Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αμα γινουμε αμερικη η μεταναστευση ειναι η μονη λυση....

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το διευκρίνισα το τελευταίο :rolleyes:, εννοώ ως προς την τρομολαγνεία, αναφορικά και με αυτά που έγραψε ο Sperm Bomb "Άρα θα πεις ναι στην αστυνομική αυθαιρεσία, ναι στις κάμερες που παρακολουθούν τους δρόμους, ναι στις αστυνομοφρουρούμενες γειτονίες κτλ." Γι αυτό συνέχισα και το στίχο των Apob (They feed us cascades). Έχεις δίκιο ότι είμαστε μακριά ακόμη, αλλά κάποιοι θέλουν πάρα πολύ να τους φτάσουμε >:(. Παρεπιπτόντως, στην Αμερική δε θέλω να πάω, τους σιχαίνομαι πραγματικά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως για να λέμε τα σύκα-σύκα..όλοι αυτοί που τρέχουν να υποστηρίξουν τα...καλόπαιδα με τις κουκούλες όταν [ και αν πιάσουν κανένα ] περίμεναν δύο εβδομάδες για να πάνε στο παλλικάρι που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο...που είναι οι λαλίστατοι εκπρόσωποι τους...αλλά άμα κινδυνεύεις να μην μπείς στην επόμενη βουλή και στα σκατά θα ψάξεις για ψήφους....τώρα είναι και οικολόγοι...

aleksandrosbig

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες ακούστε το κουφό το ίδιο :headbang: :headbang: :headbang:  με σταματάει ένα περιπολικό και πάνω που νόμιζα ότι την είχα πατήσει  γιατί δεν είχα ταυτότητα πάνω μου :helpplea: :helpplea: με ρώτησαν που είναι το αστυνομικό τμήμα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: έμεινα μαλάκας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πού είναι το παράξενο;Μπορεί να ήταν από άλλη περιοχή και να μην είχαν πάει ποτέ.Εκεί κόλλησες;

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
μπορεί να φοράγανε αποκριάτικα τα παιδιά

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
εμένα με σταματήσανε το Σάββατο σε νησί.
Είχα κόσμο στο αυτοκίνητο γυρνάγαμε από το κλαμπ που είχαμε παίξει μούζικα.
Εγώ δεν είχα πιει τίποτα, οι υπόλοιποι από 1 μπουκάλι ο καθένας.
Το αυτοκίνητο μύριζε αλκοόλ απο χλμ., μέχρι και τα όργανα είχανε ποτίσει.
Μου κάνουν αλκοτέστ 3 φορές και μετά τη δεύτερη μου λέει ο κακός μπάτσος (ο άλλος ήταν γύρω στα 45 αφασία και βαριότανε που ζούσε) αμα δε φυσήξεις σε πάω αυτόφορο. Ρε μεγάλε, τι να κάνουμε, δεν έχω πιει, ρε φύσα, φυσάω Γιοκ αλκοόλ.
Κατεβείτε κάτω μου λέει, περπατήστε στην νοητή ευθεία (?! πρώτη φορά το ακούω αυτό με τη νοητή, ήξερε και τη λέξη...) ...περπατάω, όλα ΟΚ. Ο βαρεμένος μπάτσος έχει αρχίσει να φορτώνει με το συνάδελφο του, του λέει, άντε ρε άστα παιδιά είναι και ξενύχτηδες, επανέρχεται ο Ντεν Καταλαμπαίνω gau-biou μπασκίνας και μας βγάζει έξω όλους, αφού συνειδητοποίησε ότι είμαστε μουσικοί και ρώτησε έναν τι παίζουμε...του απαντά με στύλ σκα-ρέγκε φάση με φανκ επιρροές...εκεί έπρεπε να είστε να δείτε την φάτσα του μπάτσου, μιλάμε πλήρης τρομοκρατία, ακαταλαβίστικο και συνάμα πολύ ύποπτο τούτο το μουσικό θέμα, κι αρχείζουν να βγαίνουν όργανα, κλαπατσίμπαλα, κλπ. κλπ. κλπ., 6:30 το πρωί, που μόλις τα βλέπει αρχίζει να φορτώνει, Μουσικοί έ;;;
Αρχίζει με ένα άλλο τσιράκι του ΟΠΚΕ στυλ, να ψάχνει αυτοκίνητο, καθίσματα, Που το έχετε ρε σεις κρυμμένο, άντε να τελειώνουμε...Ποιο του λέω; Το πράμα; Ποιο πράμα; Έλα τελειώνετε, ας τα κάνουμε γρήγορα να μη σας κρατήσω εδώ μέχρι το μεσημέρι. Μείναμε 2 ώρες με τους άλλους 3 να είναι σε ντεντ αγκεν φάση κοιμισμένοι στα πεύκα, κιθάρες, νταούλια κλπ έξω, να περνάνε τουρίστεν και να κυττάνε 3 μαλάκες με στολή κι εμένα παραπαίδι να ψάχνουμε το ανύπαρκτο και γύρω γύρω τα πτώματα να κυλιούνται στο λιώμα τους. Να πω ότι είχα και προκλητική φάτσα πάει στο διάολο, να πω ότι το αμάξι ήταν κάπως ούτε...κι επειδή είχα τους κουρασμένους μέσα και τους έκανα το ψυχικό εξυπηρέτησης λόγω της κατάστασης τους δεν ήτο λόγος για μπατσοειδή μαλακία. Γαμώ τη βλαχιά τους γαμώ. Φεύγοντας ο βαρεμένος μπάτσος αφού είχε απυβδήσει με το μαλακίστα συνάδερφό του την είχε πέσει στο περιπολικό και τον ψιλοέπαιρνε.

Αυτή η φάση της αστυνομοκρατίας έχει φτάσει στο αμήν, μας έδωσε και έμπνευση για να  βγάλουμε το τραγουδάκι το σχετικό για τη φάση με το νησί, επιτυχία, πλατινένιο κλπ.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
επρεπε να τον πλακωνες στην ειρωνια του τυπου: "Παλι καλα που η μπομπα εσκασε στα χερια του Ξηρου, γιατι ΑΚΟΜΑ θα ψαχνατε την 17Ν"

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Aν οι μπάτσοι γενικά (υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις,λιγες αλά υπάρχουν),δέν τη ειχανε δει δημοσιοι υπάλληλοι και κολοκυθια τουμπανα,ειμαι σιγουρος οτι ολα η τουλάχιστον αρκετά στην καθημερινη μας ζω θα ηταν καλυτερα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μετά τη συγκλονιστική επιχείρηση κατάκτησης των ζωνιανών που για να γίνει έπρεπε να φτάσει να ψοφήσει παραλίγο ένας μπάτσος, άσχετα αν στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν σκοτωθεί καμιά δεκαριά τα τελευταία χρόνια, μια νέα συγκινητική επιχείρηση σχεδιασμένη μερόνυχτα ολόκληρα στα κλιμάκια της Ε.Α

"Τη μεγαλύτερη γκάφα από την αρχή των επιχειρήσεων στην Κρήτη έκαναν το πρωί του Σαββάτου οι άνδρες των ΕΚΑΜ.

Εισέβαλαν στο σπίτι της κόρης του πρώην διευθυντή Ασφαλείας, που υπήρξε από τους μεγαλύτερους διώκτες των βαρόνων ναρκωτικών και όπλων και στου οποίου το αυτοκίνητο οι κακοποιοί είχαν τοποθετήσει βόμβα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί η σύζυγός του.

Η συγνώμη που ζητήθηκε μετά το φιάσκο, προφανώς δεν μπορεί να καλύψει τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι αστυνομικοί, που κανονικά έπρεπε να ελέγξουν ύποπτο που διαμένει σε γειτονικό σπίτι". (...)

πηγή:/news.pathfinder.gr

Τελικά ο αστυνόμος Μπέκας στο "Αλαλούμ" είναι μια πραγματικότητα...Ελπίδος 58...ή Ελπίδος 59 ήτανε;;

Πληρώστε τους.

Επισκέπτης
Αφου μονο για να δερνουν συνταξιοχους,μαθητες και εκπαιδευτικους σε συλλαλητηρια ειναι οι μπατσοι.Αντε και κανα πρεζονι.τπτ παραπανω

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αφου μονο για να δερνουν συνταξιοχους,μαθητες και εκπαιδευτικους σε συλλαλητηρια ειναι οι μπατσοι.Αντε και κανα πρεζονι.τπτ παραπανω
Μην είσαι αυστηρός μαζί τους. Είναι και για να τα παίρνουν από τους μεγαλεμπόρους καθώς και για να βγάζουμε ταυτότητα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Οταν θα ερθει ο αλβανος να γαμησει εσενα και την οικογενεια σου μεσα στο σπιτακι σου ομως τον μπατσο θα αναζητησεις.

Και ευχομαι να μην τον βρεις συντομα ωστε να σε ξηγηθουν καλα τα αλβανακια ;)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Eιναι αληθεια οτι οι Ζωνιανιτες χρησιμοποιουν στους υπολογιστες τους το Horton Antivirus ;  :tooth: :bigdick:

Επισκέπτης
Οταν θα ερθει ο αλβανος να γαμησει εσενα και την οικογενεια σου μεσα στο σπιτακι σου ομως τον μπατσο θα αναζητησεις.

Και ευχομαι να μην τον βρεις συντομα ωστε να σε ξηγηθουν καλα τα αλβανακια ;)

Μπετοβλακα ηρεμησε λιγο...Ας πλησιασει αλβανος σπιτι μου και θα του κοψω τα χερια.Σιγα μην περιμενα την αστυνομια να με σωσει απο τους Αλβανους.Αφου μονο για κακο ειναι για να προστατεψουν τον πολιτη δεν ειναι αξιοι..
Πηγαινε τωρα να τα πιεις με τους φιλους σου τους μπατσους και ασε λιγο το bourdela.com

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μπετοβλακα ηρεμησε λιγο...Ας πλησιασει αλβανος σπιτι μου και θα του κοψω τα χερια.Σιγα μην περιμενα την αστυνομια να με σωσει απο τους Αλβανους.Αφου μονο για κακο ειναι για να προστατεψουν τον πολιτη δεν ειναι αξιοι..
Πηγαινε τωρα να τα πιεις με τους φιλους σου τους μπατσους και ασε λιγο το bourdela.com
Και τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις?
Να τον δείρεις?
Να τον σκοτώσεις?
Ή να τον κεράσεις ουϊσκάκι?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102

+10000

κι οχι μονο τα χερια αλλα οτι του προεξεχει....

Επισκέπτης
Και τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις?
Να τον δείρεις?
Να τον σκοτώσεις?
Ή να τον κεράσεις ουϊσκάκι?

Σιγουρα η αστυνομια δεν θα κανει τπτ για αυτο...στα @@ τους κυριολεκτικα.Αν θελεις σωστη αστυνομια πηγαινε σε κανα αλλο κρατος της ΕΕ.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παλικάρι άλλο πράγμα ρωτάω.
Εσυ τι νομίζεις οτι θα κάνεις.

Stories

Νέο!