί οι αλλοδαποί και μέτά την έκλεψαν κι'όλλας.
Θα μιλήσω ειλικρινά.
Αν αυτή η κοπέλα ήταν η γυναίκα μου,η κόρη μου ή η αδερφή μου, και έβλεπα αυτό το video θα σκεφτόμουν πόσο εγκρατείς είναι οι αστυνομικοί.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οι μπάτσοι  δεν είναι  φίλοι μας , για τον απλούστατο λόγο  ο κάθε ένας από εμάς έχει σχέση με την αστυνομία όταν είναι παραβάτης ,
νόμους ψηφίζει η βουλή όχι ο μαλάκας ο μπάτσος αυτός κάνει το καθήκον του ,τι εργαλεία έχουν  αυτοί οι μαλακές   για να κάνουν τη δουλεία τους  τι τους έχει δώσει η Πολιτεία  εμείς δηλαδή ,
Ας αρχίσουμε να κατηγορούμε εμάς και μετά αυτούς , γιατί η εκάστοτε κυβέρνηση βγαίνει με τον ψήφο ΜΑΣ , και εάν δεν  μπορούν οι πολιτικοί την εύθηνη για το μπουρδελο την έχουμε εμείς , έχετε δει τι γλείψιμο πέφτει στους Βουλευτές στις Λεκές , Ήμαρτον πια αναλάβετε την εύθηνη που έχετε σαν ΠΟΛΙΤΕΣ διαβάστε το σύνταγμα , και εάν θέλετε να γράψετε κάτι πείτε ΛΥΣΕΙΣ  δεν χρειάζονται αλλά προβλήματα  ΛΥΣΕΙΣ   ΠΕΙΤΕ   ΛΥΣΕΙΣ .

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Μαλακία των αστυνομικών που έγινε αυτό.
Στο video όμως γίνεται λόγος απ'ότι άκουσα, για κάποια κόπέλα που κάτι της έκαναναυτοί οι αλλοδαποί και μέτά την έκλεψαν κι'όλλας.
Θα μιλήσω ειλικρινά.
Αν αυτή η κοπέλα ήταν η γυναίκα μου,η κόρη μου ή η αδερφή μου, και έβλεπα αυτό το video θα σκεφτόμουν πόσο εγκρατείς είναι οι αστυνομικοί.

Aυτό που παραβλέπεις είναι ότι οι αστυνομικοί ΔΕΝ έδερναν επειδή οι τύποι είχαν πειράξει τη γυναίκα. Θα έδερναν έτσι ακόμα και αν τους είχαν μαζέψει για εξακρίβωση στοιχείων και απλώς είχαν όρεξη να ρίξουν καμιά σφαλιάρα.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κριμα τα παιδακια,πραγματικα κριμα!κριμα γιατι ειχανε βγει μια βολτουλα με το τρεντυ ντυσιματακι τους και αφου ειδαν οτι ξεχασαν τα λεφτα στο σπιτι ειπανε να δανειστουνε απο μια γιαγιακα.πηγανε λοιπον να παρουν την τσαντα αλλα εμφανιστηκαν αυτα τα γουρουνια οι κωλομπατσοι που πινουν καφε ολη μερα και τους πιασαν.δεν φτανει μονο αυτο τους πλακωσαν και στο ξυλο!πολυ αιμα μιλαμε!....ρε με δουλευετε?μπειτε στην θεση μιας γυναικας που της εχουνε κανει τσαντια.ρωταει κανεις για το σοκ που υπεστη?γαμω την τρελλα μου γαμω δλδ!σε ολες τις αστυνομιες του κοσμου ετσι κανουν.δεν μπορω να καταλαβω τι σας πειραξε το βιντεο.εκτος αμα ειστε τπτ βπ κατοικοι.

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ο καραφλος του συμπα8ει κατα βαθος.Αν δειτε σε μια στιγμη λεει "Πολυ καλο το νουμερο 1".Αν δεν τους συμπα8ουσε θα τους εκανε κοπλιμεντα?

να το βιντεο

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Διαβαζοντας προσεκτικα ολα τα σχολια των καλων συναδελφων στο συγκεκριμενο thread ,θα ηθελα να ρωτησω σε μερικους επικριτες των συγκεκριμενων αστυνομικων το εξης( και προς θεου μην κατηγορηθω για μπατσος αλλα ουτε και για ρατσιστης, γιατι δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο):
Εαν λοιπον φιλοι μου , αυτοι οι 2 ...κακομοιροι και δυστυχοι Αλβανοι , ειχαν αποπειραθει να ληστεψουν και να βιαιοπραγησουν εναντιον της ηλικιωμενης μανας σας και τυχαινε να τους πιασετε εσεις οι ιδιοι , πως θα τους συμπεριφεροσασταν;
Μηπως θα τους κερναγατε καφεδακι και θα ανοιγατε διαλογικη συζητηση μαζι τους για το πως φτασανε εως εκει;η μηπως θα τους πλακωνατε στις φαπες για τον τροπο που φερθηκαν στην μανα σας;;;;;
Μην μασατε λοιπον απο τα πουστοκαναλα και τους καργιολοδημοσιογραφους του κερατα , που εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα .Σκεφτειτε μονο , τα τελευταια χρονια , τι εχουν υποστει συνανθρωποι μας απ οπλα αυατ τα αποβρασματα που εχουν ελθει στην χωρα μας , οι οποιοι αντι να κατσουν και να κανουν καμια τιμια δουλεια , προτιμουν να μπαινουν στα σπιτια μας , να κλεβουν, να βιαιοπραγουν σε ανημπορους πολιτες και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.!!!
Κι εμας ξαφνικα μας επιασε ο πονος και η αγανακτηση που 2 γαμημενα κλεφτρονια τις αρπαξαν μεσα σε ΑΤ ..ΕΛΕΟΣ ρε μαγκες , φτανει αλλο η υποκρισια  >:( >:( >:(  

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Aυτό που παραβλέπεις είναι ότι οι αστυνομικοί ΔΕΝ έδερναν επειδή οι τύποι είχαν πειράξει τη γυναίκα. Θα έδερναν έτσι ακόμα και αν τους είχαν μαζέψει για εξακρίβωση στοιχείων και απλώς είχαν όρεξη να ρίξουν καμιά σφαλιάρα.
τωρα εσυ πως το λες αυτο?σε εχουνε πλακωσει πολλες φορες?μαθε λιγο τους νομους φιλε.κανεις δεν μπορει να σε χτυπησει αν δεν εχεις κανει μαλακια,ειτε ειναι μπατσος ειτε ειναι ο οποιοσδηποτε.ουτε εγω τους παω αλλα ξερω και τα δικαιωματα μου.

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και εχεις εσυ ή καποιος αλλος δικαιωμα να κλεβετε γριουλες?Γιατι θυμουνται ολοι τα δικαιωματα τους και τους νομους οταν τους συμφερει?

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.524
Πόντοι
216
Διαβαζοντας προσεκτικα ολα τα σχολια των καλων συναδελφων στο συγκεκριμενο thread ,θα ηθελα να ρωτησω σε μερικους επικριτες των συγκεκριμενων αστυνομικων το εξης( και προς θεου μην κατηγορηθω για μπατσος αλλα ουτε και για ρατσιστης, γιατι δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο):
Εαν λοιπον φιλοι μου , αυτοι οι 2 ...κακομοιροι και δυστυχοι Αλβανοι , ειχαν αποπειραθει να ληστεψουν και να βιαιοπραγησουν εναντιον της ηλικιωμενης μανας σας και τυχαινε να τους πιασετε εσεις οι ιδιοι , πως θα τους συμπεριφεροσασταν;
Μηπως θα τους κερναγατε καφεδακι και θα ανοιγατε διαλογικη συζητηση μαζι τους για το πως φτασανε εως εκει;η μηπως θα τους πλακωνατε στις φαπες για τον τροπο που φερθηκαν στην μανα σας;;;;;
Μην μασατε λοιπον απο τα πουστοκαναλα και τους καργιολοδημοσιογραφους του κερατα , που εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα .Σκεφτειτε μονο , τα τελευταια χρονια , τι εχουν υποστει συνανθρωποι μας απ οπλα αυατ τα αποβρασματα που εχουν ελθει στην χωρα μας , οι οποιοι αντι να κατσουν και να κανουν καμια τιμια δουλεια , προτιμουν να μπαινουν στα σπιτια μας , να κλεβουν, να βιαιοπραγουν σε ανημπορους πολιτες και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.!!!
Κι εμας ξαφνικα μας επιασε ο πονος και η αγανακτηση που 2 γαμημενα κλεφτρονια τις αρπαξαν μεσα σε ΑΤ ..ΕΛΕΟΣ ρε μαγκες , φτανει αλλο η υποκρισια  >:( >:( >:( 

Δηλαδή οι μπάτσοι που φαπώνανε θέλανε να υπερασπιστούν την μάνα ή την αδερφή τους καθενός μας ή να βγάλουν την τσαντίλα, τα νεύρα και οτιδήποτε άλλο άρρωστο κουβαλάει το μυαλό τους, μιας και είχαν την ευχαίρεια?
Θα κάνανε το ίδιο εάν βλέπανε το γεγονός να γίνεται παραδίπλα τους ήταν μόνοι τους και δε φορούσανε στολή ή θα σφυρίζαν αδιάφορα κοιτώντας από την άλλη?
Δε με πιάνει ο πόνος που δυο τσογλάνια τρώνε σφαλιάρες, με πιάνει ο πόνος που υπάρχουν άλλα χίλια-εικοσι-δύο τσογλάνια (δεν ξέρω πόσα ακριβώς) έχοντας το πρόσχημα του ότι κοπανάνε αλήτες κοπανάνε με μίσος και μανία.
Με πιάνει ο πόνος που διάφοροι μεγαλο-δημοσιογράφοι και αρχι-πολιτικάντιδες εκπλήσσονται κάθε βράδυ στα δελτία ειδήσεων με την αυθαιρεσία του κάθε ένστολου.
Με πιάνει ο πόνος που μετά βγαίνουν και οι μεγαλο-συνδικαλιστές του σώματος και μιλάνε για μεμονωμένα περιστατικά, ότι δεν είναι όλοι έτσι, ότι δεν είναι ο κανόνας.
Με πιάνει ο πόνος όταν ακούω ότι θα τιμωρηθούν οι αλήτες που τόλμησαν να αμαυρώσουν το αστυνομικό σώμα.
Τέλος με πιάνει ο πόνος όταν θα δω αύριο το πρωί τα στρουμφάκια να πίνουν τα καφεδάκια τους και τα ουζάκια τους στη γωνία έξω από το σπίτι μου και παραδίπλα κάποιος θα κλέβει την τσάντα της μάνας μου και της αδερφής μου.
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος αλήτης?
Sorry αν σας κούρασα αλλά με πήρε το παράπονο  :-

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Αναρωτηθηκαμε για την ψυχικη υγεια του βασανιστη?
Βασανιζε με εξαιρετικη ψυχραιμια και το ευχαριστιοτανε!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Με τους αναρχικους φιλε μου δεν τα βαζουν γιατη την αλλη στιγμη θα βρεθουν αντιμετωποι με τους...προοδευτικους του μεγαλου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της αριστερας και της  :jerking: προοδου!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δηλαδή οι μπάτσοι που φαπώνανε θέλανε να υπερασπιστούν την μάνα ή την αδερφή τους καθενός μας ή να βγάλουν την τσαντίλα, τα νεύρα και οτιδήποτε άλλο άρρωστο κουβαλάει το μυαλό τους, μιας και είχαν την ευχαίρεια?

Περασε ομως απο το μυαλο σου οτι ισως , λεω ισως , αυτο να ηταν κι ενα μηνυμα παραδειγματισμου για να μην το ξανα επιχειρησουν;;;;

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εαν λοιπον φιλοι μου , αυτοι οι 2 ...κακομοιρ οι και δυστυχοι Αλβανοι , ειχαν αποπειραθει να ληστεψουν και να βιαιοπραγησ ουν εναντιον της ηλικιωμενης μανας σας και τυχαινε να τους πιασετε εσεις οι ιδιοι , πως θα τους συμπεριφερο σασταν;

Ακόμα θα τους βάραγα και δεν θα τους έβαζα να χτυπιόνται μεταξύ τους θα είχα εγώ όλοι την χαρά να τους λιώσω
αλλά αυτοί φταίνε που είμαστε μπουρδελο , αυτοί είδανε φως και μπήκανε ποιοι φταίνε ?

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Με τους αναρχικους φιλε μου δεν τα βαζουν γιατη την αλλη στιγμη θα βρεθουν αντιμετωποι με τους...προοδευτικους του μεγαλου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της αριστερας και της  :jerking: προοδου!!!!

Μπα δεν είναι ακριβώς έτσι. Διότι αν αυτές οι κότες έδερναν έτσι Ελληνα υπήκοο που θα μπορούσε να προσλάβει δικηγόρο, θα το είχαν ξανασκεφτεί πάρα πολύ καλά.
Για τον φίλο kosats που γράφει ότι κανένας δεν μπορεί να σε χτυπήσει αν δεν έχεις κάνει τίποτα: κανένας δεν μπορεί να σε χτυπήσει γενικώς σε μία ευνομούμενη Πολιτεία. Μπορεί να σε χτυπήσει μόνο αν είναι σε νόμιμη άμυνα. Και κάτι ακόμα: ο μαλάκας ο μπάτσος δεν δέρνει, κάνει σαδιστικό παιχνιδάκι όπως βλέπεις, τους βάζει να χτυπούν ο ένας τον άλλον. Δεν είναι δηλαδή ένας οργισμένος ελληναράς που δέρνει δύο ξένους που πείραξαν μία γριά. Είναι ένας σαδιστής ψυχάκιας.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ακόμα θα τους βάραγα και δεν θα τους έβαζα να χτυπιόνται μεταξύ τους θα είχα εγώ όλοι την χαρά να τους λιώσω
αλλά αυτοί φταίνε που είμαστε μπουρδελο , αυτοί είδανε φως και μπήκανε ποιοι φταίνε ?

Φιλε hunter εχω κανει ξενητια 7 χρονια, πολλες φορες εκει που ημουνα ειχα δει..φως αλλα δεν μπηκα!!! Εμεις λοιπον ( σαν Ελλαδα ) φταιμε , που εχουμε αφησει ανοιχτο το φως , η αυτα τα τσογλανια που δεν σεβονται τιποτα;;;;;

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ο βασανιστης.
αυτος ο ανθρωπος πρεπει να ειχε μεγαλα τραυματα?μια πολυ ασχημη ζωη? Πισω απο τον αυταρχικη προσωπικοτητα του ισως να βρισκεται
ενας κρυφοπουστης?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
POLYATAKTE δεν εισουν σε μπουρδελο προφανως εκει υπηρχε νομος εδω δεν υπαρχη τιποτα , για ενα πραγμα εισαι σιγουρος στη Ελλαδα οτι δεν υπαρχη νομος , γιατι εαν υπηρχε δεν θα ηταν εδω αυτοι ?

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.524
Πόντοι
216
Περασε ομως απο το μυαλο σου οτι ισως , λεω ισως , αυτο να ηταν κι ενα μηνυμα παραδειγματισμου για να μην το ξανα επιχειρησουν;;;;

Όχι, γιατί το μήνυμα το περάσανε οι τύποι που ξυλοφορτώνανε το σχιζοφρενή που επιτέθηκε στη ζαρντινιέρα.
Εάν ήταν ανήψια του Χ,Ψ,Ζ βουλευτή θα τους κερνούσανε καφεδάκι, θα τους ξεπροβοδίζανε και θα τη λέγανε και μήνυση στην κυρία ότι τους κοπάνησε με την τσάντα και αυτοί αμυνόμενοι της την αποσπάσανε από τα χέρια.
(εντάξει οι ανηψιοί βουλευτών κάνουν μεγαλύτερες μπάζες)
Μα καλά που ζείτε ρε παιδιά? Έλεος δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom