Νέα

Οι φίλοι μας οι μπάτσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 395
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Δεν σας είπα εγώ, πριν 2-3 σελίδες οτι είχε εγκλωβιστεί στην στην πολυκατοικία μας ένας κλέφτης που προσπάθησε να μπεί σε ένα διαμέρισμα και η αστυνομία ήρθε σε 2 ώρες απο την στιγμή που τους τηλεφωνήσαμε  :jerking:
Προφανώς στο διάστημα αυτό ο κλέφτης μπόρεσε και έφυγε σαν κύριος ...

Οι μπάτσοι το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι να σε γράψουν στην Εθνική οδό επειδή έχεις παραβιάσει το όριο των 80χλμ και πας με 100χλμ ή να κρύβονται σε κανένα στενάκι και να πετάγονται μπροστά σου για να σε κάνουν τσακωτό αν είσαι μέσα στην λεωφορειο-λωρίδα  :boobies:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα, νο οφενς, αλλά αυτό που λέτε νομίζετε ότι είναι μια σοφή, έξυπνη συμβουλή/σταση που έχει προέλθει μετά από ώριμη σκέψη; Ποιοι είστε ρε παίδες; Οι Ράμπο; :grin: :grin: :grin: :grin:

Δε χρειάζεται να είσαι ο ράμπο για να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου σε αυτή τη ζωή. Και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη οπλοφορία. Η αστυνομία να καταρφηθεί πλήρως και το νόμο να τον έχουν στα χέρια τους οι πολίτες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Γιατί ειρωνεύεσαι? Λαική πολιτοφυλακή βέβαια,που να διαφυλάσει τα συμφέροντα του λαού,ανά πάσα στιγμή ανακλητή και ελεγχόμενη από το λαό. παρά τον ταξικό κατασταλτικό αλλωτριομένο μηχανισμό που τρώμε στη μάπα. Και που απαιτεί τόσους φόρους. Κάθομαι και χαζεύω όλους αυτούς τους άχρηστους κηφήνες και αναρωτιέμαι πόσα κιλά μαλ@κας είμαι που κάθομαι και ταλαιπωρούμαι να δουλεύω εγώ για να τρώνε αυτοί.  Δε καταλαβαίνω τις ειρωνείες σου...

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τώρα, νο οφενς, αλλά αυτό που λέτε νομίζετε ότι είναι μια σοφή, έξυπνη συμβουλή/σταση που έχει προέλθει μετά από ώριμη σκέψη; Ποιοι είστε ρε παίδες; Οι Ράμπο; :grin: :grin: :grin: :grin:

ο ράμπο είναι μόνο στις ταινίες του hollywood.
Οι άνθρωποι των πόλεων είναι πιο μαλθακοί από τους άλλους για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν την παραίσθηση της ασφάλειας.

Όταν έρθουν μπροστά σε πραγματικές συνθήκες απειλής τότε ψάχνουν το δεκανίκι τους το οποίο όμως φυλάει δημοσιογράφους - πολιτικούς- τραπεζίτες ή ξύνει άσκοπα τους όρχεις του σε κάποια καρέκλα εκείνη την ώρα.
Όταν λοιπόν φτάσει ο κόμπος στο χτένι και πρέπει να ζυγίσει την κατάσταση ώστε να πάρει άμεσα μία απόφαση για πράξη στις ωμές βίαιες συνθήκες πρέπει να το χει σκεφτεί κι αυτό.

Κι αν σε καλύπτει, ναι είναι ώριμη σκέψη με ευθύνη και συνείδηση για τις επιπτώσεις αν κι εφόσον συμβεί. Υπερασπίζομαι τον εαυτό μου την περιουσία μου την εστία μου και την οικογενεια μου.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
μια και η εξουσια ειναι φυσει και θεσει διεφθαρμενη μαλλον και η λαικη πολιτοφυλακη θα διαφθειρόταν γρηγορα. Αλλωστε και ο λαος οτα παρει εξουσια αποκτα το "συνδρομο του μικορυ τυραννου" και θελει και αυτοε να καρπωθει τα "καλα" της εξουσιας ( γυναικες λεφτα και επιβολη) ΚΑι μια και ο Μπακουνιν και ο Κροποτκιν και οι αλλοι αναρχικοι θεωρητικοι δυστυχως αποδειχτηκαν θεωρητικοι , πραγματικα δυστυχως, αυτο που μας μενει ειναι να γνωριζουμε τα δικαιώματα μας να τα απαιτουμε ΠΑΝΤΑ οταν καποιο λαμογιο νομιζει οτι επειδη φορα στολη ειναι καποιος, οταν καποιος εργοδοτης νομιζει οτι επειδη εχει παρει δανειο απο την τραπεζα και εκανε επιχειρηση ειναι ο Θεός, οταν καποιος δημοσιος υπαλληλος νομιζει οτι επειδη εχει μια σφραγιδα και μια καρεκλα πισω απο το γκισε ειναι πρωθυπουργος...κτλ κτλ
Δυστυχώς η πρωταρχικη καλη φυση του ανθρωπου ΔΕΝ υφιστατε η ειναι καλα κρυμμενη. Αυτα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βρε Σκίντο μου δε σε ειρωνεύομαι. Αλλά όταν ακούω να σταθείς στα πόδια σου και μάθετε να καθαρίζετε μόνοι σας τρελαίνομαι και κάνω συνειρμούς με αμερικάνικο σινεμά. Στο ακριβώς πάνω ποστ το διατυπώνεις αλλιώς και το συζητάμε..Προτείνεις βία στη βία δηλαδή; Κατάργηση και της δικαστικής εξουσίας; ʼμεση και επιτόπου επιβολή ποινής; Αλήθεια δεν το καταλαβαίνω. 

Γιατί να μη σταθείς στα πόδια σου και να μην υπερασπιστείς τον εαυτό σου όταν αυτός απειλείται? Και να τα περιμένεις από τους μπάτσους? Ποιο το πρόβλημα? αλίμονο αν ήμαστε εξαρτώμενοι. Και επίσης, σε τι ακριβώς σου χρησιμεύει η αστυνομία ( αν δεν είσαι κανένα μεγαλολαμόγιο φυσικά). Εμένα στο λέω ανοιχτά. Σε τίποτα. Ένα άχρηστο βάρος μου είναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μια και η εξουσια ειναι φυσει και θεσει διεφθαρμενη μαλλον και η λαικη πολιτοφυλακη θα διαφθειρόταν γρηγορα. Αλλωστε και ο λαος οτα παρει εξουσια αποκτα το "συνδρομο του μικορυ τυραννου" και θελει και αυτοε να καρπωθει τα "καλα" της εξουσιας ( γυναικες λεφτα και επιβολη) ΚΑι μια και ο Μπακουνιν και ο Κροποτκιν και οι αλλοι αναρχικοι θεωρητικοι δυστυχως αποδειχτηκαν θεωρητικοι , πραγματικα δυστυχως, αυτο που μας μενει ειναι να γνωριζουμε τα δικαιώματα μας να τα απαιτουμε ΠΑΝΤΑ οταν καποιο λαμογιο νομιζει οτι επειδη φορα στολη ειναι καποιος, οταν καποιος εργοδοτης νομιζει οτι επειδη εχει παρει δανειο απο την τραπεζα και εκανε επιχειρηση ειναι ο Θεός, οταν καποιος δημοσιος υπαλληλος νομιζει οτι επειδη εχει μια σφραγιδα και μια καρεκλα πισω απο το γκισε ειναι πρωθυπουργος...κτλ κτλ
Δυστυχώς η πρωταρχικη καλη φυση του ανθρωπου ΔΕΝ υφιστατε η ειναι καλα κρυμμενη. Αυτα!

Για αυτό είπα να είναι ανά πάσα στιγμή ανακλητοί και ελεγχόμενοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Ωστόσο φοβάμαι ότι η αίσθηση ότι μόνος σου /μπορείς να προστατέψεις/προστατεύεις ό,τι αγαπάς είναι κι αυτό μια παραίσθηση. έχω αρκετές φορές νιώσει την αίσθηση απειλής σε συνθήκες που αδυνατώ εδώ να σου περιγράψω, και δε σου κρύβω ότι μόνο εγώ ξέρω πως ένιωσα τότε. Στη θεωρία όλα είναι εύκολα. Συμφωνώ ότι οι μπάτσοι είναι τα πεκινουά της Βουλής και η μόνη δουλειά που μπορούν να κάνουν είναι να πουλήσουν μαγκιά σε κάνα παπάκι ή φίατ σαν το δικό μου, αλλά δεν είμαι κατά της κρατικής καταστολής για να υποστηρίξω την ιδιωτική καταστολή.

Πρώτον καλύτερα από το να μη παλέψεις καθόλου, να παλέψεις και να χάσεις. Το θέμα είναι να μη φοβάσει την ήττα και ακόμη και άμα έρθει να την ξεπεράσεις.

Δεύτερον και η κρατική καταστολή, ιδιωτική είναι, απλά μεγάλης κλίμακας

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Ωστόσο φοβάμαι ότι η αίσθηση ότι μόνος σου /μπορείς να προστατέψεις/προστατεύεις ό,τι αγαπάς είναι κι αυτό μια παραίσθηση. έχω αρκετές φορές νιώσει την αίσθηση απειλής σε συνθήκες που αδυνατώ εδώ να σου περιγράψω, και δε σου κρύβω ότι μόνο εγώ ξέρω πως ένιωσα τότε. Στη θεωρία όλα είναι εύκολα. Συμφωνώ ότι οι μπάτσοι είναι τα πεκινουά της Βουλής και η μόνη δουλειά που μπορούν να κάνουν είναι να πουλήσουν μαγκιά σε κάνα παπάκι ή φίατ σαν το δικό μου, αλλά δεν είμαι κατά της κρατικής καταστολής για να υποστηρίξω την ιδιωτική καταστολή.

αμα μπει δηλαδή σπίτι τι να τον κεράσω τσάϊ και κουλουράκια;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σκίντο δε θα σου αναφέρω προσωπική εμπειρία απειλής, όχι τίποτα άλλο, επειδή διαβάζουν και λακαμάδες και θα πουν ότι πουλάω μαγκιά και φιγούρα. Όταν έχεις μια δύναμη Δ μπροστά σου, κραταεί στα χέρια της ένα μέσο βίας Β, και είσαι σε ένα μέρος Μ , και είναι όλα εις βάρος σου έλα να παλέψεις εσύ και να χάσεις. Κι αν είσαι ο Ράμπο θα βγεις ζωντανός.

Θα κοιτάξω να είμαι προετοιμασμένος όμως φίλε μου. Ώστε να ελαχιστοποιήσω την πιθανότητα να βρεθώ στη δύσκολη θέση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όχι ρε Πίστο. Απλά δε μπορώ να ακούω ιντερνετικούς τσαμπουκάδες, αυτό είναι όλο. Υπάρχει κανείς στον κόσμο να σου πει να μην προστατέψεις τον εαυτό σου; Σου εύχομαι να μη σου μπει ποτέ κλέφτης και να μην πάθει τίποτα η οικογένειά σου. Αλλά εν μπει, σου εύχομαι πάλι να ναι ένας και 'του χεριού σου'. Αυτά.

Ναι αλλά δε μπορούμε να στηριζόμαστε στις ευχές...

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δεν είμαι Ζαν Κλωντ Βιταμ αλλά έχω μάθει την τέχνη του πουτσούτσου-ζίτσου :):):)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Το εντοπισε καποιος?? Οχι ενα που κυκλοφορει, ετσι οπως μεταδωθηκε στα δελτια! Το original!!!???
Το πιο ενδιαφερον, θα ειναι... :grin:

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ναι το ακουσα και εγώ.. απο το ασυνομικο τμημα του Νεου Κοσμου..
τις εβαζαν και εκαναν στριπτιζ... ετσι ειπαν τουλαχιστον στα δελτια..
τωρα για το original δεν ξέρω.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
μπειτε στο you tube  search: Greek Police και θα το δειτε (ειναι το original απο ΑΝΤ1 με ηρωικη περιγραφη και υποτιτλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: εαν νευριαζετε ευκολα μην διαβασετε τα σχολια απο διαφορους ανεγκέφαλους ανορθόγραφους "πατριώτες"... με μεγαλα εισαγωγικα αυτο...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
savalas μπορει να φωναζε το αγόρι... οποτε μπορει να γραφει με κεφαλαια :cheesy: :cheesy:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Tοτε σωστα πραξατα mr. Mod
και κομης απλα κομης :-P

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Το θεμα για το video συγχωνευτηκε στο ''Oι φίλοι μας οι μπάτσοι'' μιας και το εχουμε ξανασυζητησει.

Lepando ασε τα video απο τη στιγμη που ακομα δεν εχεις ποσταρει στο ''Πρασινε θεε Παναθηναικε'' για το tremple :grin:
To πρωτο, δε το προσεξα (κακως), για το αλλο, www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2598.new#new]εδωσα τα αγωνιστικα μου, συγχαρητηρια!![/url]
Τωρα για το συγκεκριμενο video, μου ειπανε οτι υπαρχει στο rapidshare. Δε το βρισκω παντως, μεχρι τωρα..& επειδη τιποτα δεν αποκλειεται, θα το δοκιμασω & σε torrent...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για να καταλαβω,ψαχνετε τα βιντεο που καταδικαζετε και βριζετε αυτους που τα εκαναν?θελετε οπως και δηποτε να τα δειτε?συνειρμικα με κανει να πιστευω οτι η στολη δεν σε κανει "κακο" αν δεν εισαι απο μονος σου.αρα δεν εχουμε καμμια διαφορα με αυτους και στατιστικα βριζουμε αυτο που θα θελαμε να ειμαστε.μπατσοι-δημοσιοι υπαλληλοι και να ξυνουμε τα @@ μας...λεω γω τωρα..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
kosats αρκετά απλοποιημένη η προσέγγισή σου

Ισως θέλει κάποιος τα βίντεο για να δει μέχρι που φτάνει η μαλακεία ορισμένων

Η φράση σου "συνειρμικα με κανει να πιστευω οτι η στολη δεν σε κανει "κακο" αν δεν εισαι απο μονος σου.αρα δεν εχουμε καμμια διαφορα με αυτους " είναι λίγο δυσνόητη και δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom