lasme64
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 57
- Πόντοι
- 1
Λεκανατζου;
Λεκανατζου;
νοητικά τα ίδια νομίζω είμαστε..εκτός στο μυαλό του ρατσιστήO μαυρος γεννιεται με μια κληρονομια. Που ειναι ευχη και καταρα μαζι. Ειναι ελκυστικος στις γυναικες γιατι ειναι ενας γοριλας. Αλλα ειναι κατωτερος νοητικα απο τις αλλες φυλες ανθρωπων. Οπερ σημαινει οτι ανα πασα στιγμη οι αλλοι μη μαυροι μπορουν να τον αφανισουν ή να τον υποδουλωσουν. Το ανθρωπινο ειδος κυριαρχησε στη γη χαρη οχι στα μπρατσα του αλλα στο μυαλο του και την ικανοτητα για οργανωση.
Μα εσύ έισαι ειδικός!!!!2 χρονια που εμενα
πιστευω μπορω να εχω αποψη
Ετσι να το δεχτώ. Η ελληνική κοινωνία είναι άκρως συντηρητική, εξαιρεση θεωρω οτι αποτελούν οι διάσημοι, εκεί αξιολογείται όλο το πακέτο και δεν μας πειράζει το χρώμα.Ολοι απο την Αμερική γραφετε και τα γνωρίζετε αυτά;
Η ελληνική κοινωνία είναι άκρως συντηρητική,
Ακριβως όσοι το κάνουν, που είναι ελάχιστοι πιστεύω, το κάνουν κρυφά, γτ δεν είναι αποδεκτό.υπερβολικά συντηρητική εκτός όταν βρίσκεται ένας ξένος ο οποίος δεν θα διαρρεύσει τα καταρθώματα της και θα την διαβάλει στην κοινωνία στην οποία ζει
Εγώ πάντως με μαύρο δεν θα πήγαινα ποτέ. Δεν ειμαι ρατσίστρια, άλλα δεν μου φαίνονται ελκυστικοί.
Ακόμη δεν γαμησες εσυ.δεν σε ρωτησαμε ουτε αν γαμιεσαι με ασπρο. ηλιθια χοντρη
Ακόμη δεν γαμησες εσυ.
Nα του κάτσεις να δειτε χαρα και οι δυο!!!Ακόμη δεν γαμησες εσυ.
ειλικρινα τωρα ... απο ελληνιδα μουναρα που δουλευει π.χ. πορτα
σε σενιο μερος ... η μπαρ ... η τραγουδιαρα ...
θα φοβοσουν να ψωνισεις συφιλη ;
εγω οχι ...
Μετα τα γαμησια της Καρποζιλου με τους μαυρους τον τρωνε αβερτα και οι δικες μας τυπε
Μαλλον μπερδεύτηκες, στο μπουρδέλα είσαι χαρά μου, γ αυτά μιλάμε.εμ γιαυτο μπαινεις εδω να ρωτας να διαβαζεις πως γαμανε οι αλλοι.
οξω μωρη μπουλντοζα