Επισκέπτης
Υστερα απο ολα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες με το συγκεκριμενο θεμα , ενα εχω μονο να πω... Δεν υπαρχει μεγαλυτερο μυαλο στην πολιτικη απο τον Λαλιωτη...
Μυαλό ή κλέφτης????
Υστερα απο ολα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες με το συγκεκριμενο θεμα , ενα εχω μονο να πω... Δεν υπαρχει μεγαλυτερο μυαλο στην πολιτικη απο τον Λαλιωτη...
Τα τελευατι βιντεο δεν ειναι βεβαια σωστα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι αυτα τα παλικαρια εκει δεν ηταν της εκκλησιας αλλα λαμογια κακοποιοι που βλεβουν ρημαζουν κτλ...οποιοσ δεν τουσ εχει αντιμετωπισει δεν εχει και καλη γνωμη πιστευω...ειναι μεχρι να θιξουν και εναν απο εσας.....αν τυχον δεν προστατεψουμε την αστυνομια πωσ περιμενουμε να μας προστατεψει και αυτη...μην ξεχνατε οτι και οι μπατσοι μετα το 8ορο πανε σπιτι και εχουν και παιδια και οικογενοια επισης...ξερω απο παιδικο φιλο μου μπατσο.Δυστυχως οι δημοσιογραφοι προκειμενου να εχουν τηλεθεαση δεν δισταζουν σε τιποτα
το σιτε ειναι για γαμισια βεβαια αλλα και κατι εκτος δεν βλαπτει...
Ας έρθει να με κλέψει ο κλέφτης, θα περάσουμε πολύ ωραία τα δυο μας σπίτι και με καλή παρέα... να μη στερήσω και το ψαχνό από τους κύνες μου.
Αμα περίμενα από μπάτσο να με σώσει μάλλον το χα χάσει το παιχνίδι.
Οι μπάτσοι είναι για να φυλάνε τους αφεντικούς τους, να κυνηγάνε δραπέτες όλοι μαζί, να κόβουνε κλήσεις και να γράφουνε ραπόρτα...κι ενίοτε να σκηνοθετούν ερασιτεχνικά μικρού μήκους τσαχπίνικα βιντεάκια (όπως λέει και ο χοντρός η Αγ-ελλάς έχει κάνει άλμα-επανάσταση στην ψηφιακή εποχή!!!)