το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
πουτανες η γκομενες;Δεν εχετε γαμησει αλβανακια, γυφτορουμανες, μαυρες;
πουτανες η γκομενες;Δεν εχετε γαμησει αλβανακια, γυφτορουμανες, μαυρες;
Γραφεις στο μπουρδελα κομ για σεξ. Πολυ προχω.ρατσιστης...
Για γαμησια ειπε ο τυπος.πουτανες η γκομενες;
τυπε θα συμφωνησω με τον τυπο
αμα η αλλη αρχισει να παιρνει αραπηδες πακηδες και γυφτους πεφτει κατηγορια σαν τον πανθρακικο και δυσκολα ξανανεβαινει α εθνικη
ναι αλλα εγω καταλαβα για γκομενεςΓια γαμησια ειπε ο τυπος.
Αρα η διαφορα εγκειται πως το γαμησι ειναι παρατεταμενο;ναι αλλα εγω καταλαβα για γκομενες
ειπε κατι για πρωην συμμαθητριες και φοιτητριες
δεν ειναι το ιδιο με τις πουτανες
αλλο να μπεις στο δωματιο μετα το χασαν (που κι αυτο καλο ειναι να αποφευγεται) κι αλλο τη γκομενα σου να τη γαμαγε προηγουμενως ο χασαν
δεν ειναι ακριβως το ιδιο
Εγώ πάντως δεν θα γαμούσα κάποια που την εχουν βρωμισει μαυροι, πακηδες κλπ
Θυμαμαι στο σχολειο ειχαμε ενα καλο μουνακι αλλα το γαμουσε ενα γυφτος συμμαθητης μου.
Χρονια μετα την πετυχα τυχαια και μου εδωσε fb
Φυσικα δεν ασχοληθηκα
Μια άλλη γκομενα μου ειχε πει οτι παλιοτερα εβγαινε με εναν αραβα φοιτητη
Ξενερωσα και την χωρισα
Η Στικουδη γουστάρει μαυρη κουλτουρα και μαυρη ψωλή σα τρελλή και η Οικονομάκου τα ειχε με εναν αράπη αλλά τον παρατησε η κάρια για ενα ντιντι φραγκάτο απο τη ΜυκονοΠΑΝΕ..ΝΑ...ΚΑΝΟΥΝ..ΜΟΔΑ...ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΕΣ..ΣΧΕΣΕΙΣ..ΣΕ...ΚΑΘΕ..ΤΣΟΛΙ..ΠΟΥ...ΕΧΕΙ..ΠΡΟΤΥΠΟ,,ΤΗΝ..ΣΤΙΚΟΥΔΗ
ΣΤΥΓΝΗ...ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΝΑ...ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ,,ΤΟ...ΜΑΤΙ..ΣΑΣ...ΠΟΥ...ΘΑ...ΣΑΣ...ΓΑΜΑΝΕ..ΤΙΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΟΙ...ΜΑΥΡΟΙ
Τυπε το ρετάρισμα σου βγαίνει και στην ομιλία ή μονο στον γραπτό λόγο;ΠΑΝΕ..ΝΑ...ΚΑΝΟΥΝ..ΜΟΔΑ...ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΕΣ..ΣΧΕΣΕΙΣ..ΣΕ...ΚΑΘΕ..ΤΣΟΛΙ..ΠΟΥ...ΕΧΕΙ..ΠΡΟΤΥΠΟ,,ΤΗΝ..ΣΤΙΚΟΥΔΗ
ΣΤΥΓΝΗ...ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΝΑ...ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ,,ΤΟ...ΜΑΤΙ..ΣΑΣ...ΠΟΥ...ΘΑ...ΣΑΣ...ΓΑΜΑΝΕ..ΤΙΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΟΙ...ΜΑΥΡΟΙ
Τυπε το ρετάρισμα σου βγαίνει και στην ομιλία ή μονο στον γραπτό λόγο;
Φιλε εσύ στις παρτούζες πας για να κοζαρεις πουτσες;εννοείται. Δεν είδα κανέναν από κοντά να επιβεβαιώνει τις φήμες. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν -αλίμονο- λέω ότι αυτά που βλέπουμε στις τσόντες είναι μάλλον οι εξαιρέσεις. Ο μέσος όρος είναι πολύ χαμηλότερα. Όπως ισχύει και τα λευκά μαλαφατζάρια φυσικά. Άλλο οι πούτσες στις τσόντες άλλο ο μέσος όρος.
καλα...μια φορα μαυρο για παντα μαυρο!
Με ρέγουλα το μαύρο κοπελιά,σε έχει πειράξει στο κεφάλι..
καλα...μια φορα μαυρο για παντα μαυρο!
ασταδιαλα μωρη που δοκιμασες και μαυρη πουτσα και σου αρεσε...
τα χυσια του αραπη τα ηπιες ?
Kανένας Ευρωπαίος που σέβεται τον εαυτό του και την καταγωγή του δεν το κάνει.
Σε όποια ευρωπαική χώρα κι αν έχω πάει,ΣΟΒΑΡΗ και ΟΜΟΡΦΗ γυναίκα με μαύρο ή πάκη δεν έχω δει ΠΟΤΕ.
Ή φθηνά τσουλάκια με κανέναν λεφτά ή μπαζάκια με κάποιον που επιτέλους τους έδωσε σημασία.
Πριν κανά μισό χρόνο πάνω σε ένα μεθύσι μια Γερμανίδα συνάδελφος μας είπε ότι η μικρή(22) αδερφή της έκανε παρτούζα με 2 μαύρους.
Ενώ παλιά την χαιρετούσαμε και την κάναμε χαβαλέ την μικρή,έφαγε από όλους το κλάσιμο της αρκούδας..Και είμαστε άντρες-γυναίκες στην παρέα,όχι μόνο Γερμανοί.
βγαλε τη φωτο του Χριστου, δε σε αντιπροσωπευει!
αμα βαλεις την χοντροκωλαρα σου εσυ φωτο θα την βγαλω και εγω αυτή του χριστου μωρη σαπια
τα χυσια του αραπη τα ηπιες ? απαντησε μας !!!
βγαλε τη φωτο του Χριστου. ειναι αμαρτια...