Fazer δεν νευριάζω που μου έδωσε κλήση ο μπάτσος, νευριάζω γιατί εξαντλεί όλο το καθήκον του εκεί.
Δεν να μιλούσα αν με το ίδιο σθένος που μου έκοψε την κλήση, έπιανε και τον τσόγλανο που έκλεψε την τσάντα της γυναίκας μου.
Νευριάζω όμως που οι μπάτσοι εξαντλούν τα καθήκοντα τους εκ του ασφαλούς.
Σχετικά με το θέμα με τον Δημητράκη που αναφέφειες, γιατί προχθές δεν μπήκαν στον κόπο να πιάσουν τα τσογλάνια που έκαψαν την τράπεζα στην Σόλωνος παρά καθόντουσαν στο απέναντι στενό και χάζευαν ???
Πιστεύεις εσύ οτι αν πιάσουν κάποιον απο αυτούς που καίνε ή σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη θα βγεί κάποιος και θα πεί "τα καϊμένα τα παιδιά,είναι φοιτητές, τους χτύπησαν τα γουρούνια" ??
Λογικό είναι όμως άμα συλλαμβάνουν και ξεσπούν πάνω σε κάποιον που είναι ανυπεράσπιστος (και πιθανόν άσχετος με τα επεισόδια) τότε να λένε "τα καϊμένα τα παιδιά,είναι φοιτητές, τους χτύπησαν τα γουρούνια"
Γιατί όπως είπα και πρίν, μαγκιά και τσαμπουκά ξέρουν να πουλάνε μόνο εκ του ασφαλούς. Να πάνε να πιάσουν κανέναν κακοποιό, κανέναν πρεζέμπορα δεν ξέρουν.
Ξέρουν όμως καλά να κρύβονται πίσω απο δέντρα και να πετάγονται μπροστά σου σαν τον χάρο για να σε γράψουν επειδή έτρεχες με 81 χλμ. σε δρόμο με όριο 80 χλμ. ή να πιάνουν κάποιον κακομοίρη μικροπωλητή χωρίς άδεια την ώρα που δίπλα του κάποιος άλλος πουλάει πρέζα.