ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
δε χρειαστηκε, συναντηθηκαμε face to face πρωτη φορα κ εγινε το κλικ!!
Μιγάς;
δε χρειαστηκε, συναντηθηκαμε face to face πρωτη φορα κ εγινε το κλικ!!
Καλα ολα αυτα.Απο μαρουλι εχει ?μπα ο δικος μ ειναι πανυψηλος εχει πολυ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου, και σωμα αγαλματενιο. κοιλιακους πλατη....αφου τον κοιταω ωρες ωρες κ απορω πως τον εριξα!!
Σε πιστεύουμε.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι μαύροι αρέσκονται σε τύπισσες που για εμάς τους Έλληνες είναι απλά μπουλντόζες. :S
Καλα ολα αυτα.Απο μαρουλι εχει ?
Μιγάς;
Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χούι....Καλα ολα αυτα.Απο μαρουλι εχει ?
ε?εχει!! να φανταστεις ειμαι 1,80 στο υψος κ νιωθω κοντη! παταω στις μυτες για να τον φιλησω!!
Ακομη εδω τύπε?
Τρολαρε τους.
Τρολαρε τους.
Ακομη εδω τύπε?
Τι περιμενεις, την φωτο του μαυρου?
τον ρωτησα αν προτιμα γυμνασμενες επειδη ο ιδιος ειναι, και τελοσπαντως τι τυποι γυναικων του αρεσει και μου ειπε οτι δεν εχει συγκεκριμενο τυπο και κοιταει τη γυναικα και τι θα του βγαλει. και η δευτερη ερωτηση μου ηταν σε εμενα τι βρηκε, και μου ειπε οτι του αρεσω, οτι με βρισκει πολυ ελκυστικη και οτι του αρεσει να κοιμαται μαζι μου...αυτα
αχχχχχ ερωταςς το μαναριιι
Απο λεφτα λέω εχει τίποτα ή είναι μπατιρογαμηκουλας?εννοω οτι το υψος συναδει με ολη την ανατομια του σωματος!
Και ποιος σε πιστευει ξανα τωρα?δε τρολαρω τωρα!
τον ρωτησα αν προτιμα γυμνασμενες επειδη ο ιδιος ειναι, και τελοσπαντως τι τυποι γυναικων του αρεσει και μου ειπε οτι δεν εχει συγκεκριμενο τυπο και κοιταει τη γυναικα και τι θα του βγαλει. και η δευτερη ερωτηση μου ηταν σε εμενα τι βρηκε, και μου ειπε οτι του αρεσω, οτι με βρισκει πολυ ελκυστικη και οτι του αρεσει να κοιμαται μαζι μου...αυτα
αχχχχχ ερωταςς το μαναριιι
Απο λεφτα λέω εχει τίποτα ή είναι μπατιρογαμηκουλας?
Και ποιος σε πιστευει ξανα τωρα?
Ακομη εδω τύπε?
Σε πονεσε;Ακομη εδω τύπε?