Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
μπα ο δικος μ ειναι πανυψηλος εχει πολυ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου, και σωμα αγαλματενιο. κοιλιακους πλατη....αφου τον κοιταω ωρες ωρες κ απορω πως τον εριξα!!  :2funny:
Καλα ολα αυτα.Απο μαρουλι εχει ?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σε πιστεύουμε.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι μαύροι αρέσκονται σε τύπισσες που για εμάς τους Έλληνες είναι απλά μπουλντόζες.  :S

τον ρωτησα αν προτιμα γυμνασμενες επειδη ο ιδιος ειναι, και τελοσπαντως τι τυποι γυναικων του αρεσει και μου ειπε οτι δεν εχει συγκεκριμενο τυπο και κοιταει τη γυναικα και τι θα του βγαλει. και η δευτερη ερωτηση μου ηταν σε εμενα τι βρηκε, και μου ειπε οτι του αρεσω, οτι με βρισκει πολυ ελκυστικη και οτι του αρεσει να κοιμαται μαζι μου...αυτα
αχχχχχ ερωταςς το μαναριιι  :smitten: :smitten: :smitten:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:2funny:

Τρολαρε τους.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τον ρωτησα αν προτιμα γυμνασμενες επειδη ο ιδιος ειναι, και τελοσπαντως τι τυποι γυναικων του αρεσει και μου ειπε οτι δεν εχει συγκεκριμενο τυπο και κοιταει τη γυναικα και τι θα του βγαλει. και η δευτερη ερωτηση μου ηταν σε εμενα τι βρηκε, και μου ειπε οτι του αρεσω, οτι με βρισκει πολυ ελκυστικη και οτι του αρεσει να κοιμαται μαζι μου...αυτα
αχχχχχ ερωταςς το μαναριιι  :smitten: :smitten: :smitten:

Και ότι καβλώνει να γαμά άσπρη για απόδοση δικαιοσύνης...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 23

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
αχχχχχ ερωταςς το μαναριιι  :smitten: :smitten: :smitten:

Είναι γνωστά το γούστα των μαύρων....!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[URL unfurl="true"]http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%85%CE%B3%CE%AF%CE%B1[/url]

www.tovima.gr/culture/article/?aid=398184]http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=398184[/url]

Και λόγω έλλειψης του συγκεκριμένου γονιδίου στη λευκή φυλή καταφεύγουν σε:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=135473.1545]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=135473.1545[/url]

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ακομη εδω τύπε?
Τι περιμενεις, την φωτο του μαυρου?

Αν κάνει την μαλακία και δείξει φωτό,

η μαύρη τρύπα του σάιτ θα τον απορροφήσει μαζί με την μονοκατοικία οπού διαμένει...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom