Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Aλλωστε αλλο να ξυνεις τα @@ και αλλο να κλωτσας των αλλων και δη ανευ λογου και διαταγής! Αμα εισαι βασανιστης παει και τελειωσε εισαι διεστραμμενοςκαι κανονικα δεν μπορεις να ασκεις δημοσιο λειτουργημα!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως παιδιά δεν είδα κανένα υπερδημοκράτη να ενδιαφερθεί για την υγεία του 24χρονου που νοσηλεύεται από εχθές στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με φόβο ότι μπορεί να καταλήξει.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
στα ψηλα την περασαν την δολοφονικη επιθεση 30 αδερφαρων σε 2 μπατσους(γιατι μονο αδερφη μπορει να εισαι οταν 30 ατομα την πεφτουν σε 2)
αν ηταν το αντιθετο της πουτανας θα γινοταν
θα βγαινε ο κουναλακης και ο λαζοπουλος για την φασιστικη αστυνομια κλπ πρωτο θεμα θα ηταν
τωρα δεν παει να ειναι στην εντατικη ο αλλος στα τετοια τους δεν πουλαει

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
Μόνο αδικαιολόγητη δεν ήταν η επίθεση στους δύο μπάτσους (αλήθεια τι είχαν πάει να κάνουν δύο μπάτσοι με πολιτικά στο Open Air Festival ??).
Προκαλούν και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Προσωπικά δεν λυπήθηκα καθόλου που τους έσπασαν στο ξύλο. Είναι και αυτό μέσα στους κινδύνους του επαγγέλματος και του αυταρχικού τρόπου με τον οποίον και οι ίδιοι συμπεριφέρονται. Εξάλλου κανείς δεν τους υποχρέωσε να γίνουν μπάτσοι. Μόνοι τους το επέλεξαν.

Όσο αδερφές είναι οι 30 που τα έβαλαν με τους 2 μπάτσους, άλλο τόσο αδερφές είναι και οι μπάτσοι που πουλάνε τσαμπουκά και σπάνε στο ξύλο ανυπεράσπιστους κακομοίρηδες.

Επισκέπτης
Οσο καριοληδες ειναι οι μπατσοι που βαρανε ανυπερασπιστους μεταναστες και πορνες αλλο τοσο ειναι και οι 30 τσογλανοι που πλακωνουν ολοι μαζι 2. Η βια απο οπου και αν προερχεται πρεπει να ειναι καταδικαστεα.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
στα ψηλα την περασαν την δολοφονικη επιθεση 30 αδερφαρων σε 2 μπατσους(γιατι μονο αδερφη μπορει να εισαι οταν 30 ατομα την πεφτουν σε 2)
αν ηταν το αντιθετο της πουτανας θα γινοταν
θα βγαινε ο κουναλακης και ο λαζοπουλος για την φασιστικη αστυνομια κλπ πρωτο θεμα θα ηταν
τωρα δεν παει να ειναι στην εντατικη ο αλλος στα τετοια τους δεν πουλαει

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αν και δεν εχω καμια σχεση με μπατσους.
Αυτη την μεροληπτικη διακριση υπερ των καυμενων κουκουλοφορων απεναντι στους αστυνομικους , εγω δεν την εχω καταλαβει , οπως και παρα πολυς κοσμος , υποθετω .
Τελικα ζουμε σε μια γαμημενη υποκριτικη κοινωνια και ο Θεος να βαλει το χερι του...
Παρεπιπτοντως , καταδικαζω την επιθεση εναντια στους 2 αστυνομικους με πολιτικα, ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Αυτό έχει δύο κόψεις.

Μόνο αδικαιολόγητη δεν ήταν η επίθεση στους δύο μπάτσους (αλήθεια τι είχαν πάει να κάνουν δύο μπάτσοι με πολιτικά στο Open Air Festival ??).

Ίσως (λέω ίσως) κοίταγαν να μην ξανακάψουν οι κουραδοεπαναστάτες τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ όπως έκαναν σε μια άλλη συναυλία πριν μερικές μέρες. Αν είχαν κάψει το δικό σου μηχανάκι θα είσουν ο πρώτος που θα φώναζες 'που είναι η αστυνομία'?

Προκαλούν και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Ότι πρέπει να είναι προετιμασμένοι συμφωνώ. Θα τους χειροκροτούσα αν φύτευαν μια σφαίρα στο κεφάλι του πρώτου κουκουλοφόρου που τους πλησίασε με λοστάρι. Οι υπόλοιποι κουκουλοφόροι απλώς θα απομακρύνονταν με λερωμένα βρακιά και θα πήγαιναν να κλαυτούν στα κανάλια.

Προσωπικά δεν λυπήθηκα καθόλου που τους έσπασαν στο ξύλο. Είναι και αυτό μέσα στους κινδύνους του επαγγέλματος και του αυταρχικού τρόπου με τον οποίον και οι ίδιοι συμπεριφέρονται. Εξάλλου κανείς δεν τους υποχρέωσε να γίνουν μπάτσοι. Μόνοι τους το επέλεξαν.

Το αφήνω ασχολίαστο.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πολεμιστή αγόρι μου, εσένα σε έχει βοηθήσει ποτέ η αστυνομία όταν χρειάστηκες την βοήθεια της ??

Γιατί εμένα προσωπικά 3 φορές που χρειάστηκα την βοήθεια της πήρα τα αρχίδια μου. Μάλιστα την μία φορά από αυτές, όταν είχαν κλέψει την τσάντα της γυναίκας μου και παράτησα το γραφείο μου για να πάω τρέχοντας κοντά της για να την βοηθήσω, με σταμάτησαν στον δρόμο και μου έκοψαν κλήση γιατί δεν φορούσα ζώνη...

Τι λέμε τώρα ? Υπάρχει αστυνομία με την έννοια που την φανταζόμαστε ? Του σώματος που βοηθάει τον πολίτη και διαφυλάσσει την έννομη τάξη ??

Ή μήπως αυτά τα τσογλάνια πουτάνας γιοι που καινε τα αυτοκίνητα και τις περιουσίες του κοσμάκη, πιστεύεις εσύ ότι είναι άγνωστοι στην αστυνομία ??
Αν βγει ο άλλος και σου κάψει το αυτοκίνητο ή το μαγαζί τι θα βγεις να πεις εσύ ????
Το είπες και μόνος σου πριν: «Που είναι η αστυνομία ???»

Άρα θα πεις ναι στην αστυνομική αυθαιρεσία, ναι στις κάμερες που παρακολουθούν τους δρόμους, ναι στις αστυνομοφρουρούμενες γειτονίες κτλ.

Για σκέψου το καλύτερα όμως ??? Μήπως αυτό είναι που θέλουν να πετύχουν και οι ίδιοι στο κάτω κάτω της γραφής ??? Μήπως έτσι όπως σκέφτεσαι τους βοηθάς να πετύχουν τα σχέδια τους ??

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για τον τραυματισμο των δυο ασφαλιτων, σιγουρα φταινε και οι προισταμενοι τους, δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους "εργο" θα προσεφεραν δυο με πολιτικα, εν μεσω μερικων εκατονταδων "εν δυναμει" αντιπαλων. Αλλη μια Βυρωνομαλακια.....

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί εμένα προσωπικά 3 φορές που χρειάστηκα την βοήθεια της πήρα τα αρχίδια μου. Μάλιστα την μία φορά από αυτές, όταν είχαν κλέψει την τσάντα της γυναίκας μου και παράτησα το γραφείο μου για να πάω τρέχοντας κοντά της για να την βοηθήσω, με σταμάτησαν στον δρόμο και μου έκοψαν κλήση γιατί δεν φορούσα ζώνη...
Κι επειδή παράτησες το γραφείο σου να πας στη γυναίκα σου,έπαψαν να ισχύουν για εσένα οι νόμοι;Καλά έκαναν και σου έκοψαν κλήση για ζώνη.Ένα κλικ είναι,δεν αργείς.

Τι λέμε τώρα ? Υπάρχει αστυνομία με την έννοια που την φανταζόμαστε ? Του σώματος που βοηθάει τον πολίτη και διαφυλάσσει την έννομη τάξη ??
Μα και στην περίπτωσή σου το νόμο εφάρμοσε,αλλά διαμαρτύρεσαι.Μήπως να εφαρμόζει τους νόμους για τους άλλους;

Ή μήπως αυτά τα τσογλάνια πουτάνας γιοι που καινε τα αυτοκίνητα και τις περιουσίες του κοσμάκη, πιστεύεις εσύ ότι είναι άγνωστοι στην αστυνομία ??
Όχι δεν είναι άγνωστοι.Αλλά όταν επιχειρούν να τους πιάσουν,βγαίνουν κάποιοι"περίεργοι" και φωνάζουν "τα καϊμένα τα παιδιά,είναι φοιτητές, τους χτύπησαν τα γουρούνια"κλπ.Ο "αντιεξουσιαστής" Δημητράκης ένας κοινός ληστής,πήγε στη φυλακή και οι δήθεν δημοκράτες ζητούν την απελευθέρωση του!Αν ενοχλείστε από τους κουκουλοφόρους,απλώς στηρίξτε τις πρόσπαθειες της ΕΛ.ΑΣ.Όταν όμως μετά από ένα επεισόδιο, φταίει η ΕΛ.ΑΣ που δεν τους έπιασε,είτε φταίει η ΕΛ.ΑΣ που τους έδειρε,ας αποφασίσουμε.

Σήμερα έφαγα κλήση επειδή έβαλα τη μηχανή μου σε μπάρα ΑΜΕΑ.Ήθελε να περάσει ένας κύριος με το καροτσάκι του και δεν μπορούσε.Πέρναγε η τροχαία και μου έδωσε κλήση 151€.Καλά μου έκαναν.Βαρέθηκα να περπατήσω 30μ!Ας πληρώσω.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το σκηνικό, λόγω ότι δεν ήταν σε ανοικτή αντιπαράθεση-αρένα, όμως το ''οφθαλμός αντί οφθαλμού και δόντια διασταυρωμένα'' ισχύει, το ίδιο και η βεντέτα με μοναδική διαφορά ότι οι μεν έχουν νομίμως όπλα και αξεσουάρ ενώ οι αντίπερα αυτοσχεδιάζουν.

Όταν προκαλείται το αίσθημα απόδοσης δικαίου εκφράζεται και με αυτόν τον τρόπο, όπως το λέτε άνανδρα, το ίδιο νόμισμα με τις ζαρντινιέρες.
Όλη η υπόλοιπη συζητηση περί λευκού-μαύρου είναι οδοντόκρεμα. Τι να εξηγήσεις από και για το χάος;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Fazer δεν νευριάζω που μου έδωσε κλήση ο μπάτσος, νευριάζω γιατί εξαντλεί όλο το καθήκον του εκεί.

Δεν να μιλούσα αν με το ίδιο σθένος που μου έκοψε την κλήση, έπιανε και τον τσόγλανο που έκλεψε την τσάντα της γυναίκας μου.

Νευριάζω όμως που οι μπάτσοι εξαντλούν τα καθήκοντα τους εκ του ασφαλούς.

Σχετικά με το θέμα με τον Δημητράκη που αναφέφειες, γιατί προχθές δεν μπήκαν στον κόπο να πιάσουν τα τσογλάνια που έκαψαν την τράπεζα στην Σόλωνος παρά καθόντουσαν στο απέναντι στενό και χάζευαν ???

Πιστεύεις εσύ οτι αν πιάσουν κάποιον απο αυτούς που καίνε ή σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη θα βγεί κάποιος και θα πεί "τα καϊμένα τα παιδιά,είναι φοιτητές, τους χτύπησαν τα γουρούνια" ??

Λογικό είναι όμως άμα συλλαμβάνουν και ξεσπούν πάνω σε κάποιον που είναι ανυπεράσπιστος (και πιθανόν άσχετος με τα επεισόδια) τότε να λένε "τα καϊμένα τα παιδιά,είναι φοιτητές, τους χτύπησαν τα γουρούνια"

Γιατί όπως είπα και πρίν, μαγκιά και τσαμπουκά ξέρουν να πουλάνε μόνο εκ του ασφαλούς. Να πάνε να πιάσουν κανέναν κακοποιό, κανέναν πρεζέμπορα δεν ξέρουν.
Ξέρουν όμως καλά να κρύβονται πίσω απο δέντρα και να πετάγονται μπροστά σου σαν τον χάρο για να σε γράψουν επειδή έτρεχες με 81 χλμ. σε δρόμο με όριο 80 χλμ. ή να πιάνουν κάποιον κακομοίρη μικροπωλητή χωρίς άδεια την ώρα που δίπλα του κάποιος άλλος πουλάει πρέζα.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Γιατί όπως είπα και πρίν, μαγκιά και τσαμπουκά ξέρουν να πουλάνε μόνο εκ του ασφαλούς. Να πάνε να πιάσουν κανέναν κακοποιό, κανέναν πρεζέμπορα δεν ξέρουν.

Καλά είσαι τρελός;Γιατί να πιάσει τον πρεζέμπορα;Ο καλύτερος πελάτης της αστυνομίας είναι ο άνθρωπος.Μετά που θα πουλάνε τα ναρκώτικα που βάζουν στην χώρα;;;

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Είναι αλήτες όταν φοράνε κουκούλα.Όταν τη βγάλουν είναι τα παιδιά του κυρ Μήτσου και της κυρά Κανέλας.

Αν έκαναν επίθεση να τους πιάσουν,πιστεύεις ότι δε θα τους χτύπαγαν;Θα τους έπιαναν από το χεράκι να πάνε...άτα;Μετά θα έβγαιναν τα κωλοκάναλα και θα έλεγαν "αστυνομική βία".2 μέτρα και 2 σταθμά.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Είναι αλήτες όταν φοράνε κουκούλα.Όταν τη βγάλουν είναι τα παιδιά του κυρ Μήτσου και της κυρά Κανέλας.

Μην ανησυχείς φίλε Fazer, αλλά και τα μπατσάκια δεν πάνε πίσω. Γιατί άμα και τα μπατσάκια ήταν τα παιδιά του κυρ Μήτσου και της κυρά Κανέλας δεν θα ζητούσαν να βγάλουν τα διακριτικά απο πάνω τους. Θυμάσαι τον ντόρο που είχε γίνει πριν καιρό.

Ένας μπάτσος χωρίς αριθμό είναι το ίδιο αλήτης με έναν κουκουλοφόρο...

Αν έκαναν επίθεση να τους πιάσουν,πιστεύεις ότι δε θα τους χτύπαγαν;Θα τους έπιαναν από το χεράκι να πάνε...άτα;Μετά θα έβγαιναν τα κωλοκάναλα και θα έλεγαν "αστυνομική βία".2
μέτρα και 2 σταθμά.

Αν τους έπιαναν να τους έκαναν τόπι στο ξύλο πιστεύω οτι κανένας δεν θα μίλαγε...
Και δεν θα μίλαγε κανείς γιατι θα πιάνανε τους ίδιους τους ταραξίες και όχι εξιλαστήρια θύματα.

Είχαν όμως τα αρχίδια να το κάνουν ??

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η κατάσταση είναι απόρροια του χάους στο οποίο έχουμε περιέλθει τον τελευταίο καιρό με την ελεύθερη έκφραση βίας και φασισμού όσων αστυνομικών (και δεν είναι λίγοι δυστυχώς) έχουν τέτοιες ωραίες πεποιθήσεις. Λυπάμαι πάρα πολύ για το παιδί που κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του (και αν τη γλιτώσει, σίγουρα δε θα ζει κανονικά μετά) όπως θα λυπόμουν για όλους τους ανθρώπους που θα πάθαιναν το ίδιο. Από την άλλη εξοργίζομαι διπλάσια όταν τραυματίζονται σοβαρά ή σκοτώνονται κιόλας παιδιά από άνανδρους αστυνομικούς. Η τυφλή βία όμως λόγω της απλοποίησης (π.χ. όλοι οι μπάτσοι είναι εχθροί μας) είναι και αυτή φασισμός. Από ό,τι άκουσα μάλιστα κύκλοι αναρχικών καταδίκασαν την επίθεση.
Όσο για το στίχο των Apoptygma που ξεκίνησε ο Pistonizer, στέκομαι σε αυτό γιατί σιγά σιγά γινόμαστε Αμερική. :-

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Προφανος δεν εχεις παει στην αμερικη γιατι εκει δεν γινονται τετιες μαλακιες εκει πεφτη πουτσα και στρατιωτικος περιπατος .
ειμαστε πολυ μακρια για να γινουμε αμερικη ακομα 100 με 200 χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom