P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Η καργια ο Εκτορας που είναι ?Μου ελειψε
αστον βρε κ εχουμε ηρεμησει!!
Η καργια ο Εκτορας που είναι ?Μου ελειψε
Τα βυζια ωραια ειναι.Ναι, αλλα γιατι να βαλει αυτον τον κωλο και αυτα τα βυζια. Δεν τα λες και ωραια.
Πρεπει να κοιμηθουμε ολοι μαζι?πωπω σας προβληματισα βραδιατικα!! σορρυυυυυ
λοιπον τι θα γινει θα το ξενυχτησουμε?
Δεν σου αρεσουν αυτα τα βυζια. Μαλιστα. Λοιπον φιλε αντε για υπνο. Νυσταζεις.Ναι, αλλα γιατι να βαλει αυτον τον κωλο και αυτα τα βυζια. Δεν τα λες και ωραια.
Πουτανες ελεεινιδες παιδι μου τι να πεις!!!!Ε βεβαια, αυτον που σε βριζει νοσταλγησες, εμας που σου μιλαμε ωραια στο μουνι σου
Γιατι, μαζι θα παμε για υπνο?πωπω σας προβληματισα βραδιατικα!! σορρυυυυυ
λοιπον τι θα γινει θα το ξενυχτησουμε?
Εμενα δεν με καυλωνει ομως το μπινελικι του οπως συμβαινει με σενα μαλλον.Πουτανες ελεεινιδες παιδι μου τι να πεις!!!!
Αφου Κι εσενα σου έλειψε το μπινελίκι του κατα βαθος
Πρεπει να κοιμηθουμε ολοι μαζι?
Αμα ηταν να μαζευτουμε φανταζομαι δεν θα ηταν για υπνο.λολ αμα χωραμε!
Γι αυτο προβληματιζεσαι? Το κανουμε και στρωματσαδα....λολ αμα χωραμε!
λολ αμα χωραμε!
Τι να σπασει ρε τύπε, η πενταγιώ ειναι μεγαλη μουρη.pentagiotissa έχω παρακολουθήσει πολλές γυναίκες μέλη,να σπάνε αργά ή γρήγορα και να κλαίνε σαν κοριτσάκια που τους πήραν τη barbie.
Εσύ δεν πολυτσιμπάς,δεν εκνευρίζεσαι εύκολα, φαίνεται ότι θα αντέξεις περισσότερο από τις υπόλοιπες μέχρι τελικά, να σπάσεις
Φτιαχνεις το πουλι σου στο φοτοσοπ τύπε?Που είσαι κοπελιά πριν φύγεις μισό λεπτό να σου στείλω κάτι ε;;;
Το μαυριζει!!!Φτιαχνεις το πουλι σου στο φοτοσοπ τύπε?
Που είσαι κοπελιά πριν φύγεις μισό λεπτό να σου στείλω κάτι ε;;;
Ετσι δεν καταλαβαινεις τιποτα, ας τα εδειχνε οπως τον κωλο να σου ελεγα.Δεν σου αρεσουν αυτα τα βυζια. Μαλιστα. Λοιπον φιλε αντε για υπνο. Νυσταζεις.
Φτιαχνεις το πουλι σου στο φοτοσοπ τύπε?
pentagiotissa έχω παρακολουθήσει πολλές γυναίκες μέλη,να σπάνε αργά ή γρήγορα και να κλαίνε σαν κοριτσάκια που τους πήραν τη barbie.
Εσύ δεν πολυτσιμπάς,δεν εκνευρίζεσαι εύκολα, φαίνεται ότι θα αντέξεις περισσότερο από τις υπόλοιπες μέχρι τελικά, να σπάσεις