Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δεν μου απαντήσατε ρε παιδιά...........

Καλά πως οι αστυνομικοί στο α/τ ομόνοιας δείρανε? :think: :think: :think:

Δεν είναι οι ίδιοι αστυνομικοί που σε κάθε πορεία ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ τους αναρχικούς που τα σπάνε και καίνε αμάξια? Η Ομόνοια που γίνονται οι φασαρίες (μαζί με το Πολυτεχνειό) δεν είναι περιοχή της αρμοδιοτητά ς τους? :think: :think:
Πώς είναι δυνατόν τώρα να δέρνουν?  :think: :think: :think: :think:

ααααααα.... ......ρε παιδιά, μήπως επειδή οι μετανάστες είναι ΑΟΠΛΟΙ και ΤΑΛΑΙΠΩΡΑΚΙ Α??????  :think: :think: :think:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι μπάτσοι  δεν είναι  φίλοι μας , για τον απλούστατο λόγο  ο κάθε ένας από εμάς έχει σχέση με την αστυνομία όταν είναι παραβάτης και αυτό το γεγονός μας φέρνει κάθετα αντίθετους με τον νόμο , και με αυτούς που επιβάλουν το νόμο , αυτό είναι γεγονός , όταν παραβιάζω τον ΚΟΚ έχω την ευθύνη εάν με πιάνει ο αστυφύλακας ποια εύθηνοι έχει , στο κάτω της γραφής νόμους ψηφίζει η βουλή όχι ο μαλάκας ο μπάτσος αυτός κάνει το καθήκον του . αυτό προβλέπει ο νόμος αυτό κάνει,
Τώρα ο τρόπος που γίνετε η ανάκριση είναι κάτι άλλο , πως μπορεί να ανακρίνει κάποιον που έχει κάνει κάποιο έγκλημα κατά ζωής η περιούσιας  κάποιος έχετε σκεφτεί και μετά άμα σας σκοτώσει η κλέψει κάποιος πως θα βγάλει άκρη , θα πάτε στο αρχείο  και πως θα γίνει η απόδοση της δικαιοσύνης , καταλαβαίνετε τι εργαλεία έχουν  αυτοί οι μαλακές   για να κάνουν τη δουλεία τους  τι τους έχει δώσει η Πολιτεία  εμείς δηλαδή , θα ήθελα να μου απόντιστε επί της αίσιας .
Υ Γ   δεν είμαι Μπάτσος .

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Δεν μου απαντήσατε ρε παιδιά...........

Καλά πως οι αστυνομικοί στο α/τ ομόνοιας δείρανε? :think: :think: :think:

Δεν είναι οι ίδιοι αστυνομικοί που σε κάθε πορεία ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ τους αναρχικούς που τα σπάνε και καίνε αμάξια? Η Ομόνοια που γίνονται οι φασαρίες (μαζί με το Πολυτεχνειό) δεν είναι περιοχή της αρμοδιοτητά ς τους? :think: :think:
Πώς είναι δυνατόν τώρα να δέρνουν?  :think: :think: :think: :think:

ααααααα.... ......ρε παιδιά, μήπως επειδή οι μετανάστες είναι ΑΟΠΛΟΙ και ΤΑΛΑΙΠΩΡΑΚΙ Α??????  :think: :think: :think:

Στο ΑΤ αυτο εχουν μαζευτει ολοι οι ικανοι της αστυνομιας.
20 μετρα απο εκει κανουν πιατσα πρεζουδες

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
χαχα ωραίος ο πισοχώστης  :grin:

κάνουν πιάτσα οι πρεζούδες, διακινούνται κιλά από χόρτα και σκόνες,
κι αυτοί είναι συνήθως αραχτοί μέσα στο περιπολικό  :sunglasses:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
:think: :think: :think: :think: :think: :think: περίεργο δεν είναι?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ρε jules, εκει τελειώνει η μαγκιά τους!!!

να βάλουν κάτω κάνα φουκαρά και να τον κοπανάνε...
σιγά μην τα βάλουν με αναρχικούς/πρεζέμπορους/μαστρωπούς...

αν είχαμε μπάτσους σαν τον Gamao, κάτι θα γινότανε σ' αυτή τη χώρα  :sunglasses:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το κάθε κράτος έχει την αστυνομία που του αξίζει δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η κριτική .

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, δεν γίνεται, αστυνομικοί είναι, μήπως τα πρεζόνια και οι άλλοι στην Ομόνοια είναι αθώοι?

Μήπως οι αναρχικοί είναι αθώοι γι' αυτό δεν τους βαράνε?

Δεν μπορεί...........

Επισκέπτης
Το video αυτο ειναι η απολυτη ξεφτιλα. Και για την αστυνομια και για την Ελλαδα γενικοτερα. Και μην ξεχνατε οτι παρομοια "συμβαντα" εχουν ξανασυμβει και δυστυχως θα ξανασυμβουν και κανεις απο τους συμετεχοντες δεν θα τιμωριθει. Το πολυ πολυ να παρει καμια προαγωγη.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Λοιπόν για να γίνω σαφής...........

Οι αναρχικοί που τα καίνε, τα πρεζόνια κλπ είναι ΑΘΩΟΙ, γι αυτο δεν τους πειράζει κανείς, αντε απο κει, μην είστε παρερμηνευτές και δοσύλογοι.........

Η αστυνομία ξέρει πολύ καλά να κάνει τη δουλειά της...το είδαμε στο επίμαχο βίντεο όπου 2 βαρειά οπλισμένοι  :jerking: :jerking: :jerking:απο 2 μέτρα ύψος ο καθένας αλλοδαποί, πήγαν να τα βάλουν με τον αστυνομικό και φυσικά τις φάγανε!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες προσεχτε αυτοι οι καλοι ανθρωποι  :think: και τελειοι επαγγελματιες  :booty: περασαν τους αλλοδαπους για συνταξιουχους .... :rockon: :rockon: :rockon:
Παντως πρεπει να συγχαρουμε την σταση του υπουργου ο οποιος απεδειξε περιτρανα οτι εκτος απο Λατινος εραστης ειναι και ανθρωπιστης :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
οπως επισης και της κυβερνησης που στηριζετε στις ψηφους των αλλοδαπων για να ξαναβγει :headbang: :jerking: :jerking:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
παντως  ειναι καλυτερα να δερνουν αλβανους παρα να χορευουν το "γριβα σε θελει ο βασιλιας" αν παρεπιμπτοντως ειναι κανενας απο τους χορευτες εδω παρακαλω να μου πει τι τον ηθελε εχω απορια  :think: :think: :think: :police: :police: :police: :police:

john_fish

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλά βρε παιδιά γιατί πέφτετε δήθεν από τα σύννεφα με αυτά που συμβαίνουν στο video..??Λες και δεν το ξέρετε ότι συμβαίνουν αυτά!!Το θέμα είναι ότι-ότι πιάνει η τηλεόραση και πουλάει ρίχνει το βάρος και τότε μόνο μας ενδιαφέρει..και <<υπάρχει>> ότι θέλει όμως το αποκρύπτει πολύ καλά!!Δες παράδειγμα το ναυάγιο στη Σαντορίνη γαργάρα όπως και πολλά άλλα...οι δημοσιογράφοι τα κάνουν όλα πλέον!! 

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ θα πρότεινα εκτός από τους μπάτσους να ασχολούμασταν και με τους εργοδότες που φέρονται στους εργαζομένους σαν σε σκλάβους.Ανασφάλιστοι,κακοπληρωμένοι,με εξαντλητικά ωράρια κλπ.Αλλά-για να επικαλεστώ ένα κλασικό σύνθημα στους τοίχους- "Εθνικός τσαμπουκάς,και στην δουλειά μαλάκας"...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη πιασανε 2 αλβανους που πηγανε να κλεψουν μια γρια και μεις βριζουμε τους μπατσους...χαλαρωστε ρεεεε!αν δεν τους πιανανε παλι τα ιδια θα λεγαμε,τουλαχιστον αυτους τους πιασανε και χορταστηκανε σφαλιαρες!ιδου και το βιντεο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ʼδωνι γερά-η έδρα είναι κοντα :2funny:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τωρα που ξαναειδα καλυτερα το βιντεο δεν βλεπω να τους χτυπανε αλλα να τους ξεσκονιζουνε!! :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδή ρε παιδιά τώρα για πρώτη φορά έγινε αυτό..[το καταδικάζω για να μην παρεξηγηθούμε ]..τα τελευταία 25 χρόνια τα ίδια γίνονται ...αλλά τώρα η τιβούλα τα είδε?...δυστυχώς την ελλαδίτσα μας την κυβερνούν τα κανάλια και μια καλοπληρωμένη δράκα μεγαλοδημοσιογράφων που απειλούν όλους τους πολιτικούς ότι θα τους θάψουν αν δεν πάνε με τα νερά τους...και φυσικά υποστηρίζουν όποιον τους δώσει περισσότερα....το 2004 την ΝΔ και τώρα το ΠΑΣΟΚ....εγώ θέλω να βρεθεί ΕΝΑΣ πρωθυπουργός με ΑΡΧΙΔΙΑ και να τους αλλάξει τα φώτα...ΕΝΑΣ που να μην φοβάται και τότε θα πάρει όλο τον κόσμο μαζί του.....όσο για τους μπάτσους οι περισσότεροι---ΟΧΙ ΟΛΟΙ--- είναι βλαχαδερά του κερατά--[ στο μυαλό εννοώ και όχι στην καταγωγή ]-- που από την στάνη βρέθηκαν με εξουσία στα χέρια και βγάζουν τα απωθημένα τους και τα κόμπλεξ τους ή κάποια ρεμάλια που άλλη δουλειά δεν βρίσκαν....ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ...προκοπή?.... :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
περισσότερο απο τους αστυνόμους-φασίστες(απο το 2004 κ μετα ειναι δεκάδες τα παραδείγματα φασισμου στην ΕΛΑΣ) με απογοητευει το οτι υπάρχουν ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας που ανέχονται αυτα τα πργμ...
μακαρι να μην ειχα γεννηθεί εδω..μακαρι να ειχα γεννηθει σε χώρα που εχει πολίτες ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι μαριονέτες της δεξιάς..Ψηφίστε Πολύδωρα και Βουλγαράκη παλικάρια μου...ΤΠΤ δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ..
απλά ΝΤΡΟΠΗ..τπτ αλλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom